Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim ben ilk olarak sislide denemistim gonal f kullanmistim. Sonra bulundugum sehirde 6 ya yakin denemem oldu onlardada gonal f kullandim. Atasehirde yine gonal f kullandim. Son olarak yine sislide bu kez farkli olsun diye menagon verildi. Dollenme bile olmadi yumurtalarda maalesef. Adenomiyozis icin hic ameliyat onerdilermi size. Bende 39 yasindayim. Adenomiyozisin sizde etkileri nelerdir acaba

Ben adetin 2. Gunu gittim tedaviye basladik 3. Dondurulmus transfere. Onun disinda 2 kere kontrole cagrildim o kadar simdi de 1 aralikta transferim var. Ilacsiz dogal transfer. Crino jel kullaniyorum rulid ve prednol hap verdiler 4 gun kullanilcakmis

Çağrılma zamana kişiye göre değişir bence geçen ay 2 gün de bir gittim bu tedavimde ilk muayenem 5 gün sonra sanırım yumurtanın boyutunu vs tahmin ediyorlar. Son zamanlarda çatlama riski arttığı için sıkı takip ediyorlardir

P ponciksss canim dün açtığım Ganol f pen 450 iğnem dün 250 doz bugün de 250 doz vurdum. 250 ayarladım son rakam 0 oldu eksik kalsaydı kalan rakam gözükürdü değil mi
Evet 250 ye yetmeseydi içinde kalan, sifirlanmazdi. Genelde 500 oluyo içinde zaten en az. Soruyu görünce cevaplamak istedim, içiniz rahatlasın diye

P ponciksss canim dün açtığım Ganol f pen 450 iğnem dün 250 doz bugün de 250 doz vurdum. 250 ayarladım son rakam 0 oldu eksik kalsaydı kalan rakam gözükürdü değil mi
Evet canım daha önceki tedavimden deneyimledim tam 500 çıkıyor içinden 900 lüktende 1000 çıkıyor. Eğer ki rakam kalsaydı mesela 25 o zaman 25 daha eklemen gerekiyordu.

Ben adetin 2. Gunu gittim tedaviye basladik 3. Dondurulmus transfere. Onun disinda 2 kere kontrole cagrildim o kadar simdi de 1 aralikta transferim var. Ilacsiz dogal transfer. Crino jel kullaniyorum rulid ve prednol hap verdiler 4 gun kullanilcakmis
Benimde 1 aralıkta transferim var hadi hayırlısı bakalım :) Benim ilaçlı estrofem alıyorum birde şuan yazdıklarını kullanıyorum

Aaa birbirimizi goruruz 3 den sonra yapiyorlar zaten ben 3.5 gibi orda olucam. Hadi insallah ya dua edelim birbirimize az kaldi
İnşallah canım çok heyecanlıyım :)
Ben hemşire ile konuştum daha planlama yapmamışlar galiba ama siz burada 1 gibi olun dedi. Sabahtan tekrar arayacaklarmış bilgi vermek için. Transferini kim yapacak?
Ben günseli hoca ya da gönül hanımı istiyorum

Seni cumartesi arayacaklar bilgi vercekler benim doktorum gunseli hanim oncekini de o yapti kimyasal olani. Anac bi kadin beni pozitif etkiliyor takiplerimi de o yapiyor mesela onceki transfer laboratuvar beni arafi transfer yucel bey dedi. Ki o da cok basarili ama ben gunseli hanim olabiliyormu dedim tabi ona yazalim dedi. ) ben ozellikle 3 den sonra gelebilicegimi soyledim laboratuvar ona gore planlama yapsin c tesi arayacaklar zaten. Erken gelmem zor benim. Zaten 1 diyorlar anca 3 den sonra aliniyorsun iceriye

Evet bende kendisini çok sevdim çok pozitif ve dediğin gibi anaç bir kadın üçüzleri olmuş onunda tüp bebek yöntemiyle:) Üstelik bize iki embriyoya bile razı olmuyorken :)
Pazar günü günseli hanım hastanedemi ?
Program çıkmamıştı en son gittiğimizde daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…