Canim ben ilk olarak sislide denemistim gonal f kullanmistim. Sonra bulundugum sehirde 6 ya yakin denemem oldu onlardada gonal f kullandim. Atasehirde yine gonal f kullandim. Son olarak yine sislide bu kez farkli olsun diye menagon verildi. Dollenme bile olmadi yumurtalarda maalesef. Adenomiyozis icin hic ameliyat onerdilermi size. Bende 39 yasindayim. Adenomiyozisin sizde etkileri nelerdir acabaDaha once hangi ilac ile ve hangi merkez de daha iyi embryolariniz olusmustu? Bende de cikolata kisti ve cok az adenomyozis var. Daha once Gonal F verilmisti baska merkezde 300 unite, bende de az oluyor ama kaliteli olmustu bu yaz. Simdi menopur dan 225 verildi ve daha az dollenme oldu bakalim 5. gune gidecekler mi bekliyoruz. Benim yas 36 olmak uzere bir de.
Evet 250 ye yetmeseydi içinde kalan, sifirlanmazdi. Genelde 500 oluyo içinde zaten en az. Soruyu görünce cevaplamak istedim, içiniz rahatlasın diye
Evet 250 ye yetmeseydi içinde kalan, sifirlanmazdi. Genelde 500 oluyo içinde zaten en az. Soruyu görünce cevaplamak istedim, içiniz rahatlasın diye
Evet canım daha önceki tedavimden deneyimledim tam 500 çıkıyor içinden 900 lüktende 1000 çıkıyor. Eğer ki rakam kalsaydı mesela 25 o zaman 25 daha eklemen gerekiyordu.
Yumurta iyi olması değil aslında ama şöyle diyebiliriz 20 25 mm arasında yumurta döllenmeye uygundur daha küçük yumurtaların döllenme yeteneği azdır. 17 18 mm gelince toplama gününe karar verirlerYumurta kac mm olunca iyi oluyor bilen varmi arkadaslar
Benimde 1 aralıkta transferim var hadi hayırlısı bakalım :) Benim ilaçlı estrofem alıyorum birde şuan yazdıklarını kullanıyorumBen adetin 2. Gunu gittim tedaviye basladik 3. Dondurulmus transfere. Onun disinda 2 kere kontrole cagrildim o kadar simdi de 1 aralikta transferim var. Ilacsiz dogal transfer. Crino jel kullaniyorum rulid ve prednol hap verdiler 4 gun kullanilcakmis
Gunaydin arkadaslar simdi hastaneden ciktim son zamanlarda sizidemi sik sik cagirdilar
Aaa birbirimizi goruruz 3 den sonra yapiyorlar zaten ben 3.5 gibi orda olucam. Hadi insallah ya dua edelim birbirimize az kaldiBenimde 1 aralıkta transferim var hadi hayırlısı bakalım :) Benim ilaçlı estrofem alıyorum birde şuan yazdıklarını kullanıyorum
İnşallah canım çok heyecanlıyım :)Aaa birbirimizi goruruz 3 den sonra yapiyorlar zaten ben 3.5 gibi orda olucam. Hadi insallah ya dua edelim birbirimize az kaldi
Seni cumartesi arayacaklar bilgi vercekler benim doktorum gunseli hanim oncekini de o yapti kimyasal olani. Anac bi kadin beni pozitif etkiliyor takiplerimi de o yapiyorİnşallah canım çok heyecanlıyım :)
Ben hemşire ile konuştum daha planlama yapmamışlar galiba ama siz burada 1 gibi olun dedi. Sabahtan tekrar arayacaklarmış bilgi vermek için. Transferini kim yapacak?
Ben günseli hoca ya da gönül hanımı istiyorum
Seni cumartesi arayacaklar bilgi vercekler benim doktorum gunseli hanim oncekini de o yapti kimyasal olani. Anac bi kadin beni pozitif etkiliyor takiplerimi de o yapiyormesela onceki transfer laboratuvar beni arafi transfer yucel bey dedi. Ki o da cok basarili ama ben gunseli hanim olabiliyormu dedim tabi ona yazalim dedi. ) ben ozellikle 3 den sonra gelebilicegimi soyledim laboratuvar ona gore planlama yapsin c tesi arayacaklar zaten. Erken gelmem zor benim. Zaten 1 diyorlar anca 3 den sonra aliniyorsun iceriye
Benim 4 yumurta toplama işlemime de Melih bey girmişti memnun kaldım hiç sorun yaşamadım. Ağrı falan olmadı.Yumurta toplama işlemi için melih bey girecekmiş. Bilen var mı? Ben bu ismi ilk defa duydum da..
Teşekkürler canım.. Yarın sabah işlem yapılacak. Hayırlısı artık.Benim 4 yumurta toplama işlemime de Melih bey girmişti memnun kaldım hiç sorun yaşamadım. Ağrı falan olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?