Hayırlı olsun nasıl hissediyorsunuz transferinizi kim yaptıMerhaba kızlar, benim 3 gün önce transferim yapıldı ☺ Şimdi beklemedeyim
Transferimi Yücel bey yaptı zaten tedavi sürecindeki doktorumda oydu. Öyle belirtim falan yok ama miğdem kazınıyor sadece onuda folik aside bağlıyorum, bitane 1ci bitane 2 ci kalite iki embriyo transfer edildi tek endişem transfer sonrası yani ertesi gün eve döndüm uçakla yani yurt dışına inşallah kötü bi etkisi olmaz cok eğilip kalkmıyorum ani hareketler yapmıyorum ama yatmıyorum da. Allah hepimizi sevindirsinHayırlı olsun nasıl hissediyorsunuz transferinizi kim yaptı
CANM MERHABA LUVENUS U KULLANDIKTAN SNR E2 DÜŞTÜMÜ SENİN BENM 43 DEN 9A DÜŞTÜ DEĞERİM ANLAMADIM HİÇbana göre değerlerin çok iyi sen gibi mlk10 vardı transferi oldu 3-4 iyi gelişen embriyosu vardı daha sonra detayları yazmadı merak etme senin ki de iyi olur bir önceki tedavinde de bana göre daha iyi verim almışsın bu kez daha dap iyi olabilir çünkü buranın labaratuvarı çok iyi .benim ilk tedavimde 3 yumurta toplandı 1 tanesi olgundu ama döllenme olmadı. bu arada yaş 37 yine de her şeye rağmen olumlu düşünüyorum.
ilaçlar;
çrs:gonal-f 225
prş:gonal-f225
cuma:gonal-f225
cmt:gonal-f225
luvenis 75UI 1toz 1su
pzr:gonal-f225
luvenis 75UI 1toz 1 su
pzt :gonal-f225
luvenisUI 1toz 1su
yarın
salı:gonal-f225
luvenısUI 1toz 1su
cetrodite (mesaj gelmeden ilaçları kullanmıyorsun)
toplamda 3 kutu gonal-f (adeti 200lira nakit)
5 kutu luvenis(adeti 65 lira)
2kutu cetrodite(adeti 45 lira)
1 kutu ovitrella(adeti55 lira)
salı ve çarşamba da dahil ilaçlarım var sonra al derlerse alacağım şuana kadar 1100 civarı ödedim perpa eczanesinden aldım bunlar indirimli fiyatları daha fazla verme.tedavin hayırlı olsun ben şiddetli baş ağrısıyla pek kendimde olmuyorum bugün çok kötüydüm ilaçların bendeki yan etkisidir diye düşünüyorum şimdi iyiyim ağrı kesici tedaviye başladığım andan bugüne hiç almadım normalde parol veya minoset çok şiddetliyse al dediler ama almak istemedim.
O KADAR ZOR Bİ SÜREÇ Kİ EN UFAK Bİ OLUMSUZLUKTA DÜNYAMIZ KARARABİLİYOR....Söylemeden nasıl olacak ki..ben 7 yıllık evliyim arkadaşlarımın bazılarının ikinci çocukları oldu.. çocuk düşündüğünü biliyor herkes.. burada bir arkadaşın da dediği gibi sanki tüp bebekle hemen olurmuş gibi tüp denesene diyenler hastaneni değiştir uyduruk bi yere mi gidiyorsun diyenler .. sürekli doktor ismi önerenler,, ve en sonunda evlatlık düşünüyor musunuz diye soranlar,, ya da bundan başka derdimiz yokmuş olamazmış gibi davrananlar, sanki çocuk olmayınca tam insan olamamıştır da başka bişey düşünmezmişiz gibi gibi..
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallahTransferimi Yücel bey yaptı zaten tedavi sürecindeki doktorumda oydu. Öyle belirtim falan yok ama miğdem kazınıyor sadece onuda folik aside bağlıyorum, bitane 1ci bitane 2 ci kalite iki embriyo transfer edildi tek endişem transfer sonrası yani ertesi gün eve döndüm uçakla yani yurt dışına inşallah kötü bi etkisi olmaz cok eğilip kalkmıyorum ani hareketler yapmıyorum ama yatmıyorum da. Allah hepimizi sevindirsin
Evet canım daha önceki tedavimden deneyimledim tam 500 çıkıyor içinden 900 lüktende 1000 çıkıyor. Eğer ki rakam kalsaydı mesela 25 o zaman 25 daha eklemen gerekiyordu.
Menopur ilaç soran bir arkadaş vardı? Geriye dönük baktım ama bulamadım ?? Kimdi??
Arkadaşlar crinojel için rapor mu gerekiyor?
İlacı yazdırdım ama rapor olmadan vermiyorlarmış
Aile hekimine yazdırdım canım rica edip ama eczane vermedi. Şimdi olayın aslını öğrendim uzman aile hekimi olması gerekiyormuş ya da kadın doğumcu yazması lazım.Raporsuz en son mayıs ayında 130 TL almıştım. Aile hekimide yazıyor bazıları yazmak istemiyor ama sen rica et tüp bebek tedavisi gördüm falan de cunku bazıları kıllık yapıyor. Veya kadın doğum doktoruna yazdirabilirsin
Aile hekimine yazdırdım canım rica edip ama eczane vermedi. Şimdi olayın aslını öğrendim uzman aile hekimi olması gerekiyormuş ya da kadın doğumcu yazması lazım.
Deniz eczanesinden indirimli 100 TL aldım ben geçen gün bu arada
Pazar görüşürüzBenimmm canım
Ben infertilite polikliniğinde yazdırdım. 2*1 3 kutu yazmıştı sanırım ben günde 2 kullanıyordum. Ya jel ya da kan pıhtılaşması için iğnede kullanıyordum ikisinden birini eczane 3 kutudan fazla vermiyordu ama bittikçe rahatlıkla yazdırabildim.Ozelde kadın doğumcu zaten 100 TL den aşağı muayene ücreti alan yok devletteki kadın doğum yazmaz mi
Ben infertilite polikliniğinde yazdırdım. 2*1 3 kutu yazmıştı sanırım ben günde 2 kullanıyordum. Ya jel ya da kan pıhtılaşması için iğnede kullanıyordum ikisinden birini eczane 3 kutudan fazla vermiyordu ama bittikçe rahatlıkla yazdırabildim.
Merhaba kızlar bugün yumurtam toplandı yaş 42 5 kaybım var. Pgt yapılacağı söylenmişti. Operasyon sonrası çarşamba günü embriyo normalse transfer olabileceği söylendi. Kafam almadı. Benim gibi olan oldu mu? Pgt denilerek yapılmadan transfer yapılan var mı?
Biliyorlar.Sen söylemedin mi canım benim embriyolarima pgt yapılacak diye
Biliyorlar.
Melih bey yarın arıyacaklar ozaman sorarım artık.Yarın doktorunla görüş istersen opuyu kim yaptı
Beşinci güne gitmeyeceğini düşündülerse şansı kaybetmemek adına transfere gidebilirlerMelih bey yarın arıyacaklar ozaman sorarım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?