Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayırlı olsun nasıl hissediyorsunuz transferinizi kim yaptı
Transferimi Yücel bey yaptı zaten tedavi sürecindeki doktorumda oydu. Öyle belirtim falan yok ama miğdem kazınıyor sadece onuda folik aside bağlıyorum, bitane 1ci bitane 2 ci kalite iki embriyo transfer edildi tek endişem transfer sonrası yani ertesi gün eve döndüm uçakla yani yurt dışına inşallah kötü bi etkisi olmaz cok eğilip kalkmıyorum ani hareketler yapmıyorum ama yatmıyorum da. Allah hepimizi sevindirsin

CANM MERHABA LUVENUS U KULLANDIKTAN SNR E2 DÜŞTÜMÜ SENİN BENM 43 DEN 9A DÜŞTÜ DEĞERİM ANLAMADIM HİÇ

O KADAR ZOR Bİ SÜREÇ Kİ EN UFAK Bİ OLUMSUZLUKTA DÜNYAMIZ KARARABİLİYOR....

Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Raporsuz en son mayıs ayında 130 TL almıştım. Aile hekimide yazıyor bazıları yazmak istemiyor ama sen rica et tüp bebek tedavisi gördüm falan de cunku bazıları kıllık yapıyor. Veya kadın doğum doktoruna yazdirabilirsin
Arkadaşlar crinojel için rapor mu gerekiyor?
İlacı yazdırdım ama rapor olmadan vermiyorlarmış

Aile hekimine yazdırdım canım rica edip ama eczane vermedi. Şimdi olayın aslını öğrendim uzman aile hekimi olması gerekiyormuş ya da kadın doğumcu yazması lazım.
Deniz eczanesinden indirimli 100 TL aldım ben geçen gün bu arada

Ozelde kadın doğumcu zaten 100 TL den aşağı muayene ücreti alan yok devletteki kadın doğum yazmaz mi

Merhaba kızlar bugün yumurtam toplandı yaş 42 5 kaybım var. Pgt yapılacağı söylenmişti. Operasyon sonrası çarşamba günü embriyo normalse transfer olabileceği söylendi. Kafam almadı. Benim gibi olan oldu mu? Pgt denilerek yapılmadan transfer yapılan var mı?

Ozelde kadın doğumcu zaten 100 TL den aşağı muayene ücreti alan yok devletteki kadın doğum yazmaz mi
Ben infertilite polikliniğinde yazdırdım. 2*1 3 kutu yazmıştı sanırım ben günde 2 kullanıyordum. Ya jel ya da kan pıhtılaşması için iğnede kullanıyordum ikisinden birini eczane 3 kutudan fazla vermiyordu ama bittikçe rahatlıkla yazdırabildim.

Inferlite polikliniginin yazmasını öğrenmem iyi oldu bende de pıhtılaşma var geçen tedavimde hep pahalı aldım. Aslında vakıf hastanesinde tedavi oldum sonuçta ilaç raporum vardi ben niye paralı aldim acaba

Sen söylemedin mi canım benim embriyolarima pgt yapılacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…