%50 şansla transfer yapacaklar ozamanBeşinci güne gitmeyeceğini düşündülerse şansı kaybetmemek adına transfere gidebilirler
Hemşireler her türlü olasılığı paylaşıyor doktorun kararı önemli%50 şansla transfer yapacaklar ozaman
Hatta iğneler 15 tane olduğu için sağlık sigortan 1 aylık yani 2 kutu karşılıyor 2*1 yazdır 4 kutu yazsınlar eczaneden kaç alabilirsen artık. Ben yazdırma konusunda problem çekmedim umarım bundan sonrada çekmem. Gerçekten çok pahalı.Inferlite polikliniginin yazmasını öğrenmem iyi oldu bende de pıhtılaşma var geçen tedavimde hep pahalı aldım. Aslında vakıf hastanesinde tedavi oldum sonuçta ilaç raporum vardi ben niye paralı aldim acaba
Tamam canım teşekkürler. Ozaman ben melih beyle mı yoksa gönül hanımla mı görüşmeliyim.Hemşireler her türlü olasılığı paylaşıyor doktorun kararı önemli
Gönül hanım olabilir bu durumda en azından açıklama yapar içiniz rahat ederTamam canım teşekkürler. Ozaman ben melih beyle mı yoksa gönül hanımla mı görüşmeliyim.
Benimde pazartesi toplama yapilacak bakalim neler bekliyor beni ertesi gun.esimi arattiricam ben korkuyorum tum yumoslar dollenir insallah
%50 şansla transfer yapacaklar ozaman
Arayıp sordum tedavi oncesi mutlaka orada testin yapılması gerekiyormus ama ön görüşmeye gidebilirmişimMerhaba arkadaslar çarş günü semra hanımla ön görüşmem var
Bana sms atıldı rand günü eşime sperm tahlili yapılacakmıs
Bu şart mı arkadaslar
Ben tek gidecektim görüşmeye
Eşim gelemez cok yogun calısıyor napıcam şimdi
Bugün öğrendim bir sonraki arkadaşlara da yol gösterir diye yazıyorum. Crinone jeli devletin karşılaması için 2 yol var. Birincisi kadın doğum doktoruna İkincisi Uzman Aile hekimine ama uzmanlık şart.. Elinizdeki reçetenizle veya ilaç küpürüyle sgk anlaşmalı kuruma gidip durumunuzu anlatıyorsunuz onlarda size istediğiniz miktarda ilaç yazıyorlar. Ama lütfen unutmayın günde kaç kere kullandığınız belirtin. Şundan dolayı eğer günde tek sefer kullanıyorsanız ayda 2 kutu alma hakkınız var.. Eğer günde 2 kere kullanıyorsanız 4 kutu alabilirsiniz.. Diyorsanız eğer ben her seferinde kadın doğumcuyla uğraşmak istemiyorum bu benim sürekli kullanacağım bir ilaç aile hekiminde yazdırayım bunun için gittiğiniz kadın doğumcuda bir sefere mahsus rapor çıkarıyorsunuz böylece her seferinde uğraşmıyorsunuz ve para vermiyorsunuz..Hatta iğneler 15 tane olduğu için sağlık sigortan 1 aylık yani 2 kutu karşılıyor 2*1 yazdır 4 kutu yazsınlar eczaneden kaç alabilirsen artık. Ben yazdırma konusunda problem çekmedim umarım bundan sonrada çekmem. Gerçekten çok pahalı.
Eşinizin müsait olduğu dönemde bir kez gelip merkezde sperm testi yaptırması gerekiyor.. Cumartesi günüde açıklar konuşun uygun saatleri.. Çıkan sperm sonucuna göre ayrıca Ürolog ile görüşmesi gerekebiliyor.Arayıp sordum tedavi oncesi mutlaka orada testin yapılması gerekiyormus ama ön görüşmeye gidebilirmişim
Uzman aile hekimi karşılamıyordu. Benim hekimim uzman, karşılamamıştı. Kadın Doğum uzmanına yazdırdım. 3 ay önce böyleydi. Değişti ise bilmiyorum.Bugün öğrendim bir sonraki arkadaşlara da yol gösterir diye yazıyorum. Crinone jeli devletin karşılaması için 2 yol var. Birincisi kadın doğum doktoruna İkincisi Uzman Aile hekimine ama uzmanlık şart.. Elinizdeki reçetenizle veya ilaç küpürüyle sgk anlaşmalı kuruma gidip durumunuzu anlatıyorsunuz onlarda size istediğiniz miktarda ilaç yazıyorlar. Ama lütfen unutmayın günde kaç kere kullandığınız belirtin. Şundan dolayı eğer günde tek sefer kullanıyorsanız ayda 2 kutu alma hakkınız var.. Eğer günde 2 kere kullanıyorsanız 4 kutu alabilirsiniz.. Diyorsanız eğer ben her seferinde kadın doğumcuyla uğraşmak istemiyorum bu benim sürekli kullanacağım bir ilaç aile hekiminde yazdırayım bunun için gittiğiniz kadın doğumcuda bir sefere mahsus rapor çıkarıyorsunuz böylece her seferinde uğraşmıyorsunuz ve para vermiyorsunuz..
Uzman aile hekimi karşılamıyordu. Benim hekimim uzman, karşılamamıştı. Kadın Doğum uzmanına yazdırdım. 3 ay önce böyleydi. Değişti ise bilmiyorum.
Doğru diyosun. Ben hic bilmiyorum ne nasıl donduruldu aslında kalite de söylenmedi bana ama biri orta biri iyi diye anlasım okudugum pgt kagıtlarıdan. İnşallah sağlıklı bir şekilde evlat olur. Bilmem 7sini de ister misin gerci :)))bu kafaya takacak bişey değil ki sonuçta ikiside pgt den sağlam gelmiş ikiside transfer olsun artık nasip bir iki her ikiside tutsa ne güzel olur .Biz yaptiramadik pgt yi şuan 7 tane emriyomuz var 3 tanesi tek 4 taneside çift donduruldu iki emriyo transferi için ısrar edicem çünkü pgt yapılmadı bakalım inşallah yine olumlu olur
Öyle şartlamayın kendinizi benim de bir taraf pko görünümünde hormonlar normal ama görüntüde hafif pko var. Mesela bende de amh iyi olmasına ragmen yumurta az oluştu 11 adet. Ve 9u döllendi, 9u da 3. Güne geldi. Sonra 6sı 5. Güne geldi. Lütfen negatif düşünmeyin. Bizde de eşimde sıkıntı sperm hızı yok morfoloji cook bozukMeraba sizde de pko vardı sanırım benim de hafif pko var eşimde sorun yok benim her şeyim normal sadece görüntü pko 3 kez tüp denedim yumurta çok oluyor ama embriyo kalitesi 0 bence sizin durumda da sadece sperm kaynaklı değil yani bizim gibi olanlarda kalite sorunu oluor malesef ilk 3 gün yumurta sonra sperm önemli sizin 3. Güne kaç embriyo gitmişti acaba
En de bunu merak ediyorum yazın da ben gideceğim 2. İcin :)arkadaşlar birşey sormak istiyorum dondurulmuş embriyo transferi yaptiran arkadaslar sizden gelmeden rutin testleri rahim filmi istendimi tekrardan ben sezeryanla doğum yaptim 2.5 yil oldu simdi dondurulmuş transferi için gitmek istiyorum acaba rutin testleri ve tekrardan rahim filmi isterlermi .
İlki tek embriyo transferi ile olumlu olduğu için yine tek transfer ederler diye düşünüyorum. Hayırlısı hakkındaKızlar merhaba, 2. Denemem olacak inşallah bu yaz. İlki olumlu oldu memorialde oğlumu kucağıma aldım, 2. Bebeğimiz olsun diye gideceğim ancak kafamda sorular var;
1- yaşım 27(transfer dönemi 28 olacağım)
2- ilk denemem olumlu da olsa sonucta 2. Denemem
3- embriyolarım pgtli 5. Gün biri iyi biri orta kalite
Bu durumda ikisini transfer ederler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?