Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

23 kasımda 5ba embyo transfer yapıldı. 4.6.ve 7.günde kan testi yaptırdım .
4.günde 0.1 den az
6.günde 2.01 ki umutlanmıştım
7.günde 2.18 çıktı
bugün 8.gün ama umudum artık kalmadı. bu tablonun benzerini yaşayıp pozitif olan var mı. bu 3.transferim 6ayda . ilki acıbademde diğer ikisi memorial

İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Sizi Acıbadem sayfasından biliyorum ve tabi hiç tanımıyorum ama inanın 2 gündür sizin için dua ediyorum rabbim yüzünüzü güldürsün. 8. Günden sonra değeriniz yükselir diye düşünüyorum. Rabbim size cennet kokulu bir bebiş versin inşallah.
Sizler başladığınızda ben daha yolun başındaydım yumurta takibinden tüp bebek sürecine geçiyordum 42 yaşındayım bu hafta ilk deneme sonucunda negatif aldım. Öğretim üyesiyim bugün ders günün bu hafta sınav haftası derken izin konusunda ilk seferden zorluk yaşadım. Sizin yazdıklarınız tecrubeleriniz sabretmemi kolaylaştırdı.

Neden kendine eziyet ediyorsun biliyorum sabretmek çok zor ama beklemelisin gün doğmadan neler doğar allahım ne mucizeler verebiliyor

Bende 42 yaşındayım umudumuzu kaybetmemeliyiz. Benim 5 kaynım var hala uğraşıyorum. En kış zamanda bizede nasip olur inşallah :)

Bende 42 yaşındayım umudumuzu kaybetmemeliyiz. Benim 5 kaynım var hala uğraşıyorum. En kış zamanda bizede nasip olur inşallah :)
İnşallah Allah en kısa zamanda hayırlısıyla hepimize evlat nasip etsin.

Cnm merhaba negatif sonuclanmasina uzuldum ama bu dunyada sagliktan baska hicbir sey onemli degil ben uzuldugumde saglik sorunlariyla ilgilenneleri aklima getiriyorum ya da sukretki senin yumurtalarin var bak rezerv dusuklugu yasayip hic yumurtasi olmayanlari dusun her nasip vaktine esirdir.Pes etme benimde 3.denemem olacak rabbim nasip edecekse edecektir.Yaşadığımız durum kolay degil bu denememde teslimiyetciyim ama yarinki narkozdan korkuyorum o baska

Böyle yapmanız çok kötü tam gününde test yapmanız gerekli başka merkezler 12 14 gün sonra yapılmasını istiyor burada 9 gün.. içinizi ferah tutun hergün test yapmak moralinizi bozmanızdan başka birşey değil. Bu konuda motivasyon moral çok önemli.

Lütfen kendinize bu kadar eziyet etmeyin bazen bazı zamanlarda akışına bırakmak eniyisi bu süreçte bunlardan bir tanesi transfer işlemi bu tedavi sürecinde en zoru en yorucusu çünkü beklemek buna sabır göstermek acabamı diye çelişkilere düşmek çok zor ben bunu 13 yıl ve 6 sefer yaşadım ve bu zaman zarfında sabrımı öyle çok tüketmişimki şimdi hiç bir şeye tahammülüm sabrım kalmamış ne olursa olsun anı yaşamak sonrayı düşünmeden en güzeli bir gün eşime dedim ki belki hiç çocuğumuz olmıycak belkide olacak bilemem ama ne olursa olsun ben transfer gününden test gününe kadar dahi olsa anneyim ve bunu böyle hissetmek istiyorum bana bu güne kadar hiç bir olumsuzluktan bahsetme ve öylede yaptı son transferimde hiç bir olumsuzluk yok gibi davrandık belirti aramadık acabamı demedik sabrımızın son damlasına kadar bekledik ve şimdi kızım yanımda onu uyutuyorum olmayınca evet çok üzülüyoruz bir yanımız hep yarım aklında deli sorular taki olana kadar sürekli bir arayış içinde geçiyo zaman biraz sabredin bakın Allah ne kapılar açıcak size

okurken okadar duygulandım ki hepinizin yazdıklarondan.bu portal da aslında hepimizin acıları çok benzer. ve birbirimizi en iyi anlayan biziz bence. bu tüp bebek sürecinde öğretmen olarak olmakta zor. yedeğiniz olmadığı için . sadece yöneticiden izin almak yetmiyor. sizin yerinize girecek kişilerinde gönlünü almak daha da üzerinize yük bindiriyor. bi işim olmasaydı keşke şu süreçte dediğim çok oldu. ama o da kısır döngü halinde .o olmazsa malum tüp bebek sürecine girebilirimi insan. ama anladım ki tüp bebek kesinlikle tam bir çözüm değil. bu tedavi yeni girenler varsa lütfen tamamen oldu diye bakarak girmesin bu tedaviye. dr larında çözümsüz kaldığı anlar çok. bir yerden sonra İNŞALLAH a dönüyor mevzu. iş Allahta aslında. yüzde 45 ti bu transfer oranım.insan umut bağlayıp uüzde 55 te olabileceğini düşünmüyor. bir yerde okumuştum. kanser tedavisindeki insanların motivastonuyla eş değer miş. tabi ki o acı tartışılmaz ama . zor nir süreç . benim umudum. olursa doğalda olır olmazsa en iyi pgt li embriyoylada olmaz modundayım.bir canlı üretmek ne yazıkki hala bir kulun elinde değil. zaten olmasında. Allah bilir en doğrusunu.. bir süre daha ailem 2 kişilik .sevgiler herkese

Son düzenleyen: Moderatör:
umudun var ama şu an tüp bebek için enerjim yok.zaten iş yerimden izin almayayım diye haziranda tatil başlar gibi başladım tedaviye. ilahi.düzen transferimi tatile denk gelmesini sağlamadı. o yüzden kısmet değilmiş diyip. dua etmeye devam ediyorum

Cnm senin 17 yumurtadan kaci dollendi transfer oldunmu sorun nedir sizde

sağol canım rezervim çok değil ama çok şükür 5.güne gelebilen 2 tane oluyo. şimdilik sana bol şans diliyorum . herşeyde var bir hayır . emeklerin boşa gitmesin. narkozda hiç.bişey yok. güzelcene uyuyosun ohh miss

Özelden de konuşmuştuk seninle ama ogretmen olduğunu bilmiyordum,ben de ogretmenim hem de Bursa'dan gelip gidiyorum,hiç kolay değil,surekli rapor almak velilerin memnuniyetiz bakışlarına,idarenin imali laflarına,ogretmen arkadaşların meraklı sorularina maruz kalmak ve sonucunda kocaman bir negatifle eve dönmek,inan bu durumu yasayan bir tek sen değilsin,ama bu yıl o kadar rahatım ki kimseyi umursadigim yok çünkü hepsi benjm hayatimda geçici,herkes günün sonunda kendini düşünüyor ben neden kendi sagligim ve hayallerim için stres olayım ki,önce ben iyi olmalıyım ki cocuklara verimli olabileyim,O nedenle önceliğin kendin olsun veliymis,öğrenciymis,idareymis boşver onları tedavine bak kendini hazır hissettiğinde.doksan doğumlu bir velim geçen sene bana diyorki aman hocam hamile kalırsan biz ne yaparız çocukları dörde kadar okut ondan sonra olsun,kendi doksan doğumlu üç cocugu var,o kadından sonra dedimki kendi kendjme sen kimler için strese giriyorsun bak herkes önce kendini düşünüyor sende öyle yapacaksin,hem bize verilen yılda 40 gün rapor hakkımız var,kim ne derse desin sen kendine odaklan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…