Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canım hayırlı olsun transferin! Ben de transferden 2 saat sonra araba ile 3-4 saatlik yola çıktım. Uçak da olsa diğer türlü de olsa problem olmuyor. İçini ferah tut. Benim pozitif olmuştu Kızımı kucağıma aldım. İnşallah Rabbim Nur topu gibi Nur yüzlü gül yüzlü güzel ahlaklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah tadını çıkarmaya çalış. Bol bol ayetel kürsi oku karnına üfle. Güzel olacak inşallah sonuç

Masallah bebis olsunlar hepsi insallah bende yeni eve geldim 13 yumurtam toplandi bakalim yarin haber bekliyecegiz
Canm hayrlı olsn maşallah cok güzel toplanmş kac tanesi olgun cıktı? yarın kac tanesinin döllendiğini söleyecekler saat 10 11 gibi aramazlarsa arayıp sorabilirsin. Sadece 2. Gün bilgi vermiyorlar inşallah 5. Güne hepsi sağlıklı bir şekilde ulaşır sana hayırlı evlatlar olurlar:)

Bugun soylemediler bana olgun olup olmadigini yarin soyleyeceklermis kafama takildi simdi sadece melih bey odaya geldi 13 tane iyi bir sayi dedi size soylemislermiydi ilk gun kac tane olgun oldugunu

Cok teşekkür ederim cnm. Allah kızına uzun,sağlıklı ömürler versin sizi hiç üzmesin inşallah. Dediklerini yapıyorum cnm bugün transferden sonra 7 ci günüm dayanamadım idrar testi yaptım ama negatif çıktı hafif moralim bozuldu ama beklemedeyim hala bakalım

Bence gününüzu bekleyin bazen idrara geç geçebiliyor

Yeniden test yaptınız mı umarım pozitif olmuştur sunucunuz

sağolun.ben ilkini acıbademde yaptım 3.güne 2 embriyo geldi transfer oldum.
2.tedavim memorial da oldu. 2 tane 5.gün embriyosu oluştu onlar 2 ayrı transfer ettiler. böylece toplam 3 tane negatifim oldu
Benimde daha önce negatif denemelerim var anlayabiliyorum sizi ama malesef çaba göstermekten başka elimizden hiçbirşey gelmiyor rabbim kendiliğinden nasip etsin inşallah

Ben de öğretmenin ve aynı sorunları yaşıyorum.idareeci çok önemli bu durumda.ordu dan istanbula gidiyorum tedavi için ben ataşehir memorial gidiyorum
malesef benim de tedavim yaz tatiline denk gelmiyor hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…