- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Zamanı gelmemiş dır daha.çok zor sabır belkide hamile kalsam 9aylık sabrım hala yok. o yüzden de allah vermedi
canım hayırlı olsun transferin! Ben de transferden 2 saat sonra araba ile 3-4 saatlik yola çıktım. Uçak da olsa diğer türlü de olsa problem olmuyor. İçini ferah tut. Benim pozitif olmuştu Kızımı kucağıma aldım. İnşallah Rabbim Nur topu gibi Nur yüzlü gül yüzlü güzel ahlaklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahTransferimi Yücel bey yaptı zaten tedavi sürecindeki doktorumda oydu. Öyle belirtim falan yok ama miğdem kazınıyor sadece onuda folik aside bağlıyorum, bitane 1ci bitane 2 ci kalite iki embriyo transfer edildi tek endişem transfer sonrası yani ertesi gün eve döndüm uçakla yani yurt dışına inşallah kötü bi etkisi olmaz cok eğilip kalkmıyorum ani hareketler yapmıyorum ama yatmıyorum da. Allah hepimizi sevindirsin
Canm 17 den 15 i olgun cıktı 14 ü dölendi 5.güne 12si geldi 1 tanesi dün transfer edildiCnm senin 17 yumurtadan kaci dollendi transfer oldunmu sorun nedir sizde
Masallah bebis olsunlar hepsi insallah bende yeni eve geldim 13 yumurtam toplandi bakalim yarin haber bekliyecegizCanm 17 den 15 i olgun cıktı 14 ü dölendi 5.güne 12si geldi 1 tanesi dün transfer edildi
Canm hayrlı olsn maşallah cok güzel toplanmş kac tanesi olgun cıktı? yarın kac tanesinin döllendiğini söleyecekler saat 10 11 gibi aramazlarsa arayıp sorabilirsin. Sadece 2. Gün bilgi vermiyorlar inşallah 5. Güne hepsi sağlıklı bir şekilde ulaşır sana hayırlı evlatlar olurlar:)Masallah bebis olsunlar hepsi insallah bende yeni eve geldim 13 yumurtam toplandi bakalim yarin haber bekliyecegiz
Ertesi gün sölemişlerdi diye hatrlıyormBugun soylemediler bana olgun olup olmadigini yarin soyleyeceklermis kafama takildi simdi sadece melih bey odaya geldi 13 tane iyi bir sayi dedi size soylemislermiydi ilk gun kac tane olgun oldugunu
Cok teşekkür ederim cnm. Allah kızına uzun,sağlıklı ömürler versin sizi hiç üzmesin inşallah. Dediklerini yapıyorum cnm bugün transferden sonra 7 ci günüm dayanamadım idrar testi yaptım ama negatif çıktı hafif moralim bozuldu ama beklemedeyim hala bakalımcanım hayırlı olsun transferin! Ben de transferden 2 saat sonra araba ile 3-4 saatlik yola çıktım. Uçak da olsa diğer türlü de olsa problem olmuyor. İçini ferah tut. Benim pozitif olmuştu Kızımı kucağıma aldım. İnşallah Rabbim Nur topu gibi Nur yüzlü gül yüzlü güzel ahlaklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahtadını çıkarmaya çalış. Bol bol ayetel kürsi oku karnına üfle. Güzel olacak inşallah sonuç
Öğleye kadar ararlar merak etmeBu saat oldu aramadilar neden acaba
Bence gününüzu bekleyin bazen idrara geç geçebiliyorCok teşekkür ederim cnm. Allah kızına uzun,sağlıklı ömürler versin sizi hiç üzmesin inşallah. Dediklerini yapıyorum cnm bugün transferden sonra 7 ci günüm dayanamadım idrar testi yaptım ama negatif çıktı hafif moralim bozuldu ama beklemedeyim hala bakalım
Evet, beklemedeyim bakalım inşallah hayırlısı olsunBence gününüzu bekleyin bazen idrara geç geçebiliyor
Yeniden test yaptınız mı umarım pozitif olmuştur sunucunuz23 kasımda 5ba embyo transfer yapıldı. 4.6.ve 7.günde kan testi yaptırdım .
4.günde 0.1 den az
6.günde 2.01 ki umutlanmıştım
7.günde 2.18 çıktı
bugün 8.gün ama umudum artık kalmadı. bu tablonun benzerini yaşayıp pozitif olan var mı. bu 3.transferim 6ayda . ilki acıbademde diğer ikisi memorial
Kendin arayıp sorabilirsin unutabiliyorlar bazen.Bu saat oldu aramadilar neden acaba
yok canım pazar günü yani 8.gün yaptım 1.37 çıktı. bugün 10.gün ama yapmadım tekrar. regli olurum 2 güne herhalde. 8.günde kanda çıkmayıpta 12.günde pozitif olması sadece mucize olurYeniden test yaptınız mı umarım pozitif olmuştur sunucunuz
Geçmiş olsunyok canım pazar günü yani 8.gün yaptım 1.37 çıktı. bugün 10.gün ama yapmadım tekrar. regli olurum 2 güne herhalde. 8.günde kanda çıkmayıpta 12.günde pozitif olması sadece mucize olur
sağolun.ben ilkini acıbademde yaptım 3.güne 2 embriyo geldi transfer oldum.Geçmiş olsunKaçıncı denemenizdi donmuş embriyonuz varmı
Benimde daha önce negatif denemelerim var anlayabiliyorum sizi ama malesef çaba göstermekten başka elimizden hiçbirşey gelmiyor rabbim kendiliğinden nasip etsin inşallahsağolun.ben ilkini acıbademde yaptım 3.güne 2 embriyo geldi transfer oldum.
2.tedavim memorial da oldu. 2 tane 5.gün embriyosu oluştu onlar 2 ayrı transfer ettiler. böylece toplam 3 tane negatifim oldu
Ben de öğretmenin ve aynı sorunları yaşıyorum.idareeci çok önemli bu durumda.ordu dan istanbula gidiyorum tedavi için ben ataşehir memorial gidiyorumÖzelden de konuşmuştuk seninle ama ogretmen olduğunu bilmiyordum,ben de ogretmenim hem de Bursa'dan gelip gidiyorum,hiç kolay değil,surekli rapor almak velilerin memnuniyetiz bakışlarına,idarenin imali laflarına,ogretmen arkadaşların meraklı sorularina maruz kalmak ve sonucunda kocaman bir negatifle eve dönmek,inan bu durumu yasayan bir tek sen değilsin,ama bu yıl o kadar rahatım ki kimseyi umursadigim yok çünkü hepsi benjm hayatimda geçici,herkes günün sonunda kendini düşünüyor ben neden kendi sagligim ve hayallerim için stres olayım ki,önce ben iyi olmalıyım ki cocuklara verimli olabileyim,O nedenle önceliğin kendin olsun veliymis,öğrenciymis,idareymis boşver onları tedavine bak kendini hazır hissettiğinde.doksan doğumlu bir velim geçen sene bana diyorki aman hocam hamile kalırsan biz ne yaparız çocukları dörde kadar okut ondan sonra olsun,kendi doksan doğumlu üç cocugu var,o kadından sonra dedimki kendi kendjme sen kimler için strese giriyorsun bak herkes önce kendini düşünüyor sende öyle yapacaksin,hem bize verilen yılda 40 gün rapor hakkımız var,kim ne derse desin sen kendine odaklan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?