sağolun.ben ilkini acıbademde yaptım 3.güne 2 embriyo geldi transfer oldum.
2.tedavim memorial da oldu. 2 tane 5.gün embriyosu oluştu onlar 2 ayrı transfer ettiler. böylece toplam 3 tane negatifim oldu
[/QU
sizdeki sorun neydi canm yazabilir misinsağolun.ben ilkini acıbademde yaptım 3.güne 2 embriyo geldi transfer oldum.
2.tedavim memorial da oldu. 2 tane 5.gün embriyosu oluştu onlar 2 ayrı transfer ettiler. böylece toplam 3 tane negatifim oldu
ya ben sana cevap verdimmi hatırlayamadım. okudum yazını ve okadar fikrime tercümansın ki. kimse benim umrunda değil durumun . nöbetimi bile bu sonuncuda tuttum . kimsede demedi. tutma ben tutarım. ki bunlar arkadaşım. ben allahım olursa zaten olacak deyip gittim. ama en azından teklif edilse. işte bir kendimi düşünebilsem zaten belkşde çocuk olacak .kimbilir bu işten kendime çıkarmam gereken ders ne acaba . bir süre bitkisel şeyler alıcam .40 gün rapor hakkımın azıcığını kullansam yeniden anlaşmazlar benimleÖzelden de konuşmuştuk seninle ama ogretmen olduğunu bilmiyordum,ben de ogretmenim hem de Bursa'dan gelip gidiyorum,hiç kolay değil,surekli rapor almak velilerin memnuniyetiz bakışlarına,idarenin imali laflarına,ogretmen arkadaşların meraklı sorularina maruz kalmak ve sonucunda kocaman bir negatifle eve dönmek,inan bu durumu yasayan bir tek sen değilsin,ama bu yıl o kadar rahatım ki kimseyi umursadigim yok çünkü hepsi benjm hayatimda geçici,herkes günün sonunda kendini düşünüyor ben neden kendi sagligim ve hayallerim için stres olayım ki,önce ben iyi olmalıyım ki cocuklara verimli olabileyim,O nedenle önceliğin kendin olsun veliymis,öğrenciymis,idareymis boşver onları tedavine bak kendini hazır hissettiğinde.doksan doğumlu bir velim geçen sene bana diyorki aman hocam hamile kalırsan biz ne yaparız çocukları dörde kadar okut ondan sonra olsun,kendi doksan doğumlu üç cocugu var,o kadından sonra dedimki kendi kendjme sen kimler için strese giriyorsun bak herkes önce kendini düşünüyor sende öyle yapacaksin,hem bize verilen yılda 40 gün rapor hakkımız var,kim ne derse desin sen kendine odaklan.
ben ayarlamaya çalıştım temmuzda toplama oldu transferlerim eylüle ve kasıma kaldı.planlar uymuyorkiBen de öğretmenin ve aynı sorunları yaşıyorum.idareeci çok önemli bu durumda.ordu dan istanbula gidiyorum tedavi için ben ataşehir memorial gidiyorum
malesef benim de tedavim yaz tatiline denk gelmiyor hiç.
benim amh 0.7 yaş 36. eşimde de ileri hareket ve sayı az. ama 5.güne 2 tane kalabiliyor.transferleiöden ri 4aa biri 5ba idi tutmadısizdeki sorun neydi canm yazabilir misin
Ben Antalya da yaşıyorum doktorum en başta bu iş biraz bilim biraz kısmettir demişti biz bilim kısmını aşıp kısmet kısmında takılıyoruz. O da Allahın takdiri büyük babaannem dedemi 47 yaşında doğurmuş. Rabbim inşallah hepimize de ol der ve olur.benim amh 0.7 yaş 36. eşimde de ileri hareket ve sayı az. ama 5.güne 2 tane kalabiliyor.transferleiöden ri 4aa biri 5ba idi tutmadı
ne güzel demiş doktorunuz. benide annem 44 45 yaşında doğurmuş. babam deli gibi sigara içerdi. kısmette öte yok gerçektenBen Antalya da yaşıyorum doktorum en başta bu iş biraz bilim biraz kısmettir demişti biz bilim kısmını aşıp kısmet kısmında takılıyoruz. O da Allahın takdiri büyük babaannem dedemi 47 yaşında doğurmuş. Rabbim inşallah hepimize de ol der ve olur.
semra hoca vitamin desteği pek sevmez nasıl olmuşta vermiş. sizin durumunuz nasıldı. çok güçlü bir antioksidan içeriyorSemra hanim bana astalife diye vitamin vermisti kullananiz varmi
canım idrar testleri yanıltıcı. İnşallah Rabbim gönlüne göre versin pozitif olsunCok teşekkür ederim cnm. Allah kızına uzun,sağlıklı ömürler versin sizi hiç üzmesin inşallah. Dediklerini yapıyorum cnm bugün transferden sonra 7 ci günüm dayanamadım idrar testi yaptım ama negatif çıktı hafif moralim bozuldu ama beklemedeyim hala bakalım
Benim de amh öyleydi. Her denememde 2 embriyo 5. Güne kaldı. 2. Ve 4. Denememde kızlarıma kavuştum çok şükür. Rabbim inşallah size de isteyen dileyen herkese de nasip etsin. Son denememde 3 embriyo 5. Güne gitti ilk kez. 1 transfer 2 embriyo donduruldu. 1 yumurtanın Ve 1 spermin olması yetiyor. Yeterki Rabbim ol desin. Pozitif olun başka da hiç bir şeye takılmayın.benim amh 0.7 yaş 36. eşimde de ileri hareket ve sayı az. ama 5.güne 2 tane kalabiliyor.transferleiöden ri 4aa biri 5ba idi tutmadı
Canım bi şey soracağım sana, ben de öğretmenim ve tedaviden daha çok şu izin işleri beni strese sokuyor , transfer sonrası hastane rapor veriyor mu ben 3-4 gün istiyorum ama veririler mi acabaBen de öğretmenin ve aynı sorunları yaşıyorum.idareeci çok önemli bu durumda.ordu dan istanbula gidiyorum tedavi için ben ataşehir memorial gidiyorum
malesef benim de tedavim yaz tatiline denk gelmiyor hiç.
Yok valla hep emriyolok aradı biziKizlar bugun yucel sahin aradi 4 tane dollenen var diye 1.gun daha sizide doktorlar ariyormuydu
2 kez tup bebek denedim negatif sonuçlandı 34 yaşındayım 0 35 amh degferi. var.2 kez de normal yoldan hamile kaldim ama malesef kalp atislarindurdu kurtaj oldum.2.kürtajın ardından kromozom analizi yapıldı.3 yıl boyunca amh ile uğraşırken yumurta bulmaya çabalarken simdi de kromozomda problem cikti.genetik incelemeye gidecek eğer yumurta bulunabilirse.atasehir memorial e buradaki güvendiğim ve devam etmek istediğim doktorum yönlendirdi.buradaki doktorumdan kopmak istemiyorum ama araştırın lab nasil çok emin olamıyorum.laboratuvar embriyolog beni tereddütte bırakıyor sil baştan bana çok yabancı olan istanbulda doktor bulmak da zor geliyorbenim amh 0.7 yaş 36. eşimde de ileri hareket ve sayı az. ama 5.güne 2 tane kalabiliyor.transferleiöden ri 4aa biri 5ba idi tutmadı
Ben ordu merkezde oturuyorum ama bir saat uzaklıkta bir ilçede görev yapıyorum.ordu da ki doktorum tüm takibini yapiyor.ignelerimi de o kendisi vurdu her gün.beb sadece istanbula toplama ve transfer için gidiyorum.ordu daki doktorum yazıyor raporlarımı da.cok rahat bir doktor ben istemeden kenshi yazıyor bir saat yola gidip gelme bu stresle demisti en son.Canım bi şey soracağım sana, ben de öğretmenim ve tedaviden daha çok şu izin işleri beni strese sokuyor , transfer sonrası hastane rapor veriyor mu ben 3-4 gün istiyorum ama veririler mi acaba
beni de hastaneden biri aramıştı hemsirelerdi bence.doktor kendisi aramadi hic.Kizlar bugun yucel sahin aradi 4 tane dollenen var diye 1.gun daha sizide doktorlar ariyormuydu
isteğin halinde veriyorlar. Ama bizimkiler sanki kabul etmiyordu gibi hatırlıyorum. Ben Tekirdağ’dan gidiş geliş yapıyordum. Ya yıllık izin yada aile hekiminden alıyordum raporu. Tabi ben kimseye tüp bebek sürecini anlatmadığım için belli olmasın diye de almıyordum raporu oradan.Canım bi şey soracağım sana, ben de öğretmenim ve tedaviden daha çok şu izin işleri beni strese sokuyor , transfer sonrası hastane rapor veriyor mu ben 3-4 gün istiyorum ama veririler mi acaba
Şişli memorial çok iyi. Semra hanımın başta oluşu. Ataşehiri bilmiyorum ama laboratuvar aynıdır iyi olduğunu düşünüyorum. Tüp bebekte laboratuvar embriyolog kesinlikle çok önemli. Hayırlısıyla kolaylıkla olur inşallah.2 kez tup bebek denedim negatif sonuçlandı 34 yaşındayım 0 35 amh degferi. var.2 kez de normal yoldan hamile kaldim ama malesef kalp atislarindurdu kurtaj oldum.2.kürtajın ardından kromozom analizi yapıldı.3 yıl boyunca amh ile uğraşırken yumurta bulmaya çabalarken simdi de kromozomda problem cikti.genetik incelemeye gidecek eğer yumurta bulunabilirse.atasehir memorial e buradaki güvendiğim ve devam etmek istediğim doktorum yönlendirdi.buradaki doktorumdan kopmak istemiyorum ama araştırın lab nasil çok emin olamıyorum.laboratuvar embriyolog beni tereddütte bırakıyor sil baştan bana çok yabancı olan istanbulda doktor bulmak da zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?