Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

amin hepimizin ınsallah.rabbim hepimizin gonlunden geçeni kabul etsin insallah

Daha önce gittiğim merkez aylarca bana biesteron ve neofortil kullandirdi burası hiç vermedi bir kaç kez sordum kullanmam gereken takviye var mı diye yok dediler 2 yumurta toplandi 1 i 5.güne geldi kaliteside 4ab .Şimdi 2.tedavimdeyim yine 1 tane bekliyoruz fazlası yok .
Semra hanim bana astalife diye vitamin vermisti kullananiz varmi

Negatiflerle ilgili doktorun ne diyor canım

Senjn ultrasyonda kaç adet görunuyir canım,benim rezervimde az ama çıkıyor üç beş tane

Pgt li negatif alan ya da kimyasal olan da çok kişi okuyorum burda,acaba neden oluyor çok iyi bir merkez ama bu kadar olumsuz sonuç neden acaba sanki her merkez pgt mi öneriyor ya da herkes pgt ile mi hamile kalıyor bence o da çözüm değil,önceki mesajlarımda da yazmıştım yine yazayım bence tek embriyoda direttikleri icin oluyor olumsuz sonuçlar

aslında anneyi korumak istiyolar.2 tane transfer de 2sinin tutması halinde büyük çocuğunlukta kayıp bebek veya tehlike oluyor.diğer merkezler tutmasına odaklanıyor aslında bizimkiler daha etik yaklaşıuo belki ama tedavi ücretleri çok yüksek . bunındüşünemiyolar

Orası öyle canım,ama maddi olarak neredeyse 5 bin lira veriyoruz gerçekten çok fazla üstelik iki konduğu zaman çoğunluk tek tutuyor en azindan iki negatidten sonra tek embriyo diye diretmwnin bir anlamı yok bence

Hanimlar, doktorlarada cok kizmamak lazim, yonetmelik var ve buna gore: 35 yaşın altında ilk iki denemede tek transfer. 35 yaş üzeri veya daha önce iki başarısız transferi olmuş hastalara ise en fazla iki transfer.
Ayrica negatif sonuclarin cok oldugunu dusunmuyorum, sonucu pozitif olan kadinlar girip yazmaya hem cekiniyolar hem korkuyolar :) kendimden biliyorum. Herkeze basarilar, umudunuzu kaybetmeyin, herseyin bi vakti zamani var yeter ki sabirli olun

ben 36 yaşındayım aslında 2 hakkım vardı. keşke 2 olsaydım diyorum. o sürecin sancısını 1 kez yaşardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…