Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aslında biz doktorlara kizmiyoruz sadece aklımızda kalan olumsuzlukları yazıyoruz,benim yaşım 32 ama üçüncü tedavimdi iki konabilirdi bunu talepte etmiştim üst üste tek kondu,hem zamanım gitti hem bir tüp bebek kadar param gitti o nedenle üzgünüm kendi adıma,bir şeyler farklı yapılabilirdi

benim anladığım pgt de çözüm değil
Kesinlikle dogru canim sana katiliyorum. Az embriyonuz olusuyorsa pgt ye gondermeye gerek yok. Genetik analizinizde bir sikinti yoksa yada ailede genetik rahatsizlik yoksa. Cunku pgt ye gidip temiz gelen embriyoda bakiyorsun bize evlat olmuyo. Nasip kismet rabbim ol derse olur. Allah im hepimize saglikli hayirli evlatlar versin.

Neden negatif konuştunuz?? siz yaptırdınız mı?? Bende bugün embriyoların genetiğe gönderdim. Eşimin ve benim geçtiğimiz temiz geldi. Şükür ki hiç sağlık sorunununuz yok.5 kaybım var 1 tüp bebek. Tüp bebek olan hastaydı kaybettik. Diğerleri kalbi atmadı. Adini koyamadıkları kayıp. Yaş diyebildiler. İnşallah dediğiniz gibi negatif sonuç almam. Bende çok okudum pgt den sonra negatif sonuç alanları bir umut bakalım ya tutarsa :)

aynen kalitiliyorum onveki sayfalardada bunu bende iletmistim olumlu olanlarin cogu artik girmiyor yada cok zor sahip oldugu icin yazmaktan korkuyor olumsuzlarin yazilmasj sanki her transfer olumsuz gibi dusunulmemeli belki burda yazilan negatifler max yuzde 10 20 arasi gibi bir rakamda olabilir o yuzden olumlu dusunmek fayda var ve herkesin fizyojik durumu farkli herseyin yasi kilosu embriyosu saglik durumlar gibi bakilacak birden fazla parametre var herkesin ozellikleri birbirine benzer olanlarda olsada herkesin kendine has fizyolojik yapisi ve durumu var zaten tedavilerin dozu bile kisi ozelin yapiliyor herkese ayni ilac ve doz kullanilmiyor

Kizlar 3.gun transfer olup tutan varmidir.Birde aradiklarinda embriyo kaliteleri hakkindan bisey diyorlarmiydi size
Valla benim daha önce tutan 3. Gün embriyosuydu(başka merkez) ama beşinci gün en iyi kalite embriyom iki defa tutmadı yani kaliteye de güne de takılmamak lazım aslında

Merhaba arkadaslar bugun ilk gorusmem vardı semra hanım ve gunseli hanım baktılar yaklaşık 1.5 saat ilgilendiler rahim filmimi degerlendirdiler. Testlerime bakıldı sorular soruldu. Daha once iki defa bahceci umutta tedavi oldum hiç bu kadar ilgi gösterilmedi. Memorial a arkadasımın tavsiyesiyle gittim Nesquik9 teşekkür ederim tekrar Allah razı olsun olsun cnm
Bahçecide laporoskopi Histereskopi onerilmişti. Semra hanım sadece Histereskopi onerdi. Gercekten ilgi alaka mukemmel. Bahçeciyle memorial i karsılastırdıgımda bahçecinin ticarethane olduguna kanaat ettim. Ön görüşmem ücretsiz oldu. Mutlaka gidip bir gorusun derim arkadaşlar. Ben aralık adetimle baslayacagım inş. Ortamda cok temiz güzel. İçime sindi hersey.

Bize PGT’ye gerek yok dedikleri halde biz gönderdik. Genetikte sıkıntımız yok, yaşım 28. Ama giden 4 embriyonun sadece 1’i sağlıklı geldi. Bu da şu demek genetiğe göndermeyip sağlıklıyı bulana kadar transfer yaptırsaydık ve en kötü senaryo ile sağlıklı sonuncuda transfer edilseydi epey bir transfer parası verecektik 15 bin gibi bir para. Olumsuz sonuçlar da üzüyor elbette ama düşük yapmak çok daha yıpratıcı oluyor. Size umut olabilmek adına yazıyorum.Çok şükür PGT’den sağlıklı gelen tek embriyom tutundu şu an 21 haftalık hamileyim kızımı bekliyorum. PGT kesin çözüm değil bize transferde %60 tutma ihtimali var denildi. Elimizden gelen her şeyi yapıp tevekkül ettik biz. Tedavi sürecinde ne çok umutlandım ne de umutsuzluğa kapıldım. Hep nasipte varsa zamanıysa olacak dedim. Rabbim sizlere bekleyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız.

Arkadaşlar Histereskopi olan var mı aranızda
Benim rahmim hafif t seklinde imiş yanlardan biraz acmak erken dogum riskini indirgemek adına faydalı olurmuş
Boyle bir operasyon olan var mı aranızda?

Bitanecik ama tutmazsa gitti çok isterdim 5 tane falan olmasını.2 Yumurtam da 5.güne gelmişti 1 tanesini dondurmadilar gelişimi yavaştı diye.mesela o 3.gün dondurulsa olmaz mıydı acaba bunu sormadım
Maşallah embriyonuz beşinci güne gitmiş bence gayet iyi durumdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…