- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
Noktasına kadar size katılıyorum. Hemen hemen aynı yaşlardayiz ve aynı şeyler söylendi ve iyi ki pgt'ye göndermişiz bende 23. Haftamdayım kızımızı dört gözle bekliyoruz. Lütfen maddi olarak kendinizi zorlayın ve pgt nimetinden yararlanın.Bize PGT’ye gerek yok dedikleri halde biz gönderdik. Genetikte sıkıntımız yok, yaşım 28. Ama giden 4 embriyonun sadece 1’i sağlıklı geldi. Bu da şu demek genetiğe göndermeyip sağlıklıyı bulana kadar transfer yaptırsaydık ve en kötü senaryo ile sağlıklı sonuncuda transfer edilseydi epey bir transfer parası verecektik 15 bin gibi bir para. Olumsuz sonuçlar da üzüyor elbette ama düşük yapmak çok daha yıpratıcı oluyor. Size umut olabilmek adına yazıyorum.Çok şükür PGT’den sağlıklı gelen tek embriyom tutundu şu an 21 haftalık hamileyim kızımı bekliyorum. PGT kesin çözüm değil bize transferde %60 tutma ihtimali var denildi. Elimizden gelen her şeyi yapıp tevekkül ettik biz. Tedavi sürecinde ne çok umutlandım ne de umutsuzluğa kapıldım. Hep nasipte varsa zamanıysa olacak dedim. Rabbim sizlere bekleyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız.
Merhaba tesekkur ederimBen oldum. Sorunuz mu var
Ekim-kasım tüp bebek grubunda birkaç tane var hatta 2. Gün embriyosu pozitif aldı.Kizlar 3.gun transfer olup tutan varmidir.Birde aradiklarinda embriyo kaliteleri hakkindan bisey diyorlarmiydi size
ben ilk tedavinde 2 tane 3.gün embriyosu oldum tutmadı.ben kaliteyi negatif görüşmemde epkrizimde öğrendimKizlar 3.gun transfer olup tutan varmidir.Birde aradiklarinda embriyo kaliteleri hakkindan bisey diyorlarmiydi size
Merhaba, rahmin üstten biraz basık denildi istersen ol istemezsen olma ama bebek büyüdükçe baskı yapabilir erken doğum riski gelişir dendi. Neyse ben zaten o kadar para dökmüşüm bi 4 buçuk daha veririm dedim ve oldum. Ben önlemimi alayım takdir Allah'tan hiç bir şeyin garantisi yok ama o kadar emek bu yüzden çöpe giderse. Kuzuma bir şey olursa diye çok korktum. Bu arada benim üstten baskı ( yani perde )bekledikleri kadar derin değilmiş onlarda rahme çizik atıp düzeltip, çıkmışlar. Ben ameliyatı oldum biraz dinlenip yola çıktım 2 saat yol geldim ağrım falan hiç olmadı sadece kanamam oldu. Bir kaç gün banyo yapmadım hafif ama çok hafif sancı oldu kanama oldu bu kadar. İnanın hiç korkunç bir ağrı,sızı hissetmedim. 1 ay sonra da transfer oldum. Kızımla 23. Haftamızdayız inşAllah sağlıkla bitirmek nasip olur. Rahim boyu uzunluğumu ölçtüryorum sürekli gayet normal ve sağlıklı. Sizin de hakkınızda hayırlısı nasip olsun sağlıkla kavuşun evladınıza.Merhaba tesekkur ederim
Size Histereskopi de hangi işlemler yapıldı acaba? Ne kadar surede iyileştiniz cok agrınız oldu mu? Histten kac ay snra transfer oldunuz
Rahim genişleme onerildi bana kararsızım
Çok teşekkürler yazdığın açıklama için bende çok umutlu değil umutsuzca değilim elimden geleni yapıp bol bol dua ediyorum. Benim yaş 42 :)Bize PGT’ye gerek yok dedikleri halde biz gönderdik. Genetikte sıkıntımız yok, yaşım 28. Ama giden 4 embriyonun sadece 1’i sağlıklı geldi. Bu da şu demek genetiğe göndermeyip sağlıklıyı bulana kadar transfer yaptırsaydık ve en kötü senaryo ile sağlıklı sonuncuda transfer edilseydi epey bir transfer parası verecektik 15 bin gibi bir para. Olumsuz sonuçlar da üzüyor elbette ama düşük yapmak çok daha yıpratıcı oluyor. Size umut olabilmek adına yazıyorum.Çok şükür PGT’den sağlıklı gelen tek embriyom tutundu şu an 21 haftalık hamileyim kızımı bekliyorum. PGT kesin çözüm değil bize transferde %60 tutma ihtimali var denildi. Elimizden gelen her şeyi yapıp tevekkül ettik biz. Tedavi sürecinde ne çok umutlandım ne de umutsuzluğa kapıldım. Hep nasipte varsa zamanıysa olacak dedim. Rabbim sizlere bekleyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız.
Cok teşekkür ederim cnm bilgiler içinMerhaba, rahmin üstten biraz basık denildi istersen ol istemezsen olma ama bebek büyüdükçe baskı yapabilir erken doğum riski gelişir dendi. Neyse ben zaten o kadar para dökmüşüm bi 4 buçuk daha veririm dedim ve oldum. Ben önlemimi alayım takdir Allah'tan hiç bir şeyin garantisi yok ama o kadar emek bu yüzden çöpe giderse. Kuzuma bir şey olursa diye çok korktum. Bu arada benim üstten baskı ( yani perde )bekledikleri kadar derin değilmiş onlarda rahme çizik atıp düzeltip, çıkmışlar. Ben ameliyatı oldum biraz dinlenip yola çıktım 2 saat yol geldim ağrım falan hiç olmadı sadece kanamam oldu. Bir kaç gün banyo yapmadım hafif ama çok hafif sancı oldu kanama oldu bu kadar. İnanın hiç korkunç bir ağrı,sızı hissetmedim. 1 ay sonra da transfer oldum. Kızımla 23. Haftamızdayız inşAllah sağlıkla bitirmek nasip olur. Rahim boyu uzunluğumu ölçtüryorum sürekli gayet normal ve sağlıklı. Sizin de hakkınızda hayırlısı nasip olsun sağlıkla kavuşun evladınıza.
Rica ederim. Semra hanım ve Umut bey yaptı. Histeroskopi olmadan hemen önce muayene ediyor sonra odaya çıkıp hazırlanıyorsunuz süreç böyle ilerliyor. İlk denememdi tuttu darısı size olsun.Cok teşekkür ederim cnm bilgiler için
Sizde saglıcakla kucaklayın bebişinizi inşallah. Allah razı olsun dualarınız için
Peki Histereskopi yi kim yaptı acaba semra hanım mı?
Sizin kacıncı denemeniz di bu?
Kuzum ya Allah tez zamanda bebegine kavustursun ❤ icin gonlun ferah olsun laboratuvari da cok iyiymis hayirlisi artikMerhaba arkadaslar bugun ilk gorusmem vardı semra hanım ve gunseli hanım baktılar yaklaşık 1.5 saat ilgilendiler rahim filmimi degerlendirdiler. Testlerime bakıldı sorular soruldu. Daha once iki defa bahceci umutta tedavi oldum hiç bu kadar ilgi gösterilmedi. Memorial a arkadasımın tavsiyesiyle gittimNesquik9 ❤ teşekkür ederim tekrar Allah razı olsun olsun cnm
Bahçecide laporoskopi Histereskopi onerilmişti. Semra hanım sadece Histereskopi onerdi. Gercekten ilgi alaka mukemmel. Bahçeciyle memorial i karsılastırdıgımda bahçecinin ticarethane olduguna kanaat ettim. Ön görüşmem ücretsiz oldu. Mutlaka gidip bir gorusun derim arkadaşlar. Ben aralık adetimle baslayacagım inş. Ortamda cok temiz güzel. İçime sindi hersey.
Ben pgt ye gondermedim. Yasim 39. Semra hanim tavsiye etti biz gerek gormedik. Zaten 3,4 tane embriyomuz olusuyor. Onlara islem yapilirkende bozuk olmayan bozulabiliyo.cunku arastirdik biraz. Tabii iciniz nasil rahat edecekse oyle yapmak lazim. Benim icim rahat. Siz gondermissiniz sizinde rahat olsun iciniz. Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin canim.Neden negatif konuştunuz??siz yaptırdınız mı?? Bende bugün embriyoların genetiğe gönderdim. Eşimin ve benim geçtiğimiz temiz geldi. Şükür ki hiç sağlık sorunununuz yok.5 kaybım var 1 tüp bebek. Tüp bebek olan hastaydı kaybettik. Diğerleri kalbi atmadı. Adini koyamadıkları kayıp. Yaş diyebildiler. İnşallah dediğiniz gibi negatif sonuç almam. Bende çok okudum pgt den sonra negatif sonuç alanları bir umut bakalım ya tutarsa :)
Amin canım cümlemizi inşallahKuzum ya Allah tez zamanda bebegine kavustursun ❤ icin gonlun ferah olsun laboratuvari da cok iyiymis hayirlisi artik
bende son denemem de yine karalar bağladım yine olmadı diye hiç Bir belirti yok diye daha önce kimyasal ve kalp atışı olmayan gebeliğim olmuştu onlarda azda olsa biseyler hissetmiştim ama üçüncü günden sonra kasık kısmında karıncalanma gibi yada adını koyamadığım bı his oldu ama buna rağmen hiç emin olmak mümkün değil benim sonuç pozitif ti darısı size daha çok çok erken iyi şeyler düşünün bırakın tadını çıkarınNaturel transfer oldum gunseli hanim yapti.transferi hic bi kasik.bel gogus agrim yok cok uzgunumgaliba tutmadi 3. Gunum evet belirti aramak icin erken ama.benim.tutan bi onceki transferimde gogsum direk agridi agrisi artti sonra belim.karnim.agridi sonuc poztifti. Malesef kimyasala dondu adet oldum.
benimde kimyasal olanda karinda doluluk gogusde dolgunluk oldu 4. Gunden sonra basladi. Su an 3bende son denemem de yine karalar bağladım yine olmadı diye hiç Bir belirti yok diye daha önce kimyasal ve kalp atışı olmayan gebeliğim olmuştu onlarda azda olsa biseyler hissetmiştim ama üçüncü günden sonra kasık kısmında karıncalanma gibi yada adını koyamadığım bı his oldu ama buna rağmen hiç emin olmak mümkün değil benim sonuç pozitif ti darısı size daha çok çok erken iyi şeyler düşünün bırakın tadını çıkarın
Ay valla üç günden sonra dedin ama dakikası saniyesini hiç hatırlamıyorumbenimde kimyasal olanda karinda doluluk gogusde dolgunluk oldu 4. Gunden sonra basladi. Su an 3
Gundeyim belki daha erken ama saat 00.32 artik 4. Gune de girmisimbenim tuttumu bedenimi iyi taniyorum bi gariplik oluyordu bi agirlik falan ustumde simdi oyle degil zipkinn gibiyim bu enerji korkuttu neyse hayirlisi canim olucagina varir
sonucunu merak ettim canım. İnşallah hayırlısıyla pozitif sonucu görürsün. Batmalar adet belirtisi değildir.İnşallahYarın kan vericem, sabah sağ kasığımda batmalar oldu adet olucam zannettim olmadım henüz
benim arkadaşım 3 . Gün orta kalite embriyo ile oğlunu ilk denemesinde kucağına aldı. Benim diğer arkadaşım tüp bebek negatif. Doktorlar kesinlikle hamile kalamazsın dediler ama çok şükür tüp bebekten 2 ay sonra falan doğal hamile kaldı. 3 yıl sonra tekrar tüp denemek için görüşmeye gittiler. Aynı şekilde olmaz dediler ama yine doğal hamile kaldı. 2 Kızı var. Maşallah. Herşey nasip canım. Rabbim ol dediğinde vakti zamanında veriyor. İnşallah senin de öyle olur. Bu arada aradıklarında embriyo kalitesini söylüyorlar. Söylemezlerse sen sor.Bende nasibe inaniyorum artik iyi embriyolar tutmuyor 3.gun tutabiliyor
kesinlikle çok erken. Öncekiyle kıyaslama. Ben de naturel transferde 5. Günde galiba görüşte ve kaşığımda öyle batma ağrı hissetmiştim ancak bunu hissetmeyenler çok fazla. Dışarı çok gez. Kitap oku, film izle. Arkadaşlarınla görüş. Kafanı dağıt ve kendini oyala. İnşallah müjdeyi bize verirsin.Naturel transfer oldum gunseli hanim yapti.transferi hic bi kasik.bel gogus agrim yok cok uzgunumgaliba tutmadi 3. Gunum evet belirti aramak icin erken ama.benim.tutan bi onceki transferimde gogsum direk agridi agrisi artti sonra belim.karnim.agridi sonuc poztifti. Malesef kimyasala dondu adet oldum.
Kan verdim biraz önce cnm ama sonucum yarın çıkacakmışsonucunu merak ettim canım. İnşallah hayırlısıyla pozitif sonucu görürsün. Batmalar adet belirtisi değildir.
benim arkadaşım 3 . Gün orta kalite embriyo ile oğlunu ilk denemesinde kucağına aldı. Benim diğer arkadaşım tüp bebek negatif. Doktorlar kesinlikle hamile kalamazsın dediler ama çok şükür tüp bebekten 2 ay sonra falan doğal hamile kaldı. 3 yıl sonra tekrar tüp denemek için görüşmeye gittiler. Aynı şekilde olmaz dediler ama yine doğal hamile kaldı. 2 Kızı var. Maşallah. Herşey nasip canım. Rabbim ol dediğinde vakti zamanında veriyor. İnşallah senin de öyle olur. Bu arada aradıklarında embriyo kalitesini söylüyorlar. Söylemezlerse sen sor.
kesinlikle çok erken. Öncekiyle kıyaslama. Ben de naturel transferde 5. Günde galiba görüşte ve kaşığımda öyle batma ağrı hissetmiştim ancak bunu hissetmeyenler çok fazla. Dışarı çok gez. Kitap oku, film izle. Arkadaşlarınla görüş. Kafanı dağıt ve kendini oyala. İnşallah müjdeyi bize verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?