Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Noktasına kadar size katılıyorum. Hemen hemen aynı yaşlardayiz ve aynı şeyler söylendi ve iyi ki pgt'ye göndermişiz bende 23. Haftamdayım kızımızı dört gözle bekliyoruz. Lütfen maddi olarak kendinizi zorlayın ve pgt nimetinden yararlanın.

Merhaba tesekkur ederim
Size Histereskopi de hangi işlemler yapıldı acaba? Ne kadar surede iyileştiniz cok agrınız oldu mu? Histten kac ay snra transfer oldunuz
Rahim genişleme onerildi bana kararsızım
Merhaba, rahmin üstten biraz basık denildi istersen ol istemezsen olma ama bebek büyüdükçe baskı yapabilir erken doğum riski gelişir dendi. Neyse ben zaten o kadar para dökmüşüm bi 4 buçuk daha veririm dedim ve oldum. Ben önlemimi alayım takdir Allah'tan hiç bir şeyin garantisi yok ama o kadar emek bu yüzden çöpe giderse. Kuzuma bir şey olursa diye çok korktum. Bu arada benim üstten baskı ( yani perde )bekledikleri kadar derin değilmiş onlarda rahme çizik atıp düzeltip, çıkmışlar. Ben ameliyatı oldum biraz dinlenip yola çıktım 2 saat yol geldim ağrım falan hiç olmadı sadece kanamam oldu. Bir kaç gün banyo yapmadım hafif ama çok hafif sancı oldu kanama oldu bu kadar. İnanın hiç korkunç bir ağrı,sızı hissetmedim. 1 ay sonra da transfer oldum. Kızımla 23. Haftamızdayız inşAllah sağlıkla bitirmek nasip olur. Rahim boyu uzunluğumu ölçtüryorum sürekli gayet normal ve sağlıklı. Sizin de hakkınızda hayırlısı nasip olsun sağlıkla kavuşun evladınıza.

Çok teşekkürler yazdığın açıklama için bende çok umutlu değil umutsuzca değilim elimden geleni yapıp bol bol dua ediyorum. Benim yaş 42 :)

Cok teşekkür ederim cnm bilgiler için
Sizde saglıcakla kucaklayın bebişinizi inşallah. Allah razı olsun dualarınız için
Peki Histereskopi yi kim yaptı acaba semra hanım mı?
Sizin kacıncı denemeniz di bu?

Rica ederim. Semra hanım ve Umut bey yaptı. Histeroskopi olmadan hemen önce muayene ediyor sonra odaya çıkıp hazırlanıyorsunuz süreç böyle ilerliyor. İlk denememdi tuttu darısı size olsun.

Kuzum ya Allah tez zamanda bebegine kavustursun ❤ icin gonlun ferah olsun laboratuvari da cok iyiymis hayirlisi artik

Ben pgt ye gondermedim. Yasim 39. Semra hanim tavsiye etti biz gerek gormedik. Zaten 3,4 tane embriyomuz olusuyor. Onlara islem yapilirkende bozuk olmayan bozulabiliyo.cunku arastirdik biraz. Tabii iciniz nasil rahat edecekse oyle yapmak lazim. Benim icim rahat. Siz gondermissiniz sizinde rahat olsun iciniz. Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin canim.

Naturel transfer oldum gunseli hanim yapti.transferi hic bi kasik.bel gogus agrim yok cok uzgunum galiba tutmadi 3. Gunum evet belirti aramak icin erken ama.benim.tutan bi onceki transferimde gogsum direk agridi agrisi artti sonra belim.karnim.agridi sonuc poztifti. Malesef kimyasala dondu adet oldum.

Kuzum ya Allah tez zamanda bebegine kavustursun ❤ icin gonlun ferah olsun laboratuvari da cok iyiymis hayirlisi artik
Amin canım cümlemizi inşallah
Soylemiştim belirti arama cok erken ayrıca her gebelik farklı illa ki Gogus agrısı kasık agrısı olacak diye birsey yok. Forumda da cok okudum bunları stres yapma sakın

bende son denemem de yine karalar bağladım yine olmadı diye hiç Bir belirti yok diye daha önce kimyasal ve kalp atışı olmayan gebeliğim olmuştu onlarda azda olsa biseyler hissetmiştim ama üçüncü günden sonra kasık kısmında karıncalanma gibi yada adını koyamadığım bı his oldu ama buna rağmen hiç emin olmak mümkün değil benim sonuç pozitif ti darısı size daha çok çok erken iyi şeyler düşünün bırakın tadını çıkarın

benimde kimyasal olanda karinda doluluk gogusde dolgunluk oldu 4. Gunden sonra basladi. Su an 3
Gundeyim belki daha erken ama saat 00.32 artik 4. Gune de girmisim benim tuttumu bedenimi iyi taniyorum bi gariplik oluyordu bi agirlik falan ustumde simdi oyle degil zipkinn gibiyim bu enerji korkuttu neyse hayirlisi canim olucagina varir

Ay valla üç günden sonra dedin ama dakikası saniyesini hiç hatırlamıyorum sizde ne olur biraz daha az düşünmeye çalışın sonu inşallah çok güzel olacak bu bekliyisin

İnşallah Yarın kan vericem, sabah sağ kasığımda batmalar oldu adet olucam zannettim olmadım henüz
sonucunu merak ettim canım. İnşallah hayırlısıyla pozitif sonucu görürsün. Batmalar adet belirtisi değildir.
Bende nasibe inaniyorum artik iyi embriyolar tutmuyor 3.gun tutabiliyor
benim arkadaşım 3 . Gün orta kalite embriyo ile oğlunu ilk denemesinde kucağına aldı. Benim diğer arkadaşım tüp bebek negatif. Doktorlar kesinlikle hamile kalamazsın dediler ama çok şükür tüp bebekten 2 ay sonra falan doğal hamile kaldı. 3 yıl sonra tekrar tüp denemek için görüşmeye gittiler. Aynı şekilde olmaz dediler ama yine doğal hamile kaldı. 2 Kızı var. Maşallah. Herşey nasip canım. Rabbim ol dediğinde vakti zamanında veriyor. İnşallah senin de öyle olur. Bu arada aradıklarında embriyo kalitesini söylüyorlar. Söylemezlerse sen sor.
kesinlikle çok erken. Öncekiyle kıyaslama. Ben de naturel transferde 5. Günde galiba görüşte ve kaşığımda öyle batma ağrı hissetmiştim ancak bunu hissetmeyenler çok fazla. Dışarı çok gez. Kitap oku, film izle. Arkadaşlarınla görüş. Kafanı dağıt ve kendini oyala. İnşallah müjdeyi bize verirsin.

Arkadaşlar merhaba dondurulmuş embriyo
tranfer ilaca başladıktan kaç gün sonra transfer olunuyor ve kaç kere kontrole çağırıyorlar

Kan verdim biraz önce cnm ama sonucum yarın çıkacakmış bekliyorum hala, en azından henüz adet olmadım dün adet günümdü normalde yinede cok umutlanmamaya calışıyorum sonra cok üzülüyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…