- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Genelde 21. Gün. Kontrole de rahim kalınlığı normal ölçülere gelene kadar bakılıyor. 2/3 kez de olabilir daha fazlada ama genelde Naturale göre az.Arkadaşlar merhaba dondurulmuş embriyo
tranfer ilaca başladıktan kaç gün sonra transfer olunuyor ve kaç kere kontrole çağırıyorlar
Merhaba ben kuru dut, avokado, ananas tutunmada faydalı diye duymuştumkizlar haftaya transferim olacakta bu haftadan itibaren sebze,baklagil,balik agirlikki beslenmek istiyorum yemek olarak onerebileceginiz bir liste varmi bana
Teşekkürler hepimize.. sizin şu anki durumunuz??Ben pgt ye gondermedim. Yasim 39. Semra hanim tavsiye etti biz gerek gormedik. Zaten 3,4 tane embriyomuz olusuyor. Onlara islem yapilirkende bozuk olmayan bozulabiliyo.cunku arastirdik biraz. Tabii iciniz nasil rahat edecekse oyle yapmak lazim. Benim icim rahat. Siz gondermissiniz sizinde rahat olsun iciniz. Rabbim hayirli evlatlar nasip etsin canim.
Yavas olan seni hic üzmesin beni de önce aradılar 8i döllendi sonra aynı gün öğleden sonra arayıp 9u döllendi dediler. 5. Gün 5i geldi dediler yine o yavas icin arayıp 6 oldu dediler. Pgtye yolladım hızlılardan 3ü bozuk cıktı önce arayıp 2 sağlam geld dediiler sonra o yavas olan pgtyi de gecti 3. Sağlıklı embriyom oldu :)Arkadaslar merhaba simdi gunseli hoca aradi 3 ü normal seyrinde 1i digerlerine gore yavas dedi
Hic alakası yok aksine pgt şansı cok cok arttırıyor bizim genetik testlerimiz temiz olmasına ragmen 6 embriyodan 3ü bozuk geldi. Yücel hoca tek tek acıkladı bunu koysak kalbi atmazdı 45 keomozomluymus, şunu koysak 12. Haftaya kadar yaşardı sonra rahim atardı vs diye. İyi ki embriyolarımı pgtye yolladım. Temiz gelenlerden biri transfer oldu ve oğlumu sağlıkla kucakladım. Ayrıca ikili test üçlü test hepsine gönlüm rahat girdim bazı hamileler sıkıntılar yasarken o testlerde ben güle oynaya cıktımNeden negatif konuştunuz??siz yaptırdınız mı?? Bende bugün embriyoların genetiğe gönderdim. Eşimin ve benim geçtiğimiz temiz geldi. Şükür ki hiç sağlık sorunununuz yok.5 kaybım var 1 tüp bebek. Tüp bebek olan hastaydı kaybettik. Diğerleri kalbi atmadı. Adini koyamadıkları kayıp. Yaş diyebildiler. İnşallah dediğiniz gibi negatif sonuç almam. Bende çok okudum pgt den sonra negatif sonuç alanları bir umut bakalım ya tutarsa :)
İşte bahsettiğim bu, biz de tedavi sırasında 26 yaşındaydık ve testlerimiz temizdi ancak bozuk gelen embriyolarımız oldu. Sağlıkla kucgına al inşallahBize PGT’ye gerek yok dedikleri halde biz gönderdik. Genetikte sıkıntımız yok, yaşım 28. Ama giden 4 embriyonun sadece 1’i sağlıklı geldi. Bu da şu demek genetiğe göndermeyip sağlıklıyı bulana kadar transfer yaptırsaydık ve en kötü senaryo ile sağlıklı sonuncuda transfer edilseydi epey bir transfer parası verecektik 15 bin gibi bir para. Olumsuz sonuçlar da üzüyor elbette ama düşük yapmak çok daha yıpratıcı oluyor. Size umut olabilmek adına yazıyorum.Çok şükür PGT’den sağlıklı gelen tek embriyom tutundu şu an 21 haftalık hamileyim kızımı bekliyorum. PGT kesin çözüm değil bize transferde %60 tutma ihtimali var denildi. Elimizden gelen her şeyi yapıp tevekkül ettik biz. Tedavi sürecinde ne çok umutlandım ne de umutsuzluğa kapıldım. Hep nasipte varsa zamanıysa olacak dedim. Rabbim sizlere bekleyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız.
Bnim de hic belirtim olmadı hatta test yapmaya gitmeden tüm buzdolabını döktüm sildim temizledim hırsımdan. Teste de gitmeyecektim hastane aradı. Ve pozitf cıktı üstelik cok yüksek değerle. Ve ancak adetim gecikince belirtiler başladıNaturel transfer oldum gunseli hanim yapti.transferi hic bi kasik.bel gogus agrim yok cok uzgunumgaliba tutmadi 3. Gunum evet belirti aramak icin erken ama.benim.tutan bi onceki transferimde gogsum direk agridi agrisi artti sonra belim.karnim.agridi sonuc poztifti. Malesef kimyasala dondu adet oldum.
Evet oluyor siz ocak gelmeden işlemleri başlatırsanız eğer önceki ücrete tabi oluyorsunuz yani bizde öyle oldu biz tedavi görürken zam geldi arada 3 ay bi bekleme süremiz oldu o dönem. Önceki fiyattan devam ettik.Kızlar merhaba ben normalde ekim kasım gibi başlayacaktım burada tedaviye ancak olmadı. Şimdi bu aralar randevu almak istiyorum. Fakat Ocak ayında fiyatlarda bir değişiklik olacak mı bilginiz var mı?
Tahlil sunucunuz çıktı mıKan verdim biraz önce cnm ama sonucum yarın çıkacakmışbekliyorum hala, en azından henüz adet olmadım dün adet günümdü normalde yinede cok umutlanmamaya calışıyorum sonra cok üzülüyor insan
Adet belirtilerinde mi olmadi ? Adet oncesi adet belirtisi yasamak da onemli belirti ya, bende o da yokBnim de hic belirtim olmadı hatta test yapmaya gitmeden tüm buzdolabını döktüm sildim temizledim hırsımdan. Teste de gitmeyecektim hastane aradı. Ve pozitf cıktı üstelik cok yüksek değerle. Ve ancak adetim gecikince belirtiler başladı
Hayır asla hicbir belirtim olmadı ama şöyle ben adet öncesi de belirti yaşamam zaten. Sadece adet günümde pembe bir leke geldi sonucu aldım eve dönerken ve aklım cıktı düsüyor mu diye, meğer tutunma lekesiymiş. Ama adet günüm gecince inanılmaz kasık batmaları kasıkta dolgunluk Hissi başladı. 9. Gün kan değerim 222 11. Gün 618 idi yani düşük ya da gec tutunma da değildiAdet belirtilerinde mi olmadi ? Adet oncesi adet belirtisi yasamak da onemli belirti ya, bende o da yokbelin karnin gogsun hic hareketlenmedi mi ben acayip enerjik durumdayim. Hamile kaldigim zamanlar bi bitkinlik illa baslardi hafiften .su an 5. Gundeyim hala tik yok..
Arkadasim vucudun o kadar benimle ayniymis ki sasirdimHayır asla hicbir belirtim olmadı ama şöyle ben adet öncesi de belirti yaşamam zaten. Sadece adet günümde pembe bir leke geldi sonucu aldım eve dönerken ve aklım cıktı düsüyor mu diye, meğer tutunma lekesiymiş. Ama adet günüm gecince inanılmaz kasık batmaları kasıkta dolgunluk Hissi başladı. 9. Gün kan değerim 222 11. Gün 618 idi yani düşük ya da gec tutunma da değildi
İnan, belirti yasamayanlar daha fazla, ben de dahil. İnşallah pozitif sonucu alırsın, az kalmış biraz daha sabırArkadasim vucudun o kadar benimle ayniymis ki sasirdimcunku bende adet oncesi hic belirti yasamam.. hatta 2 sene once dogal yoldan hamileligimi bayagi bi adetim 10 gun gecti anladim hic kasik agrim da olmamisti tek gogusler dolgunlasmisti o kadar simdi bu tup bebek durumuna gelirsek ben gecen ay estrofemli transfer oldum ve o tuttu ama kimyasal oldu belki de ben ilacin etkisi ile bayagi gogus agrisi bel agrisi yasamis olabilirim. Belirtiler fazlasiyla cikmisti. Bu transferim dogal siklus ve galiba naturel transferlerde daha az belirti oluyor vucut kendi rotasinda devam ediyor. Insallah tutmustur biraz umitlendim
Insallah canimİnan, belirti yasamayanlar daha fazla, ben de dahil. İnşallah pozitif sonucu alırsın, az kalmış biraz daha sabır
Evet negatifTahlil sunucunuz çıktı mı
Geçmiş olsun canımEvet negatif
Bende hiç bir belirti yaşamadım sonucu6 pozitif oldu kalp atışını duyduk hala hiç bi belirti yoktu bu seferde galiba bebeğe bişey oldu hiç bi belirti yok diye düşünürken ikinci kontrolde ikiz olduğunu öğrendik. Hamileliğim boyuncada hiçbir belirti yaşamadım ne mide bulantısı ne aşerme ne tiksinme ne tekme atmasıArkadasim vucudun o kadar benimle ayniymis ki sasirdimcunku bende adet oncesi hic belirti yasamam.. hatta 2 sene once dogal yoldan hamileligimi bayagi bi adetim 10 gun gecti anladim hic kasik agrim da olmamisti tek gogusler dolgunlasmisti o kadar simdi bu tup bebek durumuna gelirsek ben gecen ay estrofemli transfer oldum ve o tuttu ama kimyasal oldu belki de ben ilacin etkisi ile bayagi gogus agrisi bel agrisi yasamis olabilirim. Belirtiler fazlasiyla cikmisti. Bu transferim dogal siklus ve galiba naturel transferlerde daha az belirti oluyor vucut kendi rotasinda devam ediyor. Insallah tutmustur biraz umitlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?