Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar merhaba dondurulmuş embriyo
tranfer ilaca başladıktan kaç gün sonra transfer olunuyor ve kaç kere kontrole çağırıyorlar
Genelde 21. Gün. Kontrole de rahim kalınlığı normal ölçülere gelene kadar bakılıyor. 2/3 kez de olabilir daha fazlada ama genelde Naturale göre az.

kizlar haftaya transferim olacakta bu haftadan itibaren sebze,baklagil,balik agirlikki beslenmek istiyorum yemek olarak onerebileceginiz bir liste varmi bana

Kızlar merhaba ben normalde ekim kasım gibi başlayacaktım burada tedaviye ancak olmadı. Şimdi bu aralar randevu almak istiyorum. Fakat Ocak ayında fiyatlarda bir değişiklik olacak mı bilginiz var mı?

Kızlar bir şey soracağım..
PGt memorialın kendi labında mı yapılıyor yoksa dışarıya mı gönderiyorlar.
Bir de Ngs diye bir şey var o daha ayrıntılı bir analizmiş. Size memorialee ngs öneren oldu mu hiç. Benim burada 3 tane 5aa kaliteli embriyo transferim oldu. 2 is tuttu kalpleri atmadı doktorlar da biz de genetikten şüphelendik, ama daha dondurulmus 3 embriyom var. Dondurulmuş embriyoya pgt pek önermiyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım tekrar yeni bir deneme yapıp Pgt ile mi başlasam Ngsden niye hiç bahsetmediler o da merak konusu..

Teşekkürler hepimize.. sizin şu anki durumunuz??

Arkadaslar merhaba simdi gunseli hoca aradi 3 ü normal seyrinde 1i digerlerine gore yavas dedi
Yavas olan seni hic üzmesin beni de önce aradılar 8i döllendi sonra aynı gün öğleden sonra arayıp 9u döllendi dediler. 5. Gün 5i geldi dediler yine o yavas icin arayıp 6 oldu dediler. Pgtye yolladım hızlılardan 3ü bozuk cıktı önce arayıp 2 sağlam geld dediiler sonra o yavas olan pgtyi de gecti 3. Sağlıklı embriyom oldu :)

Hic alakası yok aksine pgt şansı cok cok arttırıyor bizim genetik testlerimiz temiz olmasına ragmen 6 embriyodan 3ü bozuk geldi. Yücel hoca tek tek acıkladı bunu koysak kalbi atmazdı 45 keomozomluymus, şunu koysak 12. Haftaya kadar yaşardı sonra rahim atardı vs diye. İyi ki embriyolarımı pgtye yolladım. Temiz gelenlerden biri transfer oldu ve oğlumu sağlıkla kucakladım. Ayrıca ikili test üçlü test hepsine gönlüm rahat girdim bazı hamileler sıkıntılar yasarken o testlerde ben güle oynaya cıktım

İşte bahsettiğim bu, biz de tedavi sırasında 26 yaşındaydık ve testlerimiz temizdi ancak bozuk gelen embriyolarımız oldu. Sağlıkla kucgına al inşallah

Bnim de hic belirtim olmadı hatta test yapmaya gitmeden tüm buzdolabını döktüm sildim temizledim hırsımdan. Teste de gitmeyecektim hastane aradı. Ve pozitf cıktı üstelik cok yüksek değerle. Ve ancak adetim gecikince belirtiler başladı

Kızlar merhaba ben normalde ekim kasım gibi başlayacaktım burada tedaviye ancak olmadı. Şimdi bu aralar randevu almak istiyorum. Fakat Ocak ayında fiyatlarda bir değişiklik olacak mı bilginiz var mı?
Evet oluyor siz ocak gelmeden işlemleri başlatırsanız eğer önceki ücrete tabi oluyorsunuz yani bizde öyle oldu biz tedavi görürken zam geldi arada 3 ay bi bekleme süremiz oldu o dönem. Önceki fiyattan devam ettik.

Adet belirtilerinde mi olmadi ? Adet oncesi adet belirtisi yasamak da onemli belirti ya, bende o da yok belin karnin gogsun hic hareketlenmedi mi ben acayip enerjik durumdayim. Hamile kaldigim zamanlar bi bitkinlik illa baslardi hafiften .su an 5. Gundeyim hala tik yok..

Hayır asla hicbir belirtim olmadı ama şöyle ben adet öncesi de belirti yaşamam zaten. Sadece adet günümde pembe bir leke geldi sonucu aldım eve dönerken ve aklım cıktı düsüyor mu diye, meğer tutunma lekesiymiş. Ama adet günüm gecince inanılmaz kasık batmaları kasıkta dolgunluk Hissi başladı. 9. Gün kan değerim 222 11. Gün 618 idi yani düşük ya da gec tutunma da değildi

Arkadasim vucudun o kadar benimle ayniymis ki sasirdim cunku bende adet oncesi hic belirti yasamam.. hatta 2 sene once dogal yoldan hamileligimi bayagi bi adetim 10 gun gecti anladim hic kasik agrim da olmamisti tek gogusler dolgunlasmisti o kadar simdi bu tup bebek durumuna gelirsek ben gecen ay estrofemli transfer oldum ve o tuttu ama kimyasal oldu belki de ben ilacin etkisi ile bayagi gogus agrisi bel agrisi yasamis olabilirim. Belirtiler fazlasiyla cikmisti. Bu transferim dogal siklus ve galiba naturel transferlerde daha az belirti oluyor vucut kendi rotasinda devam ediyor. Insallah tutmustur biraz umitlendim

İnan, belirti yasamayanlar daha fazla, ben de dahil. İnşallah pozitif sonucu alırsın, az kalmış biraz daha sabır

İnan, belirti yasamayanlar daha fazla, ben de dahil. İnşallah pozitif sonucu alırsın, az kalmış biraz daha sabır
Insallah canim valla bende burda tutanlarin yazilarini okuyorum ay belim ay kasigim ay leke geldiler falan derken benim gibiler istisna saniyorum herkes masallah okuduguma gore bayagi belirti yasamis

Bende hiç bir belirti yaşamadım sonucu6 pozitif oldu kalp atışını duyduk hala hiç bi belirti yoktu bu seferde galiba bebeğe bişey oldu hiç bi belirti yok diye düşünürken ikinci kontrolde ikiz olduğunu öğrendik. Hamileliğim boyuncada hiçbir belirti yaşamadım ne mide bulantısı ne aşerme ne tiksinme ne tekme atması inşallah sizin ve burda herkesin pozitif olur. Sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…