SağolGeçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun,insalalh normal yollardan olurSağolCok zor bi durum ya
Donmuşların varmı pes etme asla inşallah bi gün bize de nasip olacakSağolCok zor bi durum ya
Çok teşekkürler canım açıklaman iyi geldi. Çok sevindim oğlun için sağlıkla büyüt inşallah. Darısı bütün isteyenlere ve bana olsun.Hic alakası yok aksine pgt şansı cok cok arttırıyor bizim genetik testlerimiz temiz olmasına ragmen 6 embriyodan 3ü bozuk geldi. Yücel hoca tek tek acıkladı bunu koysak kalbi atmazdı 45 keomozomluymus, şunu koysak 12. Haftaya kadar yaşardı sonra rahim atardı vs diye. İyi ki embriyolarımı pgtye yolladım. Temiz gelenlerden biri transfer oldu ve oğlumu sağlıkla kucakladım. Ayrıca ikili test üçlü test hepsine gönlüm rahat girdim bazı hamileler sıkıntılar yasarken o testlerde ben güle oynaya cıktım
Yaaa cidden miiBende hiç bir belirti yaşamadım sonucu6 pozitif oldu kalp atışını duyduk hala hiç bi belirti yoktu bu seferde galiba bebeğe bişey oldu hiç bi belirti yok diye düşünürken ikinci kontrolde ikiz olduğunu öğrendik. Hamileliğim boyuncada hiçbir belirti yaşamadım ne mide bulantısı ne aşerme ne tiksinme ne tekme atmasıinşallah sizin ve burda herkesin pozitif olur. Sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız
Hayır hiç bi belirti olmadı bende negatif sonuç alacam diye gittim kan vermeye ama önceki tedavimde göğüs dolgunluğu adet olacakmışim gibi belirtileri yaşamıştım onda boş kese olduYaaa cidden mii❤ sizin de transfer sonrasi kasik batmasi bela agrisi hafif olmadi ya da gogus agrisi da mi olmadi ? ayy keske benim de sizin gibi olsa 5.gunum sadece bu sabah azicik gogsum dolgunlasti hafif acidi ama cok degil
Canim Allah yardimcin olsun tez zamanda bebisine kavusursun. Bende cok yasadim bu aciyi onceki 2 transferim de olmadi negatifim de var kimyasalim da hepsi birbirinden zor durumlar seni cok iyi anliyorum.Allaha siginmaktan baska caremiz yok insallah bebislerimiz olucak canim Allahin izniyleSağolCok zor bi durum ya
Anladim canim sali gunu test gunum pozitif dusunmeye calisiyorum sagolun destekleriniz icinHayır hiç bi belirti olmadı bende negatif sonuç alacam diye gittim kan vermeye ama önceki tedavimde göğüs dolgunluğu adet olacakmışim gibi belirtileri yaşamıştım onda boş kese oldu
Evet negatif
Anladim canim sali gunu test gunum pozitif dusunmeye calisiyorum sagolun destekleriniz icin
Canim Allah yardimcin olsun tez zamanda bebisine kavusursun. Bende cok yasadim bu aciyi onceki 2 transferim de olmadi negatifim de var kimyasalim da hepsi birbirinden zor durumlar seni cok iyi anliyorum.Allaha siginmaktan baska caremiz yok insallah bebislerimiz olucak canim Allahin izniyle❤
[/QUOT
Cok teşekkür ederim cnm inşallah bizde anne olucaz birgün ama cok zor bi süreç ya o kadar yoruldum kiCanim Allah yardimcin olsun tez zamanda bebisine kavusursun. Bende cok yasadim bu aciyi onceki 2 transferim de olmadi negatifim de var kimyasalim da hepsi birbirinden zor durumlar seni cok iyi anliyorum.Allaha siginmaktan baska caremiz yok insallah bebislerimiz olucak canim Allahin izniyle❤
Teşekkür ederim cnmGeçmiş olsun canım
İnşallah .. dondurulmuşum yok zaten iki tane 5 ci güne gitmişti biri birinci kalite diğeri 2 ci kalite ikisinide koymuşlardıDonmuşların varmı pes etme asla inşallah bi gün bize de nasip olacak
Arkadaşlar sizde sperm secimde imsi teknigi uygulandı mı
Ben ongorusme de bunu sormayı unuttum daha sonra telde sordum sperm tahlilinden sonra karar verilecek denildi. İki basarısız denememiz var dış merkezde
İmsi teknigi olmazsa olmazlardan benim için. Eğer gerek gorulmezse orada baslamıycam tedaviyesperm tahlili verecegimiz gün drla gorusmem mumkun olur mu sizce bu konuyu gorusmek istiyorum
İki sebep var. Birincisi; OHSS(Ovaryan Hiperstimlasyon Sendromu) riskiniz varsa,Hemen transferi ve dondurmayi nere gore onayliyorlar arkadaslar yardimci olurmusunuz dondurulmadan transfer olup tutan varmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?