Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok teşekkürler canım açıklaman iyi geldi. Çok sevindim oğlun için sağlıkla büyüt inşallah. Darısı bütün isteyenlere ve bana olsun.

Yaaa cidden mii ❤ sizin de transfer sonrasi kasik batmasi bela agrisi hafif olmadi ya da gogus agrisi da mi olmadi ? ayy keske benim de sizin gibi olsa 5.gunum sadece bu sabah azicik gogsum dolgunlasti hafif acidi ama cok degil

Yaaa cidden mii ❤ sizin de transfer sonrasi kasik batmasi bela agrisi hafif olmadi ya da gogus agrisi da mi olmadi ? ayy keske benim de sizin gibi olsa 5.gunum sadece bu sabah azicik gogsum dolgunlasti hafif acidi ama cok degil
Hayır hiç bi belirti olmadı bende negatif sonuç alacam diye gittim kan vermeye ama önceki tedavimde göğüs dolgunluğu adet olacakmışim gibi belirtileri yaşamıştım onda boş kese oldu

Sağol Cok zor bi durum ya
Canim Allah yardimcin olsun tez zamanda bebisine kavusursun. Bende cok yasadim bu aciyi onceki 2 transferim de olmadi negatifim de var kimyasalim da hepsi birbirinden zor durumlar seni cok iyi anliyorum.Allaha siginmaktan baska caremiz yok insallah bebislerimiz olucak canim Allahin izniyle

Bugün hastanede biriyle tanıştım çok mutlu oldum hanımefendi yumurta rezervi azligindan dolayı tedavi olmuş. 2 yumurta toplanmış ikiz erkek çocukları varmış şuan 6 yasin da 3.Çocuk için gelmiş 1 yumurtası gözüküyormuş. Insallah o 1 tanede evlat olur ona .Bana umut oldu sizlerede umut olsun

Cok teşekkür ederim cnm inşallah bizde anne olucaz birgün ama cok zor bi süreç ya o kadar yoruldum ki

Arkadaşlar sizde sperm secimde imsi teknigi uygulandı mı
Ben ongorusme de bunu sormayı unuttum daha sonra telde sordum sperm tahlilinden sonra karar verilecek denildi. İki basarısız denememiz var dış merkezde
İmsi teknigi olmazsa olmazlardan benim için. Eğer gerek gorulmezse orada baslamıycam tedaviyesperm tahlili verecegimiz gün drla gorusmem mumkun olur mu sizce bu konuyu gorusmek istiyorum

Eşim için doktorumuz uygun çıkmazsa urolojiye yönlendireceğim sizi dedi daha sonra eşimi arayıp değerler normal gerek kalmadı dedi.Bizim öncesinde ameliyat ve değerlerde sıkıntı vardı. Sizi sonuç çıkınca arayacaklardır o zaman görüşebilirsiniz

Hemen transferi ve dondurmayi nere gore onayliyorlar arkadaslar yardimci olurmusunuz dondurulmadan transfer olup tutan varmidir

Hemen transferi ve dondurmayi nere gore onayliyorlar arkadaslar yardimci olurmusunuz dondurulmadan transfer olup tutan varmidir
İki sebep var. Birincisi; OHSS(Ovaryan Hiperstimlasyon Sendromu) riskiniz varsa,
İkincisi; Rahmi dinlendirip hamile kalmaya hazır hale getirmek ve böylelikle tutma ihtimalini artırmak..

Sizde çok sayıda toplanmıştı diye hatırlıyorum bundan dolayı dondurmayı önermiş olabilirler.
Embriyo 5 güne gidemeyecek gibi olursa yine taze transfer öneriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…