İstediğiniz sayıda ve kalite de embriyo gönderebilirsiniz ama maliyet açısından en kaliteli embriyolar öncelikli olmak üzere gönderilir.Merhaba arkadaslar pgtye 1 kalite embriyolarmi gidiyor sadece
Arkadaşlar sizde sperm secimde imsi teknigi uygulandı mı
Ben ongorusme de bunu sormayı unuttum daha sonra telde sordum sperm tahlilinden sonra karar verilecek denildi. İki basarısız denememiz var dış merkezde
İmsi teknigi olmazsa olmazlardan benim için. Eğer gerek gorulmezse orada baslamıycam tedaviyesperm tahlili verecegimiz gün drla gorusmem mumkun olur mu sizce bu konuyu gorusmek istiyorum
Benim opu işlemimi Günseli Hanım yaptı ama burda yazılanlardan size söyleyeceğim. Opu anlamında tecrübeli bir doktor bir sorun yaşandığını duymadım.Arkadaşlar opu için melih bey yapacakmış nasıl biri
Microenjeksiyonu sordum tum hastalarda uygulanıyormus zaten. Evet soylicem nasıl unuttum hala inanamıyorum kendime inş sorun cıkmazEşinizin sperm değerine bakılarak verilecek bir karar bu. Yine istediğiniz belirtirsiniz dosyanıza işaretlerler. Genel olarak uygulanıyor. Hatta gerek görüüldüğü taktirde mikroenjeksiyona da gidilebiliyor. Laboratuar dan yana içiniz rahat olsun. Birçok merkezde embriyo oluşmazken burda oluşan birçok kişi okudum.
İnşallah cnmÇok geçmiş olsun,insalalh normal yollardan olur
Benim ipu için de melih bey girdi bir girişte merabalaştık bir de çıktıktan sonra hemşire açıklama yaparken kapıdan uğradı gitti. :) ama sonrasında ne ağrım ne sızım oldu herşey yolumdaydı :)Arkadaşlar opu için melih bey yapacakmış nasıl biri
Benim Dr gönül hocaydı bunu özellikle istedim o da dosyamda işaretledi ımsı uygulanacak diye. Bizde morfoloji 0 hız neredeyse Yok o yüzden söylemeseniz de uygulanacak demişti. Sizde kendi Dr görüşün sizin için önemli olduğunu söyleyin.Arkadaşlar sizde sperm secimde imsi teknigi uygulandı mı
Ben ongorusme de bunu sormayı unuttum daha sonra telde sordum sperm tahlilinden sonra karar verilecek denildi. İki basarısız denememiz var dış merkezde
İmsi teknigi olmazsa olmazlardan benim için. Eğer gerek gorulmezse orada baslamıycam tedaviyesperm tahlili verecegimiz gün drla gorusmem mumkun olur mu sizce bu konuyu gorusmek istiyorum
Benimkinde sadece uygulanan işlem kısmında IMSI yazıyor yani spermler 800 kat büyütülerek seçildi. Ama mikroenjeksiyon yani ICSI yazmıyor. Mikroenjeksiyonun avantajları ve dezavantajları var..Microenjeksiyonu sordum tum hastalarda uygulanıyormus zaten. Evet soylicem nasıl unuttum hala inanamıyorum kendime inş sorun cıkmaz
Evet zaten eşinizin değerlerine bakılarak karar veriliyor lütfen içiniz rahat olsun sizin isteyip istemeniz önemli değil. Buradaki beğendiğim en önemli şey hastaya özel bir tedavi uygulanmasıBenim Dr gönül hocaydı bunu özellikle istedim o da dosyamda işaretledi ımsı uygulanacak diye. Bizde morfoloji 0 hız neredeyse Yok o yüzden söylemeseniz de uygulanacak demişti. Sizde kendi Dr görüşün sizin için önemli olduğunu söyleyin.
Ben imsi istiyoum diye not yazdırmıştım ddosyaya ilk görüşmemde. Bizde sperm morfolojisi cok bozuk ve baaş anomalisi var. Bu sbepten imsi cok önemli diye diretmiştmArkadaşlar sizde sperm secimde imsi teknigi uygulandı mı
Allah evladını sana bağışlasın canım benim. Amin inşallahMerhaba arkadaşlar..ben sevgii20..bu hesabım kapandı eskiler bilir beni.bende hikayemi anlatmak istiyorum.yaklaşık 6 yıl önce evlendim.ilk başlardan beri hep bebek istedim ama olmadı.eşimde varikosel varmış sayı ve hareketi ciddi anlamda etkilemiş.evlendikten bir yıl sonra eşim varikosel ameliyatı oldu.ameliyattan sonra birçok takviye kullandık alternatif tıpı denedik ama değerlerinde hiçbir düzelme olmadı.2 yıl sonra bi merkezde tüp bebek tedavisi olduk 2 embriyo 5.güne geldi 2 si transfer edildi ama tutmadı.merkez değiştirdim yani memoriala geldim.bu sefer 4 embriyo 5.güne geldi.iki tanesi 5aa, bir tane 4bb,bir tanesi de 3aa kalitesinde.pgt yaptırmadık.eşimin kardeşinin de çocuğu olmuyor ve eşimin anne babası amca çocukları.bu yüzden Semra hanım ısrarla kromozom testi yaptırmasını istedi eşime.ama eşim yaptırmadı..5aa olan transfer edildi rabbime şükürler olsun ki bebişim tuttu Doğum yaptım şuan oğlum yanımda uyuyor rabbime sonsuz şükürler olsun.kromozom testi ve pgt yapılmadığı için çok tedirgindim ama çok şükür bebeğimi sağlıklı bi şekilde kucağıma aldım.benim için o kadar ulaşılması zor bi hayaldi ki bebeğimin olması.rabbim nasip etti oldu.sizlerde umutsuzluğa kapılmayın rabbim en doğru zamanda nasip edecek inşallah moralinizi yüksek tutun..böyle diyenlere bana da hayal gibi gelirdi ama bakın gerçek oldu.bir gün hepiniz anne olacaksınız bunu canı gönülden diliyorum her şey nasip kısmet.dualarım sizinle..
SağolunCok gecmis olsun
Canim suan embriyo biriktirmeye calisiyorum. Rahim ile ilgili birkac islem olabilir. Transfer sonra yapilacak nasip olursa. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.Teşekkürler hepimize.. sizin şu anki durumunuz??
Amin cümlemizin.. herşeyin en güzeli olsun inşallah..Canim suan embriyo biriktirmeye calisiyorum. Rahim ile ilgili birkac islem olabilir. Transfer sonra yapilacak nasip olursa. Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?