- 19 Aralık 2017
- 1.492
- 1.844
- 133
- 36
Benim ipu için de melih bey girdi bir girişte merabalaştık bir de çıktıktan sonra hemşire açıklama yaparken kapıdan uğradı gitti. :) ama sonrasında ne ağrım ne sızım oldu herşey yolumdaydı :)
Merhaba arkadaşlar..ben sevgii20..bu hesabım kapandı eskiler bilir beni.bende hikayemi anlatmak istiyorum.yaklaşık 6 yıl önce evlendim.ilk başlardan beri hep bebek istedim ama olmadı.eşimde varikosel varmış sayı ve hareketi ciddi anlamda etkilemiş.evlendikten bir yıl sonra eşim varikosel ameliyatı oldu.ameliyattan sonra birçok takviye kullandık alternatif tıpı denedik ama değerlerinde hiçbir düzelme olmadı.2 yıl sonra bi merkezde tüp bebek tedavisi olduk 2 embriyo 5.güne geldi 2 si transfer edildi ama tutmadı.merkez değiştirdim yani memoriala geldim.bu sefer 4 embriyo 5.güne geldi.iki tanesi 5aa, bir tane 4bb,bir tanesi de 3aa kalitesinde.pgt yaptırmadık.eşimin kardeşinin de çocuğu olmuyor ve eşimin anne babası amca çocukları.bu yüzden Semra hanım ısrarla kromozom testi yaptırmasını istedi eşime.ama eşim yaptırmadı..5aa olan transfer edildi rabbime şükürler olsun ki bebişim tuttu Doğum yaptım şuan oğlum yanımda uyuyor rabbime sonsuz şükürler olsun.kromozom testi ve pgt yapılmadığı için çok tedirgindim ama çok şükür bebeğimi sağlıklı bi şekilde kucağıma aldım.benim için o kadar ulaşılması zor bi hayaldi ki bebeğimin olması.rabbim nasip etti oldu.sizlerde umutsuzluğa kapılmayın rabbim en doğru zamanda nasip edecek inşallah moralinizi yüksek tutun..böyle diyenlere bana da hayal gibi gelirdi ama bakın gerçek oldu.bir gün hepiniz anne olacaksınız bunu canı gönülden diliyorum her şey nasip kısmet.dualarım sizinle..
Amin inşallah.biz DNA hasarına baktırmadık aklımdaydı hep ama eşim pek yanaşmadı.sizin de olacak inşallah.dualarım hepiniz için.rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBenim eşimin de anne babası amca çocukları, bize de ilk varikosel teşhisi konmuştu ama memorial a gelince asıl sorunun akraba evliliğine bağlı %84 dna hasarımızın olduğunu öğrendik. Mesajınız içimi ferahlattı, darısı bizlere olsun inşallah ❤ allah bağışlasın oğlunuzu benim için öpün
Canim dna hasarini nasil ogreniyorsunuz hangi testle ? Genetik testi ile mi ortaya cikiyor ? Bende 2 transfer olumsuz 2 kimyasal gebeligim var tibbi genetikten randevu aldim esimle gidecegiz .akraba degiliz biz ama yinede genetik sikinti olabiliyor bazilarinda sanirim yaptirmadigim bi o test kalmisti icim.rahat etsin diye baktirmak istiyorum.Benim eşimin de anne babası amca çocukları, bize de ilk varikosel teşhisi konmuştu ama memorial a gelince asıl sorunun akraba evliliğine bağlı %84 dna hasarımızın olduğunu öğrendik. Mesajınız içimi ferahlattı, darısı bizlere olsun inşallah ❤ allah bağışlasın oğlunuzu benim için öpün
Bence kalbini bozma hepsi de başarılı doktorlar en iyisini yapmaya çalışıyorlar.Ilk opu mu günseli hanım yapmıştı keske o olsaydı
Çiziği uyanıkken mi attılar canım.. ben uyutup histereskopi ile yapıyorlar sanıyordum. Yoksa uyandıktan sonra mı acı hissettin..Cizik attirdim cok acidi ve 5 dk surdu sizce normalmi. Rahimi delmislerdir diye korkuyorum.
Canım biz de yaptırdık DNA hasarı testi merkez istememişti ama üstüste olumsuzlardan sonra başka doktora danıştım. DNA hasarı yaptırılabilir dendi..Canim dna hasarini nasil ogreniyorsunuz hangi testle ? Genetik testi ile mi ortaya cikiyor ? Bende 2 transfer olumsuz 2 kimyasal gebeligim var tibbi genetikten randevu aldim esimle gidecegiz .akraba degiliz biz ama yinede genetik sikinti olabiliyor bazilarinda sanirim yaptirmadigim bi o test kalmisti icim.rahat etsin diye baktirmak istiyorum.
Peki memoria bu olumsuzlardan sonra ne dedi canım .. neden olmadığıyla ilgili bir bilgi verdiler mi.. yeni yaptırırsanız nasıl bir yol izleyeceklermiş. Ben böyle bir yol ayrımında kaldığımda bir kaç iyi merkezle görüştüm. Ama hala iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum.. Bahçeli’ye medipole Brüksel’e gittim ben de şu an aynı senin gibi ne yapsam diye düşünüyorum..Merhaba, ben memorialde 3 transfer yaptirdim iyi kalite pgtli ancak tutmadi, embiryom kalmadi, sebepsiz infertilite bir sorunumuz yok acaba 2.denemeyi bahcecide era ve cd56 testleriyle mi yaptirsam yoksa memorialde devam mi etsem karar veremedim, fikir verebilir misiniz? Yas 35
Nedenini net soyleyemiyorlar, sonucta rahimle embiryo arasindaki iliski tamamen bilinemiyor, bir sonraki tedavide taze transfer yapariz dediler benim 3ude dondurulmustu, burda era ve cd56 testleri yok bahcecide oldugu icin orasi suan daha yakin geliyor bana. Bu testlerlede kesin diye bise yok ama yeni merkeze gecmek sanki insana daha umut veriyorPeki memoria bu olumsuzlardan sonra ne dedi canım .. neden olmadığıyla ilgili bir bilgi verdiler mi.. yeni yaptırırsanız nasıl bir yol izleyeceklermiş. Ben böyle bir yol ayrımında kaldığımda bir kaç iyi merkezle görüştüm. Ama hala iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum.. Bahçeli’ye medipole Brüksel’e gittim ben de şu an aynı senin gibi ne yapsam diye düşünüyorum..
Avrupqda uyanikken yapiorlarÇiziği uyanıkken mi attılar canım.. ben uyutup histereskopi ile yapıyorlar sanıyordum. Yoksa uyandıktan sonra mı acı hissettin..
Tamam canim cok sagol ama bu dna hasari ile genetik testi ayni sey mi onu anlayamadim ?Canım biz de yaptırdık DNA hasarı testi merkez istememişti ama üstüste olumsuzlardan sonra başka doktora danıştım. DNA hasarı yaptırılabilir dendi..
Biz de düzen labında yaptırdık. 248 tiydi . Bilgin olsun . Bir kaç yer daha yapıyor diye biliyorum..
canım seni o kadar anlıyorum kiiİnşallah .. dondurulmuşum yok zaten iki tane 5 ci güne gitmişti biri birinci kalite diğeri 2 ci kalite ikisinide koymuşlardı
bizim de imsi ile yapıldı. öyle uygun gördü semra hocaArkadaşlar sizde sperm secimde imsi teknigi uygulandı mı
Ben ongorusme de bunu sormayı unuttum daha sonra telde sordum sperm tahlilinden sonra karar verilecek denildi. İki basarısız denememiz var dış merkezde
İmsi teknigi olmazsa olmazlardan benim için. Eğer gerek gorulmezse orada baslamıycam tedaviyesperm tahlili verecegimiz gün drla gorusmem mumkun olur mu sizce bu konuyu gorusmek istiyorum
Tamam canim cok sagol ama bu dna hasari ile genetik testi ayni sey mi onu anlayamadim ?bu mesaji okuyan tecrubeliler bi yardim edin ben genetik icin randevu aldim saliya ona baktircam zaten de bu ayri biseyse onu da yaptiririm duzen lab.zaten diger yerlere gore en uygunu ve guvenilirmiste. Dna hasar testi icin esinle birlikte kan mi vermen gerekiyor nerden bakiyorlar ?
Canım biz genetik testlerimizi ikinci negatiften sonra yaptırdık. Kanuni Hastanesi genetik bölümü hiç sıra beklemeden randevu almadan gittik ve çok kolay kan verdik. İki ayda da çıktı sonuçlar.. bu arada sonuçlar temizdi.. genetik testleri özelde çok pahalı ve belki iki ay değil ama yine yaklaşık bir ay sürüyor çıkması. Sperm dna hasarını genetiktesti sonuçlarımız temiz çıktığı halde istedi bir doktor ayrı bir test yani.. sadece eşin sperm veriyor, kanda bakılan bir test değil yani..Tamam canim cok sagol ama bu dna hasari ile genetik testi ayni sey mi onu anlayamadim ?bu mesaji okuyan tecrubeliler bi yardim edin ben genetik icin randevu aldim saliya ona baktircam zaten de bu ayri biseyse onu da yaptiririm duzen lab.zaten diger yerlere gore en uygunu ve guvenilirmiste. Dna hasar testi icin esinle birlikte kan mi vermen gerekiyor nerden bakiyorlar ?
Cok tesekkur ederim dna hasari icin o zaman sadece esimin sperm vermesi yeterli o halde yaptiralim o zaman bunlari madem duzen labaratuvarinda yaptirim bende. Tesekkurler sagolCanım biz genetik testlerimizi ikinci negatiften sonra yaptırdık. Kanuni Hastanesi genetik bölümü hiç sıra beklemeden randevu almadan gittik ve çok kolay kan verdik. İki ayda da çıktı sonuçlar.. bu arada sonuçlar temizdi.. genetik testleri özelde çok pahalı ve belki iki ay değil ama yine yaklaşık bir ay sürüyor çıkması. Sperm dna hasarını genetiktesti sonuçlarımız temiz çıktığı halde istedi bir doktor ayrı bir test yani.. sadece eşin sperm veriyor, kanda bakılan bir test değil yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?