Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar merhaba bugün Ocak ayı için randevu aldım. Semra hanım Ve Yücel beyden fakat doktor konusunda kararsız kaldım. Yücel beyin yaklaşımı nasıl veya hangi doktordan memnun kaldınız ?

Benim eşimin de anne babası amca çocukları, bize de ilk varikosel teşhisi konmuştu ama memorial a gelince asıl sorunun akraba evliliğine bağlı %84 dna hasarımızın olduğunu öğrendik. Mesajınız içimi ferahlattı, darısı bizlere olsun inşallah ❤ allah bağışlasın oğlunuzu benim için öpün

Amin inşallah.biz DNA hasarına baktırmadık aklımdaydı hep ama eşim pek yanaşmadı.sizin de olacak inşallah.dualarım hepiniz için.rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Canim dna hasarini nasil ogreniyorsunuz hangi testle ? Genetik testi ile mi ortaya cikiyor ? Bende 2 transfer olumsuz 2 kimyasal gebeligim var tibbi genetikten randevu aldim esimle gidecegiz .akraba degiliz biz ama yinede genetik sikinti olabiliyor bazilarinda sanirim yaptirmadigim bi o test kalmisti icim.rahat etsin diye baktirmak istiyorum.

Merhaba, ben memorialde 3 transfer yaptirdim iyi kalite pgtli ancak tutmadi, embiryom kalmadi, sebepsiz infertilite bir sorunumuz yok acaba 2.denemeyi bahcecide era ve cd56 testleriyle mi yaptirsam yoksa memorialde devam mi etsem karar veremedim, fikir verebilir misiniz? Yas 35

Canım biz de yaptırdık DNA hasarı testi merkez istememişti ama üstüste olumsuzlardan sonra başka doktora danıştım. DNA hasarı yaptırılabilir dendi..
Biz de düzen labında yaptırdık. 248 tiydi . Bilgin olsun . Bir kaç yer daha yapıyor diye biliyorum..

Peki memoria bu olumsuzlardan sonra ne dedi canım .. neden olmadığıyla ilgili bir bilgi verdiler mi.. yeni yaptırırsanız nasıl bir yol izleyeceklermiş. Ben böyle bir yol ayrımında kaldığımda bir kaç iyi merkezle görüştüm. Ama hala iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum.. Bahçeli’ye medipole Brüksel’e gittim ben de şu an aynı senin gibi ne yapsam diye düşünüyorum..

Nedenini net soyleyemiyorlar, sonucta rahimle embiryo arasindaki iliski tamamen bilinemiyor, bir sonraki tedavide taze transfer yapariz dediler benim 3ude dondurulmustu, burda era ve cd56 testleri yok bahcecide oldugu icin orasi suan daha yakin geliyor bana. Bu testlerlede kesin diye bise yok ama yeni merkeze gecmek sanki insana daha umut veriyor

Tamam canim cok sagol ama bu dna hasari ile genetik testi ayni sey mi onu anlayamadim ? bu mesaji okuyan tecrubeliler bi yardim edin ben genetik icin randevu aldim saliya ona baktircam zaten de bu ayri biseyse onu da yaptiririm duzen lab.zaten diger yerlere gore en uygunu ve guvenilirmiste. Dna hasar testi icin esinle birlikte kan mi vermen gerekiyor nerden bakiyorlar ?

bizim de imsi ile yapıldı. öyle uygun gördü semra hoca

DNA hasarı testi olarak normalde sperme bakıyorlar. Kanda dna hasarı testi duymadım. Bunun yerine eğer akraba evliliği var ise genetik test yapılıp DNA karyotipleri ve kromozomlar inceleniyor. Bunu biz yaptırmıştık normal çıktı ikimizinde. Ayrıca kalıtsal hastalık araştırılabiliyor mesela ailenizde işitme veya zihinsel engelli biri var(Allah korusun) sizin genlerinizin bu kalıtsal hastalığı taşıyıp taşımadığı araştırılabiliyor. Özel veya genel olarak yapılabiliyor. Özelde bir hastalığa yoğunlaşıyor, genelde birçok ama herşey yine mümkün olmuyor tabi. Genelin fiyatı 1100 dolardı diye hatırlıyorum. Özelde buna yakındı yani bayağı pahalı testlerdi.

Canım biz genetik testlerimizi ikinci negatiften sonra yaptırdık. Kanuni Hastanesi genetik bölümü hiç sıra beklemeden randevu almadan gittik ve çok kolay kan verdik. İki ayda da çıktı sonuçlar.. bu arada sonuçlar temizdi.. genetik testleri özelde çok pahalı ve belki iki ay değil ama yine yaklaşık bir ay sürüyor çıkması. Sperm dna hasarını genetiktesti sonuçlarımız temiz çıktığı halde istedi bir doktor ayrı bir test yani.. sadece eşin sperm veriyor, kanda bakılan bir test değil yani..

Cok tesekkur ederim dna hasari icin o zaman sadece esimin sperm vermesi yeterli o halde yaptiralim o zaman bunlari madem duzen labaratuvarinda yaptirim bende. Tesekkurler sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…