- 30 Ocak 2018
- 387
- 307
- 33
Canım bence aşılama sürecine hiç geçme doktorlar çok şans vermiyor normal ilişki kadar şansı var demişti bana %20 gibi sen aklındaki tüm olumsuzlukları at inşallah bebişini kucağına alacaksın rezervin de iyi maşallah halimize şükretmekten başka çaremiz yokBazen diyorum yeniden bi transfer yaptormak yerine asilamami denesem asilamada kendi yumurtana dogaldan asilama yapabiliyormus doktorlar.cunku bende ymurta gelistiricilerle 2 den fazla gekisebiliyor dusuk dozda bile..en iyisi ilacsiz yumurtaya direk asilama mantiikli geliyor bana
Canım bence aşılama sürecine hiç geçme doktorlar çok şans vermiyor normal ilişki kadar şansı var demişti bana %20 gibi sen aklındaki tüm olumsuzlukları at inşallah bebişini kucağına alacaksın rezervin de iyi maşallah halimize şükretmekten başka çaremiz yok
Siz çok olumsuz düşünüyorsunuz pozitif olunki olumlu olsun. Yeterki Rabbim ol desin yaşınızda ne var ben 42 de doğum yaptım. 3 yumurtam vardı biri gelişmedi birisi boş çıktı. Tek yumurta tek embriyo ikiz bebeklerim oldu embriyomuz 5.güne geldi pgtden sağlıklı geldi ona rağmen bize çokda kaliteli değil dediler ama ben hiç olumsuz düşünmedim söyledikleri hiçbişeyi takmadım rabbim ol derse olur dedim ve doktorumun bana söylediği sen mucizeleri yaşadın oldu.Iste o ne derece dogru tartisilirembriyom oluyor rezerv fazla ama cok olunca da belkide kalitesiz oluyor yas 35 belkide ondan kaliteli olmuyordur
Cok guzel resmen mucize yasamissiniz..aslinda ben kendimi yanlis ifade ediyorum galiba. Bende ki karamsarlik su ben tutan ve tutmayan transferlerimde hareketle malese bu 3. Transferim tutmadi galiba diye keyifisizim cunku icime dogan hep dogru cikiyor onceki tutan kimyasala donen hamileligimde hic boyle sayfalara kesin olmadi diye yazmadimSiz çok olumsuz düşünüyorsunuz pozitif olunki olumlu olsun. Yeterki Rabbim ol desin yaşınızda ne var ben 42 de doğum yaptım. 3 yumurtam vardı biri gelişmedi birisi boş çıktı. Tek yumurta tek embriyo ikiz bebeklerim oldu embriyomuz 5.güne geldi pgtden sağlıklı geldi ona rağmen bize çokda kaliteli değil dediler ama ben hiç olumsuz düşünmedim söyledikleri hiçbişeyi takmadım rabbim ol derse olur dedim ve doktorumun bana söylediği sen mucizeleri yaşadın oldu.
Cok guzel resmen mucize yasamissiniz..aslinda ben kendimi yanlis ifade ediyorum galiba. Bende ki karamsarlik su ben tutan ve tutmayan transferlerimde hareketle malese bu 3. Transferim tutmadi galiba diye keyifisizim cunku icime dogan hep dogru cikiyor onceki tutan kimyasala donen hamileligimde hic boyle sayfalara kesin olmadi diye yazmadim
Ben su anda transfwrin 6. Gunundeyim ne belim.ne gogsum ne kasigim agriyor ve hic akintimda yok ondan canim sıkkın kimyasal ve 2 sene onceki hamileligimde gogsum fena agrimisti belirtiler
benimde 3.Tedavimde oldu ilk negatif ikinci boş kese kürtaj oldum. İkinci tedavimde bendede belirtiler oldu ama bu tedavide hiç-bir belirtim olmadı daha öncede yazmıştım hamileliğim boyuncada hiç bi belirti yaşamadım sizin yapmanız gereken bol duaCok guzel resmen mucize yasamissiniz..aslinda ben kendimi yanlis ifade ediyorum galiba. Bende ki karamsarlik su ben tutan ve tutmayan transferlerimde hareketle malese bu 3. Transferim tutmadi galiba diye keyifisizim cunku icime dogan hep dogru cikiyor onceki tutan kimyasala donen hamileligimde hic boyle sayfalara kesin olmadi diye yazmadim
Ben su anda transfwrin 6. Gunundeyim ne belim.ne gogsum ne kasigim agriyor ve hic akintimda yok ondan canim sıkkın kimyasal ve 2 sene onceki hamileligimde gogsum fena agrimisti belirtiler vardi
Cok dua ediyorum her gun her an Allah buyukbenimde 3.Tedavimde oldu ilk negatif ikinci boş kese kürtaj oldum. İkinci tedavimde bendede belirtiler oldu ama bu tedavide hiç-bir belirtim olmadı daha öncede yazmıştım hamileliğim boyuncada hiç bi belirti yaşamadım sizin yapmanız gereken bol dua
Benimkini melih bey yaptı ve sonc olumlu oldu. Lütfen kşlere takılma ipek, günseli, gönül , yücel hocalar da takp etti. Hic kafamı takmadım. Hatta naturel transfere giderken yumurtam catlamıs carlatma iğnesi olmadan, yücel hoca çatlamış bu sabh yumurtan iğneye gerek yok bekleme süresin de kısaltıyoruz transfer icin demiştiIlk opu mu günseli hanım yapmıştı keske o olsaydı
Cem çelik iyi diyolar neden olmasın baştan başlıcaksan. Sanırım bu ara memorialde bir sıkıntı var ciddenNedenini net soyleyemiyorlar, sonucta rahimle embiryo arasindaki iliski tamamen bilinemiyor, bir sonraki tedavide taze transfer yapariz dediler benim 3ude dondurulmustu, burda era ve cd56 testleri yok bahcecide oldugu icin orasi suan daha yakin geliyor bana. Bu testlerlede kesin diye bise yok ama yeni merkeze gecmek sanki insana daha umut veriyor
Canim dna hasarini nasil ogreniyorsunuz hangi testle ? Genetik testi ile mi ortaya cikiyor ? Bende 2 transfer olumsuz 2 kimyasal gebeligim var tibbi genetikten randevu aldim esimle gidecegiz .akraba degiliz biz ama yinede genetik sikinti olabiliyor bazilarinda sanirim yaptirmadigim bi o test kalmisti icim.rahat etsin diye baktirmak istiyorum.
Genetik test her ikiniz de kan veriyorsunuz kromozomlarınıza bakılıyor. Kadında kanda pıhtılaşma var mı diye de bakılıyor aynı anda bunu mutlaka hatırların. Dna hasarı spermdeki dna hasarına bakılıyor yani sperm verecek eşinizTamam canim cok sagol ama bu dna hasari ile genetik testi ayni sey mi onu anlayamadim ?bu mesaji okuyan tecrubeliler bi yardim edin ben genetik icin randevu aldim saliya ona baktircam zaten de bu ayri biseyse onu da yaptiririm duzen lab.zaten diger yerlere gore en uygunu ve guvenilirmiste. Dna hasar testi icin esinle birlikte kan mi vermen gerekiyor nerden bakiyorlar ?
Ben eşime Antioksidandan zengin diye her gün dondurulmuşolarak aldığım yaban mersini, böğürtlen, frambuaz birer avuç blenderdan geçirip az su ekleyip meyve püresi gibi yedirdim. Bi de vitamin yazmıştı murat bey onu kullandı. Eşimden tesa yöntemiyle testisten sperm aldilarCanim bir de sunu sorayim acaba dna hasari olsa esimde, nasil bi tedavi uygulaniyor hala 4 donmus embriyom var onlarin geri donusu yok ama yeni opu oncesi ilacla falan duzelebilen bisey mi bu ?
Maşallah size... Darısı bizim başımızaSiz çok olumsuz düşünüyorsunuz pozitif olunki olumlu olsun. Yeterki Rabbim ol desin yaşınızda ne var ben 42 de doğum yaptım. 3 yumurtam vardı biri gelişmedi birisi boş çıktı. Tek yumurta tek embriyo ikiz bebeklerim oldu embriyomuz 5.güne geldi pgtden sağlıklı geldi ona rağmen bize çokda kaliteli değil dediler ama ben hiç olumsuz düşünmedim söyledikleri hiçbişeyi takmadım rabbim ol derse olur dedim ve doktorumun bana söylediği sen mucizeleri yaşadın oldu.
O pihtilasma durumuna ben baktirdim ilk basta onlar temizdi hatta gunseli hanima sordum hocam ben size genetik test vermismiydimGenetik test her ikiniz de kan veriyorsunuz kromozomlarınıza bakılıyor. Kadında kanda pıhtılaşma var mı diye de bakılıyor aynı anda bunu mutlaka hatırların. Dna hasarı spermdeki dna hasarına bakılıyor yani sperm verecek eşiniz
Iste bu dna hasarini hani memorial laboratuvari bilmem kac kat buyuterek en iyisini seciyor ya orda anlayamiyorlarmi acaba ? Cunku ben her negatife gittigimde esinde sperm kotu degil sende rezerv iyi diyerek yollayiveriyorlarGenetik test her ikiniz de kan veriyorsunuz kromozomlarınıza bakılıyor. Kadında kanda pıhtılaşma var mı diye de bakılıyor aynı anda bunu mutlaka hatırların. Dna hasarı spermdeki dna hasarına bakılıyor yani sperm verecek eşiniz
Merhaba,Arkadaşlar sizlere bisey danışacam.bizde genetik sıkıntı var bende daha doğrusu . Tek pgt yöntemi yeterli olur mu. Yoksa kapsamlı ngs diye bir yöntem var mis. Yanı iki yönetmi birlikte uygulayacklarmis.tek.fish yöntemi yeterli olmuyor mu kafam karıştı sizlere sormak istedim
Malesef anlayamıyorlar canım sadece şekil olarak doğru olanı seçiyorlar. Birde spermde dna hasarını yüzde yüz düzeltecek bir ilaç tedavi yok. Antioksidan ile onarmaya çalışıyorlar. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Iste bu dna hasarini hani memorial laboratuvari bilmem kac kat buyuterek en iyisini seciyor ya orda anlayamiyorlarmi acaba ? Cunku ben her negatife gittigimde esinde sperm kotu degil sende rezerv iyi diyerek yollayiveriyorlardollenme esnasinda bunu gormeleri mumkun degilmi acaba
Ayy pozitif bu yaEki Görüntüle 2562915
Merhaba arkadaşlar test günüm salı ama idrar testi yaptım. Çok silik şekilde ikinci çizgi çıktı sizce pozitif midir? Kullandığım test erken gebelik testi değildi ucuz olanlardandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?