İnşallah canım hala inanmıyorum belkide kalbi atana kadar da inanmayacağım bana mucize gibi geliyor :)Ayy pozitif bu ya☺ gözün aydin Allah'ım gurupta böyle mesajlar görelim inşallah
İlk denemem pgt yapılmadı bir embriyo kondu 5AA
Maşallah rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsinİlk denemem pgt yapılmadı bir embriyo kondu 5AA
Hepimizin inşallah. Allah hayırlı evlatlar nasip eylesin bizlere.Maşallah rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin
Maşallah hayırlı olsunEki Görüntüle 2562915
Merhaba arkadaşlar test günüm salı ama idrar testi yaptım. Çok silik şekilde ikinci çizgi çıktı sizce pozitif midir? Kullandığım test erken gebelik testi değildi ucuz olanlardandı.
Teşekkür ederim canım erken sevinmek istemiyorum aslında kan değerini ve keseyi görürsem o zaman hamile olduğumu hissedeceğimMaşallah hayırlı olsun❤ sorun neydi sizin yaş kaç
İnşallah en kısa zamanda rabbim sizede nasıp etsin tedaviye başlamadan yaptırmıştım amh 2 küsürdü ama dr amh ile uyumlu değil dediMaşallah size... Darısı bizim başımızaBenim de aynı sizin gibi oldu, 1dolu 1 boş yumurta, döllendi beşinci güne gitti, ama maalesef pgt sonucu iyi çıkmadı. Sizin amh kaçtı acaba hamile kaldığınız zaman?
1.5 sene önce çektirdiğim filmim vardı onu kullandılar ayrıca istemedilerArkadaşlar transfer öncesi mutlaka rahim filmi isteniyor mu ?
Teşekkürler canım umarım benden de istemezler1.5 sene önce çektirdiğim filmim vardı onu kullandılar ayrıca istemediler
Amin inşallah hepimizin olsun ya,alalım kucagımıza senin kac tane toplandı agrın var mı? İyimisin
Eki Görüntüle 2562915
Merhaba arkadaşlar test günüm salı ama idrar testi yaptım. Çok silik şekilde ikinci çizgi çıktı sizce pozitif midir? Kullandığım test erken gebelik testi değildi ucuz olanlardandı.
Cok zor ya sanki hiç olmayacak gibime geliyorcanım seni o kadar anlıyorum kii
Canım bizde translokasyon var .. doktor bize fish ve ngs önerdi.ilk fish ordan temiz gelirse ngs..tabi sorun genetik olduğu için kurtaj ölü doğum .o kadar kötü şeyler yaşadım ki.. evliliğim nasil geçti anlayamadım .tup bebek için karar verdik tabi sağlıklı bulunursa.Merhaba,
Nasil genetik bir sıkıntı var sizde? Benim de kromomozomlarimda bir problem var, bize de NGS de yaptırabilirsiniz sizin seciminiz dediler ama biz sadece PGT yaptırdık.
Bence var canim allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın .bir kaç güne yaparsan tam kırmızı olur buyuk ihtimal.hayirli olsunEki Görüntüle 2562915
Herşey o kadar mucize geliyor ki canım inanmak çok güç. Amin.. Allah isteyen herkesin kucağına sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin. Bu yolda maddi ve manevi gerçekten büyük zorluklar çekiyoruz.. Dışarıdan bakan bu sıkıntıyı yaşamayan kimse anlamıyor kıymetini bilmiyor. Bazen kırıcı saçma sapan yorum yapıyorlar üzüntüne üzüntü ekliyorlar. Birbirimizi burada daha iyi anlıyoruz. Allah kimsenin emeğini boş koymasınBence var canim allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın .bir kaç güne yaparsan tam kırmızı olur buyuk ihtimal.hayirli olsun
O kadar iyi anlıyorum ki canim seni amin inşallahHerşey o kadar mucize geliyor ki canım inanmak çok güç. Amin.. Allah isteyen herkesin kucağına sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin. Bu yolda maddi ve manevi gerçekten büyük zorluklar çekiyoruz.. Dışarıdan bakan bu sıkıntıyı yaşamayan kimse anlamıyor kıymetini bilmiyor. Bazen kırıcı saçma sapan yorum yapıyorlar üzüntüne üzüntü ekliyorlar. Birbirimizi burada daha iyi anlıyoruz. Allah kimsenin emeğini boş koymasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?