Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah en kısa zamanda rabbim sizede nasıp etsin tedaviye başlamadan yaptırmıştım amh 2 küsürdü ama dr amh ile uyumlu değil dedi

4 tane toplandi ama muayene de küçük 1 tane büyümeyen folikulum vardı inş 3 tanesi olumlu olur .Bu sefer agrım çok vardı ağladım sürekli hemşire ağrı kesici yaptık geçer dedi 1 saate iyiydim
Amin inşallah hepimizin olsun ya,alalım kucagımıza senin kac tane toplandı agrın var mı? İyimisin

Merhaba,

Nasil genetik bir sıkıntı var sizde? Benim de kromomozomlarimda bir problem var, bize de NGS de yaptırabilirsiniz sizin seciminiz dediler ama biz sadece PGT yaptırdık.
Canım bizde translokasyon var .. doktor bize fish ve ngs önerdi.ilk fish ordan temiz gelirse ngs..tabi sorun genetik olduğu için kurtaj ölü doğum .o kadar kötü şeyler yaşadım ki.. evliliğim nasil geçti anlayamadım .tup bebek için karar verdik tabi sağlıklı bulunursa.

Bence var canim allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın .bir kaç güne yaparsan tam kırmızı olur buyuk ihtimal.hayirli olsun

Bence var canim allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın .bir kaç güne yaparsan tam kırmızı olur buyuk ihtimal.hayirli olsun
Herşey o kadar mucize geliyor ki canım inanmak çok güç. Amin.. Allah isteyen herkesin kucağına sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin. Bu yolda maddi ve manevi gerçekten büyük zorluklar çekiyoruz.. Dışarıdan bakan bu sıkıntıyı yaşamayan kimse anlamıyor kıymetini bilmiyor. Bazen kırıcı saçma sapan yorum yapıyorlar üzüntüne üzüntü ekliyorlar. Birbirimizi burada daha iyi anlıyoruz. Allah kimsenin emeğini boş koymasın

O kadar iyi anlıyorum ki canim seni amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…