Rica etsem bana hemşire WhatsApp numarasını yazarımısınızDoktorların Cep numaraları bankoda bulunan kartvizitlerinde yazıyor aslında, yani sekreterlikten numarasını istesen verirler diye düşünüyorum oraya koyduklarına göre gizli bilgi değil.
Veya hemşire whatsapp hattına adını soyadını mevcut durumunu yazıp doktoruna soracağın soruyu yazarak numarasını isteyebilirsin bence.
Ben hemşire whatsapp numarasına yazmıştım doktora sormam gereken sorumu. Ben istemeden Günseli hocanın numarasını verip kendisine sorabilirsiniz demişlerdi. Sonra gerektikçe o numaradan ulaştım doktoruma.
0 (549) 314 68 96Rica etsem bana hemşire WhatsApp numarasını yazarımısınız
İyiyim çok şükür, oğlum da iyi ,9 ayı bitirdik.Canım nasılsın bebeğin nasıl
Rica etsem bana hemşire WhatsApp numarasını yazarımısınız
Evet bi arkadasim memorial da doktoruna whatsaptan mesaj atiyor cevap da aliyor gunseli hanima..giriste bankonun orda tum doktorlarin var zaten numarasi semra hanim haricKartvizit de sabit no ve dahilisi nosu yazıyormuş baktım canım.Dun danışmaya not bıraktım tamam dosyanızı doktorunuza ileteceğiz sizi 18.00 gibi ararlar dedi .Ararsa duymam diye kulaklıkla 1.5 saat bekledim arayan olmadı tekrar arayacağım birazdan
Benj bilirsin tutmadi belirtim yok falan gibi seylerle defalarca eve supurge actim 6.gunden sonra battaniye silkeledim 7.gun..8.gunde pozitifi ogrendim..ben yaptim siz yapmayin benim ki sacmaliktiKızlar , pazar günü transfer oldum , ilk denememiz olmasından mı bilmiyorum hayatımı çok kısıtlıyorum ya , merdiven inerken, arabada tümseklerden geçerken falan çok tedirgin oluyorum, normal hayatınıza dönün diyorlar, transferden sonra şöyle şöyle oldu ama benimki pozitifti diyen var mı aranızda
Arkadaşlar merhaba herkese; cumartesi günü blast transferi oldum. Transferden beni karnım aşırı şiş, 3aylık hamile gibiyim. Artık konulurken nefesim kesiliyor sanki, çok rahatsız hissediyorum. Gaz da değil çünkü sabah bile geçmiş olmuyor. Daha önceki transferimde böyle olmamıştı. Aynı sorunu yaşayan var mı? Ya da Ne kadar sürede geçiyor bilen var mı? Not: Ohss riskim yok, zaten düşük sayılabilecek bir ilaç dozuyla elde edilebilmiş tek yumurta ve tek embriyoydu.
Bende böyle birşey olmadı sadece alt karnımda bir sertlik oldu, ama sizinkinin gaz olduğunu tahmin ediyorum, yürüyüş yapıyor musunuz? Gaz ise yürüyüş rahatlatacaktır diye düşünüyorum. Jelden sonra öneriyorlar zaten bi 15-20 dk yürüseniz her anlamda iyi gelebilir.
teşekkür ederim cevabınız içinGenelde evde Dinleniyorum sadece jelden sonra evde yürüyüş yapıyordum ama haklısınız biraz yürüyüşü artırsam iyi olacak. Bu arada sizi de tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben ve benim gibi tüm herkese de nasip etsin
Rica ederim ne demek.
Amin teşekkür ederim darısı hepinizin başına
Bol su içmeyi de ihmal etmeyin.
Test günü ne zaman?
Arkadaslar merhaba fsh 18 ile yada bu civarda bir degerle tup bebege baslayan varmi. Riskleri neler biliyormusunuz. Doktor 20 ye kadar basliyoryz dedi ama bilginiz varsa cevaplarsaniz sevinirim
Arkadaslar merhaba fsh 18 ile yada bu civarda bir degerle tup bebege baslayan varmi. Riskleri neler biliyormusunuz. Doktor 20 ye kadar basliyoryz dedi ama bilginiz varsa cevaplarsaniz sevinirim
Ayy canim cok tesekkur ederim. Cok da sevindim hamile kaldigia. Ben de o gunleri gorecekmiyim acaba. Insallah olur ve bende buraya yazar sizlerle paylasirim. Tesekkurler.Ha bu arada benim önceki tedavim de 16fsh ile olmuştu onda da bir yumurtam vardı, bir sorun çıkmadı, 4.gün embriyosu olarak transfer edilmişti. Negatif oldu sonuç ama. Hayırlısı İnşallah bu kez pozitifi görürüm
Trambolin çok mantıklıymışBenj bilirsin tutmadi belirtim yok falan gibi seylerle defalarca eve supurge actim 6.gunden sonra battaniye silkeledim 7.gun..8.gunde pozitifi ogrendim..ben yaptim siz yapmayin benim ki sacmaliktitum bunlara sifir belirti yasamam sebep oldu zaten..daha once 2 hamileligimde anliyordum gogus falan agrirdi.ne bel ne kasik ne gogsum agrimadi bu son transferde..ayrica bana gunseli hanim sen trambolin ile atlasan da saglikli ve tuttuysa bisey olmaz dedi
Ayy canim cok tesekkur ederim. Cok da sevindim hamile kaldigia. Ben de o gunleri gorecekmiyim acaba. Insallah olur ve bende buraya yazar sizlerle paylasirim. Tesekkurler.
Tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallahBenj bilirsin tutmadi belirtim yok falan gibi seylerle defalarca eve supurge actim 6.gunden sonra battaniye silkeledim 7.gun..8.gunde pozitifi ogrendim..ben yaptim siz yapmayin benim ki sacmaliktitum bunlara sifir belirti yasamam sebep oldu zaten..daha once 2 hamileligimde anliyordum gogus falan agrirdi.ne bel ne kasik ne gogsum agrimadi bu son transferde..ayrica bana gunseli hanim sen trambolin ile atlasan da saglikli ve tuttuysa bisey olmaz dedi
23Aralık pazartesi. Ama pzartesi işim biraz yoğun o Yüzden cumartesi günü yapsammı diye düşünmeden edemiyorum
23Aralık pazartesi. Ama pzartesi işim biraz yoğun o Yüzden cumartesi günü yapsammı diye düşünmeden edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?