Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Rica etsem bana hemşire WhatsApp numarasını yazarımısınız

Arkadaşlar merhaba herkese; cumartesi günü blast transferi oldum. Transferden beni karnım aşırı şiş, 3aylık hamile gibiyim. Artık konulurken nefesim kesiliyor sanki, çok rahatsız hissediyorum. Gaz da değil çünkü sabah bile geçmiş olmuyor. Daha önceki transferimde böyle olmamıştı. Aynı sorunu yaşayan var mı? Ya da Ne kadar sürede geçiyor bilen var mı? Not: Ohss riskim yok, zaten düşük sayılabilecek bir ilaç dozuyla elde edilebilmiş tek yumurta ve tek embriyoydu.

Canım nasılsın bebeğin nasıl
İyiyim çok şükür, oğlum da iyi ,9 ayı bitirdik.
Senin de yazdığını gördüm yine dualarima kattim. Gencsin bircogumuzdan ve çok da kolay olmayan şeyler yaşadın. Allah sabrını ve gücünü bol eylesin.
İstanbul da mısın, yeni tedaviye mi karar verdin su an?

Evet bi arkadasim memorial da doktoruna whatsaptan mesaj atiyor cevap da aliyor gunseli hanima..giriste bankonun orda tum doktorlarin var zaten numarasi semra hanim haric

Benj bilirsin tutmadi belirtim yok falan gibi seylerle defalarca eve supurge actim 6.gunden sonra battaniye silkeledim 7.gun..8.gunde pozitifi ogrendim..ben yaptim siz yapmayin benim ki sacmalikti tum bunlara sifir belirti yasamam sebep oldu zaten..daha once 2 hamileligimde anliyordum gogus falan agrirdi.ne bel ne kasik ne gogsum agrimadi bu son transferde..ayrica bana gunseli hanim sen trambolin ile atlasan da saglikli ve tuttuysa bisey olmaz dedi

Bende böyle birşey olmadı sadece alt karnımda bir sertlik oldu, ama sizinkinin gaz olduğunu tahmin ediyorum, yürüyüş yapıyor musunuz? Gaz ise yürüyüş rahatlatacaktır diye düşünüyorum. Jelden sonra öneriyorlar zaten bi 15-20 dk yürüseniz her anlamda iyi gelebilir.

teşekkür ederim cevabınız için Genelde evde Dinleniyorum sadece jelden sonra evde yürüyüş yapıyordum ama haklısınız biraz yürüyüşü artırsam iyi olacak. Bu arada sizi de tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Ben ve benim gibi tüm herkese de nasip etsin

Rica ederim ne demek.
Amin teşekkür ederim darısı hepinizin başına
Bol su içmeyi de ihmal etmeyin.
Test günü ne zaman?

Arkadaslar merhaba fsh 18 ile yada bu civarda bir degerle tup bebege baslayan varmi. Riskleri neler biliyormusunuz. Doktor 20 ye kadar basliyoryz dedi ama bilginiz varsa cevaplarsaniz sevinirim

Arkadaslar merhaba fsh 18 ile yada bu civarda bir degerle tup bebege baslayan varmi. Riskleri neler biliyormusunuz. Doktor 20 ye kadar basliyoryz dedi ama bilginiz varsa cevaplarsaniz sevinirim

öncelikle hayırlısı olsun diyeyim size, ben de bu ay 27 Fsh ile başladım. Doktorum önermedi söylediğiniz gibi 20nin üzerine önermiyoruz, Tedavi süresince yumurtaların gelişmeme, erken çatlama ve boş çıkma gibi riskleri var dedi. Ben de tüm riskleri kabul ederek başlamak istediğimi nereye kadar giderse şansımı denemek istediğimi söyledim. Dedikleri gibi bir yumurtam tedavide erken çatladı biridiğerlerinden küçük kaldı. Bir tanesi son güne kadar kaldı ve olgun çıktı. 5.gün embriyosu olarak transfer edildi çok şükür. Yani demem o ki maddiolarak sıkıntınız yoksa ve manevi olarak kendinizi tüm risklere hazırlarsanız denemeye değer

Ha bu arada benim önceki tedavim de 16fsh ile olmuştu onda da bir yumurtam vardı, bir sorun çıkmadı, 4.gün embriyosu olarak transfer edilmişti. Negatif oldu sonuç ama. Hayırlısı İnşallah bu kez pozitifi görürüm

Ayy canim cok tesekkur ederim. Cok da sevindim hamile kaldigia. Ben de o gunleri gorecekmiyim acaba. Insallah olur ve bende buraya yazar sizlerle paylasirim. Tesekkurler.

Trambolin çok mantıklıymışBen de saldım ya olacaksa zaten olacaktır herhalde ki tabii ki ben olmayacak galiba diye telkinlere başladım bile kendime

Ayy canim cok tesekkur ederim. Cok da sevindim hamile kaldigia. Ben de o gunleri gorecekmiyim acaba. Insallah olur ve bende buraya yazar sizlerle paylasirim. Tesekkurler.

Ne demek Ama henüz sonucum belli değil, umarım bu kez pozitifi görürüm diye yazmıştım. Allah söyletmiştir umarım

Tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah

23Aralık pazartesi. Ama pzartesi işim biraz yoğun o Yüzden cumartesi günü yapsammı diye düşünmeden edemiyorum
23Aralık pazartesi. Ama pzartesi işim biraz yoğun o Yüzden cumartesi günü yapsammı diye düşünmeden edemiyorum

Bence erken yapmayın kafanız karışmasın ☺
Kesin kafaya koyduysanız Pazar günü yaptırın bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…