Oyle oluyor o donemler psikoloji hic olmicak dedim 3 transferin 2 si pozitifti..umitsiz olma bana benzeme !!!Trambolin çok mantıklıymışBen de saldım ya olacaksa zaten olacaktır herhalde ki tabii ki ben olmayacak galiba diye telkinlere başladım bile kendime
Bence erken yapmayın kafanız karışmasın ☺
Kesin kafaya koyduysanız Pazar günü yaptırın bari ☺
transferin hayırlı olsun. Ben transferden 2 saat sonra oturarak 3-4 saatlik yola çıktım. Evde de her işimi yaptım. Yemek bulaşık çamaşır ütü. İlk birkaç gün süpürge yapmadım sadece. Kayınvalidemin gün misafirlerini ağırladım.(tedavimden bilgileri olmadığı için erteleyemedim). Çok üst dolaplara uzanmamaya çalıştım. Çok ağır kaldırmadım. Bir de ilk 2-3 gün çok sıcak suyla duş almadım. Ama trombolin örneği doğru. Hiç yatmadım hiç dinlenmedim. Topikte sadece tuvalet için ayağa kalkan, pijamasını dahi eşi giydiren arkadaşlar vardı. Ama maalesef negatif. Yani rahat ol. Çok Ağır kaldırma. Zaten sağlıklıysa nasip olmuşsa oluyor. İnşallah Rabbim hepinize en güzel en kolay şekilde nasip eder. Pozitif sonuçları görürüz Allah’ın izniyleKızlar , pazar günü transfer oldum , ilk denememiz olmasından mı bilmiyorum hayatımı çok kısıtlıyorum ya , merdiven inerken, arabada tümseklerden geçerken falan çok tedirgin oluyorum, normal hayatınıza dönün diyorlar, transferden sonra şöyle şöyle oldu ama benimki pozitifti diyen var mı aranızda
Uzun uzun açıklamışssın üşenmeden, çok teşekkür ediyorum. Dediğin gibi nasipse olacaktır inşallah, insan bilmediği şeyin esiriymiş derler ya çok doğru, ilk deneyimde hiçbir şey bilmeyince her şeyden korkar oluyor insantransferin hayırlı olsun. Ben transferden 2 saat sonra oturarak 3-4 saatlik yola çıktım. Evde de her işimi yaptım. Yemek bulaşık çamaşır ütü. İlk birkaç gün süpürge yapmadım sadece. Kayınvalidemin gün misafirlerini ağırladım.(tedavimden bilgileri olmadığı için erteleyemedim). Çok üst dolaplara uzanmamaya çalıştım. Çok ağır kaldırmadım. Bir de ilk 2-3 gün çok sıcak suyla duş almadım. Ama trombolin örneği doğru. Hiç yatmadım hiç dinlenmedim. Topikte sadece tuvalet için ayağa kalkan, pijamasını dahi eşi giydiren arkadaşlar vardı. Ama maalesef negatif. Yani rahat ol. Çok Ağır kaldırma. Zaten sağlıklıysa nasip olmuşsa oluyor. İnşallah Rabbim hepinize en güzel en kolay şekilde nasip eder. Pozitif sonuçları görürüz Allah’ın izniyle
Geçmiş olsun çok zor bir dönemden geçiyorsunuz. Rabbim yardımcınız olsun. İnşallah bugünleri unutturur size ve yavrunuzla çok güzel bir ömür diliyorum. En kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Siz de kendinizi ihmal etmeyin. Çok yorucu olur.Selam kızlar Bayadır bakamadım topiğe yeni arkadaşlar gelmiş hayırlı olsun herkese inş Rabbim anne olmayı nasip etsin hayırlısıyla isteyen herkese sağlıklı bi şekilde... Biz 6 aylık olduk bile doğduğundan beri hastanelerdeyiz biliyorsunuz dsli doğdu bebeğim kalp hastası epilepsi nöbetleri oldu aylarca yoğun bakımda kaldık hastanede yoğun bakımda serviste büyüdü yavrum hiç kilo alamadı kalp problemi yüzünden sütümü sağıp verdim hiç emmedi üç ay sonra sağma düzenim bozuldu hastanelerde o yüzdende kesildi.daha çok şey yaşadıkta burada fazla moral bozukluğu olsun istemiyorum merak eden arkadaşlar vardır diye yazıyorum. Herkese selamlar
Merhaba kızlar bana da 42 yıl sonra doktor doğuştan rahimde şekil bozukluğu olduğunu söyledi y şeklinde dei birde az da olsa yapışkanlık varmış. Sonra tüp bebek tedavisi olduğum doktor muayene etti evet dedi perde var dedi. Önceden bunu göremiyorlar mı?? Birde rahimde perde şekil bozukluğu yapışkanlık bilgisi olan biraz anlatabilir mı?? Histereskopi olacakmış onla düzelir mı?
Selam kızlar Bayadır bakamadım topiğe yeni arkadaşlar gelmiş hayırlı olsun herkese inş Rabbim anne olmayı nasip etsin hayırlısıyla isteyen herkese sağlıklı bi şekilde... Biz 6 aylık olduk bile doğduğundan beri hastanelerdeyiz biliyorsunuz dsli doğdu bebeğim kalp hastası epilepsi nöbetleri oldu aylarca yoğun bakımda kaldık hastanede yoğun bakımda serviste büyüdü yavrum hiç kilo alamadı kalp problemi yüzünden sütümü sağıp verdim hiç emmedi üç ay sonra sağma düzenim bozuldu hastanelerde o yüzdende kesildi.daha çok şey yaşadıkta burada fazla moral bozukluğu olsun istemiyorum merak eden arkadaşlar vardır diye yazıyorum. Herkese selamlar
Ben transferimi yücel beye yaptiracagim
Öyle seçebiliyormuyuzBen transferimi yücel beye yaptiracagim
Siz neye karar verdiniz pgt gönderdiniz mi? Sanırım ben de bir sonraki denemede pgt li deniycem,benim de sizin gibi rezervim azYücel bey beni 2.tedavimin son günü muayenemi yaptı ilk kez karşılaştım ama eşime anlata anlata bitiremedim. 3.ye başladığımda yücel hocayi bizzat talep edicem .
Benimkini de gönül hoca yaptı, çok güleryüzü ve pozitif biri umarım her şey güzel olur sizin içinMerhaba arkadaşlar kısmetse yarın dondurulmuş embriyo transferim var. İşlemi Gönül hanım gerçekleştirecekmiş. Sizin transferi hangi doktor yapmıştı. Ben genelde Yücel beyin adını duyuyordum
Çok teşekkür ederim cevabınız için adını pek duymadığım için tereddüt ettim. Gerçi tecrübesiz hekimi niye görevlendirsinler. Ama insan yinede sormak istiyorBenimkini de gönül hoca yaptı, çok güleryüzü ve pozitif biri umarım her şey güzel olur sizin için
Benimle ilgilenen oydu cnm isteyecegimÖyle seçebiliyormuyuz
Yücel bey beni 2.tedavimin son günü muayenemi yaptı ilk kez karşılaştım ama eşime anlata anlata bitiremedim. 3.ye başladığımda yücel hocayi bizzatBen çok memnun kaldım gercektenYücel bey beni 2.tedavimin son günü muayenemi yaptı ilk kez karşılaştım ama eşime anlata anlata bitiremedim. 3.ye başladığımda yücel hocayi bizzat talep edicem .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?