- 23 Aralık 2008
- 2.239
- 3.513
- 658
- 48
Doktor verdi. Daha önce benden hiç rahim filmi istenmemişti.Bu bilgiyi kim verdi canım rahim filmi hiç cektirmedin mi
Bende duydum benimde pgt lı embriyolar inşallah olurPgtli embriyo ile ikiz gebelik olmuyor dimi kizlar
Hmm anladım canım benimle genelde beril hanım daha çokta İpek hanım takip etti ama onlarda galiba transfer yapmıyor. Neyse bakalım hayırlısı hakkmızdaBenimle ilgilenen oydu cnm isteyecegim
Merhaba bu sizin kacıncı denemeniz acaba? Rahim filmi olmadan tüp bebek tedavisine baslanmaz.bu ilk degilse daha once hangi kliniğe ve dra gittiniz cok merak ettim doğrusuDoktor verdi. Daha önce benden hiç rahim filmi istenmemişti.
Benim tedavimde başından sonuna kadar hep gönül hanım baktı transfer de dahil.çok şükür şuan oğluşum kucağımda..gönül hanım çok tecrübeli bi doktor merak etmeyin.rabbim yardımcınız olsun inşallahMerhaba arkadaşlar kısmetse yarın dondurulmuş embriyo transferim var. İşlemi Gönül hanım gerçekleştirecekmiş. Sizin transferi hangi doktor yapmıştı. Ben genelde Yücel beyin adını duyuyordum
Ay ne kadar güzel rabbim evladnızı size bağışlasın. Amin inşallah çok sağolunBenim tedavimde başından sonuna kadar hep gönül hanım baktı transfer de dahil.çok şükür şuan oğluşum kucağımda..gönül hanım çok tecrübeli bi doktor merak etmeyin.rabbim yardımcınız olsun inşallah
Yaaa ben sizi takipteydim ve çok şaşırdım şuan üzüldüm deBenim betahcg düştü, gebelik yok yani
Hayırlısı böyleymiş diyelim
Merhaba İlk izmirde yaptırdım benden rahim filmi istemediler. Daha önce 3 doğal yolla hamile kaldım ve ilerlemedi. Belkide ondan istemediler bu 2. Oluyor.Merhaba bu sizin kacıncı denemeniz acaba? Rahim filmi olmadan tüp bebek tedavisine baslanmaz.bu ilk degilse daha once hangi kliniğe ve dra gittiniz cok merak ettim doğrusu
Benim betahcg düştü, gebelik yok yani
Canım bir daha mı yaptırsan.Benim betahcg düştü, gebelik yok yani
Benim betahcg düştü, gebelik yok yani
Sen ne durumdasın cnm beni daha arayan soran yokCanım bir daha mı yaptırsan.
Ben beril hanimla basladim elektrik alamadım sonra yucel hocayı istedimHmm anladım canım benimle genelde beril hanım daha çokta İpek hanım takip etti ama onlarda galiba transfer yapmıyor. Neyse bakalım hayırlısı hakkmızda
Ben histereskopi olacağım rahimde şekil bozukluğu perde çıktı yapışkanlık varmışSen ne durumdasın cnm beni daha arayan soran yok
Canım geçmiş olsun, aslında güzel artmıştı değerin kanaman veya lekelenmen oldu muBenim betahcg düştü, gebelik yok yani
Öncelikle hayırlı olsun cnm transferin şimdiden.benim 5. Tedavide Gönül hoca transferimi yapmıştı ve ikizler 13 aylık şu an çok şükür Allahın izniyle.Rabbim tüm isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar kısmetse yarın dondurulmuş embriyo transferim var. İşlemi Gönül hanım gerçekleştirecekmiş. Sizin transferi hangi doktor yapmıştı. Ben genelde Yücel beyin adını duyuyordum
Cnm benim maşallah meleğine 6 aylık olmuş bile.Rabbim geçirdiğiniz bütün kötü anıları unuttursun inşallah.üzülme hiç.Yawrun sana hep umut olsun tez zamanda çok daha güzel çok daha sağlıklı huzurlu mutlu anılar biriktirirsiniz Allahın izniyle hep birlikte inşallahSelam kızlar Bayadır bakamadım topiğe yeni arkadaşlar gelmiş hayırlı olsun herkese inş Rabbim anne olmayı nasip etsin hayırlısıyla isteyen herkese sağlıklı bi şekilde... Biz 6 aylık olduk bile doğduğundan beri hastanelerdeyiz biliyorsunuz dsli doğdu bebeğim kalp hastası epilepsi nöbetleri oldu aylarca yoğun bakımda kaldık hastanede yoğun bakımda serviste büyüdü yavrum hiç kilo alamadı kalp problemi yüzünden sütümü sağıp verdim hiç emmedi üç ay sonra sağma düzenim bozuldu hastanelerde o yüzdende kesildi.daha çok şey yaşadıkta burada fazla moral bozukluğu olsun istemiyorum merak eden arkadaşlar vardır diye yazıyorum. Herkese selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?