Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba arkadaşlar kısmetse yarın dondurulmuş embriyo transferim var. İşlemi Gönül hanım gerçekleştirecekmiş. Sizin transferi hangi doktor yapmıştı. Ben genelde Yücel beyin adını duyuyordum
Benim tedavimde başından sonuna kadar hep gönül hanım baktı transfer de dahil.çok şükür şuan oğluşum kucağımda..gönül hanım çok tecrübeli bi doktor merak etmeyin.rabbim yardımcınız olsun inşallah

Ay ne kadar güzel rabbim evladnızı size bağışlasın. Amin inşallah çok sağolun

Hanimlar birsey sorucam.
Benm 2nci transferim olucak ama her 2 transfer hazirliğindayken yumurtam olusuyor ve kontrolde 24mm gozukuyor sora catlamadan folukül kisti olarak kalip adetle gidiyor.
Gecen sol overimdaydi bu transferde sağ overimda.
Benm merak ettiğim ilaclarin baskiladiğini soyledi doktor yani yumurtlama gerceklesmiyor transfer asamasindayken. Normalde buyur caťlar.
Yani sizdede boyle oluyormu?
Transferden onceki kontrollerinizde folukül gozuktumu hic.

Merhaba bu sizin kacıncı denemeniz acaba? Rahim filmi olmadan tüp bebek tedavisine baslanmaz.bu ilk degilse daha once hangi kliniğe ve dra gittiniz cok merak ettim doğrusu
Merhaba İlk izmirde yaptırdım benden rahim filmi istemediler. Daha önce 3 doğal yolla hamile kaldım ve ilerlemedi. Belkide ondan istemediler bu 2. Oluyor.

Merhaba arkadaşlar kısmetse yarın dondurulmuş embriyo transferim var. İşlemi Gönül hanım gerçekleştirecekmiş. Sizin transferi hangi doktor yapmıştı. Ben genelde Yücel beyin adını duyuyordum
Öncelikle hayırlı olsun cnm transferin şimdiden.benim 5. Tedavide Gönül hoca transferimi yapmıştı ve ikizler 13 aylık şu an çok şükür Allahın izniyle.Rabbim tüm isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah

Cnm benim maşallah meleğine 6 aylık olmuş bile.Rabbim geçirdiğiniz bütün kötü anıları unuttursun inşallah.üzülme hiç.Yawrun sana hep umut olsun tez zamanda çok daha güzel çok daha sağlıklı huzurlu mutlu anılar biriktirirsiniz Allahın izniyle hep birlikte inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…