Çok üzüldüm Allah sabır versin yüreğinizi ferahlatsın. Vardır bunda da bir hayır böyle zamanlarda tevekkül etmekten başka bişey gelmiyor elden.Benim betahcg düştü, gebelik yok yani
Hayırlısı böyleymiş diyelim
Çok teşekkür ederim amin inşallah darısı bizlerin başına. Allah bağışlasın evlatlarınızıÖncelikle hayırlı olsun cnm transferin şimdiden.benim 5. Tedavide Gönül hoca transferimi yapmıştı ve ikizler 13 aylık şu an çok şükür Allahın izniyle.Rabbim tüm isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Benim pgtli embriyom tek yumurta ikizlerim varPgtli embriyo ile ikiz gebelik olmuyor dimi kizlar
Canım geçmiş olsun, aslında güzel artmıştı değerin kanaman veya lekelenmen oldu mu
.Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasıp etsinBenim betahcg düştü, gebelik yok yani
Rabbim acil şifalar versin.Selam kızlar Bayadır bakamadım topiğe yeni arkadaşlar gelmiş hayırlı olsun herkese inş Rabbim anne olmayı nasip etsin hayırlısıyla isteyen herkese sağlıklı bi şekilde... Biz 6 aylık olduk bile doğduğundan beri hastanelerdeyiz biliyorsunuz dsli doğdu bebeğim kalp hastası epilepsi nöbetleri oldu aylarca yoğun bakımda kaldık hastanede yoğun bakımda serviste büyüdü yavrum hiç kilo alamadı kalp problemi yüzünden sütümü sağıp verdim hiç emmedi üç ay sonra sağma düzenim bozuldu hastanelerde o yüzdende kesildi.daha çok şey yaşadıkta burada fazla moral bozukluğu olsun istemiyorum merak eden arkadaşlar vardır diye yazıyorum. Herkese selamlar
Geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasıp etsin.Benim betahcg düştü, gebelik yok yani
Amin cnm amin inşallahÇok teşekkür ederim amin inşallah darısı bizlerin başına. Allah bağışlasın evlatlarınızı
Ahh canım benim şimdi okudum çok üzüldüm. İnşallah bu üzüntünün katıyla mutluluğunu görürsün.Teşekkür ederim.
Hayır ilacı bugün bıraktım olur herhalde yakında
ikiz olabilir canım! Olmaması için bir sebep yok. Nasip tAmamenPgtli embriyo ile ikiz gebelik olmuyor dimi kizlar
çok üzüldüm çok şaşırdım. Rabbim en kısa zamanda yavrunu sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kanama filan mı oldu nasıl oldu böyleBenim betahcg düştü, gebelik yok yani
Çook çok geçmiş olsun hep aklıma geliyorsunuz çok zor zamanlar geçiriyorsun Allah tez zamanda hayırlı acil şifalar versin inşallahSelam kızlar Bayadır bakamadım topiğe yeni arkadaşlar gelmiş hayırlı olsun herkese inş Rabbim anne olmayı nasip etsin hayırlısıyla isteyen herkese sağlıklı bi şekilde... Biz 6 aylık olduk bile doğduğundan beri hastanelerdeyiz biliyorsunuz dsli doğdu bebeğim kalp hastası epilepsi nöbetleri oldu aylarca yoğun bakımda kaldık hastanede yoğun bakımda serviste büyüdü yavrum hiç kilo alamadı kalp problemi yüzünden sütümü sağıp verdim hiç emmedi üç ay sonra sağma düzenim bozuldu hastanelerde o yüzdende kesildi.daha çok şey yaşadıkta burada fazla moral bozukluğu olsun istemiyorum merak eden arkadaşlar vardır diye yazıyorum. Herkese selamlar
Ben histereskopi olacağım rahimde şekil bozukluğu perde çıktı yapışkanlık varmış
ikiz olabilir canım! Olmaması için bir sebep yok. Nasip tAmamenRabbim isteyen dileyen herkese ve bana nasip etsin inşallah
çok üzüldüm çok şaşırdım. Rabbim en kısa zamanda yavrunu sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Kanama filan mı oldu nasıl oldu böyle
Semra hoca yapıyormuş. Çok geçmiş olsun canım kolay şeyler atlatmamışsın. Çok teşekkürler peki şekil bozukluğuyla perde aynı şeyler mı? Ben internette de araştırıyorum tam bir açıklama okuyamadımDoğal gebe lik oluştuğu için rahim filmi istememişlerdir. Benimde ilk rahim filmime göre ameliyat oldum laparoskopi ve histeroskopi rahimde yapışıklık sıvı birikmesi ve şekil bozukluğu var diye .Laparoskopi old için sağ kasıktan sol kasıktan ve göbek deliğinden küçük bi delikle girmişlerdi. 2.rahim filmimi semra hoca istedi maalesef ilk rahim filmime göre ameliyatına gerek yokmuş ilk operasyon yüzünden şuan sol tarafım bloke olmuş ve rahim şeklinde bozukluk var.
Histeroskopi olacağım inş yapışıklık açılır ama basit bir işlem kesi yok anesteziyle vajinadan işlem yapılıyor hiç korkma canım.Hafif bir kanaman olur sonrasonda o kadar.Ameliyatini kimin yapacagini kararlastirdiniz mi
Semra hoca yapıyormuş. Çok geçmiş olsun canım kolay şeyler atlatmamışsın. Çok teşekkürler peki şekil bozukluğuyla perde aynı şeyler mı? Ben internette de araştırıyorum tam bir açıklama okuyamadım
Adetimi bekliyeceğim sonra randevu alacağım daha tarih belli değil.Sağol canım kötü bir doktora denk geldim 1 yılımı aldı şuan halen onun verdiği hasarları kapatmaya çalışıyoruz. Perdeyle şekil bozukluğu farklı şeyler. Hiç korkma o masaya yattinmi halledilir yeterki uzman ellerde olalım. Tarihin netleşti mi benim şubat gibi olacak .Bir kez daha yunurta toplama yapilacak ondan sonra ameliyat inş sonrası transferim
Adetleriniz duzenlimidir adet düzenli değilse öyle oluyorBenimki kucuk seninki buyukarkadaslar nedir biri anlatsin.
Merhaba. Adetimin 2.günü muayene oldum ve 1 yumurta 13 mm diğeri 12 mm çıktı.Adetin 2.gününe göre olması gerekenden büyük olduğu için tedaviye başlayamadık.Benim durumumda olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?