- 24 Eylül 2019
- 35
- 97
- 8
- 34
Merhaba. Adetimin 2.günü muayene oldum ve 1 yumurta 13 mm diğeri 12 mm çıktı.Adetin 2.gününe göre olması gerekenden büyük olduğu için tedaviye başlayamadık.Benim durumumda olan var mı?
Gününden önce idrar testi yapmamakta fayda var. Kanda değer belli bir seviyeye çıkmadığı zaman idrarda belli olmayabiliyor. İçinizi ferah tutun, inşallah pozitif sonuçlanır böyle örnekler vardı buradaMerhaba arkadaşlar gecen Cumartesi dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer oldu bugün 7.gün idrar testi yaptırdım sonuç negatif oldu..böle yapıp sonra pozitif olan varmı yarın kan vercem normalde Pazartesi istediler...
Ben yaptırdım canım ama sonuç üç saatte çıktı. Sen nerede yaptırıyorsun ki bu kadar geç veriyorlar sonucuBugün amh testi yaptırdım. Yumurta rezervime bakılacak ama sonuçlar 1hafta sonra çıkıyomuş. Bu testi yaptıran var mı?
Amh testi tedavide kritik bir öneme sahip,ilerleyen yaşla birlikte düşen bir değer amh, benim gibi pcos tanısı almış kişilerde de rezerv olması gerekenden çok fazla olur bu da süreç için ohss denen bir riski getirir ve bu iki farklı durum tedavideki yolu ve ilaç dozlarını belirlemede önemli bir kriter oluyorBugün amh testi yaptırdım. Yumurta rezervime bakılacak ama sonuçlar 1hafta sonra çıkıyomuş. Bu testi yaptıran var mı?
Ben pgt yaptırdım 4 embroya gıttı 2 sı saglıklı geldı cuma gunu Transferim olckSiz neye karar verdiniz pgt gönderdiniz mi? Sanırım ben de bir sonraki denemede pgt li deniycem,benim de sizin gibi rezervim az
Ikı embryo koyarsanız olur bncePgtli embriyo ile ikiz gebelik olmuyor dimi kizlar
Maşallah çok güzel inşallah size bebiş olur ikisi deBen pgt yaptırdım 4 embroya gıttı 2 sı saglıklı geldı cuma gunu Transferim olck
1 tane transfer olck ama ıns olur sıze de nasıp olur emeklerınızı bosa cıkarmaısn Rabbım ınsMaşallah çok güzel inşallah size bebiş olur ikisi de☺
Benim tek embriyom var cnm maalesef senin kaliteleri nedir pgtlilierinIkı embryo koyarsanız olur bnce
Gözünüz aydın allah bağışlasın evladinizi ❤Herkese merhaba. Bu sayfalarda ben de çok aradım, sordum soruşturdum.varsa bildiklerimi yazdım. Dertlestim,dert dinledim, teselli buldum teselli ettim. Kısaca herkes gibi buralardan geldim gectim. Bu sayfalarda yazan, dertlenen tüm güzel insanlar sakın umudunuzu kaybetmeyin.
Ben 4 hamilelik kaybı yaşadım, hatta biri 6.5 aylik kocaman bir yavrucuğumdu. İki tedavi defalarca negatif aldım. Yeğenimin doğduğu gün hastaneye yeğenimi görmeye gittim ve o gün test günümdü yine negatif sonuç almıştım.. bunun gibi birçok üzücü gün yaşadım. Ama hiç umudumu kaybetmedim, hiç isyan etmedim bin şükür.
Memorial Şişli'ye çok güveniyorum bu arada. Genetik bölümünün benim için ayrı bir yeri var. Çok zorlu genetik taramaları embriyolarima gerçekten başarıyla akıllıca gerceklestirdiler bence. Takip doktorum Yüce Bey'e ve ekibin baş ı Semra Hnm'a hem vicdanlarına hem de bilgilerine guvendim gerçekten. Allah hepsinden razı olsun.
Siz de önce Allah'a, sonra kendinize güvenin.
Ben yillatca rüyalarımda sarıldığım, uyanio rüya olduğunu anlayinca ağladığım, hep özlediğim yavruma kavuştum bin şükür. Allahim dileyen herkesin kucağını doldursun, çok aratmadan hayırlı evlat versin.Kimsenin ne dediğine aldırmayın nolur. Allah boynumuzu bükük bırakmaz merak etmeyin.
Hepiniz Allah'a emanet olun
Amin isteyen herkese hayırlı evlat versin inşallah Allah. Selamlar.Gözünüz aydın allah bağışlasın evladinizi ❤
Valaha cnm hıc Bı fikrim yok ıyı kalite demıstı doktorumBenim tek embriyom var cnm maalesef senin kaliteleri nedir pgtlilierin
Ne yaptın canım kan verdin mi? Test sonucunu merak ettim. İnşallah pozitif sonucu görürsünMerhaba arkadaşlar gecen Cumartesi dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer oldu bugün 7.gün idrar testi yaptırdım sonuç negatif oldu..böle yapıp sonra pozitif olan varmı yarın kan vercem normalde Pazartesi istediler...
Maşallah cnm ya sağlıkla gelsinKızlar Rabbimin mucizeleri bitmiyor ne güzel çok şükür.ben 5. Tüp bebek tedavisinde ikizlerimi kucağıma almıştım hatırlayanlar vardır.benim amh 0.25 ti o zamanlar.şimdi 5 haftalık hamişim kendiliğinden.Rabbim herkeslere tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Masallah ne güzel Allah bagıslasın evlatlarınızı supriz bebişi de saglıcakla kucaklayın inşallahKızlar Rabbimin mucizeleri bitmiyor ne güzel çok şükür.ben 5. Tüp bebek tedavisinde ikizlerimi kucağıma almıştım hatırlayanlar vardır.benim amh 0.25 ti o zamanlar.şimdi 5 haftalık hamişim kendiliğinden.Rabbim herkeslere tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin inşallah Rabbim kimseleri bekletmesin bu yolda herkese nasip etsinMasallah ne güzel Allah bagıslasın evlatlarınızı supriz bebişi de saglıcakla kucaklayın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?