- 9 Nisan 2016
- 975
- 1.668
- 113
- 41
Amin inşallah cnm çok sağolasın Rabbim herbirimize kucaklarımızda seweceğimiz sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahMaşallah cnm ya sağlıkla gelsin
Maşallah ya ne güzel sağlıkla sihhatle kucağınıza alın inşallahKızlar Rabbimin mucizeleri bitmiyor ne güzel çok şükür.ben 5. Tüp bebek tedavisinde ikizlerimi kucağıma almıştım hatırlayanlar vardır.benim amh 0.25 ti o zamanlar.şimdi 5 haftalık hamişim kendiliğinden.Rabbim herkeslere tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Kaç embriyon oluyor canım 5. Güne gidenler de mi genetikten geçmiyorKızlar ya ne kadar şanslısınız bizim birkaç kez gitti embriyolarımız pgtye hiç sağlıklı gelmedi . Eşimde de bende de genetik bir sıkıntı yok niye oluyor doktorlar da anlam veremiyor. Hamile arkadaşlar nolur dua edin bizlere de .duruma göre bu ay ya da önümüzdeki aylarda 5. Kez deneyeceğim. Her seferinde toparlanmakta zorlanıyorum. Rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin inşallah
İlk2 denemede genetiğe gitmedi ama tuttu kalbi durdu kürtaj oldum dediler ki şanssızlık kromozomsal sıkıntı vardır. Sonra 6 tane gitti hepsi hasta geldi son memorialde yaptım 2 tane gitti ikisi de hasta geldi . Düşündükçe kalbim daralıyor .Kaç embriyon oluyor canım 5. Güne gidenler de mi genetikten geçmiyor
Kızlar Rabbimin mucizeleri bitmiyor ne güzel çok şükür.ben 5. Tüp bebek tedavisinde ikizlerimi kucağıma almıştım hatırlayanlar vardır.benim amh 0.25 ti o zamanlar.şimdi 5 haftalık hamişim kendiliğinden.Rabbim herkeslere tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Rabbim kalbine ferahlık kucağına sağlıklı sıhhatli güzel evlatlar nasip etsin inşallah canımİlk2 denemede genetiğe gitmedi ama tuttu kalbi durdu kürtaj oldum dediler ki şanssızlık kromozomsal sıkıntı vardır. Sonra 6 tane gitti hepsi hasta geldi son memorialde yaptım 2 tane gitti ikisi de hasta geldi . Düşündükçe kalbim daralıyor .
Amin amin Allah razı olsunRabbim kalbine ferahlık kucağına sağlıklı sıhhatli güzel evlatlar nasip etsin inşallah canım
Geçmiş olsun benim de pgtli 4AB embriyom kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı.Benim betahcg düştü, gebelik yok yani
Hayırlısı böyleymiş diyelim
Çok sevindim canım ne güzel haber Allahım isteyen herkese nasip etsinKızlar Rabbimin mucizeleri bitmiyor ne güzel çok şükür.ben 5. Tüp bebek tedavisinde ikizlerimi kucağıma almıştım hatırlayanlar vardır.benim amh 0.25 ti o zamanlar.şimdi 5 haftalık hamişim kendiliğinden.Rabbim herkeslere tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Geçmiş olsun benim de pgtli 4AB embriyom kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı.
Teşekkürler. Benim rahimle ilgili sorunlar var. Ondan kaynaklı olduğu düşünülüyor.Teşekkür ederim. Size de geçmiş olsun.
Pgt’li olunca daha bir güveniyor insan ama olmayınca olmuyor işte.
Teşekkürler. Benim rahimle ilgili sorunlar var. Ondan kaynaklı olduğu düşünülüyor.
Biz arıyoruz. Semra hocaya negatif görüşme randevusu alıyoruz.Benim için ne düşündüklerini bilmiyorum.
Yüzyüze görüşme için onlar mı arayacak biz mi arıyoruz?
Amin inşallah cnm benim Rabbim herkesin hepimizin duasını kabul edilenlerden eylesin inşallahMaşallah ya ne güzel sağlıkla sihhatle kucağınıza alın inşallah☺
Yaa ne güzel:) akşam vakti ne mutlu haber, kucağına al inşallah sağlıkla. Kuzular kaç aylık olmuştu?Amin inşallah cnm çok sağolasın Rabbim herbirimize kucaklarımızda seweceğimiz sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Nasıl yani ben 2-3 ay önce embriyoları pgtye gönderdim olumsuz sonuç geldi bununla ilgili görüşebiliyor muyuz Semra hanımlaBiz arıyoruz. Semra hocaya negatif görüşme randevusu alıyoruz.
Tabi görüşebilirsiniz.Nasıl yani ben 2-3 ay önce embriyoları pgtye gönderdim olumsuz sonuç geldi bununla ilgili görüşebiliyor muyuz Semra hanımla
Hastaneyi arayıp peki ne diye randevu Almam gerekiyor Semra hanımla bu görüşmeyi yapmak için ?Tabi görüşebilirsiniz.
Yaaaaaa canımmm ciddi misin işte olduran Rabbim herşeyin bi vakti zamanı var demek ki sağlıkla doğsun inşaAllahKızlar Rabbimin mucizeleri bitmiyor ne güzel çok şükür.ben 5. Tüp bebek tedavisinde ikizlerimi kucağıma almıştım hatırlayanlar vardır.benim amh 0.25 ti o zamanlar.şimdi 5 haftalık hamişim kendiliğinden.Rabbim herkeslere tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?