- 9 Nisan 2016
- 975
- 1.668
- 113
- 41
Sağol cnm amin inşallah,tek düşündüğüm kısım o zaten minnaklar daha 12-13 aylık falan.inşallah sıkıntı çıkmadan sağ salim alırız kucağımıza bunuda.Rabbim dualarımızı duyulanlardan eylesin.işin ilginci amh 0.25 ti bi kaç sene evvel hatırlarsın neler yaşadık buralarda kürtajlar,pgtden sağlam gelip bozulanlar ,düşük ve bana hep normal yolla asla olamaz hissi verildi o zamanlar çünkü tüp bebekte bile tutunma olmadığı tedavilerim olmuştu.demek ki Allah ol dedimi ne amh ne fsh ne sperm sorunu hiç mühim diilmiş.biz amh yerlerde diye tabi korunmadık ama tek ilişkiydi oldumu oldu çok şükür.nasibi varsa bebeğimin inşallah sağ salim alıcaz cnm.bu kadar ince ayrıntı umut olsun herkese diye yazıyorum.Rabbim herbirimize tattırsın inşallah defalarca kez,kucaklarımızda sewebileceğimiz sağlıklı hayırlı minnaklar nasip etsin inşallah.Yaa ne güzel:) akşam vakti ne mutlu haber, kucağına al inşallah sağlıkla. Kuzular kaç aylık olmuştu?
Amin inşallah cnm tek dileğimiz o sağlıkla hayırla doğsun inşallah.adetim üç gün gecince dün ilk önce idrar testi yaptım pat anında çıktı alışık değil tabi bünye böle bişeye hemen kan testine koştum 3000 küsürlerde,ertesi günde keseyi gördük çok şükür 4.5-5 haftalık falanmış tabi daha kalp atışı falan yok.herkeslere herkeslere özellikle sen melek annesine çokça dua ediyorum Rabbim hepimizin imtihanını kolay yoldan vermemizi nasip etsin diye.Allahım güzel düşünen burdaki tüm kendi anne olan yüreği anne olan herkeslerin dualarını kabul etsin inşallah.Yaaaaaa canımmm ciddi misin işte olduran Rabbim herşeyin bi vakti zamanı var demek ki sağlıkla doğsun inşaAllah
Bu hafta geliyorum istanbula canım bir tane donmuş 25% mozaik embriyom vardı cook kararsız kalmıştık ama onu transfer edicekler başka embriyom yok mağlesef. Allahım oğluna uzun ve sağlıklı yıllar versin. Dualarına ihtiyacım var cnm bu aralar cok zorlanıyorum artık pozitif düşünemez oldum..İyiyim çok şükür, oğlum da iyi ,9 ayı bitirdik.
Senin de yazdığını gördüm yine dualarima kattim. Gencsin bircogumuzdan ve çok da kolay olmayan şeyler yaşadın. Allah sabrını ve gücünü bol eylesin.
İstanbul da mısın, yeni tedaviye mi karar verdin su an?
Amin inşallah cnm tek dileğimiz o sağlıkla hayırla doğsun inşallah.adetim üç gün gecince dün ilk önce idrar testi yaptım pat anında çıktı alışık değil tabi bünye böle bişeye hemen kan testine koştum 3000 küsürlerde,ertesi günde keseyi gördük çok şükür 4.5-5 haftalık falanmış tabi daha kalp atışı falan yok.herkeslere herkeslere özellikle sen melek annesine çokça dua ediyorum Rabbim hepimizin imtihanını kolay yoldan vermemizi nasip etsin diye.Allahım güzel düşünen burdaki tüm kendi anne olan yüreği anne olan herkeslerin dualarını kabul etsin inşallah.k
Sonuç negatif çıktı canımNe yaptın canım kan verdin mi? Test sonucunu merak ettim. İnşallah pozitif sonucu görürsün❤
Cnm ya ne diyorsun hiç alışık değilim tamam öncesinde tedaviyle olmuş bebelerim var ama dedilerki hep sen erken menapozsun bitiyor yaptın yaptın hatta çok tedavi tutmadı yani benim toplamda 5 tane tedavi arada düşük kürtaj falan var.normal yolla hiç bişi beklemiyorsun ya.bide bi defa olmuş ilişki.3 gün geçince adetim eyvah dedim heralde ya kist oldu ya da yavaş yavaş giriyoruz menapoza.yinede söktürücü falan almadan 7.5 Tl lik bi test aldım şok damlattım daha dakika geçmedi.bi de bakmıyorum ummadığım için öle bişi.ben elimi yıkayıncaya kadar lavaboda belirdi cizgi.eşime attım fotoyu bakmamış bile çünkü oda ummuyo.çıktım hadi dedim gidiyoruz teste hastaneye nolduki dedi.dedim resme bak oda şok.Çok değişik anlardı.Allahım bu mutlulukları sonuna kadar hayırla sağlıkla hepimize yaşatsın inşallah.Yaaa gözlerim doldu idrar testinde çift çizgiyi görünce nasıl şok olmuşsundur. Mucize bu olsa gerek
Cnm ben senı cok ıyı hatırlıyorum ılk düşügün oldugunda benım de düşügum vardı rabbım sana ve tum isteyenlere hayırlı evlat versınBu hafta geliyorum istanbula canım bir tane donmuş 25% mozaik embriyom vardı cook kararsız kalmıştık ama onu transfer edicekler başka embriyom yok mağlesef. Allahım oğluna uzun ve sağlıklı yıllar versin. Dualarına ihtiyacım var cnm bu aralar cok zorlanıyorum artık pozitif düşünemez oldum..
Rabbım hayırlı etsın benımde ıkızlerım 14 aylık olucak cok ıyı hatırlıyorum ılk sonucunu aldıgın anıAmin inşallah cnm tek dileğimiz o sağlıkla hayırla doğsun inşallah.adetim üç gün gecince dün ilk önce idrar testi yaptım pat anında çıktı alışık değil tabi bünye böle bişeye hemen kan testine koştum 3000 küsürlerde,ertesi günde keseyi gördük çok şükür 4.5-5 haftalık falanmış tabi daha kalp atışı falan yok.herkeslere herkeslere özellikle sen melek annesine çokça dua ediyorum Rabbim hepimizin imtihanını kolay yoldan vermemizi nasip etsin diye.Allahım güzel düşünen burdaki tüm kendi anne olan yüreği anne olan herkeslerin dualarını kabul etsin inşallah.
Amin cnm inşallah.maşallah seninkilere de Şlah korusun bebişlerimizi inşallahRabbım hayırlı etsın benımde ıkızlerım 14 aylık olucak cok ıyı hatırlıyorum ılk sonucunu aldıgın anı
Yaaa ne güzel bir haber bu. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin.Amin inşallah cnm tek dileğimiz o sağlıkla hayırla doğsun inşallah.adetim üç gün gecince dün ilk önce idrar testi yaptım pat anında çıktı alışık değil tabi bünye böle bişeye hemen kan testine koştum 3000 küsürlerde,ertesi günde keseyi gördük çok şükür 4.5-5 haftalık falanmış tabi daha kalp atışı falan yok.herkeslere herkeslere özellikle sen melek annesine çokça dua ediyorum Rabbim hepimizin imtihanını kolay yoldan vermemizi nasip etsin diye.Allahım güzel düşünen burdaki tüm kendi anne olan yüreği anne olan herkeslerin dualarını kabul etsin inşallah.
Eşiniz ve siz takviye kullanıyor musunuz? Yumurta ve sperm için? Sebepsiz infertilite mi?Kızlar ya ne kadar şanslısınız bizim birkaç kez gitti embriyolarımız pgtye hiç sağlıklı gelmedi . Eşimde de bende de genetik bir sıkıntı yok niye oluyor doktorlar da anlam veremiyor. Hamile arkadaşlar nolur dua edin bizlere de .duruma göre bu ay ya da önümüzdeki aylarda 5. Kez deneyeceğim. Her seferinde toparlanmakta zorlanıyorum. Rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin inşallah
Hamile kalıp Doğum yapanda çok iyi embriyosu olanda var. Kafanıza bunu takmayın.Merhaba arkadaslar %0 morfoloji ile hamile kalan veya iyi kalite embriyo su olan var mı aranızda
Tesekkur ederim cnm moralim çok bozukHamile kalıp Doğum yapanda çok iyi embriyosu olanda var. Kafanıza bunu takmayın.
Ben kullanmıyorum ama eşim kullanıyor . Bizim sperm faktörlü maalesefEşiniz ve siz takviye kullanıyor musunuz? Yumurta ve sperm için? Sebepsiz infertilite mi?
Benimde dr. Yücel beydi Umudunuzu kaybetmeyin bende 3. Tedavimde gelen 1 embriyo ile hamile kaldım 5. Transferim tuttu şimdi kollarımda şükürler olsun...Arkadaşlar dru Yücel bey olan bşr
Tesekkur ederim cnm moralim çok bozuk
Bu 3.tedavim olacak. Umudum azaldı iyice
Diğer ikisinden sağlıklı embriyo bulunmamış MıydıBenimde dr. Yücel beydi Umudunuzu kaybetmeyin bende 3. Tedavimde gelen 1 embriyo ile hamile kaldım 5. Transferim tuttu şimdi kollarımda şükürler olsun...
Bulunmuştu fakat 4 transfer negatif oldu.Diğer ikisinden sağlıklı embriyo bulunmamış Mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?