Pgtden sağlıklı gelenlerin negatif olmasına ya da düşmesine ben bir anlam veremiyorumBulunmuştu fakat 4 transfer negatif oldu.
Teşekkür ederim cnm Rabbim sizinde evladınızı bagıslasınBenimde dr. Yücel beydi Umudunuzu kaybetmeyin bende 3. Tedavimde gelen 1 embriyo ile hamile kaldım 5. Transferim tuttu şimdi kollarımda şükürler olsun...
Sağol cnm Allah razı olsun amin inşallah.en büyk sorun ewet amh tı 0.25 dendi.erken menapoz dediler direk ki annem ve ablamda da vardı annem 40 yaşını görmeden olmuş.ablamda öyle.eşimde de varikosel var ama sayı ve morfolojide sıkıntı yok denmişti etkilememiş yani çok şükür maşallah.ewet Rabbim yeterki ol desin olmazları olduran Rabbim herşeye gücü yeten yoktan var eden..çok şükür çok.diğer minnaklarım çok küçük eeet ama bi istedik defalarca denemeden sonra Rabbim iki tane yolladı elhamdulillah.Şimdi O yolluyor kabul edilmezmi hiç...Herkes bebeklerin daha çok küçük delimisin divanemisin diyor kimileri ama kimse o yangınımı görmedi,aranırken uğraşırken çabalarken....Allahım her isteyene nasip etsin aratmasın hiç kimsemizi evlatla evlatsızlıkla sınamasın inşallahYaaa ne güzel bir haber bu. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin.çok ama çok sevindim. İmkansız diye bir şey Yok. Rabbim yeterki ol desin. Tek sorun amh miydi sizde? Eşinde var mıydı sorun?
İlk denemeyse yaptırmayın derimKızlar bizde tedaviye başladık şu an daha opu yapılmadı yaşım 26 polikistik over var bende eşimde sorun yok genetik olarak da bi problemimiz yok sizce embriyolara pgt yaptırmalı mıyız bu konuda çok kararsız kaldım
Daha önce denemiştik tüp bebeği ama laboratuvarı iyi olan bi merkez değildi açıkçası ordaki embriyolarm 5. Güne gitmişti ona rağmen tutmadı doktorlar gerek yok dedi ama yine de yaptırsam mı diye düşünmeden edemiyorumİlk denemeyse yaptırmayın derim
İnşallah herkese dua ediyorum burdaki... nasip olucaktır. Biran önce kavuşun bebeklerinizeTeşekkür ederim cnm Rabbim sizinde evladınızı bagıslasın
İnş bu guzel mucize bizede nasip olur
maalesef öyle çok kaliteli,pgt temiz,eşlerde sorun yok ama sonuç negatif. Nasip işi tamamen. Drların şans tanımadığı, tüp bebekle negatif alanlar bir bakıyorsun hamile. Yada orta kalite 3. Gün embriyosu pozitif blastokist negatif. O yüzden bol dua ve inanmak gerekiyor. Pozitif olmak önemli. İnşallah Rabbim kolaylıkla hayırla sağlıkla nasip ederPgtden sağlıklı gelenlerin negatif olmasına ya da düşmesine ben bir anlam veremiyorum
onlar önermiyorsa yaptırmayın bence . Yaşınız çok genç.Kızlar bizde tedaviye başladık şu an daha opu yapılmadı yaşım 26 polikistik over var bende eşimde sorun yok genetik olarak da bi problemimiz yok sizce embriyolara pgt yaptırmalı mıyız bu konuda çok kararsız kaldım
Sperm dna hasar testi yaptırdınız mı?İlk2 denemede genetiğe gitmedi ama tuttu kalbi durdu kürtaj oldum dediler ki şanssızlık kromozomsal sıkıntı vardır. Sonra 6 tane gitti hepsi hasta geldi son memorialde yaptım 2 tane gitti ikisi de hasta geldi . Düşündükçe kalbim daralıyor .
Sperm fish testiyle aynı mi söylediğiniz bilmiyorum ama fish yapıldı onda normalin üzerinde risk görüldü ama Yücel bey çok önemli değil dedi . Bizde çok fazla sayıda sperm yok son denemede 5000 civarıydı gerin ilk denemelere bakarsak bu sayı bizim için bi hayli fazla ama sonuç olumsuz olunca sayının da anlamı yokSperm dna hasar testi yaptırdınız mı?
Eşime yapıldı fish sanırım onunda normalin üstünde riskli geldi ama murat hoca tedavi verdi 3 ay. Umut bey önemli değil gereksiz dedi ama sonuçta ürolog Murat bey tüp bebekle beraber çalışıyor o tedavi verdi yoksa vermezdi.Sperm fish testiyle aynı mi söylediğiniz bilmiyorum ama fish yapıldı onda normalin üzerinde risk görüldü ama Yücel bey çok önemli değil dedi . Bizde çok fazla sayıda sperm yok son denemede 5000 civarıydı gerin ilk denemelere bakarsak bu sayı bizim için bi hayli fazla ama sonuç olumsuz olunca sayının da anlamı yok
Biz Murat beyle de görüştük fish testi sonucunu söylemedik ama dosyada görmüştür sanırım . Size nasıl bir tedavi uygulandı ? Şu an ne aşamadasınız ?Eşime yapıldı fish sanırım onunda normalin üstünde riskli geldi ama murat hoca tedavi verdi 3 ay. Umut bey önemli değil gereksiz dedi ama sonuçta ürolog Murat bey tüp bebekle beraber çalışıyor o tedavi verdi yoksa vermezdi.
Bizimse morfoloji 0 ama iyi embriyo oluşmuştu. Yapabileceğimiz bir şey Yok tekrar tekrar denemekten başka. Pes edersek mis kokulularımız da bize küser. Ben şunu öğrendim her olumsuzluk daha çok güçlendiriyor daha çok hırslandırıyor. Dualarla gelecekler inşallah.Arkadaşlar dru Yücel bey olan bşr
Tesekkur ederim cnm moralim çok bozuk
Bu 3.tedavim olacak. Umudum azaldı iyice
Evet cnm aynen oyle ben bugun tedaviye baslıyorum inş. İlgi alaka cok iyi gercektenBizimse morfoloji 0 ama iyi embriyo oluşmuştu. Yapabileceğimiz bir şey Yok tekrar tekrar denemekten başka. Pes edersek mis kokulularımız da bize küser. Ben şunu öğrendim her olumsuzluk daha çok güçlendiriyor daha çok hırslandırıyor. Dualarla gelecekler inşallah.
Eşime evicap 400 günde bir ve proxeed plus verdi günde iki bakalım süre dolunca belli olacak işe yarayıp yaramayacağı.Biz Murat beyle de görüştük fish testi sonucunu söylemedik ama dosyada görmüştür sanırım . Size nasıl bir tedavi uygulandı ? Şu an ne aşamadasınız ?
Ben varim cnm basta 6aa di embriyomun kalitesi ama donduruldu 4 tane pgt gitti bozuk geldi hepsi sonra donmuslardan 2 tane cozdurup tekrar pgt yaptirdjk dondur cozdur sonra tekrar dondur cozdur ve kalite dustu ama yavrum bana herseye ragmen tutundu ve 15 haftalik olduk... rabbim ol desin yeterki hersey bahane.. rabbim yardimciniz olsun kucaginizi doldursunMerhaba kızlar 4ab embriyom donduruldu pgtli şubat aletimle transfer olucam dualarınızı bekliyorum.Birde 4ab embriyo ile hamile kalan varmi çok merak ediyorum
3 ay süre verdi değil miEşime evicap 400 günde bir ve proxeed plus verdi günde iki bakalım süre dolunca belli olacak işe yarayıp yaramayacağı.
Bir de sperm sayınız kaçtıEşime evicap 400 günde bir ve proxeed plus verdi günde iki bakalım süre dolunca belli olacak işe yarayıp yaramayacağı.
Evet3 ay süre verdi değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?