Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar mozaik embriyosu tutup saglıklı dogum yapmıs bir bayan dün bebeğiyle ziyarete gitmiş. Bugun hemşire anlattı bana
Aranızda mozaik embriyosu olan varsa umut olsun diye yazdım

Hayırlı olsun. İnşallah bu kez olacak diyelim. Kalsiyum inofor nedir onu pek duymadım. Bize de ımsı uygulanmıştı.

Merhaba kızlar 4ab embriyom donduruldu pgtli şubat aletimle transfer olucam dualarınızı bekliyorum.Birde 4ab embriyo ile hamile kalan varmi çok merak ediyorum
Benim 3ab pgt li embriyom transfer edildi tek embriyo kızım 15 aylık oldu. Çok şükür. Kalite rakam harf çokta önemli değil. Allah ol desin 4 ab embriyona can versin yeter. İnşallah sağlıkla tutunur ve kucağına gelir.

Allah razı olsun eşim ocakta umreye gidiyor şubatta hayırlısıyla transfer olucam hayirlisini diliyorum artik

Hayırlı olsun tedaviniz, görünce yazmak istedim 25 yaşındayım mayıs ayında tüp bebeğe başlamıştık Biz 5 embriyo pgtye gönderdik 2 sağlam geldi (eşimde varikosel vardi) şşuan1i bizimle hamdolsun 1ini dondurduk.eğer maddi durumunuz varsa lütfen yaptrn, hic bir şeyin garantisi yok ama geçtiğimiz yollar kolay değil şansımızı ne kadar artırırsak o kadar iyi.

Teşekkür ederim fikir verdiğiniz için en azından 3 tane en iyi olana yaptırmayı düşünüyorum inşallah sağlam gelir içinden ve bize sağlıklı hayırlı bi evlat olur

Herkese merhaba haziran ayında ilk transferim pozitif sonuçlandı fakat 7. Haftada boş gebelik olduğunu öğrenip kürtaj olmuştum salı günü 2.transferimi olucam inşallah bugün umut beyle randevum vardı umut hoca yumurtamın çatladığını bu yüzden çatlatma iğnesi olmadan tamamen naturel transfer yapacağını söyledi ayrıca crinone jel de kullanmayacağımı belirtti. Arkadaşlar aranızda tamamen naturel transfer olamlar varsa sonuçlarını paylaşabilir mi? Allah hepimizin dualarini kabul etsin emekletimizi bosa cıkarmasın inşallah

Canım ben naturel transfer oldum. Hiç ilaç kullanmadım. Çok rahat bir dönemdi. Pgtli 5. Gün embriyosu transfer edildi. Çok şükür kızım sağlıcakla doğdu. Sen de içini ferah tut. İnşallah yavrunu sağlıcakla kucağına alırsın bu tedavinle.

Hiç mi ilaç kullanmadınız transferden sonrada mı
Ben de hiç ilaç kullanmak istemiyorum çok zor bu ilaç işi bünyeyi mahvediyor

cevabınız için teşekkür ederim sizinde mi yumurta çatladığı için naturel olmuştu?

Hiç mi ilaç kullanmadınız transferden sonrada mı
Ben de hiç ilaç kullanmak istemiyorum çok zor bu ilaç işi bünyeyi mahvediyor
hayır kullanmadım. Sadece estrofemdi galiba onu vermişlerdi yumurtanın çatlama tarihine kadar ama ben onu da geç başlamıştım. Kestiler sonra. Transfer oldu ve folik asit dışında birşey kullanmadım. Ben kendim Omega 3 ve d vitamini kullanıyordum. İlaçlı 3 denemem var bedenen ruhen çöküyor insan. Ama naturelde ilaç olmayınca aradaki farkı görüyorsun.
cevabınız için teşekkür ederim sizinde mi yumurta çatladığı için naturel olmuştu?
öncesinde naturel deneyelim dediler. Ben de kabul ettim. Dondurulmuş embriyoydu benim. Çok şükür problem yaşamadım.

Progestan iğne mi crinone jel şeklinde mi? Bir yada 2 denememde progestan iğneydi. Tahlil tarihine kadar yaptırmışlardı. Ağlıyordum artık. Canım Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın. İnşallah bu çektiğiniz sıkıntıları unutup, yavrunuzu sağlıcakla, kolaylıkla kucağınıza almak nasip olur.

Cevabınız için teşekkür ederim Rabbim evladınızı hayırla size bağışlasın bizlere de nasip etsin
Progestanı fitil olarak kullanıyorum günde üç defa ama fena tahriş oldum estoferm de rahmimi taş gibi yaptı çok sertleşti heralde adet olsam sanki ortalığı kan revan götürecek birde geçmiş yıllardaki tedavilerden yıllar sonra çikolata kisti polip çıktı korkuyorum büyümelerinden ilaçlarda o sebeple de çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…