Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aaaaa bak senn maşallah canım çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin
Allahım ikizler daha küçük ben hayal bile edemiyorum ama Allah büyüktür verir kolaylığını. Hem doğuma kadar 2 yaşına yaklaşır minnoşlar

Allahhh iyiiki girmişim siteye uzun bir aradan sonra ne güzel haberler aldım hayırlı uğurlu olsun senin bebeğin ne kadarlık oldu

Merhaba canım sen nasılsın inşallah bu embriyo ile sağlıklı bir doğum yaparsin oğlunun acısı hafifler inşallah maalesef bizler evlenince kendiliğinden anne olabilen şanslı annelerden değiliz ama çok şükür ki böyle bi tedavi şansımız da var rabbim oldursun hazinesi geniş dilegince verecektir en güzelini

Merhaba kızlar 4ab embriyom donduruldu pgtli şubat aletimle transfer olucam dualarınızı bekliyorum.Birde 4ab embriyo ile hamile kalan varmi çok merak ediyorum
Canım benim ikizlerden birinin kalitesi 3ab idi hemde pgt li değildi ancak şöyle birşey oldu transfer günü çözülme sırasında 3aa kalitesine ulaştı çok şükür sağlıklı doğum yaptım şuan 15aylik oldular

Dimi canım ya masallah ne güzel inşallah bu duyguyu rabbim isteyen herkese nasip eder
Senin oğlun kaç aylık oldu yaş gününe az kalmıştır
10 aylık oldu şu an. İnşallah isteyen dileyen herkes tatsin bu duyguyu. Her kucağıma alışta diliyorum Allah tan.

Spermlerinde dna hsarı olabilir mi? Bizim de genetik testlerimiz temiz ama 6 embriyodan 3 ü bozuk geldi sperm dna hasar tedavisi görmesine rağmen
DNA hasarı da olabilir ya da bana çok yüksek dozda ilaç kullandırdılar bunun da etkisi olabilirmiş yumurta kalitesini bozacağından

Sağol cnm Allah razı olsun bende hayal edemiyordum ama Rabbim büyük vardır bunda da bi hikmet.nasibiyle gelir Rabbim kolaylığını verir inşallah.yeterki sağlıkla hayırla kucaklarımıza almayı nasip etsin

Çözünme sırasında kalite artabiliyormu çok sağ ol mesajın için

Beni hatırladın mı bilmiyorum ama senin haberini görünce çok sevindim çok mutlu oldum. Maşallah Rabbim bağışlasın. Rabbim İsteyen dileyen herkese nasip etsin

Beni hatırladın mı bilmiyorum ama senin haberini görünce çok sevindim çok mutlu oldum. Maşallah Rabbim bağışlasın. Rabbim İsteyen dileyen herkese nasip etsin
Hatırlamazmiyim canım çok teşekkür ederim
kaç yıl oldu ne yazardik o zamnalar buraya arada bakmaya çalışıyorum ama ikizlerden ne mümkün
Sen tekrar tedavi olmayı düşünüyormusun

Çözünme sırasında kalite artabiliyormu çok sağ ol mesajın için
Rica ederim ne demek yani bana öyle dendi çözülme sırasında bozulma yani saglikki sekilde devam etmeyen olduğu gibi gelişimine devam ediyor embriyo
Hatta benim 4. Denemede de bir 3ab embriyom oluşmuştu ama o çözülme sırasında bozulmuştu
Ben yine aynı kalite kesin buda bozulur diyordum açıkçası hiç umudum yoktu ama minnosum güçlü çıktı maşallah öyle hareketli bir cocukki 11 aylık yürüdü kıpır kıpır

Kızlar ben dün cetrotide iğneye basladım. Suyu toza karıstırdıktan sonra ilaçın içinde partikuller olustu yani topak topak oldu ilacı iyicd salladıktan sonra çözüldü. Sizin de boyle oluyor muydu? Skt sı şubat 2020
Hemşire ye sordum bozuk değildir dedi ama prespektusunde partikuller olustuysa kullanmayınız yazıyor

Dünden beride şeffaf uzayan akıntım var kızlar kasıklarım agırıyordu bu sabah agrılarım gecmiş yumurtalar catlamıs olabilir mi korkmaya basladım. Uzayan akıntı sizde de oluyormuydu?

Bende yakın zamanda tedavi gördüm canım evet cetrodite ilk suyu toza dökünce partikül oluyor korkma akıntı da fazlaca oluyordu bende ama cetrodite onun çatlamasını engelliyor zaten opu olana kadr akıntı devam eder herşey yolunda gönlünü ferah tut

Cok teşekkür ederim cnm inan içimi rahatlattın. Akıntı aynı sekildemiydi peki
Şeffaf ve oldukca uzayan yapıskan
Ovulasyon testi yaptıgım zamanlarda yum çatlarken boyle oluyordu akıntı o yuzden endişe ettim

Cok teşekkür ederim cnm inan içimi rahatlattın. Akıntı aynı sekildemiydi peki
Şeffaf ve oldukca uzayan yapıskan
Ovulasyon testi yaptıgım zamanlarda yum çatlarken boyle oluyordu akıntı o yuzden endişe ettim
Yumurta akı gibi canım uzayan bi yapıda oldukça da fazla oluyordu bende ama opu oldum çokça da yumurtam oldu çok şükür

Rica ederim canım ben cuma günü opu oldum 2. Adetle transfer olacak dediler şu an beklemedeyiz senin taze transfer mi olacak donmuş mu
Benimde dondurulmus olacak inş
Memorial de hep 2.adetlemi transfer yapıyorlar?
Bahcecide ilk adetle yapılıyor en azından benim oyle olmustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…