- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
Aaaaa bak senn maşallah canım çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsinKızlar Rabbimin mucizeleri bitmiyor ne güzel çok şükür.ben 5. Tüp bebek tedavisinde ikizlerimi kucağıma almıştım hatırlayanlar vardır.benim amh 0.25 ti o zamanlar.şimdi 5 haftalık hamişim kendiliğinden.Rabbim herkeslere tez vakitte sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Allahhh iyiiki girmişim siteye uzun bir aradan sonra ne güzel haberler aldım hayırlı uğurlu olsun senin bebeğin ne kadarlık olduHerkese merhaba. Bu sayfalarda ben de çok aradım, sordum soruşturdum.varsa bildiklerimi yazdım. Dertlestim,dert dinledim, teselli buldum teselli ettim. Kısaca herkes gibi buralardan geldim gectim. Bu sayfalarda yazan, dertlenen tüm güzel insanlar sakın umudunuzu kaybetmeyin.
Ben 4 hamilelik kaybı yaşadım, hatta biri 6.5 aylik kocaman bir yavrucuğumdu. İki tedavi defalarca negatif aldım. Yeğenimin doğduğu gün hastaneye yeğenimi görmeye gittim ve o gün test günümdü yine negatif sonuç almıştım.. bunun gibi birçok üzücü gün yaşadım. Ama hiç umudumu kaybetmedim, hiç isyan etmedim bin şükür.
Memorial Şişli'ye çok güveniyorum bu arada. Genetik bölümünün benim için ayrı bir yeri var. Çok zorlu genetik taramaları embriyolarima gerçekten başarıyla akıllıca gerceklestirdiler bence. Takip doktorum Yüce Bey'e ve ekibin baş ı Semra Hnm'a hem vicdanlarına hem de bilgilerine guvendim gerçekten. Allah hepsinden razı olsun.
Siz de önce Allah'a, sonra kendinize güvenin.
Ben yillatca rüyalarımda sarıldığım, uyanio rüya olduğunu anlayinca ağladığım, hep özlediğim yavruma kavuştum bin şükür. Allahim dileyen herkesin kucağını doldursun, çok aratmadan hayırlı evlat versin.Kimsenin ne dediğine aldırmayın nolur. Allah boynumuzu bükük bırakmaz merak etmeyin.
Hepiniz Allah'a emanet olun
Dimi canım ya masallah ne güzel inşallah bu duyguyu rabbim isteyen herkese nasip ederYaa ne güzel:) akşam vakti ne mutlu haber, kucağına al inşallah sağlıkla. Kuzular kaç aylık olmuştu?
Merhaba canım sen nasılsın inşallah bu embriyo ile sağlıklı bir doğum yaparsin oğlunun acısı hafifler inşallah maalesef bizler evlenince kendiliğinden anne olabilen şanslı annelerden değiliz ama çok şükür ki böyle bi tedavi şansımız da var rabbim oldursun hazinesi geniş dilegince verecektir en güzeliniBu hafta geliyorum istanbula canım bir tane donmuş 25% mozaik embriyom vardı cook kararsız kalmıştık ama onu transfer edicekler başka embriyom yok mağlesef. Allahım oğluna uzun ve sağlıklı yıllar versin. Dualarına ihtiyacım var cnm bu aralar cok zorlanıyorum artık pozitif düşünemez oldum..
Canım benim ikizlerden birinin kalitesi 3ab idi hemde pgt li değildi ancak şöyle birşey oldu transfer günü çözülme sırasında 3aa kalitesine ulaştı çok şükür sağlıklı doğum yaptım şuan 15aylik oldularMerhaba kızlar 4ab embriyom donduruldu pgtli şubat aletimle transfer olucam dualarınızı bekliyorum.Birde 4ab embriyo ile hamile kalan varmi çok merak ediyorum
10 aylık oldu şu an. İnşallah isteyen dileyen herkes tatsin bu duyguyu. Her kucağıma alışta diliyorum Allah tan.Dimi canım ya masallah ne güzel inşallah bu duyguyu rabbim isteyen herkese nasip eder
Senin oğlun kaç aylık oldu yaş gününe az kalmıştır
DNA hasarı da olabilir ya da bana çok yüksek dozda ilaç kullandırdılar bunun da etkisi olabilirmiş yumurta kalitesini bozacağındanSpermlerinde dna hsarı olabilir mi? Bizim de genetik testlerimiz temiz ama 6 embriyodan 3 ü bozuk geldi sperm dna hasar tedavisi görmesine rağmen
Sağol cnm Allah razı olsun bende hayal edemiyordum ama Rabbim büyük vardır bunda da bi hikmet.nasibiyle gelir Rabbim kolaylığını verir inşallah.yeterki sağlıkla hayırla kucaklarımıza almayı nasip etsinAaaaa bak senn maşallah canım çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin
Allahım ikizler daha küçük ben hayal bile edemiyorum ama Allah büyüktür verir kolaylığını. Hem doğuma kadar 2 yaşına yaklaşır minnoşlar
Çözünme sırasında kalite artabiliyormuCanım benim ikizlerden birinin kalitesi 3ab idi hemde pgt li değildi ancak şöyle birşey oldu transfer günü çözülme sırasında 3aa kalitesine ulaştı çok şükür sağlıklı doğum yaptım şuan 15aylik oldular
Beni hatırladın mı bilmiyorum ama senin haberini görünce çok sevindim çok mutlu oldum. MaşallahCanım benim ikizlerden birinin kalitesi 3ab idi hemde pgt li değildi ancak şöyle birşey oldu transfer günü çözülme sırasında 3aa kalitesine ulaştı çok şükür sağlıklı doğum yaptım şuan 15aylik oldular
Hatırlamazmiyim canım çok teşekkür ederimBeni hatırladın mı bilmiyorum ama senin haberini görünce çok sevindim çok mutlu oldum. MaşallahRabbim bağışlasın. Rabbim İsteyen dileyen herkese nasip etsin
Rica ederim ne demek yani bana öyle dendi çözülme sırasında bozulma yani saglikki sekilde devam etmeyen olduğu gibi gelişimine devam ediyor embriyoÇözünme sırasında kalite artabiliyormuçok sağ ol mesajın için
Bende yakın zamanda tedavi gördüm canım evet cetrodite ilk suyu toza dökünce partikül oluyor korkma akıntı da fazlaca oluyordu bende ama cetrodite onun çatlamasını engelliyor zaten opu olana kadr akıntı devam eder herşey yolunda gönlünü ferah tutKızlar ben dün cetrotide iğneye basladım. Suyu toza karıstırdıktan sonra ilaçın içinde partikuller olustu yani topak topak oldu ilacı iyicd salladıktan sonra çözüldü. Sizin de boyle oluyor muydu? Skt sı şubat 2020
Hemşire ye sordum bozuk değildir dedi ama prespektusunde partikuller olustuysa kullanmayınız yazıyor
Dünden beride şeffaf uzayan akıntım var kızlar kasıklarım agırıyordu bu sabah agrılarım gecmiş yumurtalar catlamıs olabilir mi korkmaya basladım. Uzayan akıntı sizde de oluyormuydu?
Cok teşekkür ederim cnm inan içimi rahatlattın. Akıntı aynı sekildemiydi pekiBende yakın zamanda tedavi gördüm canım evet cetrodite ilk suyu toza dökünce partikül oluyor korkma akıntı da fazlaca oluyordu bende ama cetrodite onun çatlamasını engelliyor zaten opu olana kadr akıntı devam eder herşey yolunda gönlünü ferah tut
Yumurta akı gibi canım uzayan bi yapıda oldukça da fazla oluyordu bende ama opu oldum çokça da yumurtam oldu çok şükürCok teşekkür ederim cnm inan içimi rahatlattın. Akıntı aynı sekildemiydi peki
Şeffaf ve oldukca uzayan yapıskan
Ovulasyon testi yaptıgım zamanlarda yum çatlarken boyle oluyordu akıntı o yuzden endişe ettim
Çok teşekkür ederim cnmYumurta akı gibi canım uzayan bi yapıda oldukça da fazla oluyordu bende ama opu oldum çokça da yumurtam oldu çok şükür
Rica ederim canım ben cuma günü opu oldum 2. Adetle transfer olacak dediler şu an beklemedeyiz senin taze transfer mi olacak donmuş muÇok teşekkür ederim cnm
Seninde hayırlı olsun tedavin bebegin sımsıkı tutunur inş
Transferin ne zaman
Benimde dondurulmus olacak inşRica ederim canım ben cuma günü opu oldum 2. Adetle transfer olacak dediler şu an beklemedeyiz senin taze transfer mi olacak donmuş mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?