Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benimde dondurulmus olacak inş
Memorial de hep 2.adetlemi transfer yapıyorlar?
Bahcecide ilk adetle yapılıyor en azından benim oyle olmustu
Opu dan sonra bi kaç kağıt veriyorlar canım orda 2. Veya 3. Adetle yazıyor ben ne zaman geleyim deyince 2. Adetin 2. Günü görüşelim dediler hormonlara rahim durumuna göre değişir belki

Merhaba, ben 2. Tup bebege de memorialda baslayacagim, Semra hn histereskopi yapalim dedi, islemin yapildigi ay ignelere baslayabiliyor muyuz yoksa bir ay sonra mi?

Merhaba, ben 2. Tup bebege de memorialda baslayacagim, Semra hn histereskopi yapalim dedi, islemin yapildigi ay ignelere baslayabiliyor muyuz yoksa bir ay sonra mi?
Merhaba, Allah hayırlısını verdin inşallah. Ben de histeroskopi olmuştum.bir sonraki adette başlıyor transfer süreci arkadaşım.

Sağol arkadaşım çok şükür bin şükür.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bugün 8 aylık oldu bin şükür. Seninkiler nasıl?
Ne güzel ne mutlu benimkiler 15 aylık oldular elhamdülillah verene yani ikiz çok istedim ama ne kadar zor olduğunu gördüm artık böyle duş ediyorum Allahım herkese zamanında sıralı evlat nasip etsin ikiz çok zor hem hamilelik hem doğumdan sonra

Allah bağışlasın arkadaşım. Zor da olsa Allah bir kolayıni veriyor elbet, Allah sağlık versin. Bu mesaji burada okuyup içinden geçiren herkese de Allah ikiz, üçüz, kız, erkek gonlunden geçeni sağlıkla nasip etsin inşallah.

Hatırlamazmiyim canım çok teşekkür ederim
kaç yıl oldu ne yazardik o zamnalar buraya arada bakmaya çalışıyorum ama ikizlerden ne mümkün
Sen tekrar tedavi olmayı düşünüyormusun
Ben de çok kararsızım. Eşim çok istiyor. Ben de istiyorum ama nasıl olur o süreçler artık zor. 2 tane dondurulmuş embriyo var. Biri pgtli, diğeri tekrar bakılması gerekiyor. Rabbim isteyen dileyen herkese hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin inşallah.

2020 hepimiz icin umut olsun insallah kucaklarimiz dolsun
Amin inşallah. Rabbim evlat isteyen herkesi hayırlısıyla evladına kavuştursun. Evladi olanlara da saglik nasip etsin.Bu arada ben de araniza yeni katıldım arkadaşlar.2020 de kısmet olursa sisli memorial de tüp bebek düşünüyorum.

Kızlar reglimin 6. Günü hsg çektirdim. 3. Günden sonra aktif kanamam olmadı. Hsg den bir gün öncesi yani 5. Gün de kırmızı kahve lekelenme oldu. Ertesi gün yani işlem günü ağrım oldu ve sonrasında ara ara kırmızı kahve lekelenmem devam ediyor. Umarım tüplerime zarar vermemiştir.

Amin amin inşallah

Kanama bende de olmuştu canım aşırı olmadığı sürece normal diyorlar

Neden reglin bitmeden çektirdin. O gün mü çekilmesi gerekiyormuş? Bende de işlem sonrası kahverengi lekeler gelmişti. Bence önemli bir şey değildir. O Sıvı eski kanı temizlemiştir diye düşünmüştüm Dr da gelebilir demişti. Ecomardı sanırım orada mınçektirdin?

Aslında kanamam aktif değildi. Araya 1 ocak resmi tatil girdi. 7 ya da 8. Gün çektirsem daha iyi olurdu. Sol tüpüm de ağrı oldu. Pıhtı tıkadı mı diye düşündüm. Echomar evet

Aslında kanamam aktif değildi. Araya 1 ocak resmi tatil girdi. 7 ya da 8. Gün çektirsem daha iyi olurdu. Sol tüpüm de ağrı oldu. Pıhtı tıkadı mı diye düşündüm. Echomar evet
Bir şey olmamıştır diye düşünüyorum ama bir görüş istersen.

Merhaba arkadaslar merak ettiğim birsey var
Mesela 4 embriyosumuz oldu diyelim bunları dondururken çifter çifter mi donduruluyor? Tek tek dondurma yapılmıyor mu? Genelde forumda okuduğum kadarıyla boyle sanırım

Misal ben tek embriyo transferi istiyorum, çözdürünce nasıl olacak ikisi birden çözülüp diğeri tekrar mı dondurulacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…