Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim de dört embriyom olmuştu tek tek dondurmuslardi.Genelde tek donduruyorlar bildiğim kadarıyla

Merhaba arkadaşlar. Ben mart ayında kısmetse şişli memorial de tedaviye baslamak istiyorum.daha önce tup bebek yaptırmadım.iki düşüğüm var.tekrar düşük yapmak istemedigim için tüp bebeğe yönlendirdi doktorum. 2017 de doğal gebelik yaşadım.8.haftada kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.2019 martta tam tüp bebeğe gidecekken çift yumurta ikizlerine doğal hamile kaldım ama onda da hiç kalp atışı alamadık. Çok üzülüyorum yaşım 40. Ben de direkt pgt mi yaptirsam. Ne dersiniz. Deneyimlerinizi benimle de paylaşırmısınız lütfen. Bir de tedaviden once onerebileceginiz vitamin varmı.biesteron vermişti daha önce doktorum kullansammi.degerli görüşleriniz için şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar bu arada ben de sizlere deneyimlerimi anlatayım naçizane. Bir tanıdığım opu dan önce incir kürü yaptığını ve yumurta sayısının arttığını soyledi.doktora da söylemiş doktor da faydalı olduğunu söylemiş bana da tavsiye edince ben de denedim ve gerçekten ise yaradığını bizzat kendim de gördüm. Hatta kürü yaparken sırf denemek için yumurta takibi yaptırdım ve ilaçsız 4 yumurtam olmuştu.daha önce bir ya da iki oluyordu.

Merhaba, öncelikle hayirlisi olsun hakkınızda inşallah.. doğal yoldan oluşan hamilelik ve dusukleriniz varsa ve tüp bebeğe yonlendirildiyseniz tedavide pgt kesin onerilecektir diye düşünüyorum. Ön görüşme yaptınız mı Memorial ile?
Arı sütü kullanabilirsiniz, OMEGA 3 de kullanmıştım ben..

Eğer embriyolar iyi kalitedeyse tek tek donduruluyor. Orta kalitedeki embriyoları aynı tupte dondurup birlikte çözüp çift transfer ediyorlar ihtimali arttırmak için..

Eğer embriyolar iyi kalitedeyse tek tek donduruluyor. Orta kalitedeki embriyoları aynı tupte dondurup birlikte çözüp çift transfer ediyorlar ihtimali arttırmak için..
Peki yum toplama gunu embriyologla gorusme sansımız var mı?
Orta kalite bile olsa tutabilir sonucta ben kesinlikle çift transfer istemiyorum
Bunu embriyologla görüşebilir miyim

Peki yum toplama gunu embriyologla gorusme sansımız var mı?
Orta kalite bile olsa tutabilir sonucta ben kesinlikle çift transfer istemiyorum
Bunu embriyologla görüşebilir miyim
Dondurma işlemi zaten 5.gun yapılıyor. Toplama öncesi de dosyaniza not dusururseniz dikkate alacaklardır. Takip doktorunuza bildirin isteğinizi öncelikle. Toplama sonrası embriyo durumları için aradıklarında da embriyologlarla hatırlatmak için tekrar görüşebilirsini.

Iyi dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim .henüz on görüşme yapmadık. Finansal acıdan mart düşünüyoruz. Aslında doğru söylüyorsunuz on görüşme yapmam daha doğru olur.belki öncesinde eşime ve bana vitamin ya da ilaç falan önerirler.ayrica eşime de sperm dna hasar testi yaptırmak istiyorum(bunu da burdan sizlerden öğrendim tesekkurler). Adet duzensizligimde var ayrıca.onun için hayit suyu içiyorum.peki sizin onerebileceginiz bir doktor varmı.

Tedavin hayırlı olsun canım! 39 yaş sonrasına zaten pgt istiyorlar. Baktırman en güzeli. İçini ferah tut. Omega 3, d vitamini kullan. Demir eksikliğin varsa mutlaka tedavini yaptır. Semra hanım değerlendirecektir zaten. İnşallah ilk tedavinle yavrunu sağlıcakla kucağına alırsın. Kendini strese sokma. Yaşını takma. Bir yumurta bir sperm yetiyor. Önemli olan nasip olması. Sen Pozitif ol. Hazır gıdaları kafeini azalt. Kaliteyi etkiliyor

Çok teşekkür ederim burdaki arkadaşlar o kadar iyi moral veriyorsunuz ki .burdaki bütün evlat isteyen arkadaşlarım dilerim Rabbimden tez zamanda evlatlarına bir an önce kavuşurlar. Tüm kalbimle istiyorum bunu. Ayrıca verdiğiniz cevaplar için de çok ama çok teşekkür ederim

Arkadaşlar bugun opu oldu benim
1.plan embriyoyu dondurulacak kalitede ise dondurmak dedi ama değilse taze transfer olabilirmişim. Hiç boyle konusulmamıstı dondurulacak demişlerdi ki bende oyle istiyorum
E2 progestoron yuksekse embriyo saglıklı bile olsa tutmaz. Bana bakılmadı bu hormonlar
İlaçlarım yazıldı antibiyotik yarından itibaren jeller kullanılck bu saatten snra dondurmazlar diye düşünüyorum
Oyle üzgünüm ki bırak hormonları vucutta onca ilaç varken tutma olasılıgı o kadar az ki
Neden boyle oldu
Aranızda taze transfer yaptıran var mı
Birsey soyleyin kızlar

Yumurta büyütürken ve tedaviyi sonladırırken e2 vb bakılıyor. Her zaman potansiyel bir şekilde transfere hazırlarlar. Embriyo gelişim durumuna göre hareket ederler. İlk defa mı tüp bebek tedavisi görüyorsunuz?

Moralini bozma embiryo kalitesi dusuk ise ve 1 tane embiryon olursa yasama sansi artsin diye transfer yapacaklar. AMA cok embiryon olursa hepsini dondurabilirler. Cunku dondurunca iyi kalite bir embiryo degilse tutunma sansi azaliyor. Ve cok dusuk bir ihtmalde olsa cozundugunde yasamayabilirde. Garantiye almak istiyorlar.

Seni iyi anliyorum cunku ben de ilk duydugumda sasirmistim.

Tamam ama daha bugün opu yapıldı neden boyle birsey soyledi ki
Ayrıca bana ilaçlar yazıldı 4 gün kullanagım dondurma olursa bosu bosuna ilaç kullanacağım yani
Bunca ilaç kullandıktan sonra dondurulmus olmaz diye düşünüyorum
Ayrıca e2 progestoron bunlar bakılmadı belki hormonlar cok yukseldi transfer e uygun degil
Yada rahim kalınlığı uygun degil
Bana bilgi verilmedi hormonlar ve rahim kalınlığına bakıldı sorun yok demediler

Arkadaşlar merhaba.acemiligimi mazur görün lütfen.tekrarlayan dusuklerle ilgili yeni birşey öğrendim. Şişli Memorial de CGH ve NGS yapılıyor mu bilen var. PGT den daha ileri tekniklermis. NGS de sanırım bütün genlere bakılıp transfer yapılıyormuş ve tutma şansı daha yüksekmiş. Cghde ise bütün kromozomlara bayılıyormuş.ngs uygulanan ilk bebek 2016 da dünyaya gelmiş. Bilen veya yaptıran varmı aranizda

Normaldir ondan soylememislerdir. Son ultarasonda bakiyorlar kanada bildigim kadariyla bence hemsireyi ya da doktorunu ara sor icin rahat etsin. Ben yurtdisindayim bana da aynisini yaptilar heryerde bu sekilde.

Aynı uygulamayi çoğu kişiye yapıyorlar bana ameliyat olacağım halde belki transfer yapabiliriz diye.Kullanilan ilaç sayısı az bi kismi enfeksiyon oluşmasın diye jel de rahim kalınlığı için. Zaten 4.gün de netleşiyor. Dışarıda dondurma şansı olmazsa belki rahimde tutunur diye bu ihtimali göz önünde bulunduruyorlar. Bu güzel bişey çöpe atıp tekrar deneriz diyebilirlerdi .Bu merk3z ilaç konusunda çok cimri canım emin olabilirsin .Eski merkezimde toplamda ilaç iğne dahil 17 tane kullanıyorduk ve her hasta

Canım kaç yumurtan vardı toplamda

Sagol cnm ya ne bilim hiç konusulmadı bu konu bende psikolojik olarak hazır degilim
3 . adetle falan başlamayı dusunuyordum.
Zaten zor bir sürecten gectik üstüne ilaçlarq devam etmek ve de tutma olasılıgı düşük olan bir embriyo oldugunu bilmek cok üzücü gercekten
Şu jel ömrümü yedi.zaten.daha kolay birsey icat edememişler mi ya sinirim bozuluyor gördükçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…