Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

6 toplanmış cnm
Bu 3.tedavim ilk ikisi bahceci de oldu memorial de ilk defa
Arada cok farklılık var.
Öncekilerde dozum fazlaydı 14 yum falan toplanıyordu bu sefer cok az doz verdiler
Doz çok yüksek olduğu zaman daha çok yumurta toplanıyor ama kaliteli olmuyorlar canım gönlünü ferah tut inşallah iyi kalite ye ulaşırlar taze transfer in de tutma ihtimali düşük değil embriyo hemen kendi ortamına dönüyor dondurulup çözülünce kalitesi kaybolmuş olmuyor

Cok sagol gülüm
Yarın arayacaklar inş iyi haberler alırım
Dua edin hepiniz kızlar

Benim ilk denememde 3 kere dondurulmus transfer yapildi pgtli ve iyi kalitede tutmadi, simdi 2.denemede taze transfer yapacaklar embiryonun donma cozme islemine dayaniksiz olabilecegi soylendi, o yuzden uzulmeyin keske bende ilk seferde taze koydursaymisim.

Çok ilginç peki çözülürken kalitesi düşüyor muydu? Benim de daha önce donmuş embriyom tutmadı ama pgt li değildi,kalitesi cozdurulunce de aynı kalmışti

Çok ilginç peki çözülürken kalitesi düşüyor muydu? Benim de daha önce donmuş embriyom tutmadı ama pgt li değildi,kalitesi cozdurulunce de aynı kalmışti
4 embiryom vardi cozulurken 1 i bozuldu, kalan 3ü icin embiryolog cozundugunde iyi gorundugu soylemisti ama Semra hn ne kadarda iyi gorunse donma cozme isleminin embiryoyu olumsuz etkileyebilecegini soyledi. Bir yol olmadi mi diger yolu deniyoruz, bu işte tam bir dogru yok malesef.

Peki bozulan pgt li miydi ? Yani gerçekten tuhaf üst üste pgt li negatif almak,tabiki nasip kısmet ona diyecek bir sözüm yok ama yine de tuhaf geldi,sadece sorunu embriyoda da görmemek lazım diye düşünüyorum inşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağıniza alirsiniz Allah bir daha negatif göstermesin

Arkadaşım kendini boşa üzmüşsün bizde kullandık opu olduktan sonra hepimi kullandık sadece 5.gün çağırırlar rahim uygunsa transfer değilse donduruyorlar bide tabi embriyolarinda kaliteleri önemli ona göre yonlendirecekler kafana takma cnm

Cnm pgtli embriyoların sayı ve harf olarak kalitelerini yazabilirmisin

hayirli aksamlar hiç korkma gönlünü ferah tut arkadaşım bana taze transfer yapılmıştı çok şükür oğlum 3 yasina girecek ben dun hastanedeydim şimdi dondurulmuş için basladim yeterki Rabbim ol desin insallah bebislerimizi saglicakla aliriz kucağımıza

Benim de dört embriyom olmuştu tek tek dondurmuslardi.Genelde tek donduruyorlar bildiğim kadarıyla
Canım benim 7 dondurulmuşum vardı. 3 ü tek tek tüplerde dördü de ikişerli tüplerde donduruldu.
evet ikili dondurduklarını çözdüler iki transfer etmek istemedikleri için birini transfer ettiler diğeri çözünde ve tekrar döndü.
hepsi bitince ona da şans veriyorlarmış.
o tekrardan dondurulmalarda yeterli başarı oranı varmış galiba..

Bozulanda 6aa pgtliydi, bi daha bu kadar masrafa girip pgt yaptirmayacagim. Rahim filmide temiz geriye histereskopi kaldi sali gunu olacagim. Semra hn aklimizda kalmasin yapalim ve cizik atalim dedi. Allah hepimizin tez zamanda kucagini doldursun, cokzor bir surec

Evet 3 taze transfer oldum.2. Denemede kızımı kucağıma aldım çok şükür. Embriyo sağlıklı ise donduruluyor. Zaten o seviyeye geldi mi dondurlar. Embryoların gelişimi tahmin edilemiyor. Bir bakarsın iyi giden embriyo yavaşlayıp bozuluyor, diğer taraftan orta kalite embriyo devam ediyor ve bebeğin olarak can buluyor. Bir rahatla, derin derin nefes al. Kendini kasma. Pozitif ol. 3 günlük embriyo da tutuyor. Sebeplere takılma sakın. Bundan dolayı tutmaz, şundan dolayı tutmaz deme. Bol bol dua et. Sonuçta dondurulmuş transfer son yıllarda çok arttı. Hep taze transfer yapılıyordu ve pozitif sonuçlar çok yüksekti. İnşallah Rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıklı bir evlat kolaylıkla nasip eder inşallah. İçini ferah tut lütfen pozitif düşün pozitif olsun inşallah

Çok sağol gülüm Allah razı olsun.Allah evladını sana bağışlasin ona hayırlı kardeş nasip etsin
Haklısın canim şimdi daha rahatım bekleyip göreceğiz hakkımızda en hayırlısı olur inşallah

Hiç üzülme herkese ilk başta öyle söyleniyor olaki embriyo gelişimi yavaş olursa diye. Dondurulamayacak gibi olursa diye işi şansa bırakmamak için rahmi jelle ilaçlarla falan hazırlıyorlar.ki sana şöyle söyliyim benim 5 tane denemem var toplamda ama memorialda 3 tane.ikisi taze transfer biri donmuştu.tazeler tuttu donmuş tutmadı.hatta taze transferin ikincisinden ikizlerim var çok şükür.semra hoca şey demişti demekli senin vücudun tazeye uygunmuş demekki demişti.

Çok geçmiş olsun gerçekten çok zor süreçler yasamissiniz,benim de 6 AA embriyom çözülürken bozulmuştu ama pgt yapılmamıştı demekki sağlık değil denmişti,Allah bir daha böyle aksilikler yaşatmasın,inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…