- 25 Ocak 2019
- 248
- 268
- 53
Doz çok yüksek olduğu zaman daha çok yumurta toplanıyor ama kaliteli olmuyorlar canım gönlünü ferah tut inşallah iyi kalite ye ulaşırlar taze transfer in de tutma ihtimali düşük değil embriyo hemen kendi ortamına dönüyor dondurulup çözülünce kalitesi kaybolmuş olmuyor6 toplanmış cnm
Bu 3.tedavim ilk ikisi bahceci de oldu memorial de ilk defa
Arada cok farklılık var.
Öncekilerde dozum fazlaydı 14 yum falan toplanıyordu bu sefer cok az doz verdiler
Cok sagol gülümDoz çok yüksek olduğu zaman daha çok yumurta toplanıyor ama kaliteli olmuyorlar canım gönlünü ferah tut inşallah iyi kalite ye ulaşırlar taze transfer in de tutma ihtimali düşük değil embriyo hemen kendi ortamına dönüyor dondurulup çözülünce kalitesi kaybolmuş olmuyor
İnşallah canım gönlünü daraltmaCok sagol gülüm
Yarın arayacaklar inş iyi haberler alırım
Dua edin hepiniz kızlar
Benim ilk denememde 3 kere dondurulmus transfer yapildi pgtli ve iyi kalitede tutmadi, simdi 2.denemede taze transfer yapacaklar embiryonun donma cozme islemine dayaniksiz olabilecegi soylendi, o yuzden uzulmeyin keske bende ilk seferde taze koydursaymisim.Arkadaşlar bugun opu oldu benim
1.plan embriyoyu dondurulacak kalitede ise dondurmak dedi ama değilse taze transfer olabilirmişim. Hiç boyle konusulmamıstı dondurulacak demişlerdi ki bende oyle istiyorum
E2 progestoron yuksekse embriyo saglıklı bile olsa tutmaz. Bana bakılmadı bu hormonlar
İlaçlarım yazıldı antibiyotik yarından itibaren jeller kullanılck bu saatten snra dondurmazlar diye düşünüyorum
Oyle üzgünüm ki bırak hormonları vucutta onca ilaç varken tutma olasılıgı o kadar az ki
Neden boyle oldu
Aranızda taze transfer yaptıran var mı
Birsey soyleyin kızlar
Çok ilginç peki çözülürken kalitesi düşüyor muydu? Benim de daha önce donmuş embriyom tutmadı ama pgt li değildi,kalitesi cozdurulunce de aynı kalmıştiBenim ilk denememde 3 kere dondurulmus transfer yapildi pgtli ve iyi kalitede tutmadi, simdi 2.denemede taze transfer yapacaklar embiryonun donma cozme islemine dayaniksiz olabilecegi soylendi, o yuzden uzulmeyin keske bende ilk seferde taze koydursaymisim.
4 embiryom vardi cozulurken 1 i bozuldu, kalan 3ü icin embiryolog cozundugunde iyi gorundugu soylemisti ama Semra hn ne kadarda iyi gorunse donma cozme isleminin embiryoyu olumsuz etkileyebilecegini soyledi. Bir yol olmadi mi diger yolu deniyoruz, bu işte tam bir dogru yok malesef.Çok ilginç peki çözülürken kalitesi düşüyor muydu? Benim de daha önce donmuş embriyom tutmadı ama pgt li değildi,kalitesi cozdurulunce de aynı kalmışti
Peki bozulan pgt li miydi ? Yani gerçekten tuhaf üst üste pgt li negatif almak,tabiki nasip kısmet ona diyecek bir sözüm yok ama yine de tuhaf geldi,sadece sorunu embriyoda da görmemek lazım diye düşünüyorum inşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağıniza alirsiniz Allah bir daha negatif göstermesin4 embiryom vardi cozulurken 1 i bozuldu, kalan 3ü icin embiryolog cozundugunde iyi gorundugu soylemisti ama Semra hn ne kadarda iyi gorunse donma cozme isleminin embiryoyu olumsuz etkileyebilecegini soyledi. Bir yol olmadi mi diger yolu deniyoruz, bu işte tam bir dogru yok malesef.
Arkadaşım kendini boşa üzmüşsün bizde kullandık opu olduktan sonra hepimi kullandık sadece 5.gün çağırırlar rahim uygunsa transfer değilse donduruyorlar bide tabi embriyolarinda kaliteleri önemli ona göre yonlendirecekler kafana takma cnmArkadaşlar bugun opu oldu benim
1.plan embriyoyu dondurulacak kalitede ise dondurmak dedi ama değilse taze transfer olabilirmişim. Hiç boyle konusulmamıstı dondurulacak demişlerdi ki bende oyle istiyorum
E2 progestoron yuksekse embriyo saglıklı bile olsa tutmaz. Bana bakılmadı bu hormonlar
İlaçlarım yazıldı antibiyotik yarından itibaren jeller kullanılck bu saatten snra dondurmazlar diye düşünüyorum
Oyle üzgünüm ki bırak hormonları vucutta onca ilaç varken tutma olasılıgı o kadar az ki
Neden boyle oldu
Birsey soyleyin kızlar
Cnm pgtli embriyoların sayı ve harf olarak kalitelerini yazabilirmisin4 embiryom vardi cozulurken 1 i bozuldu, kalan 3ü icin embiryolog cozundugunde iyi gorundugu soylemisti ama Semra hn ne kadarda iyi gorunse donma cozme isleminin embiryoyu olumsuz etkileyebilecegini soyledi. Bir yol olmadi mi diger yolu deniyoruz, bu işte tam bir dogru yok malesef.
Canım benim 7 dondurulmuşum vardı. 3 ü tek tek tüplerde dördü de ikişerli tüplerde donduruldu.Benim de dört embriyom olmuştu tek tek dondurmuslardi.Genelde tek donduruyorlar bildiğim kadarıyla
Ben kullandım canım ohss riskine karşı veriyorlar 5 tane yazmışlardı bana çok şükür geçti bi sorun yaşamadımMerhaba herkese, Opu sonrasi cetrotide kullanmaya devam edenleriniz oldu mu
6aa, 6ab , cozunurken bozulan da 6aa ydiCnm pgtli embriyoların sayı ve harf olarak kalitelerini yazabilirmisin
Bozulanda 6aa pgtliydi, bi daha bu kadar masrafa girip pgt yaptirmayacagim. Rahim filmide temiz geriye histereskopi kaldi sali gunu olacagim. Semra hn aklimizda kalmasin yapalim ve cizik atalim dedi. Allah hepimizin tez zamanda kucagini doldursun, cokzor bir surecPeki bozulan pgt li miydi ? Yani gerçekten tuhaf üst üste pgt li negatif almak,tabiki nasip kısmet ona diyecek bir sözüm yok ama yine de tuhaf geldi,sadece sorunu embriyoda da görmemek lazım diye düşünüyorum inşallah bebeğinizi sağlıcakla kucağıniza alirsiniz Allah bir daha negatif göstermesin
Evet 3 taze transfer oldum.2. Denemede kızımı kucağıma aldım çok şükür. Embriyo sağlıklı ise donduruluyor. Zaten o seviyeye geldi mi dondurlar. Embryoların gelişimi tahmin edilemiyor. Bir bakarsın iyi giden embriyo yavaşlayıp bozuluyor, diğer taraftan orta kalite embriyo devam ediyor ve bebeğin olarak can buluyor. Bir rahatla, derin derin nefes al. Kendini kasma. Pozitif ol. 3 günlük embriyo da tutuyor. Sebeplere takılma sakın. Bundan dolayı tutmaz, şundan dolayı tutmaz deme. Bol bol dua et. Sonuçta dondurulmuş transfer son yıllarda çok arttı. Hep taze transfer yapılıyordu ve pozitif sonuçlar çok yüksekti. İnşallah Rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıklı bir evlat kolaylıkla nasip eder inşallah. İçini ferah tut lütfen pozitif düşün pozitif olsun inşallahArkadaşlar bugun opu oldu benim
Neden boyle oldu
Birsey soyleyin kızlar
Cok TesekkurlerBen kullandım canım ohss riskine karşı veriyorlar 5 tane yazmışlardı bana çok şükür geçti bi sorun yaşamadım
Çok sağol gülüm Allah razı olsun.Allah evladını sana bağışlasin ona hayırlı kardeş nasip etsinEvet 3 taze transfer oldum.2. Denemede kızımı kucağıma aldım çok şükür. Embriyo sağlıklı ise donduruluyor. Zaten o seviyeye geldi mi dondurlar. Embryoların gelişimi tahmin edilemiyor. Bir bakarsın iyi giden embriyo yavaşlayıp bozuluyor, diğer taraftan orta kalite embriyo devam ediyor ve bebeğin olarak can buluyor. Bir rahatla, derin derin nefes al. Kendini kasma. Pozitif ol. 3 günlük embriyo da tutuyor. Sebeplere takılma sakın. Bundan dolayı tutmaz, şundan dolayı tutmaz deme. Bol bol dua et. Sonuçta dondurulmuş transfer son yıllarda çok arttı. Hep taze transfer yapılıyordu ve pozitif sonuçlar çok yüksekti. İnşallah Rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıklı bir evlat kolaylıkla nasip eder inşallah. İçini ferah tut lütfen pozitif düşün pozitif olsun inşallah
Hiç üzülme herkese ilk başta öyle söyleniyor olaki embriyo gelişimi yavaş olursa diye. Dondurulamayacak gibi olursa diye işi şansa bırakmamak için rahmi jelle ilaçlarla falan hazırlıyorlar.ki sana şöyle söyliyim benim 5 tane denemem var toplamda ama memorialda 3 tane.ikisi taze transfer biri donmuştu.tazeler tuttu donmuş tutmadı.hatta taze transferin ikincisinden ikizlerim var çok şükür.semra hoca şey demişti demekli senin vücudun tazeye uygunmuş demekki demişti.Arkadaşlar bugun opu oldu benim
Neden boyle oldu
Birsey soyleyin kızlar
Çok geçmiş olsun gerçekten çok zor süreçler yasamissiniz,benim de 6 AA embriyom çözülürken bozulmuştu ama pgt yapılmamıştı demekki sağlık değil denmişti,Allah bir daha böyle aksilikler yaşatmasın,inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınızBozulanda 6aa pgtliydi, bi daha bu kadar masrafa girip pgt yaptirmayacagim. Rahim filmide temiz geriye histereskopi kaldi sali gunu olacagim. Semra hn aklimizda kalmasin yapalim ve cizik atalim dedi. Allah hepimizin tez zamanda kucagini doldursun, cokzor bir surec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?