Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

6aa, 6ab , cozunurken bozulan da 6aa ydi
Geçmiş olsun arkadaşım. Benimde 2 tane pgtli çözülürken bozuldu. Çok üzücü ve acı biliyorum. Tekrar yapacağım tedavide pgtye gitmeyecekler. Bir de ben pcosum taze transfer gibi bir şansım Yok. İnşallah rabbim en kısa zaman da nasip eder.

Merhaba benbenimde tıpkı sizin gibi Merhaba benim de aynı sizin gibi 7emriyom var şimdi donmuş,3 tek 4cift siz İlk transfer yapılacağı zaman çift olandan mı başladınız bide ikisi çözünmüş Ken neden tekrar donduruldu

Kızlar benim yumurtalarımın hiçbiri dollenmemiş malesef cok üzgünüm
Bu 3.tedavimdi ilk defa boyle birsey oluyor. İlki negatif ikincisi beş haftalık düşükle sonuçlanmıştı. Salı günü semra hanımla gorusmek için rand verdiler.

Canım mikroenjeksiyon yapmışlar mı yoksa doğal ortamda döllenmeye mi bırakmışlar

Canım ne olursa olsun pgt yaptır derim ben

Çok üzüldüm. Kaç yumurtanız vardı? Tedavi süresince veya 1 ay öncesinde eşin veya sen sağlık sorunu yaşadınız mı?

Canım ne olursa olsun pgt yaptır derim ben
Ahhh kanaryam. Bende isterdim ama sanırım bizim embriyolar pgt işlemine de dayanıklı olamayabilirmiş. O yüzden bu kez yaptıramıyoruz. Gönül hanımla olasılıkları konuştum normal hamile kalan kadınla tüp bebek ile kalan arasında sorunlu gebelik oranında pek fark Yok dedi ama mikroenjeksiyonla döllenenler sorunlu olabiliyor araştırmıştım. Ne bileyim ya. Rabbime bıraktım tevekkül ettim. Kaderimde ne varsa kabulüm. Rabbimin işine karışmıyorum. İçim rahat. Senin prenses nasıl.

Çok üzüldüm umarim sağlam bir gerekçeleri vardır. Daha önce yumurta sperm kalitesiyle ilgii bir sorun yaşadınız mi

Canım semra hanımla pgt yöntemini danış istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…