6ab tutunmadimi peki transfer oldunda6aa, 6ab , cozunurken bozulan da 6aa ydi
3 kere transfer oldum hicbiri tutunmadi yasim 35 sebepsiz infertilite6ab tutunmadimi peki transfer oldunda
Evet hepsi pgtliydi
Peki natural mi ilaçli mi oldunuz?3 kere transfer oldum hicbiri tutunmadi yasim 35 sebepsiz infertilite
Ben 5 kutu kullandım. Küçük olup toplanamayan yumurtaları baskılamak için kullanılıyormuş.Merhaba herkese, Opu sonrasi cetrotide kullanmaya devam edenleriniz oldu mu
Geçmiş olsun arkadaşım. Benimde 2 tane pgtli çözülürken bozuldu. Çok üzücü ve acı biliyorum. Tekrar yapacağım tedavide pgtye gitmeyecekler. Bir de ben pcosum taze transfer gibi bir şansım Yok. İnşallah rabbim en kısa zaman da nasip eder.6aa, 6ab , cozunurken bozulan da 6aa ydi
Canım benim 7 dondurulmuşum vardı. 3 ü tek tek tüplerde dördü de ikişerli tüplerde donduruldu.
evet ikili dondurduklarını çözdüler iki transfer etmek istemedikleri için birini transfer ettiler diğeri çözünde ve tekrar döndü.
hepsi bitince ona da şans veriyorlarmış.
o tekrardan dondurulmalarda yeterli başarı oranı varmış galiba..
Merhaba benim de aynı sizin gibi 7emriyom var şimdi donmuş,3 tek 4cift siz İlk transfer yapılacağı zaman çift olandan mı başladınız bide ikisi çözünmüş Ken neden tekrar dondurulduCanım benim 7 dondurulmuşum vardı. 3 ü tek tek tüplerde dördü de ikişerli tüplerde donduruldu.
evet ikili dondurduklarını çözdüler iki transfer etmek istemedikleri için birini transfer ettiler diğeri çözünde ve tekrar döndü.
hepsi bitince ona da şans veriyorlarmış.
o tekrardan dondurulmalarda yeterli başarı oranı varmış galiba..
Canım mikroenjeksiyon yapmışlar mı yoksa doğal ortamda döllenmeye mi bırakmışlarKızlar benim yumurtalarımın hiçbiri dollenmemiş malesef cok üzgünüm
Bu 3.tedavimdi ilk defa boyle birsey oluyor. İlki negatif ikincisi beş haftalık düşükle sonuçlanmıştı. Salı günü semra hanımla gorusmek için rand verdiler.
Icsi butun hastalara uygulanıyormus diye bilgi almıstım ongörüşmedeCanım mikroenjeksiyon yapmışlar mı yoksa doğal ortamda döllenmeye mi bırakmışlar
Canım ne olursa olsun pgt yaptır derim benGeçmiş olsun arkadaşım. Benimde 2 tane pgtli çözülürken bozuldu. Çok üzücü ve acı biliyorum. Tekrar yapacağım tedavide pgtye gitmeyecekler. Bir de ben pcosum taze transfer gibi bir şansım Yok. İnşallah rabbim en kısa zaman da nasip eder.
Çok üzüldüm. Kaç yumurtanız vardı? Tedavi süresince veya 1 ay öncesinde eşin veya sen sağlık sorunu yaşadınız mı?Kızlar benim yumurtalarımın hiçbiri dollenmemiş malesef cok üzgünüm
Bu 3.tedavimdi ilk defa boyle birsey oluyor. İlki negatif ikincisi beş haftalık düşükle sonuçlanmıştı. Salı günü semra hanımla gorusmek için rand verdiler.
6 toplandı 5 i olgunÇok üzüldüm. Kaç yumurtanız vardı? Tedavi süresince veya 1 ay öncesinde eşin veya sen sağlık sorunu yaşadınız mı?
Ahhh kanaryam. Bende isterdim ama sanırım bizim embriyolar pgt işlemine de dayanıklı olamayabilirmiş. O yüzden bu kez yaptıramıyoruz. Gönül hanımla olasılıkları konuştum normal hamile kalan kadınla tüp bebek ile kalan arasında sorunlu gebelik oranında pek fark Yok dedi ama mikroenjeksiyonla döllenenler sorunlu olabiliyor araştırmıştım. Ne bileyim ya. Rabbime bıraktım tevekkül ettim. Kaderimde ne varsa kabulüm. Rabbimin işine karışmıyorum. İçim rahat. Senin prenses nasıl.Canım ne olursa olsun pgt yaptır derim ben
Umarım. Kendi kusurları varsa da telafi ederler inşallah.6 toplandı 5 i olgun
Saglık sorunu yasamadık
Umarım neden olmadıgına dair elle tutulur bir gerekçe duyabiliriz
Eunja sizin yas kacti? Ben de yumurta kalitesi dusmemesi icin hergun vitamin aliyorum.6 toplandı 5 i olgun
Saglık sorunu yasamadık
Umarım neden olmadıgına dair elle tutulur bir gerekçe duyabiliriz
Kızlar benim yumurtalarımın hiçbiri dollenmemiş malesef cok üzgünüm
Canım semra hanımla pgt yöntemini danış istersen.Kızlar benim yumurtalarımın hiçbiri dollenmemiş malesef cok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?