- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
Opudan sonra bir hafta içinde regl olunuyor.Kızlar benim cuma opu oldu sonrasında 5 gün cetrotide verdiler dün son iğnemi oldum bugün de regl oldum henüz 18. günümdü normal mi bu sizce. Genelde opu sonrası ilk adet çok gecikiyor diye okurdum. Zaten ohss riskinden dolayı dondurulacak embriyolar denmişti ama bilerek mi böyle ayarlandı sizce o iğneyle fln?
Canim cok gecmis olsun. Bende kurtaj olmustum. Benimde tup bebek denemelerimde rahim kalinligim 7 gibi oluyor .benimde kalinlasmiyor demekki kurtajdan sonra oldu. Benimde rahimi fazla kazimis olabilir cunku duvara zarar vermis. Ne diyelim kotu doktor kurbaniyim bende sanirimBen de dr mağduruyum canım. Bu konuda yaralıyım. Kese bozulduğu için kürtaj oldum. Kürtajdan sonra bir sürü sorun yaşadım ve nihayetinde rahimim yeterince kalınlaşmıyor. Yıllardır histereskopiler, deneysel tedaviler, sürekli farklı farklı drlardan görüş almak için randevular, takipler, yüksek doz hormonlar vb maruz kalıyorum. Maddi, manevi ve sağlık olarak bitik durumdayım. Seneler uçup gidiyor. Kürtaj yapan dr a dava açmakla uğraşmak istemiyorum ama böyle giderse açacağım. Allahlarından bulsunlar. Rabbim bizlere de şifa versin.
Rahim kalınlığı kürtajdan etkilenebiliyor evet ben de 7,5 la transfer olup düşük yaptım ama kalınlığa baglamadilar sebebini. Ama ben hep öyle inandım, sonra hatta rahim kalınlığı sonradan düzelen bir şey değil demek ki artık böyle olacak dediler. Daha da çok üzülmüştüm hiç tutmayacak diye.Canim cok gecmis olsun. Bende kurtaj olmustum. Benimde tup bebek denemelerimde rahim kalinligim 7 gibi oluyor .benimde kalinlasmiyor demekki kurtajdan sonra oldu. Benimde rahimi fazla kazimis olabilir cunku duvara zarar vermis. Ne diyelim kotu doktor kurbaniyim bende sanirim
Ah canım ya çok geçmiş olsun Bende de hidrosalpenks vardı çift taraflı Dr İlkin tekini aldı sonra memorial kabul etmedi neden iki tüp alınmadı dedi hoop bi daha ameliyat keşke herkes işini düzgün yapsa hakkımızdan hayırlısı geç olsun güç olmasın inşaAllah en kısa zamanda Rabbim sağlıkla nasip ederBen de dr mağduruyum canım. Bu konuda yaralıyım. Kese bozulduğu için kürtaj oldum. Kürtajdan sonra bir sürü sorun yaşadım ve nihayetinde rahimim yeterince kalınlaşmıyor. Yıllardır histereskopiler, deneysel tedaviler, sürekli farklı farklı drlardan görüş almak için randevular, takipler, yüksek doz hormonlar vb maruz kalıyorum. Maddi, manevi ve sağlık olarak bitik durumdayım. Seneler uçup gidiyor. Kürtaj yapan dr a dava açmakla uğraşmak istemiyorum ama böyle giderse açacağım. Allahlarından bulsunlar. Rabbim bizlere de şifa versin.
Aynı korkuyu bende yaşadım hemen hemşireye mesaj attım. Benimde bitti ertesi gün adet oldum. Normalmiş.Kızlar benim cuma opu oldu sonrasında 5 gün cetrotide verdiler dün son iğnemi oldum bugün de regl oldum henüz 18. günümdü normal mi bu sizce. Genelde opu sonrası ilk adet çok gecikiyor diye okurdum. Zaten ohss riskinden dolayı dondurulacak embriyolar denmişti ama bilerek mi böyle ayarlandı sizce o iğneyle fln?
canım benim allah yardımcın olsun.. meleğinle sana başka sıkıntı yaşatmasın inşallah..Sağol canım
Benim kızımın kalbindeki problem çok çok büyüktü ki düşün 6 aylık olup en az 6 kilo olması lazımdı 4 kiloyla 4 aylıkken acilen alındı. İlk öğrendiğimde çapa tıp fakültesine götürmüştüm daha sonra hiç gitmedim oraya çapanın kardiyoloji profu aradı beni kızımın ameliyat olduğunu bilmiyordu iki gün olmuştu ameliyat olalı aradı diyor ki o çocuğu ameliyat ettirdiniz mi o çocuk çok zor durumdaydı normal muayene diye gidip acilde müşahede altına alıyorlardı o kadar sıkışmıştı bu kadar detaylı yaxıyorım kusura bakma demem o ki bu kadar büyük bir kalp sorununu cerrahpaşanın çocuk kardiyoloji profosörü görmedi medipol gibi bi hastanenin radyoloji doçent göremedi bezmialeme gittim doğumdan sonra Dr diyor ki şaka gibi nasıl görmemişler şansına mucize olmuş psikolojin bozulmamış gebeliğinde drdan yana hiç şansım olmadı maalesef kadın doğumcum bile hiç bi testi yaptırmadı doğum anında Aaa down dedi ve çıktı gitti doğumhaneden ve dahada hiç görmedim yıllardır aile gibi olduğum doktordu. Hepsini Allaha havale ediyorum
Amin canım çok teşekkür ederim çok haklısın Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsıncanım benim allah yardımcın olsun.. meleğinle sana başka sıkıntı yaşatmasın inşallah..
bazı doktorlar var seni kendi yakını gibi düşünüp her şeyi tartıp biçen, yapamayacağına yapamam diyen .. oluru için uğraşan Allah o doktorla karşılaştırsın hepimizi inşallah..
Ah canım ya çok geçmiş olsun Bende de hidrosalpenks vardı çift taraflı Dr İlkin tekini aldı sonra memorial kabul etmedi neden iki tüp alınmadı dedi hoop bi daha ameliyat keşke herkes işini düzgün yapsa hakkımızdan hayırlısı geç olsun güç olmasın inşaAllah en kısa zamanda Rabbim sağlıkla nasip eder
Cook tesekkur ederim :) dün aradım merkezi ama işte gelip görüşmelisiniz böyle bişey diyemeyiz dediler. Aslında ben doğum iznim bitmeden yapayım diyorum 2 yıl iznim var. Ama yazın sanki daha rahat ollur diye düsündümHayırlı olsun öncelikle:)
Bir arkadaş daha cevap vermişti bu soruya,o da şöyle demişti: ikisini çözüp takip edip orta da kaliteliye dönüyorsa ,birini transfer edip diğerini dondurabiliyorlar tekrar..
Senin durumunda da sağlıklı bir doğum olduğu için en son, çift transfer istemezler gibi geliyor, kalan embriyoyu tekrar dondurma yoluna giderler diye tahmin ediyorum.
Bunlar hep öngörü,temmuz gibi gidince görüşürsun inşallah. Yaz tatiline mi denk getireceksin? Doğum sonrası kontrol tahlil tekrar rahim filmi falan gerekir mi takıp doktorunla telefonda bi görüş gitmeden bence. Sonra bunlardan dolayı ay kaybetmemiş olursun
Hmm mantıklı. Ücretsiz izin mi aldın, doğum izninden hamile mi doneceksin yani:) bence doktorlardan birinin no su varsa ara direk mesaj at ya da durumu anlatCook tesekkur ederim :) dün aradım merkezi ama işte gelip görüşmelisiniz böyle bişey diyemeyiz dediler. Aslında ben doğum iznim bitmeden yapayım diyorum 2 yıl iznim var. Ama yazın sanki daha rahat ollur diye düsündüm
İstanbuldan yüsekovaya eşimin tayini cıktı. Burada da yalnızım cocuga bakacak kimse olmadıgıdan ücretsize cıkmak zorunda kaldım. Madem dedim 2 yıl evdeyim hamileliğim de zor geciyor evde geciririm hamileliğimi rahat ederim. 3 yıl burda görev. Benim 2022 eylülde işe başlamam gerekiyor. Yücel hocanın nosu var onu arayayım olmadı. Bakalım biraz gerginim tutucak mı nolucak diye :)Hmm mantıklı. Ücretsiz izin mi aldın, doğum izninden hamile mi doneceksin yani:) bence doktorlardan birinin no su varsa ara direk mesaj at ya da durumu anlat
Bence silme yok canımYazdığımız mesajı silebiliyormuşuz yardımcı olurmusunuz arkadaslar
Normal benim de ikinci adet inanılmaz gecikti. 24 günde olurken 35 günde olmuştum. Doktor 2 haftaya kadar gecikme normal demiştiiKızlar opudan sonra ikinci adetin 12 gün üzeri geçmesi normal mi acaba menopoza falan mı girdim diye düşünmeye başlıyorum artık
Yaaa canim bejden kaç yere yazdım cevap veren olmadı . Opudan sonra 5. Gün adet oldum (Olmam gereken günden 13 gün önce olmuş oldum )Simdi 2. Adet 13 gün sonra mi olacak . Yoksa döngüm 28 ise, 28 gün sonra mi adet olucam çok merak ediyorumKızlar opudan sonra ikinci adetin 12 gün üzeri geçmesi normal mi acaba menopoza falan mı girdim diye düşünmeye başlıyorum artık
bende opudan sonra çok erken oldum sonraki ay bir hafta falan geçti Ekim de tedavi oldum halen tam olarak aynı günde olmuyor ama Bir hafta önce yada geç olması zaten normal bence bi sorun değil bu
Yaaa canim bejden kaç yere yazdım cevap veren olmadı . Opudan sonra 5. Gün adet oldum (Olmam gereken günden 13 gün önce olmuş oldum )Simdi 2. Adet 13 gün sonra mi olacak . Yoksa döngüm 28 ise, 28 gün sonra mi adet olucam çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?