Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar benim cuma opu oldu sonrasında 5 gün cetrotide verdiler dün son iğnemi oldum bugün de regl oldum henüz 18. günümdü normal mi bu sizce. Genelde opu sonrası ilk adet çok gecikiyor diye okurdum. Zaten ohss riskinden dolayı dondurulacak embriyolar denmişti ama bilerek mi böyle ayarlandı sizce o iğneyle fln?

Opudan sonra bir hafta içinde regl olunuyor.

Canim cok gecmis olsun. Bende kurtaj olmustum. Benimde tup bebek denemelerimde rahim kalinligim 7 gibi oluyor .benimde kalinlasmiyor demekki kurtajdan sonra oldu. Benimde rahimi fazla kazimis olabilir cunku duvara zarar vermis. Ne diyelim kotu doktor kurbaniyim bende sanirim

Rahim kalınlığı kürtajdan etkilenebiliyor evet ben de 7,5 la transfer olup düşük yaptım ama kalınlığa baglamadilar sebebini. Ama ben hep öyle inandım, sonra hatta rahim kalınlığı sonradan düzelen bir şey değil demek ki artık böyle olacak dediler. Daha da çok üzülmüştüm hiç tutmayacak diye.
Ama son transferde 9 civarı oldu çok şükür. Tutma sebebi sadece kalınlık olmayabilir tabi ki ama kafasını ona takan varsa umut olsun diye yazmak istedim.
Allah ol diyince olacak inşallah

Ah canım ya çok geçmiş olsun Bende de hidrosalpenks vardı çift taraflı Dr İlkin tekini aldı sonra memorial kabul etmedi neden iki tüp alınmadı dedi hoop bi daha ameliyat keşke herkes işini düzgün yapsa hakkımızdan hayırlısı geç olsun güç olmasın inşaAllah en kısa zamanda Rabbim sağlıkla nasip eder

Aynı korkuyu bende yaşadım hemen hemşireye mesaj attım. Benimde bitti ertesi gün adet oldum. Normalmiş.

Son düzenleme:
canım benim allah yardımcın olsun.. meleğinle sana başka sıkıntı yaşatmasın inşallah..
bazı doktorlar var seni kendi yakını gibi düşünüp her şeyi tartıp biçen, yapamayacağına yapamam diyen .. oluru için uğraşan Allah o doktorla karşılaştırsın hepimizi inşallah..

Amin canım çok teşekkür ederim çok haklısın Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın

Memorial ameliyatı kime oldunuz bende şubatta olacağım

Cook tesekkur ederim :) dün aradım merkezi ama işte gelip görüşmelisiniz böyle bişey diyemeyiz dediler. Aslında ben doğum iznim bitmeden yapayım diyorum 2 yıl iznim var. Ama yazın sanki daha rahat ollur diye düsündüm

Kızlar opudan sonra ikinci adetin 12 gün üzeri geçmesi normal mi acaba menopoza falan mı girdim diye düşünmeye başlıyorum artık

Hmm mantıklı. Ücretsiz izin mi aldın, doğum izninden hamile mi doneceksin yani:) bence doktorlardan birinin no su varsa ara direk mesaj at ya da durumu anlat

Hmm mantıklı. Ücretsiz izin mi aldın, doğum izninden hamile mi doneceksin yani:) bence doktorlardan birinin no su varsa ara direk mesaj at ya da durumu anlat
İstanbuldan yüsekovaya eşimin tayini cıktı. Burada da yalnızım cocuga bakacak kimse olmadıgıdan ücretsize cıkmak zorunda kaldım. Madem dedim 2 yıl evdeyim hamileliğim de zor geciyor evde geciririm hamileliğimi rahat ederim. 3 yıl burda görev. Benim 2022 eylülde işe başlamam gerekiyor. Yücel hocanın nosu var onu arayayım olmadı. Bakalım biraz gerginim tutucak mı nolucak diye :)

Kızlar ayın 1 inde embriyolarım genetik tanı için uygun hale geldi gönderdik kaç günde sonuç geliyor bizim mi aramamız lazım onlar mi bizi arayacak

Kızlar opudan sonra ikinci adetin 12 gün üzeri geçmesi normal mi acaba menopoza falan mı girdim diye düşünmeye başlıyorum artık
Normal benim de ikinci adet inanılmaz gecikti. 24 günde olurken 35 günde olmuştum. Doktor 2 haftaya kadar gecikme normal demiştii

Yaaa canim bejden kaç yere yazdım cevap veren olmadı . Opudan sonra 5. Gün adet oldum (Olmam gereken günden 13 gün önce olmuş oldum )Simdi 2. Adet 13 gün sonra mi olacak . Yoksa döngüm 28 ise, 28 gün sonra mi adet olucam çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…