- 6 Ekim 2018
- 655
- 582
- 53
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla gelsinİnşallah canımilk transferimi günseli hanım son transferimi yücel bey yaptı ben hiç doktor seçmedim kim denk gelirse
AminHayırlı olsun canım. Sağlıkla gelsin
Kuzum sordugun icin cevap veriyorum memorial da cok kisi ile tanistim ve hepsi de pozitif aldi bende dahil..ama buraya yazmadim..ama.negatiflerimi.hep yazip bir seyler soruyordum.sanirim biraz psikoloji ile ilgili bu durum negatif sonucta insan daha cok dertlesmek.istiyor oyle dusun , yoksa cogu pozitif olan arkadasimla ozelden konusuyoruz ama hic birini buraya kizlar.benim.pozitif hamileyim.diye yazdigini gormedim. Durum biraz bu sekil yani. Ama.arada foruma bakiyorum sizlere cok dua ediyorum her gun..Rabbim tez zamanda kucaklarinizi doldursun AmiinnnOkadar az ki olumlu sonuc sanrım 2-3 tane anca okudum ve birinin devamı da gelmedi maalesef. Merkez bunun farkında değil mi kendilerini toparlamaları lazım bi terslik ar
Anladım hayırlı olsun inşallah siz de sağlıkla kucagınıza alın :) biz gecen sene burada sevinclerimzi de hep paylaştık ama sonra cok takip etmedim tabii değişti buradaki arkadaslıklar da. Ne güzel mutlu oldum inan ne oluyor böyle diye endişelenmiştimKuzum sordugun icin cevap veriyorum memorial da cok kisi ile tanistim ve hepsi de pozitif aldi bende dahil..ama buraya yazmadim..ama.negatiflerimi.hep yazip bir seyler soruyordum.sanirim biraz psikoloji ile ilgili bu durum negatif sonucta insan daha cok dertlesmek.istiyor oyle dusun , yoksa cogu pozitif olan arkadasimla ozelden konusuyoruz ama hic birini buraya kizlar.benim.pozitif hamileyim.diye yazdigini gormedim. Durum biraz bu sekil yani. Ama.arada foruma bakiyorum sizlere cok dua ediyorum her gun..Rabbim tez zamanda kucaklarinizi doldursun Amiinnn
Açıkcası bende duyduğuma sevindim. Darısı bizlere inşallah.Kuzum sordugun icin cevap veriyorum memorial da cok kisi ile tanistim ve hepsi de pozitif aldi bende dahil..ama buraya yazmadim..ama.negatiflerimi.hep yazip bir seyler soruyordum.sanirim biraz psikoloji ile ilgili bu durum negatif sonucta insan daha cok dertlesmek.istiyor oyle dusun , yoksa cogu pozitif olan arkadasimla ozelden konusuyoruz ama hic birini buraya kizlar.benim.pozitif hamileyim.diye yazdigini gormedim. Durum biraz bu sekil yani. Ama.arada foruma bakiyorum sizlere cok dua ediyorum her gun..Rabbim tez zamanda kucaklarinizi doldursun Amiinnn
Yok burda yazistigim.pek kimse yoktu ama tedavi gordugum hastanenin paylasim alani oldugu icin buraya ara ara goz attim hep..fakat baska bi topicte yazistigim arkadaslar vardi o siralarda onlar da zaten sordu bende orda paylastimAnladım hayırlı olsun inşallah siz de sağlıkla kucagınıza alın :) biz gecen sene burada sevinclerimzi de hep paylaştık ama sonra cok takip etmedim tabii değişti buradaki arkadaslıklar da. Ne güzel mutlu oldum inan ne oluyor böyle diye endişelenmiştim
Allahım sağlıkla kucaklamayi nasip etsin, çok tebrik ederimMerhaba ben dün transferin 9. Günü kanda pozitif sonuç aldım çok şükür
Tebrikler.. sağlıkla ilerlesin inşallahMerhaba ben dün transferin 9. Günü kanda pozitif sonuç aldım çok şükür
Öncelikle Rabbim evladinizi size bağışlasın.Kuzum sordugun icin cevap veriyorum memorial da cok kisi ile tanistim ve hepsi de pozitif aldi bende dahil..ama buraya yazmadim..ama.negatiflerimi.hep yazip bir seyler soruyordum.sanirim biraz psikoloji ile ilgili bu durum negatif sonucta insan daha cok dertlesmek.istiyor oyle dusun , yoksa cogu pozitif olan arkadasimla ozelden konusuyoruz ama hic birini buraya kizlar.benim.pozitif hamileyim.diye yazdigini gormedim. Durum biraz bu sekil yani. Ama.arada foruma bakiyorum sizlere cok dua ediyorum her gun..Rabbim tez zamanda kucaklarinizi doldursun Amiinnn
Hayırlı olsun . Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Sizin probleminiz neydi.neden tup bebek yaptırdınız. Kendi derdime yakın birilerinin pozitif sonuç alması beni ve benim gibi olan arkadaşlarımı biraz olsun rahatlatacaktır.Merhaba ben dün transferin 9. Günü kanda pozitif sonuç aldım çok şükür
Canim sagolasin Allah sana da nasip etsin insallah AminÖncelikle Rabbim evladinizi size bağışlasın.Kacinci denemenizde pozitif sonuç aldınız. Ve tup bebek yaptırmanızin sebebi nedir yani probleminiz neydi. Benim iki düşüğüm oldu .kalp atışı durdu ilkinde. Ikincisinde de ikizlerdi ama bu sefer de hiç kalp atışı olmadi. Ikisine de doğal hamile kaldım. Tekrar hamile kalırsam düşük yapicam diye çok korkuyorum.biz de kısmetse martta tüp bebek yaptiricaz. Bizler için de dua edin
Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. Rabbim 9 .ayını da göstersin inşallah.sonra da bebisini saglikla kucağına almayı nasip etsin.biz ilk düşügumden sonra bahceciye gittik .genetik testler dahil bütün testleri yaptılar bir sorun çıkmadı.asonra tedaviye basladim ama yumurtlarim toplanamadan catlama oldu dolayisiyla iptal oldu tedavi.ve hemen bize apar topar o anda asilama yaptılar (cinsel perhiz falan olmadan)tabii ki tutmadı.sanirim ilaçların dozunu ayarlayamadılar.biz merkezden pek memnun kalmadigimiz için kızdık ve bıraktık orayı. Sonra kendi doktorum aret beye yönlendirdi.gorusmeye gittik rahim filmi istediler .regl olup rahim filmini beklerken ben ikizlere hamile kaldigimi öğrendim.doktorum bile şaşırdı.ama malesef onları da 7 haftalıkken kalp atışı olmadığı için kürtaj sonucu kaybettim. Doktorum yaşından dolayı (40)kromozom anomalisi olabilir dedi. Inşallah memorialde sorunumu bulurlar da ben de diğer arkadaşlarım da kuzucuklarimiza kavusuruz. Sen de gönlünü ferah tut. Bol dua et. Mümkünse gece namazı kılmaya çalış. Öpüyorum sevgiler..Canim sagolasin Allah sana da nasip etsin insallah Aminben temmuzda yumurta toplattim. 2 ay dinlendi rahim. Eylul de malesef negatif oldu. Ekimde ise pozitif oldu fakat degerim artmadi kimyasal gebelik yani regl oldum. Hemen pesinden 1 aralikta 3. Transferimde pozitif sonuc aldim su an yeni 9 haftalik ve hala riskli zamanlar gecmis degil tabi. Bende sebepsiz infertilite..evlendikten 4 ay sonra dogal hamile kaldim fakat dusuk olmustu 2 sene once. Canim tup bebek oncesi bir suru test istencek senden o dusuklerinin sebebi cikar belki ortaya pihtilasma sorunu vardir belki gizli troid anti tpo degerine bakarlar. Eger sebesiz dusuk ise zamanini bekliyordur. Allah sabir versin kisa zamanda kucagina almayi nasip etsin. AMINN
Teşekkür ederimHayırlı olsun . Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Sizin probleminiz neydi.neden tup bebek yaptırdınız. Kendi derdime yakın birilerinin pozitif sonuç alması beni ve benim gibi olan arkadaşlarımı biraz olsun rahatlatacaktır.
Allah şifasını versin gerçekten çok zor Allah gücünüzü arttırsınEvet canım bende bilmiyordum ama yarısından çoğu hasta doğuyor maalesef Rabbim beterinden korusun... Her gittiğim Dr bilmiyor muydun neden doğurdun diyor kendi meslektaşlarınızz yüzünden bu haldeyiz deyince cevap veremiyorlar ki benim kadın doğumcum ikili test bile yaptırmadı kendi zoruma yaptırdım
Amin canım çok zor birde böyle senelerce uğraşıp bu durumları yaşamak çok zor.
Embriyolar dondurulunca ilaçlar kesildiği için erken adet görülüyor bende de öyle olmuştu. İnşallah rabbim sonucu iyi olsunKızlar benim cuma opu oldu sonrasında 5 gün cetrotide verdiler dün son iğnemi oldum bugün de regl oldum henüz 18. günümdü normal mi bu sizce. Genelde opu sonrası ilk adet çok gecikiyor diye okurdum. Zaten ohss riskinden dolayı dondurulacak embriyolar denmişti ama bilerek mi böyle ayarlandı sizce o iğneyle fln?
Allahım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.Teşekkür ederimbizim görünürde bi sebep yok benim testlerim rahim filmim eşimin testleri normal çıktı ilk transferim pozitifti ama 7.hafta kalp atışı olmadı boş gebelik dendi. Bu ikinci transferim şükür pozitif ama çok yeni henüz 4. Haftada sağlıkla ilerlemesi için dua ediyorum inşallah hepimizin duaları kabul olur
Allah tamamına erdirsin canımMerhaba ben dün transferin 9. Günü kanda pozitif sonuç aldım çok şükür
Günaydın canım. Birşey sormak istiyorum. Ilk transferinde kalp atışı olmamış.peki doktorlar kalp atışı olmamasına birşey dediler mi.benim de doğal gebeligimde senin gibi 7.haftada kalp atışı olmadi. Ama tup bebekte neden böyle birşey olsun ki sonuçta sperm ve yumurtanın en sagliklisini seçmiyorlar mi. Pgt ya da başka testler yaptılar mi.yoksa direkt transfermi yaptılar embriyoyu. Ben tedaviye baslayinca hemen pgt isticem. Bu arada umarim bu kez kucagina alırsın cennet kokulunu. Sevgiler..Teşekkür ederimbizim görünürde bi sebep yok benim testlerim rahim filmim eşimin testleri normal çıktı ilk transferim pozitifti ama 7.hafta kalp atışı olmadı boş gebelik dendi. Bu ikinci transferim şükür pozitif ama çok yeni henüz 4. Haftada sağlıkla ilerlemesi için dua ediyorum inşallah hepimizin duaları kabul olur
. Aynen katılıyorum
Kızlar son 3-4 aydır burada hep olumsuz sonuc duyuyorum hic mi yok olumlu sonuc alan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?