- 6 Ekim 2018
- 655
- 582
- 53
Ben de bir doktora gideyim kuzum .kist felan mı oldu bilmiyorumYaaa canim bejden kaç yere yazdım cevap veren olmadı . Opudan sonra 5. Gün adet oldum (Olmam gereken günden 13 gün önce olmuş oldum )Simdi 2. Adet 13 gün sonra mi olacak . Yoksa döngüm 28 ise, 28 gün sonra mi adet olucam çok merak ediyorum
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Allahın takdiriSağol cnm amin inşallah,tek düşündüğüm kısım o zaten minnaklar daha 12-13 aylık falan.inşallah sıkıntı çıkmadan sağ salim alırız kucağımıza bunuda.Rabbim dualarımızı duyulanlardan eylesin.işin ilginci amh 0.25 ti bi kaç sene evvel hatırlarsın neler yaşadık buralarda kürtajlar,pgtden sağlam gelip bozulanlar ,düşük ve bana hep normal yolla asla olamaz hissi verildi o zamanlar çünkü tüp bebekte bile tutunma olmadığı tedavilerim olmuştu.demek ki Allah ol dedimi ne amh ne fsh ne sperm sorunu hiç mühim diilmiş.biz amh yerlerde diye tabi korunmadık ama tek ilişkiydi oldumu oldu çok şükür.nasibi varsa bebeğimin inşallah sağ salim alıcaz cnm.bu kadar ince ayrıntı umut olsun herkese diye yazıyorum.Rabbim herbirimize tattırsın inşallah defalarca kez,kucaklarımızda sewebileceğimiz sağlıklı hayırlı minnaklar nasip etsin inşallah.
Gecmis olsun ben memorialde olmadım ameliyatlarımıMemorial ameliyatı kime oldunuz bende şubatta olacağım
Amin inşallah cnm canı gönülden amin hemde.Rabbim kimseyi mahçup etmesin, evladının üzüntüsüylede evlatsızlıkla da sınamasın inşallahSağlıkla kucağınıza alın inşallah. Allahın takdiribu güzellikler bizlerde olsun inşallah
İnşallah canım benim çıktık bir yola allah utandırmasınAmin inşallah cnm canı gönülden amin hemde.Rabbim kimseyi mahçup etmesin, evladının üzüntüsüylede evlatsızlıkla da sınamasın inşallah
O kromozomlar normal çıksa da anomalili çocuk doğabiliyor canım.Arkadaşlar merhaba. Ben bu tedavinde pgt yaptırmayacağım. Eşim ve ben kromozom testi yaptırdık ama sonuçta 46 xy benimkinde xx falan yazıyor herşey normalmiş genetik Dr eşime öyle demiş. Aramızda yaptıranlar vardır mutlaka kromozomlar tek tek bakılıyor mu? Baktılar mı onu çok anlamadım.
Evet onu biliyorum ama hani belli bir gende hata oluyor ve kesin pgtye gitmesi gerekiyor ya bizde o anlamda bir sorun yok sanırım. Genetik işlem ayrıntılı yapıldı mı yapılmadı mı onu anlamadım.O kromozomlar normal çıksa da anomalili çocuk doğabiliyor canım.
Evet dediğin gibi. Ben de o testleri yaptırdım ama evrak yanımda değil. Neye bakıldı bilmiyorum ama her bir gene ayrı ayrı bakılmış olması lazımEvet onu biliyorum ama hani belli bir gende hata oluyor ve kesin pgtye gitmesi gerekiyor ya bizde o anlamda bir sorun yok sanırım. Genetik işlem ayrıntılı yapıldı mı yapılmadı mı onu anlamadım.
Merhaba ben dün transferin 9. Günü kanda pozitif sonuç aldım çok şükürKızlar son 3-4 aydır burada hep olumsuz sonuc duyuyorum hic mi yok olumlu sonuc alan?
Kızlar son 3-4 aydır burada hep olumsuz sonuc duyuyorum hic mi yok olumlu sonuc alan?
Tebrik ederim çok sevindim bunu duyduğuma. Devamında gelsin inşallah. Peki embriyo kaliteniz neydi?Merhaba ben dün transferin 9. Günü kanda pozitif sonuç aldım çok şükür
Cook sevindim hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.Merhaba ben dün transferin 9. Günü kanda pozitif sonuç aldım çok şükür
Okadar az ki olumlu sonuc sanrım 2-3 tane anca okudum ve birinin devamı da gelmedi maalesef. Merkez bunun farkında değil mi kendilerini toparlamaları lazım bi terslik arhiç sorma. Neden böyle oldu bende anlamadım.
Canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın korkama hiç benim annem kardeşime hep kanamalı geçirmişti şimdi koca çocuk oldu. Cok yorma kendiniBenim 6 ay önce haziranda ilk denemem dondurulmuş 5aa pozitif 7. Hafta kalp atışını duyamadık boş gebelik dendi ve kürtaj oldum.10 gün önce yine dondurulmuş 5aa transferim oldu transfer sonrası 7. Gün kahverengi leke ardından kırmızıya dönen kanama olunca memorıala gittim umut bey beta bakalım dedi 7. Gün 98 çıktı ve proluton depot vuruldum kanama geçti 2 gün sonra tekrarlayalım testi dedi yani 9. Gün beta 260 çıktı çok şükür 2 ye katlamış ama benim kahverengi lekeler gitmedi ve çok korkuyorum.biraz uzun yazdım affola
Allah evladını sana bağışlasın hiçbir şey olmaz allahın izniyle.Benim 6 ay önce haziranda ilk denemem dondurulmuş 5aa pozitif 7. Hafta kalp atışını duyamadık boş gebelik dendi ve kürtaj oldum.10 gün önce yine dondurulmuş 5aa transferim oldu transfer sonrası 7. Gün kahverengi leke ardından kırmızıya dönen kanama olunca memorıala gittim umut bey beta bakalım dedi 7. Gün 98 çıktı ve proluton depot vuruldum kanama geçti 2 gün sonra tekrarlayalım testi dedi yani 9. Gün beta 260 çıktı çok şükür 2 ye katlamış ama benim kahverengi lekeler gitmedi ve çok korkuyorum.biraz uzun yazdım affola
İnşallah canımCanım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın korkama hiç benim annem kardeşime hep kanamalı geçirmişti şimdi koca çocuk oldu. Cok yorma kendini
Transferini kim yaptı.
İnşallahAllah evladını sana bağışlasın hiçbir şey olmaz allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?