Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben de bir doktora gideyim kuzum .kist felan mı oldu bilmiyorum

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Allahın takdiri bu güzellikler bizlerde olsun inşallah

Arkadaşlar merhaba. Ben bu tedavinde pgt yaptırmayacağım. Eşim ve ben kromozom testi yaptırdık ama sonuçta 46 xy benimkinde xx falan yazıyor herşey normalmiş genetik Dr eşime öyle demiş. Aramızda yaptıranlar vardır mutlaka kromozomlar tek tek bakılıyor mu? Baktılar mı onu çok anlamadım.

O kromozomlar normal çıksa da anomalili çocuk doğabiliyor canım.

Evet onu biliyorum ama hani belli bir gende hata oluyor ve kesin pgtye gitmesi gerekiyor ya bizde o anlamda bir sorun yok sanırım. Genetik işlem ayrıntılı yapıldı mı yapılmadı mı onu anlamadım.
Evet dediğin gibi. Ben de o testleri yaptırdım ama evrak yanımda değil. Neye bakıldı bilmiyorum ama her bir gene ayrı ayrı bakılmış olması lazım

Kızlar son 3-4 aydır burada hep olumsuz sonuc duyuyorum hic mi yok olumlu sonuc alan?

Benim 6 ay önce haziranda ilk denemem dondurulmuş 5aa pozitif 7. Hafta kalp atışını duyamadık boş gebelik dendi ve kürtaj oldum.10 gün önce yine dondurulmuş 5aa transferim oldu transfer sonrası 7. Gün kahverengi leke ardından kırmızıya dönen kanama olunca memorıala gittim umut bey beta bakalım dedi 7. Gün 98 çıktı ve proluton depot vuruldum kanama geçti 2 gün sonra tekrarlayalım testi dedi yani 9. Gün beta 260 çıktı çok şükür 2 ye katlamış ama benim kahverengi lekeler gitmedi ve çok korkuyorum.biraz uzun yazdım affola

Canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın korkama hiç benim annem kardeşime hep kanamalı geçirmişti şimdi koca çocuk oldu. Cok yorma kendini
Transferini kim yaptı.

Allah evladını sana bağışlasın hiçbir şey olmaz allahın izniyle.

Canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın korkama hiç benim annem kardeşime hep kanamalı geçirmişti şimdi koca çocuk oldu. Cok yorma kendini
Transferini kim yaptı.
İnşallah canım ilk transferimi günseli hanım son transferimi yücel bey yaptı ben hiç doktor seçmedim kim denk gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…