- 25 Ocak 2019
- 248
- 268
- 53
Yok canım 3 tane 5aa kalite embriyo gönderdik 2 tanesinde sorun çıktı onlar transfer edilemez dediler tek bi tane sağlıklıBen bu mevzuyu gönül hanımla konuştum bana normal gebelikteki anomali oranıyla tüp bebek arasında fark Yok diğerinde neyse bunda da o dedi. Bazen bu hastanenin söylemlerini aklım almıyor. Diğer ikisi sağlıklı geldi sanırım. İnşallah size evlat olurlar. Kaliteleri nedir sağlıklı olanların?
Arkadaşım doğrumu anladım diye soruyorum yanlış anlama. Yanı pgt yaptirmamizda fayda var degilmi. PGtYaptırmadan transfer olunca anomalili olabilir yani.Tabi gebelik oluşumundan bahsetti. Lab oluşumundan değil. Anormal embriyonun tutunup anomali sahibi bebek olma olasılığı arasında fark yokmuş.
İnşallah o size evlat olur. Diğer göndermeyip dondurduklarınızda var sanırım onlar için ne düşünüyorsunuz?Yok canım 3 tane 5aa kalite embriyo gönderdik 2 tanesinde sorun çıktı onlar transfer edilemez dediler tek bi tane sağlıklı
Maddi anlamda sorun değilde garanti tutacak diye de bir şey Yok bunu da kabul ediyorsanız yapmakta fayda olabilir sağlıksız varsa elenir. Ama sağlıksız embriyo koyulursa anomalili bebek dünyaya gelecek diye düşünmemek gerek. Genelde düşüyor ya da tutmuyor sadece down sendromu 9 ayını tamamlayarak doğabiliyor onun da yüzde oranı düşük. Bir genetik problem de var ismini hatırlayamadım o da doğabiliyormuş ama bebek yaşamını sürdüremiyormuş. Bu benim araştırmam sonucu öğrenip anladığım. İlk tedavimde pgt yaptırmıştım 2. Tedavimden yeni çıktım pgtye göndermedim. Rabbim büyük. Herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşllah.Arkadaşım doğrumu anladım diye soruyorum yanlış anlama. Yanı pgt yaptirmamizda fayda var degilmi. PGtYaptırmadan transfer olunca anomalili olabilir yani.
İnşallah canım hangisinin nasibi varsa bu dünyada o bize gelecek tedbir bizden takdir allahtan diyerek yaptırdık 3 tanesine nasip olmazsa diğerlerinden transfer olurum yapacak bişey yokİnşallah o size evlat olur. Diğer göndermeyip dondurduklarınızda var sanırım onlar için ne düşünüyorsunuz?
Bence de arkadaşım nasip herşey. Tevekkül etmek lazım. Hepimiz için gönlümüzden geçenlerin hepsi hayra dönüşerek olsun.İnşallah canım hangisinin nasibi varsa bu dünyada o bize gelecek tedbir bizden takdir allahtan diyerek yaptırdık 3 tanesine nasip olmazsa diğerlerinden transfer olurum yapacak bişey yok
Amin inşallah canım bu yıl herkese en güzel şekilde nasip olsun inşallahBence de arkadaşım nasip herşey. Tevekkül etmek lazım. Hepimiz için gönlümüzden geçenlerin hepsi hayra dönüşerek olsun.
Maddi anlamda sorun değilde garanti tutacak diye de bir şey Yok bunu da kabul ediyorsanız yapmakta fayda olabilir sağlıksız varsa elenir. Ama sağlıksız embriyo koyulursa anomalili bebek dünyaya gelecek diye düşünmemek gerek. Genelde düşüyor ya da tutmuyor sadece down sendromu 9 ayını tamamlayarak doğabiliyor onun da yüzde oranı düşük. Bir genetik problem de var ismini hatırlayamadım o da doğabiliyormuş ama bebek yaşamını sürdüremiyormuş. Bu benim araştırmam sonucu öğrenip anladığım. İlk tedavimde pgt yaptırmıştım 2. Tedavimden yeni çıktım pgtye göndermedim. Rabbim büyük. Herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşllah.
Tedavi oldun mu cnm ?nasil gecti ,embriyolar ne durumda ?Maddi anlamda sorun değilde garanti tutacak diye de bir şey Yok bunu da kabul ediyorsanız yapmakta fayda olabilir sağlıksız varsa elenir. Ama sağlıksız embriyo koyulursa anomalili bebek dünyaya gelecek diye düşünmemek gerek. Genelde düşüyor ya da tutmuyor sadece down sendromu 9 ayını tamamlayarak doğabiliyor onun da yüzde oranı düşük. Bir genetik problem de var ismini hatırlayamadım o da doğabiliyormuş ama bebek yaşamını sürdüremiyormuş. Bu benim araştırmam sonucu öğrenip anladığım. İlk tedavimde pgt yaptırmıştım 2. Tedavimden yeni çıktım pgtye göndermedim. Rabbim büyük. Herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşllah.
Evet oldum canım. Bu kez sessiz sedasız bir tedavi oldu benim için. Yeni bitti zaten embriyolar donduruldu. Bu kez kaliteler çok iyi değil galiba 5ab 4aa 3aa falan. Nasip kısmet inşallah evlat olurlar.Tedavi oldun mu cnm ?nasil gecti ,embriyolar ne durumda ?
Amiinnn. Rabbim hepimize nasip etsin. Tekrar hayırlı olsun canım.Allah bebeğini korusun.Maddi anlamda sorun değilde garanti tutacak diye de bir şey Yok bunu da kabul ediyorsanız yapmakta fayda olabilir sağlıksız varsa elenir. Ama sağlıksız embriyo koyulursa anomalili bebek dünyaya gelecek diye düşünmemek gerek. Genelde düşüyor ya da tutmuyor sadece down sendromu 9 ayını tamamlayarak doğabiliyor onun da yüzde oranı düşük. Bir genetik problem de var ismini hatırlayamadım o da doğabiliyormuş ama bebek yaşamını sürdüremiyormuş. Bu benim araştırmam sonucu öğrenip anladığım. İlk tedavimde pgt yaptırmıştım 2. Tedavimden yeni çıktım pgtye göndermedim. Rabbim büyük. Herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşllah.
Allah söyletti bebeğini korusun dedim. Inşallah rabbim bu kez nasip ederAmiinnn. Rabbim hepimize nasip etsin. Tekrar hayırlı olsun canım.Allah bebeğini korusun.
Hep yanlış yere yazıyorum kusura bakmayın. Az önce Allah bebeğini korusun dedim Allah söyletti. Rabbim nasip etsin inşallah. Bu bir işaret olsunEvet oldum canım. Bu kez sessiz sedasız bir tedavi oldu benim için. Yeni bitti zaten embriyolar donduruldu. Bu kez kaliteler çok iyi değil galiba 5ab 4aa 3aa falan. Nasip kısmet inşallah evlat olurlar.
Amin amin inşallah. Okumak bile çok güzeldi. Rabbim hepimize nasip etsin.Hep yanlış yere yazıyorum kusura bakmayın. Az önce Allah bebeğini korusun dedim Allah söyletti. Rabbim nasip etsin inşallah. Bu bir işaret olsun
Ne ameliyatı olacaksınız? Ben histeroskobi olmuştum.semra hanım ve umut bey yapmıştı..Umut beye ameliyat olan var mı arkadaşlar. Memnun kaldiniz mi Ameliyati semra hocayla yapıyormuş ben sadece semra hoca yapar sanıyordum bilgisi olan var mı
iyi akşamlar arkadaşlar hamile kalanlar şişli memorialde gebelik takibini yaptıran varmı tüp bebek hastalarına yüzde elli muayene indirimli tahliller yüzde altmış indirimli doğum yüzde otuz indirimli bu konuyla ilgili bilgi alan oldumu acaba
Ne ameliyatı olacaksınız? Ben histeroskobi olmuştum.semra hanım ve umut bey yapmıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?