Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yok canım 3 tane 5aa kalite embriyo gönderdik 2 tanesinde sorun çıktı onlar transfer edilemez dediler tek bi tane sağlıklı

Tabi gebelik oluşumundan bahsetti. Lab oluşumundan değil. Anormal embriyonun tutunup anomali sahibi bebek olma olasılığı arasında fark yokmuş.
Arkadaşım doğrumu anladım diye soruyorum yanlış anlama. Yanı pgt yaptirmamizda fayda var degilmi. PGtYaptırmadan transfer olunca anomalili olabilir yani.

Arkadaşım doğrumu anladım diye soruyorum yanlış anlama. Yanı pgt yaptirmamizda fayda var degilmi. PGtYaptırmadan transfer olunca anomalili olabilir yani.
Maddi anlamda sorun değilde garanti tutacak diye de bir şey Yok bunu da kabul ediyorsanız yapmakta fayda olabilir sağlıksız varsa elenir. Ama sağlıksız embriyo koyulursa anomalili bebek dünyaya gelecek diye düşünmemek gerek. Genelde düşüyor ya da tutmuyor sadece down sendromu 9 ayını tamamlayarak doğabiliyor onun da yüzde oranı düşük. Bir genetik problem de var ismini hatırlayamadım o da doğabiliyormuş ama bebek yaşamını sürdüremiyormuş. Bu benim araştırmam sonucu öğrenip anladığım. İlk tedavimde pgt yaptırmıştım 2. Tedavimden yeni çıktım pgtye göndermedim. Rabbim büyük. Herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşllah.

İnşallah o size evlat olur. Diğer göndermeyip dondurduklarınızda var sanırım onlar için ne düşünüyorsunuz?
İnşallah canım hangisinin nasibi varsa bu dünyada o bize gelecek tedbir bizden takdir allahtan diyerek yaptırdık 3 tanesine nasip olmazsa diğerlerinden transfer olurum yapacak bişey yok

İnşallah canım hangisinin nasibi varsa bu dünyada o bize gelecek tedbir bizden takdir allahtan diyerek yaptırdık 3 tanesine nasip olmazsa diğerlerinden transfer olurum yapacak bişey yok
Bence de arkadaşım nasip herşey. Tevekkül etmek lazım. Hepimiz için gönlümüzden geçenlerin hepsi hayra dönüşerek olsun.

Tedavi oldun mu cnm ?nasil gecti ,embriyolar ne durumda ?

Tedavi oldun mu cnm ?nasil gecti ,embriyolar ne durumda ?
Evet oldum canım. Bu kez sessiz sedasız bir tedavi oldu benim için. Yeni bitti zaten embriyolar donduruldu. Bu kez kaliteler çok iyi değil galiba 5ab 4aa 3aa falan. Nasip kısmet inşallah evlat olurlar.

iyi akşamlar arkadaşlar hamile kalanlar şişli memorialde gebelik takibini yaptıran varmı tüp bebek hastalarına yüzde elli muayene indirimli tahliller yüzde altmış indirimli doğum yüzde otuz indirimli bu konuyla ilgili bilgi alan oldumu acaba

Amiinnn. Rabbim hepimize nasip etsin. Tekrar hayırlı olsun canım.Allah bebeğini korusun.

Evet oldum canım. Bu kez sessiz sedasız bir tedavi oldu benim için. Yeni bitti zaten embriyolar donduruldu. Bu kez kaliteler çok iyi değil galiba 5ab 4aa 3aa falan. Nasip kısmet inşallah evlat olurlar.
Hep yanlış yere yazıyorum kusura bakmayın. Az önce Allah bebeğini korusun dedim Allah söyletti. Rabbim nasip etsin inşallah. Bu bir işaret olsun

Umut beye ameliyat olan var mı arkadaşlar. Memnun kaldiniz mi Ameliyati semra hocayla yapıyormuş ben sadece semra hoca yapar sanıyordum bilgisi olan var mı

Arkadaslar merhaba nasılsınız. Şansınız bol Rabbim de yanınızda olsun herzaman. Aranizda promotil women ve omepa q10 kullanan varmı. Omepa aldım bugün eczaneden. Ama promotille çok hamile kalan olmuş. Yumurta kalitesi içinmiş.bilgisi olanlar bilgi verebilirmi.tup bebeğe kadar 2 ay kullanayim diyorum

merhabalar, ben sisli memorialde tup bebek oldum ve hamile kaldim. Yurt disinda yasadigim icin takibimi orda yaptiramiyorum maalesef ve indirimlerle ilgili bi bilgim yok, fakat 12.ci hafta ve 2 gun sonra 22.ci hafta memorialdeki perinatolog doc. dr. Resul Arisoy'a muaneyeye gidicez. Cook ilgili bir doktor :) 12.ci hafta ikili test yaptirdik bize indirim ile ilgili hicbirsey soylemediler, iyi bi mebla odemistik :) ama helal olsun, ben cok memnun kalmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…