Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Semra hoca mutlaka ameliyatlarda oluyor semra hoca tabiki de asistanlariyla yapıyor çünkü onlarada öğretiyor semra hoca olmadan yapamazlar

Semra hoca mutlaka ameliyatlarda oluyor semra hoca tabiki de asistanlariyla yapıyor çünkü onlarada öğretiyor semra hoca olmadan yapamazlar
Ameliyatı onun önerdiği yine ordan bi prof yapacak kendisi öyle uygun gördü ama kendi kontrolünde önemli olan öneriyi kabul etmem karar veremiyorum

Rabbim iyi sonuölar nasip etsin inş.. Güven veriyor ama insanız yinede organ söz konusu olunca acamı diyor insan
ben hocama gözüm kapalı güvendim o ne dediyse dışına çıkmadım pişman da olmadım laparoskopi histereskopi dedi yaptı bir tüpum alındı ilk denemede oğlumu kucağıma aldım şimdi ikinciye gidiyorum ne demişler büyük sözü dinleyin

Tüplerinide alalım ameliyata girilmişken şansımız artsın dedi ona karar veremiyorum ilk ameliyat fikrini söylerken kendiliğinden kalırsın belki ameliyat sonrası demişti hemen ardından bence tüpleri alalım dedi sevinemeden üzüldüm

tüpler sağlamsa almaz çünkü benim biri çok hasarliydi onu aldı diğeri daha iyi durumdaydı onu bıraktı normal yolla gebelik şansım olsun diye konuşun semra hocayla hasarlı değilse almaz zaten

tüpler sağlamsa almaz çünkü benim biri çok hasarliydi onu aldı diğeri daha iyi durumdaydı onu bıraktı normal yolla gebelik şansım olsun diye konuşun semra hocayla hasarlı değilse almaz zaten
Tüplerimde sıkıntı yok rahim filmi falan temiz. Enfeksiyon problemi sebebiyle engel olabilir içinde enfeksiyon varsa gibi düşündü garanti olsun diyeymiş. Tüplerin olmaması tüp bebekte başarı oranını artırıyormuş

ben yaptırdığım rutin tahlillerde fsh 23 estradiol almış başını gitmiş diger değerlerde çabası kadın doğum doktorum bana hızlı bir şekilde menopoza giriyorsun dediğinde şok olmuştum yani bebeğim olmayacakmi dedim bu değerlerle olmaz dedi tüp bebek şansım damı yok dedim zor dedi belki bir şans Trabzon daldım bu süreçte dedim ki tüp bebeğe gideyim o zaman dedi gideceksen semra kahramana git dedi kendisi hocalarında hocasidir dedi semra hocayla böyle karşılaştım ilk görüşmemiz de azarlamisti bile beni ne belli tüp bebek tedavisiyle çocuğunun olacağı tüp bebek en son çare dedi ondan sonra başka tedavi yok dedi ben ısrarcı olunca ilk aşılama deneyelim yumurta gelişiyor mu diye bakalım dedi aşılama negatif oldu sonra ameliyat laparoskopi histereskopi ikisi bir yapıldı 3 ay normal yolla gebelik denedik olmadı amh 1 bu arada ama ultrason 0.8 lik rezerv gösteriyor sonra tüp bebek ve oğlum yanımda ben hiç pişman olmadım hocama dair.

ne bileyim tüpler sağlamsa riskli bir karar olur bu gerçekten sağlam tüpü almak ne derece sağlıklı olur bilemedim siz neye inanıyorsanız onu yapın tüpler kalsın istiyorsanız kararlı olun bence

ne bileyim tüpler sağlamsa riskli bir karar olur bu gerçekten sağlam tüpü almak ne derece sağlıklı olur bilemedim siz neye inanıyorsanız onu yapın tüpler kalsın istiyorsanız kararlı olun bence
Semra hanımın söyledikleri çok mantıklı geliyor evt ama kadınsal olarak sanırım eksiklik hissi oluşturur korkusu ve belki ilki olmasa bile sonrasında dogal yolla olma imkanım olabilecekse diye.. Keşke demek istemiyorum

Hadi ya ben o takip etsin bizim süreci istiyorum bide micro tese falan olacak bizim eger sperm çıkmazsa rosi falan durumlarını konuşacagız
Aynen canım bende çok isterdim ama iğne doz felan dosyayi o takip ediyormuş ilk başta bende tereddut ettim ama para göz bir yer değil benim sadece bir embiriyom var. Pek umudum yok ikinci tedavi nasip olursa yine orda düşünüyorum. Pozitif sonuç alan arkadaşlar da çok öyle düşünüyorum. Iyi bir merkez için ferah olsun .rabbim bizlerede nasip etsin

Herkese tüpünü aldır demiyor. Bir bildiği vardır diye düşünüyorum. Kuzenimin endometriyozisi var. Ona önce yumurta toplayalım sonra ameliyat demişti.

Kızlar sizlere morel ve güç vermek için yazıorum;

6.denememde şuan hamileyim, 2defa donmuş transferi 3defada taze transfer oldu ama sonu hüsran bunların içinde pgt yaptırdıgımda oldu yine negatifle sonuçlandı.. (bütün denemelerim medicalpark) (6.denemem ve ilk denememle şişli memorialda pozitif pgtsiz yücel bey doktorum transfer gönül hanım naturel transfer yapıldı)

Pgt hiçbirşeyin garantisi degil bunu unutmayalım, bnm 2 embriyom kalmıştı 5.güne onlarıda riske atıp pgt yaptıramazdım doktorumda bna bırakmıştı, aslında çok kararsız kalmıştım, snra bir daha tekrar baştan başlamk vardı çnkü ama çok şükür saati dakkası geldimi nasip oluo, rabbim her diliyene tez vakitte emeklerinin karşılıgını versin

Kızlar su çokkk ama çokkk önemli transfer önceside transfer sonrasıda en az 2-3lt su için bn ilk günü dinlenebilmiştim snra normal hayatıma dönmüştüm, maddi manevi çok yoran bi süreç ama emin olun yolun sonunda ışık var

Ah canım sen bu grupda hepimizin umudusun Allah bağışlasın

Merhaba, Semra hocayla tüp bebek için görüşmeyi planlıyorum. Telefon ile randevu yakın tarihe veriyorlar mı? İlk görüşme ücretli mi ?

Ah canım sen bu grupda hepimizin umudusun Allah bağışlasın
Cnmm bnm hepinizin pozitif haberlerinizi alıcaz, yeterki pes etmeyin, evet maddi ve manevi çokk zorrrr, ama bir yola çıktıkmı, ordan kesip burdan kesip biriktirerek biz bu yolda devam ettik, emeklerinizin karşılıgını alıcaksınz buna emin olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…