Bende de yapışıklık vardı transferden bir önceki ay histeroskobi yapıldı.dediğim gibi umut ve Semra hanım yaptı Rahime çizikte atıldı.rabbime sonsuz şükürler olsun ki şuan 2 aylık bir oğluşum var.rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallahEvet canım histeroskopi rahimde yapışıklık var
Bende de yapışıklık vardı transferden bir önceki ay histeroskobi yapıldı.dediğim gibi umut ve Semra hanım yaptı Rahime çizikte atıldı.rabbime sonsuz şükürler olsun ki şuan 2 aylık bir oğluşum var.rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
Umut bey bana histeroskopi yaptı. Semra hanımla birlikte yaptık dedi de ben uyuduktan sonrasını görmediğim için bilemiyorumUmut beye ameliyat olan var mı arkadaşlar. Memnun kaldiniz mi Ameliyati semra hocayla yapıyormuş ben sadece semra hoca yapar sanıyordum bilgisi olan var mı
Canım bana kendisi girmedi hiç daha doğrusu hiç görmedim de kendisiniSemra hanım tüp bebek sürecinin başından sonuna kadar takip ediyormu ?muayenelere kendisimi giriyor
Umut bey bana histeroskopi yaptı. Semra hanımla birlikte yaptık dedi de ben uyuduktan sonrasını görmediğim için bilemiyorumçok şükür hicbir ağrı sizi hissetmedim sadece çizik atıldı
Canım labroskopi neden yapılıyor.bende bugün rahim filmi çekildim.bakalim ne diyecek. Herkese yapılıyor mu bu ışlem.. birde benim agrım çok oldu ya kasiklarim patliyo gibi normal mi buEvet o kısmı benimde aklıma takıldı 1 kez ameliyat olmuşluğum var o zaman hiç sorgulamadan atladım hemen. Meğer boşuna olmuşum hemde laparoskopi de yapılmıştı
Bende ilk tedavimde çektirmiştm canım ve inanılmaz ağrılarım olmuştu iç organlarım tüm gövdem harap olmuş gibiydim herkeste aynı olmuyor ama çeken yerle alakalı bişey galibaCanım labroskopi neden yapılıyor.bende bugün rahim filmi çekildim.bakalim ne diyecek. Herkese yapılıyor mu bu ışlem.. birde benim agrım çok oldu ya kasiklarim patliyo gibi normal mi bu
Aynen yemin ederim ic sesim oldun oluyorum opu gibi oldu hatta daha zor sanki iç organlarım aynen harap. Adet gecikmesi felan oluyormu peki filmden sonraBende ilk tedavimde çektirmiştm canım ve inanılmaz ağrılarım olmuştu iç organlarım tüm gövdem harap olmuş gibiydim herkeste aynı olmuyor ama çeken yerle alakalı bişey galiba
Canım labroskopi neden yapılıyor.bende bugün rahim filmi çekildim.bakalim ne diyecek. Herkese yapılıyor mu bu ışlem.. birde benim agrım çok oldu ya kasiklarim patliyo gibi normal mi bu
Tuplerim tikali benimde canim ikiside aynen yemin ederim felaket kabusu yaşadım agrım çok kötü yemin ederim..herşey evlat için diyip sineye çekiyoruz malesef kimileri ne güzel hiç uğraşmadan anne baba oluyor ımreniyo insan.birde cevrede affedersiniz mal gibi insanlar psikoloji bozanlar....buda sınav diyip yolumuza bakıyoruz. Rabbim bu acilarin yüzü hurmetine yüzümüze gülsün.cok zor ikinci uçucu belki daha fazla deneyen arkadaşlar var. 2020 hepimize sağlıklı sihatli bebisler getirsinBenim eski merkezim yaptı ben o zaman bunlarin ne demek old bilmiyordum rahimde sıvı var dedi bi çıktım Kasiklarim göbek deligimde kesi var o acıyı unutamam.Hic sorgulamadım güvendim zor bir dönemdi. Memorial da histeroskopi olacağım kesi yok vajinadan işlem yapılıyor. Herkese yapılmaz canım rahim filmine bakıp degerlendiriler benim ilk rahim filmime göre ameliyata gerek yokmuş ameliyattan sonra yapışıklık oluşmuş. Rahim filmimi 2.sino de Echomarda çektirdim kimisine göre çok basit acısız ağrısız ama bana göre felaket en büyük kabusum bir kaç gün ağrın olması normal. Sonucunda ne yazıyor canım
Tuplerim tikali benimde canim ikiside aynen yemin ederim felaket kabusu yaşadım agrım çok kötü yemin ederim..herşey evlat için diyip sineye çekiyoruz malesef kimileri ne güzel hiç uğraşmadan anne baba oluyor ımreniyo insan.birde cevrede affedersiniz mal gibi insanlar psikoloji bozanlar....buda sınav diyip yolumuza bakıyoruz. Rabbim bu acilarin yüzü hurmetine yüzümüze gülsün.cok zor ikinci uçucu belki daha fazla deneyen arkadaşlar var. 2020 hepimize sağlıklı sihatli bebisler getirsin
Canım iyice bir araştır bir doktora daha görün semra hoca tabi uzman bir doktor ama bu mühim bir konu bir göz daha görse iyi olur benceMerhaba semra hanıma tüp bebek görüşmesi için gittigim de çikolata kistimin alınmasının ardıdan tüp bebek yapılmasının daha uygun oldugunu ve tüplerimi de aldırmamın şansımı artıracağını söyledi siz olsanız ne yapardınız
Çikolata kistinin alınması yumurta rezervini azaltıyor bu kanitlanmis bir durum,genelde öncelikle yumurtalar toplanıp donduruluyor daha sonra kist alınıyor,bence bir kaç uzman görüşü daha alın.Merhaba semra hanıma tüp bebek görüşmesi için gittigim de çikolata kistimin alınmasının ardıdan tüp bebek yapılmasının daha uygun oldugunu ve tüplerimi de aldırmamın şansımı artıracağını söyledi siz olsanız ne yapardınız
Ben hiç düzenli adet olmadım canım onun için gecikir mi bilmiyorum ama çok iyi dinlen ağrı kesici al hiç ağır iş falan yapmaya çalışma hemen toparlarsın inşallahAynen yemin ederim ic sesim oldun oluyorum opu gibi oldu hatta daha zor sanki iç organlarım aynen harap. Adet gecikmesi felan oluyormu peki filmden sonra
Kendileri itina ile yapacaklarını söylediler kistlerim enfekte olmuşsa her müdahale boşuna olabilirmiş okadar kafam karıştıki acaba aynı durumu yaşamış biri varmıdır diye yazmak istedimÇikolata kistinin alınması yumurta rezervini azaltıyor bu kanitlanmis bir durum,genelde öncelikle yumurtalar toplanıp donduruluyor daha sonra kist alınıyor,bence bir kaç uzman görüşü daha alın.
Rabbim iyi sonuölar nasip etsin inş..evet Semra hoca baştan sona kadar en ince ayrıntısına kadar süreci takip ediyor bende dondurulmuş için başladım takip doktorum rahim kalinlasmamis dedi süreci 3 gün daha uzamisti hatta o gün başka doktoruda çağırıp onlada baktılar ikisine hem fikir oldular rahim 7.2 dediler o gün dosyayı Semra hoca görmüş neden uzadı süreç dedi rahim kalinlas madı dediler semra hoca ertesi gün istedi beni muayene etti hiç bir sorun yok dedi vücut ilaca tepki gösteriyo dedi rahimde en kalın yerde 8.5 ölçüldu transfer uygun dedi hatta bana sürecin 3 gün daha uzadığıni görünce şaşırdım dedi yani no panik pazartesi transferi m var kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?