Lekelenme şeklinde geliyorsa sorun yok.Arkadaslar merhaba. Rahim filmi hsg den sonra kanamasi olan var mi? Ben cuma gunu cektirdim. Bugun pazar devam ediyor hâlâ. Acaba sikinti mi oldu cejerken ondan mi?
Sağol canım inşallah daha var transfere ama merak ettimTransfer genelde beş buçuk altı arası falan yapılıyor,yarım saat dinlenebiliyorsunuz sonrada taburcu ediyorlar,merak etme merdiven inme cikma hiç bir sıkıntı yapmaz,embriyo tutacağı varsa her şekilde tutuyor zaten,hayırlı transferler olsun inşallah
Normal tüp bebek yapıldı zaten mikroenjeksiyon dediginiz labratuarda sperm ve yumurtayı onlar igneyle birleştirip embriyo yapıolar, bnm bu 6.denememde tek ekstra yapılan embriyoskop oldu onunda fiatı 300tl herkese önerebilirim. 24 saat embriyo gelişimi takibi her saat fotografları çekilip dış ortama çıkarılmadan, odacıklar içinde gelişim takibi yapılıo..cocukoloji allah bağışlasın arkadaşım. Herşeyin yokunda olmasına sevindim.
Size normal tüp bebek mi yoksa mıkroenjeksiyon ile mi dölleme yapıldı hatırlıyor musun?
Benim evim 5.katta transfer sonrası beş kat merdiven çıktım ve evde 1gün dinlendikten sonraki gün deprem oldu, o merdivenlerden aşagı koşarak indim düşünün pozitif aldımKızlar transferden sonra merdiven çıkan varmı kalacağımız yerde asansör yokta bi de transfer saat kaç gibi yapılıyor ne kadr uzandınız transferden sonra
Bende embriyoskop istedim o şekilde yaptılar.Normal tüp bebek yapıldı zaten mikroenjeksiyon dediginiz labratuarda sperm ve yumurtayı onlar igneyle birleştirip embriyo yapıolar, bnm bu 6.denememde tek ekstra yapılan embriyoskop oldu onunda fiatı 300tl herkese önerebilirim. 24 saat embriyo gelişimi takibi her saat fotografları çekilip dış ortama çıkarılmadan, odacıklar içinde gelişim takibi yapılıo..
Maşallah canım rabbim kucağında sevdirir inşallah ❤Benim evim 5.katta transfer sonrası beş kat merdiven çıktım ve evde 1gün dinlendikten sonraki gün deprem oldu, o merdivenlerden aşagı koşarak indim düşünün pozitif aldım
Hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun. Transferiniz ne zaman olmuştu?Kızlar bir güzel haber de ben vereyim,çok şükür biz de pozitifi aldık son transferimiz de,burda eski mesajlarım da var,üst üste negatifler almıştım şükür son kalan embriyomuz tutundu inşallah sağ salim kucagimiza almak nasip olur.
Çok sevindim bizlere de nasip olsun inşallah. Embriyo kaliteniz neydi?Kızlar bir güzel haber de ben vereyim,çok şükür biz de pozitifi aldık son transferimiz de,burda eski mesajlarım da var,üst üste negatifler almıştım şükür son kalan embriyomuz tutundu inşallah sağ salim kucagimiza almak nasip olur.
Canım hayırlı olsun maşallahDurumumu daha detaylı yazayım bilgi olması açısından,32 yaşında yumurta rezerv azligim var,bu sebebeple Bursa'da iki denemem oldu ikinci tuttu fakat sekizinci haftada kürtaj oldum daha sonra memoriale geçtik,ağustosta denememiz oldu dört tane beşinci gün embriyomuz oldu.
Memorialde ilk taze transfer negatif(embriyo 6aa )
Memorialde ikinci transfer natural negatif ( embriyo 6ab)
Bir tane de çözülürken bozuldu embriyomuz (6aa kalitede)
Son bir tane kalmıştı o da ilaçlı denenendi şükür pozitif oldu onunda kalitesi 6 AB idi ama pgt yaptirmamistik.
Sabredin kızlar Allah bir sekilde nasip ediyor ama o süreç gelene kadar da çok imtihanlardan geciyoruz,dilerim bu uğurda mücadele eden tüm kadınlarımıza Allah hayırlı evlatlar nasip eder.
Allah razı olsun tez zamanda hepiniz tadın inşallahCanım hayırlı olsun maşallah❤
Bunu doktoruna bir danış istersen. Bu konu halkalında seni o aydınlatabilir. Çok geçmiş olsun allah şifa versin arkadaşım.Kızlar birşey soracam. Ben üç gün önce rahim filmi çekildim. Tam da o gün domuz gribi oldum ateşim 40 a çıktı vücudumu iltihap sarmis.bunun rahime bir sıkıntısı olur mu . Tüpleri tekrar tıkama riski var mı enfeksiyonun
Saol canım benim ya oluyorum iki gundur hastanede yatıyorumBunu doktoruna bir danış istersen. Bu konu halkalında seni o aydınlatabilir. Çok geçmiş olsun allah şifa versin arkadaşım.
Geçmiş olsun. Echomardaki çektirdiyseniz Dr Cevat beye, merkeze de danışabilirsiniz.Kızlar birşey soracam. Ben üç gün önce rahim filmi çekildim. Tam da o gün domuz gribi oldum ateşim 40 a çıktı vücudumu iltihap sarmis.bunun rahime bir sıkıntısı olur mu . Tüpleri tekrar tıkama riski var mı enfeksiyonun
Cnm sni takip ediyordum, n kdr sevindim bu güsel habereKızlar bir güzel haber de ben vereyim,çok şükür biz de pozitifi aldık son transferimiz de,burda eski mesajlarım da var,üst üste negatifler almıştım şükür son kalan embriyomuz tutundu inşallah sağ salim kucagimiza almak nasip olur.
Evet canim ha bire soruyordum sana önceki denemelerini,özelden bile rahatsız etmiştimCnm sni takip ediyordum, n kdr sevindim bu güsel habereGözünaydın hayırlısı ile kucaklarımızada alalım Rabbim bu yolda emek veren herkesin yüzünü tez vakitte güldürsün
Benim ki de boşuna oldu. Önce polip var dediler, histeroskopi olmanız lazım dediler. Kabul ettik tabi ki, operasyon sonrası hiç agrım yok ne kolaymış falan derken polip değilmiş birşey almadık sadece çizik artık dediler. Yine de tutunma ihtimali artacağı için sevinmiştim çizik atılmasınaEvet o kısmı benimde aklıma takıldı 1 kez ameliyat olmuşluğum var o zaman hiç sorgulamadan atladım hemen. Meğer boşuna olmuşum hemde laparoskopi de yapılmıştı
Merhaba, rosi dediginiz tam olarak n3 oluyor biraz anlatabilir misiniz? Başka hastanede birlikte tedavi olduğumuz Biri vardı onun eşinden bu testi istemiş doktor, ben de memorial a sordum yapılıyor mu burada diye..bizdeki ismi rosi değil tünel.falan diye birşey demişlerdi de hala yaptırmadı arkadaş. Onlar da tam anlamamış ne olduğunu o yüzden sordumHadi ya ben o takip etsin bizim süreci istiyorum bide micro tese falan olacak bizim eger sperm çıkmazsa rosi falan durumlarını konuşacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?