Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayırlı olsuun allahim tamamına erdirsin inşallah darısı bizlere olsun en yakın zamanda

Hayırlı olsuun allahim tamamına erdirsin inşallah darısı bizlere olsun en yakın zamanda
Çok teşekkür ederim,ben çevremdeki özellikle hamilelerden hep dua istiyordum,bir de küçük yegenlerim var onlardan da hep dua istiyordum çocuk ve hamilelerin duası kabul olurmuş,inşallah sizlerde sırasıyla bu güzel duyguyu tadın.

Aynen öyle cnm tam umutlarım bitti diosun ve ozmn kapılar açılıo, rabbim herkesin yüzünü güldürsün

Geçen haberlere çıkan bir doktor kendisi tam 11 kez deneme yapmış, ve 11.denemesinde 3üzlere hamile kalıo ve haberlerde dogum yapmış, herkese tavsiyem dio, pess etmeyin en sonunda oluyor dio

Canım transferini kim yapmıştı

O haberi bende okudum, üstelik kadının yaşı da bayağı vardı.Gercekten nasip kısmet,ikici negatifimi aldığımda dünya başıma yikildi sandım o nedenle burdaki pozitif haberler çok kıymetli,sen de bana çok umut olmustun,Allah sana sağlıklı,kolay doğumlar nasip etsin
Canım transferini kim yapmıştı
Günseli hoca yapmıştı,hatta embriyolog embriyomu getirirken "son embriyo hocam aman dikkat demişti" aslında benim ilkini de Günseli hoca yaptı negatif,ikinci gönül hoca negatif üçüncü yine Günseli hoca pozitif şükür,yani kimin yaptığı çokta önemli değil,hepsi işini iyi yapıyor.

Merhaba canim. Normal tup bebek nasıl oluyor. Ben hepsini dışarda dolluyorlar zannediyordum. Ben hiç tup bebek yaptırmadım da.kismetse martta düşünüyoruz.

çok sevindim Gözünüz aydın hayırlı olsun
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı olsun canım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Amin cnmm hepimiz saglıcajla kucagımıza alalım

Çok teşekkür ederim,inşallah sizlerinde güzel haberlerini alicaz inanıyorum ben

Kızlar dondurulmuş embriyom icin gideceğim de, eşim icin yeniden sperm testi işte bana amh filan klasik bir mesaj geldi hepimize gelen, acaba şart mı bana saçma geldi eşimin sperm testi ya da benim amh durumum

Kızlar dondurulmuş embriyom icin gideceğim de, eşim icin yeniden sperm testi işte bana amh filan klasik bir mesaj geldi hepimize gelen, acaba şart mı bana saçma geldi eşimin sperm testi ya da benim amh durumum
Bence de saçma olmuş, muhtemelen otomatik mesaj gibi bir şey

çok güzel haber Allah tamamına erdirsin inşallah

Bence de otomatik mesaj gelmiş.Dondurulmuş embriyo varsa sperm, amh gerek yok diye düşünüyorum.inşallah iyi sonuçlar alırsınız.Ben merkeze çok güveniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…