Hayırlı olsuun allahim tamamına erdirsin inşallah darısı bizlere olsun en yakın zamandaKızlar bir güzel haber de ben vereyim,çok şükür biz de pozitifi aldık son transferimiz de,burda eski mesajlarım da var,üst üste negatifler almıştım şükür son kalan embriyomuz tutundu inşallah sağ salim kucagimiza almak nasip olur.
Çok teşekkür ederim,ben çevremdeki özellikle hamilelerden hep dua istiyordum,bir de küçük yegenlerim var onlardan da hep dua istiyordum çocuk ve hamilelerin duası kabul olurmuş,inşallah sizlerde sırasıyla bu güzel duyguyu tadın.Hayırlı olsuun allahim tamamına erdirsin inşallah darısı bizlere olsun en yakın zamanda
Ayy icim rahatladi. Cok tesekkur ederim. Bende biseyler ters gitti diye dusunmustum. Stres yapmistim.Benimde üç dört gün hafif lekelenme gibi kanamalarım olmuştu regl gibi degilse normal olarak degerlendirmişti doktorum
Tesekkur ederim.Lekelenme şeklinde geliyorsa sorun yok.
Aynen öyle cnm tam umutlarım bitti diosun ve ozmn kapılar açılıo, rabbim herkesin yüzünü güldürsünEvet canim ha bire soruyordum sana önceki denemelerini,özelden bile rahatsız etmiştimşükür bin şükür gerçekten tam umutların bittiği yerden rabbim nasip ediyormuş,kimse umudunu kaybetmesin rabbim çok büyük
Canım transferini kim yapmıştıÇok teşekkür ederim,ben çevremdeki özellikle hamilelerden hep dua istiyordum,bir de küçük yegenlerim var onlardan da hep dua istiyordum çocuk ve hamilelerin duası kabul olurmuş,inşallah sizlerde sırasıyla bu güzel duyguyu tadın.
O haberi bende okudum, üstelik kadının yaşı da bayağı vardı.Gercekten nasip kısmet,ikici negatifimi aldığımda dünya başıma yikildi sandım o nedenle burdaki pozitif haberler çok kıymetli,sen de bana çok umut olmustun,Allah sana sağlıklı,kolay doğumlar nasip etsinAynen öyle cnm tam umutlarım bitti diosun ve ozmn kapılar açılıo, rabbim herkesin yüzünü güldürsün
Geçen haberlere çıkan bir doktor kendisi tam 11 kez deneme yapmış, ve 11.denemesinde 3üzlere hamile kalıo ve haberlerde dogum yapmış, herkese tavsiyem dio, pess etmeyin en sonunda oluyor dio
Günseli hoca yapmıştı,hatta embriyolog embriyomu getirirken "son embriyo hocam aman dikkat demişti"Canım transferini kim yapmıştı
Merhaba canim. Normal tup bebek nasıl oluyor. Ben hepsini dışarda dolluyorlar zannediyordum. Ben hiç tup bebek yaptırmadım da.kismetse martta düşünüyoruz.Normal tüp bebek yapıldı zaten mikroenjeksiyon dediginiz labratuarda sperm ve yumurtayı onlar igneyle birleştirip embriyo yapıolar, bnm bu 6.denememde tek ekstra yapılan embriyoskop oldu onunda fiatı 300tl herkese önerebilirim. 24 saat embriyo gelişimi takibi her saat fotografları çekilip dış ortama çıkarılmadan, odacıklar içinde gelişim takibi yapılıo..
Kızlar bir güzel haber de ben vereyim,çok şükür biz de pozitifi aldık son transferimiz de,burda eski mesajlarım da var,üst üste negatifler almıştım şükür son kalan embriyomuz tutundu inşallah sağ salim kucagimiza almak nasip olur.
Hayırlı olsun canım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Çok teşekkür ederim,ben çevremdeki özellikle hamilelerden hep dua istiyordum,bir de küçük yegenlerim var onlardan da hep dua istiyordum çocuk ve hamilelerin duası kabul olurmuş,inşallah sizlerde sırasıyla bu güzel duyguyu tadın.
Allah razı olsun tez zamanda sizde alın inşallah bu güzel haberiçok sevindimGözünüz aydın hayırlı olsun
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin❤
Çok teşekkür ederim,sizlere de sırasıyla nasip olsun inşallah,sabredin Allah en doğru zamanda nasip ediyor gerçekten,beşinci denememizde oldu bizimdeHayırlı olsun canım. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Amin cnmm hepimiz saglıcajla kucagımıza alalımO haberi bende okudum, üstelik kadının yaşı da bayağı vardı.Gercekten nasip kısmet,ikici negatifimi aldığımda dünya başıma yikildi sandım o nedenle burdaki pozitif haberler çok kıymetli,sen de bana çok umut olmustun,Allah sana sağlıklı,kolay doğumlar nasip etsin♥
Günseli hoca yapmıştı,hatta embriyolog embriyomu getirirken "son embriyo hocam aman dikkat demişti"aslında benim ilkini de Günseli hoca yaptı negatif,ikinci gönül hoca negatif üçüncü yine Günseli hoca pozitif şükür,yani kimin yaptığı çokta önemli değil,hepsi işini iyi yapıyor.
Çok teşekkür ederim,inşallah sizlerinde güzel haberlerini alicaz inanıyorum benmasal3487 nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam canım.Hic tanimadigim insanların güzel haberlerini aldiğimda sanki ben almışım gibi seviniyorum. Rabbim sağlıkla ilerlemeyi kucağına almayi nasip etsin.Hikayemiz çok benzer inş bende bir gün mutlu haberimi vereceğim.
Bence de saçma olmuş, muhtemelen otomatik mesaj gibi bir şeyKızlar dondurulmuş embriyom icin gideceğim de, eşim icin yeniden sperm testi işte bana amh filan klasik bir mesaj geldi hepimize gelen, acaba şart mı bana saçma geldi eşimin sperm testi ya da benim amh durumum
çok güzel haber Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar bir güzel haber de ben vereyim,çok şükür biz de pozitifi aldık son transferimiz de,burda eski mesajlarım da var,üst üste negatifler almıştım şükür son kalan embriyomuz tutundu inşallah sağ salim kucagimiza almak nasip olur.
Bence de otomatik mesaj gelmiş.Dondurulmuş embriyo varsa sperm, amh gerek yok diye düşünüyorum.inşallah iyi sonuçlar alırsınız.Ben merkeze çok güveniyorum.Kızlar dondurulmuş embriyom icin gideceğim de, eşim icin yeniden sperm testi işte bana amh filan klasik bir mesaj geldi hepimize gelen, acaba şart mı bana saçma geldi eşimin sperm testi ya da benim amh durumum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?