- 31 Aralık 2019
- 358
- 385
- 18
- 46
Canım nasılsın merak ettim seni. Inşallah tedavin pozitif olmuştur. Hadi güzel haberler gelsin inşallahArkadaşlar bende yeni tedaviden çıkmış biri olarak yazmak istedim bende ve eşimde hicbir sorun yok çok şükür kromozom testleri genetik testleri pıhtılaşma faktörleri rutin kan tahlilleri herşey normal toplanan embriyolara genetik işlemine gerek yok dediler bizde her ihtimale karşı en azından 3 tanesine yaptıralım dedik ve 5aa olan çok iyi embriyonun 2 taneside kromozom anomalili çıktı ve genetik laboratuarı bunları transfer etseniz ya düşer yada hasta çocuk dünyaya getirirdiniz dedi imkanınız varsa tedbir amaçlı bile olsa bi kaç taneye yaptırın
Tüm testleri tekrar istemiyorlar canım ben elimde olan gelmiş geçmiş bütün testlerimi götürdüm sadece adetin 2. Günü orda pakete dahil bi kaç test yaptılar o kadr sonra hemen başladık tedaviyeArkadaşlar herkese mutlu akşamlar. 1 şubatta kısmetse ilk görüşmeye gidicez. Eşim bugün randevu almış.semra hoca cumartesileri olmadigi icin gülseren hanıma vermişler. Bize de dediginiz otomatik mesaj geldi.sperm testi amh falan istemişler. Biz 2018 de butun testleri yaptirmistik bahcecide acaba onları kabul ederler mi.sonucta bazı şeyler değişmez dimi insanin vücudunda. Kromozom testlerimiz falan yani. Çok heyecanliyim arkadaşlar nolur bana şans dileyin.Dualariniza beni de karin olurmu.
Allah dualarınızı kabul etsin inşallah.Yıllardır bu forumu hep takip ediyorum.Bütün duygularını paylaşan,bilgi veren,arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..Kromozom testlerini tekrar istemezler.Ama diğer testlerin 6 ay geçerliliği var demişlerdi.Benim testlerimde bir yılı geçmişti tekrar istediler,devlet hastanesinde yaptırdım.Bol şanslarArkadaşlar herkese mutlu akşamlar. 1 şubatta kısmetse ilk görüşmeye gidicez. Eşim bugün randevu almış.semra hoca cumartesileri olmadigi icin gülseren hanıma vermişler. Bize de dediginiz otomatik mesaj geldi.sperm testi amh falan istemişler. Biz 2018 de butun testleri yaptirmistik bahcecide acaba onları kabul ederler mi.sonucta bazı şeyler değişmez dimi insanin vücudunda. Kromozom testlerimiz falan yani. Çok heyecanliyim arkadaşlar nolur bana şans dileyin.Dualariniza beni de karin olurmu.
Benim bahcecide ki testlerim 2018 mayis. Cok mu uzun arasi acaba. Iki yıl geçmişTüm testleri tekrar istemiyorlar canım ben elimde olan gelmiş geçmiş bütün testlerimi götürdüm sadece adetin 2. Günü orda pakete dahil bi kaç test yaptılar o kadr sonra hemen başladık tedaviye
Çok teşekkür ederim canım. Allah razı olsun.Allah dualarınızı kabul etsin inşallah.Yıllardır bu forumu hep takip ediyorum.Bütün duygularını paylaşan,bilgi veren,arkadaşlarıma teşekkür ediyorum..Kromozom testlerini tekrar istemezler.Ama diğer testlerin 6 ay geçerliliği var demişlerdi.Benim testlerimde bir yılı geçmişti tekrar istediler,devlet hastanesinde yaptırdım.Bol şanslar
Bence devlet hastanesine gidin direk. Hepatit testleri için de dahiliye den randevu almıştım ben ve eşim Birlikte gidip yaptırmıştık.Merhaba, Tup Bebek Merkezi'mizde gerceklesecek randevunuza iliskin yaninizda bulundurmaniz gereken tetkikler Kadin icin:TSH,Serbest T4,Prolaktin,Tam Kan Sayimi,Rubella IGG, AMH. Erkek ve Kadin icin: Kan grubu,HbsAg,Anti HBS,Anti HCV,Anti HIV 1/2 ayrica varsa Rahim Filminizi (HSG) de getiriniz. Esinizin sperm tetkikinin merkezimizde yapilmasi gerekmektedir, randevu gunu tam 4 GUNLUK cinsel perhiz ile gelmesi onemle rica olunur. Varsa ,gecirmis oldugunuz ameliyatlarin ve daha once yapilmis tup bebek tedavilerinizin raporlarini da yaninizda getiriniz.
Arkadaşlar bu testleri aile hekiminden isteyip yaptirabilirmiyim acaba yoksa devlet hastanesinden kadın dogumcudan mi istesem ne dersiniz.
Ben devlet hastanesinde yaptırmıştım. Amh Dışında hepsini dahiliye yapıyor. Ben aynı gün yarım saat ara ile hem dahiliye hem kadın doğuma randevu alıp yaptırmıştım. Tüm tahliller aynı gün içinde yapılıp 5 gün içinde de sonuçlarım çıkmıştı. Tedaviniz şimdiden hayırlı olsun. Sağlıklı bebekleriniz olur inşallahMerhaba, Tup Bebek Merkezi'mizde gerceklesecek randevunuza iliskin yaninizda bulundurmaniz gereken tetkikler Kadin icin:TSH,Serbest T4,Prolaktin,Tam Kan Sayimi,Rubella IGG, AMH. Erkek ve Kadin icin: Kan grubu,HbsAg,Anti HBS,Anti HCV,Anti HIV 1/2 ayrica varsa Rahim Filminizi (HSG) de getiriniz. Esinizin sperm tetkikinin merkezimizde yapilmasi gerekmektedir, randevu gunu tam 4 GUNLUK cinsel perhiz ile gelmesi onemle rica olunur. Varsa ,gecirmis oldugunuz ameliyatlarin ve daha once yapilmis tup bebek tedavilerinizin raporlarini da yaninizda getiriniz.
Arkadaşlar bu testleri aile hekiminden isteyip yaptirabilirmiyim acaba yoksa devlet hastanesinden kadın dogumcudan mi istesem ne dersiniz.
Bizim de genetik testler herşey temiz çıktı canım ona rağmen 3 embriyo genetik için gönderdim sadece 1 tanesi sağlıklı dediler durumun varsa sende genetiğe gönder embriyolarıYaşımız 40. Iki düşüğüm var canım sonuncu 2019 çift yumurta ikizi kalp atışı olmadi. Ben aslında kalıyorum ama devamı gelmiyor malesef.doktorum da yasimdan dolayı artık tup bebek dedi ve kromozom anomalisi olabilir dedi o yüzden tüp bebek dedi. Aslında genetik testlerimiz iyi çıkmıştı şükür. Eşimde de bir problem yok. Benim bazen âdetlerim düzensiz.. boyle işte benim de hikayem.
Teşekkür ederim canım genetiğe göndericem mutlaka.senin pozitif olmuştu dimi.Bizim de genetik testler herşey temiz çıktı canım ona rağmen 3 embriyo genetik için gönderdim sadece 1 tanesi sağlıklı dediler durumun varsa sende genetiğe gönder embriyoları
Coook Teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve tavsiyeleriniz için.Rabbim evlat isteyen bütün arkadaşlarıma tez zamanda nasip etsin. Evladı olanlara da sağlıklı ömür nasip etsin inşallah..Ben devlet hastanesinde yaptırmıştım. Amh Dışında hepsini dahiliye yapıyor. Ben aynı gün yarım saat ara ile hem dahiliye hem kadın doğuma randevu alıp yaptırmıştım. Tüm tahliller aynı gün içinde yapılıp 5 gün içinde de sonuçlarım çıkmıştı. Tedaviniz şimdiden hayırlı olsun. Sağlıklı bebekleriniz olur inşallah
Çok teşekkür ederim canım.hemen randevu alayım 1 şubata kadar.Bence devlet hastanesine gidin direk. Hepatit testleri için de dahiliye den randevu almıştım ben ve eşim Birlikte gidip yaptırmıştık.
Yok canım daha transfere gitmedim amh için de herhangi bir gün tahlil verebilirsin belli bi günü yokTeşekkür ederim canım genetiğe göndericem mutlaka.senin pozitif olmuştu dimi.
Teşekkürler canım.. Rabbim transferini pozitif olmasını nasip etsin insallahYok canım daha transfere gitmedim amh için de herhangi bir gün tahlil verebilirsin belli bi günü yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?