Merhaba, ne zaman transfer yaptıracaksınız? Benim de 1 tane 6.gün embriyom var, iki ay oldu önceki kimyasal olmuştu. karar veremiyorum ne zaman yaptirsamYok canım daha transfere gitmedim amh için de herhangi bir gün tahlil verebilirsin belli bi günü yok
Tahminen şubat sonu mart başı canım en geç 10 güne adet olursam başlarım transfer hazırlıklarına pgt li mi embriyonMerhaba, ne zaman transfer yaptıracaksınız? Benim de 1 tane 6.gün embriyom var, iki ay oldu önceki kimyasal olmuştu. karar veremiyorum ne zaman yaptirsam
Yok pgtli değil. Bu da tutmazsa sonraki tedavide mutlaka yaptıracağız pgt. Hakkımızda hayırlısı olsunTahminen şubat sonu mart başı canım en geç 10 güne adet olursam başlarım transfer hazırlıklarına pgt li mi embriyon
Hayırlısı inşallah canım benim başka merkezde 2 negatifm var açıkçası bende biraz korkuyorum ama nasipten ötesi yokYok pgtli değil. Bu da tutmazsa sonraki tedavide mutlaka yaptıracağız pgt. Hakkımızda hayırlısı olsun
Geçmiş olsun canım sen normal devlette bi doktora gidip baktır onlara düşükse değerlerin transfere kadr kullan istersenArkadaşlar ben ameliyatimi oldum gelecek ay reglimde gideceğim. Transfer im önce ilaçsız olacaktı sonra ilacliya karar verdiler neler yapılıyor kan testi vs yapıyorlar mi mesela benim d vitaminim ve demirim yerlerde aşırı düşük bu tür şeylere bakılıyor mu ilaçlı transferde neler veriliyor
Geçmiş olsun canım sen normal devlette bi doktora gidip baktır onlara düşükse değerlerin transfere kadr kullan istersen
Canim senin pgtli kalitesi nedir birde daha önce yaptirdiklarin pgtlimiydi transfer olduklarinGeçmiş olsun canım sen normal devlette bi doktora gidip baktır onlara düşükse değerlerin transfere kadr kullan istersen
D vitamini ve demir takviyesi alın. Transferden önce normal seviyeye gelmesi sizin lehinize olur.Arkadaşlar ben ameliyatimi oldum gelecek ay reglimde gideceğim. Transfer im önce ilaçsız olacaktı sonra ilacliya karar verdiler neler yapılıyor kan testi vs yapıyorlar mi mesela benim d vitaminim ve demirim yerlerde aşırı düşük bu tür şeylere bakılıyor mu ilaçlı transferde neler veriliyor
Daha önce de 5 günde iyi kalite dediler 2 tane 2 tane olarak transfer oldum tutmadı canım bu sefer de 5. Günde iyi kalite genetik baktırdık bakalım bu sefer pozitif olacak mıCanim senin pgtli kalitesi nedir birde daha önce yaptirdiklarin pgtlimiydi transfer olduklarin
D vitamini zaten sürekli düşüyor canım ben bi kaç ayda bir kullanıyorum kışın güneşte görmüyoruz zaten kullanabilirsin istersenTesekkur ederim canım. Dahiliye gittim bir kaç ay önce d vitamini 9 larda demirim 5 lerde bor değer bir şey vermedi olabilir dedi gönderdi bende kafama göre omepa d vitamini aldim yine alsam mı acaba
Benim de dışarda 3 deneme, burada ilki kimyasal oldu inşallah bu kalan son embriyomuz yüzümüzü güldürürHayırlısı inşallah canım benim başka merkezde 2 negatifm var açıkçası bende biraz korkuyorum ama nasipten ötesi yok
İnşallah canım kadınlar kulübünde olmayan memorial de yaptıran bi arkadaşımın ilki kimyasal olmuştu ikincisinden bi oğlu var şimdi yeniden transfer oldu sonucu pozitif görünüyor şimdilik keseyi bekliyorlar darısı tüm isteyenlere olsun inşallahBenim de dışarda 3 deneme, burada ilki kimyasal oldu inşallah bu kalan son embriyomuz yüzümüzü güldürür
Canim şunu demek istedim önceki transferlerine pgt yaptirdinmiDaha önce de 5 günde iyi kalite dediler 2 tane 2 tane olarak transfer oldum tutmadı canım bu sefer de 5. Günde iyi kalite genetik baktırdık bakalım bu sefer pozitif olacak mı
Maşallah allah tamamına erdirsin. Benim bir tanıdığım yine memorial da ilki kimyasaldı, şimdi çok şükür hamileİnşallah canım kadınlar kulübünde olmayan memorial de yaptıran bi arkadaşımın ilki kimyasal olmuştu ikincisinden bi oğlu var şimdi yeniden transfer oldu sonucu pozitif görünüyor şimdilik keseyi bekliyorlar darısı tüm isteyenlere olsun inşallah❤
inşallah iyi haberlerini alırızdondurulmuş embriyo için bende gittim merkezi aradığımda sekreter hiç bir şey yaptırmanıza gerek yok gelin dedi ben Dr ipek hanımla bir şey danışmak için aramıştım ben sezaryenle doğum yapmıştım 3 seneye yakın benden tekrar rahim filmi istendi ve kadına ait rutin testleri de istediler amh değil ama eşinize zaten gerek yok tetkikler için ben hepsini yaptırıp öyle gittim bu ayki adetimlede transferimiz yapıldı şükür şimdi test zamanını beklemekteyim
Canım ben daha önce tup bebek yaptırmadım ama 2017 de ilk hamileligim oncesi bir prof. Gitmiştim cerrahpasanin ya da capanin profuydu tam hatırlamıyorum. Benim kan değerlerime baktı ve dediki bu değerlerle hamile kalamazsın tabi dedi. Benim de demir ve d vitaminim yerlerdeydi.sonra b12 iğne demir ilacı ve d vitamini kullandım ve bir ay sonra hamile kaldım.(ama malesef 8 haftalikken kaybettim)hatta iğnelerim bitmemişti bile. Ben bir de et yiyemiyorum Çocukluktan beri.beslenmenin de çok etkisi varmış öyle demişti bana.bilgin olsun. Bence vitamin takviyelerini al.Arkadaşlar ben ameliyatimi oldum gelecek ay reglimde gideceğim. Transfer im önce ilaçsız olacaktı sonra ilacliya karar verdiler neler yapılıyor kan testi vs yapıyorlar mi mesela benim d vitaminim ve demirim yerlerde aşırı düşük bu tür şeylere bakılıyor mu ilaçlı transferde neler veriliyor
D vitamini ve demir takviyesi alın. Transferden önce normal seviyeye gelmesi sizin lehinize olur.
D vitamini zaten sürekli düşüyor canım ben bi kaç ayda bir kullanıyorum kışın güneşte görmüyoruz zaten kullanabilirsin istersen
Canım ben daha önce tup bebek yaptırmadım ama 2017 de ilk hamileligim oncesi bir prof. Gitmiştim cerrahpasanin ya da capanin profuydu tam hatırlamıyorum. Benim kan değerlerime baktı ve dediki bu değerlerle hamile kalamazsın tabi dedi. Benim de demir ve d vitaminim yerlerdeydi.sonra b12 iğne demir ilacı ve d vitamini kullandım ve bir ay sonra hamile kaldım.(ama malesef 8 haftalikken kaybettim)hatta iğnelerim bitmemişti bile. Ben bir de et yiyemiyorum Çocukluktan beri.beslenmenin de çok etkisi varmış öyle demişti bana.bilgin olsun. Bence vitamin takviyelerini al.
Yok canım yaptırmadkCanim şunu demek istedim önceki transferlerine pgt yaptirdinmi
Folifor kullanabilirsiniz. Hem d vitamini hem folik asit içeriyor. Demir olarak ferrosanol vb kullandıysanız kabızlık yapar. Hatta demir ilaçları tiroid hastalığınız varsa kullandığınız ilacın emilimini de azaltır. Maltoferin tek kullanımlık solüsyonları daha az kabızlık yapıyormuş.Bende öyle düşünüyorum b12 iyi cıktı bende et yemiyorum sınırlı miktarda en iyisi başlayayım daha önce omepa almıştım tavsiye edeceğiniz bir marka var mı peki. Kan içinde hap vermişti onu afedersiniz kabız yaptığı için bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?