Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Omepayi iyi diyorlar. Bir de bayan için promotil women ,erkek için de promen k çok iyi diyorlar. Burdaki arkadaşlar duymuştum bende.biz şu an eşimle kullanıyoruz ben promotil eşim promen k. Tup bebek oncesi hazırlık olsun diye. Burada promotil kullananlar diye bir başlık var oraya bakabilirsin canım.bi incele istersen karar senin. Ama merkezde kan değerlerine bakmamalari saçma geldi bana.degerlerin düşükse ileride nasıl beslenecek o bebek. Benim bir arkadaşım hamileliğinde hiç folik asit vitamin hiçbişey kullanmadı doktoru gerek yok demiş. Sonra 7 ay civarlarında bir sürü şeyi eksik çıkmıştı vitamin verdi doktor. Hatta çok strese girmişti arkadaşım. Bana sorarsanız vitamin ve beslenme çok önemli.

Bunları bir araştırayım canım folik asit kullanmıyorum ben bisey demediler tedavi zamanı yunurta toplamadan sonra verdiler ilaçları bırakın deyince bıraktım bende.Bunlari bir araştırayım teşekkür ederim

Kesinlikle bebek annenin herşeyi alacak zateb gebelikde dişlerin çürümesi vs vücut daki eksiklikten kaynaklanıyor. Hoş ben ilk gebelik düşündüğüm de dişçi den başlayıp dahikiyeden çıkmıştım aradan yıllar geçti pek bi ise yaramamıştı. Promen i eşime vermişti doktor sperm için.Cok heyecanliyim şimdiden başlayayım dedim teşekkür ederim.

Arkadaşlar ameliyattan sonra epikriz raporumu ve ameliyat cd istedik dosyamizda kalsın diye çünkü benim daha önce başka bir merkezde operasyonum olmuştu ama elimde bisey yoktu ne yapıldığına dair.Burasi sordu cd vs vermediler mi diye yok dedim şimdi buradan almak ıstiyorum vermiyorlar arıyorum dilekçe vermeniz gerek diyir epikriz mail atin cd elden alalım dedim biz size dönüş yapacağız diyorlar kaç gündür bu şekilde ne yapmam lazım

Arkadaaşlar ben bu gruptan çok bilgilendim. çok fayda gördüm. 2 tane memorialda negatif transferden sonra ara vericektim. sonra kontrol amaçlı gittiğim başka bir dr beni sıfırdan tüp bebeğe ikna etti. bireysel bir dr. ekip değil. ve ben başladıö çok hızlı oldu herşey. toplama yapıldı. ayno memorialdaki gibi 4 tane döllenme oldu.3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi.14 ocakta. ve dün yaptırdığım tahlilde. yani 9.günümde beta hcg 66 çıktı.inşallah katlanarak devam eder..ama bu günleri bile görmek umut verici.sizede umut olsun diye paylaşmak istedim

Hayırlı olsun canım çok sevindim senin memorial da dondurulmusun kalmamış mıydı.

Hayırlı olsun. Hangi doktora gittiniz?

Allah sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin canım çok şükür kavuştun bu mutluluğa.Cok hızlı ilerlemiş ama sonu güzel olmuş kaliteleri neydi
sağolasın evet biz bile nasıl yani ne ara girdik yine bu iğne işine dedik hep eşimle. darısı herkesin başına . benimde inşallah allah devamını getiririr

Ya çok sevindim hayırlı olsun,özelden konuşmuştuk seninle,maşallah değerinde gayet güzelmiş rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin,

Ya çok sevindim hayırlı olsun,özelden konuşmuştuk seninle,maşallah değerinde gayet güzelmiş rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin,♥☺
evett yaaa .burdan paylaşmak istedim. hep üzücü şeyler olmasın. örnek olsun diye. Allahım herkesin gönlüne göre versin

Hayırlı olsun canım çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin öncelikle.ben de açıkçası buraya üye olduğumdan beri memorial hakkında düşüncelerim olumsuz yönde gelişmeye başladı diyebilirim.son zamanlarda hep negatif haberi duyuyorum. Sizin probleminiz neydi canım.

Canım mahsuru yoksa kontrol amaclı gittiğin doktor nerde ve adı nedir. Peki bu doktor mu yaptı tup bebeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…