- 31 Aralık 2019
- 358
- 385
- 18
- 46
Omepayi iyi diyorlar. Bir de bayan için promotil women ,erkek için de promen k çok iyi diyorlar. Burdaki arkadaşlar duymuştum bende.biz şu an eşimle kullanıyoruz ben promotil eşim promen k. Tup bebek oncesi hazırlık olsun diye. Burada promotil kullananlar diye bir başlık var oraya bakabilirsin canım.bi incele istersen karar senin. Ama merkezde kan değerlerine bakmamalari saçma geldi bana.degerlerin düşükse ileride nasıl beslenecek o bebek. Benim bir arkadaşım hamileliğinde hiç folik asit vitamin hiçbişey kullanmadı doktoru gerek yok demiş. Sonra 7 ay civarlarında bir sürü şeyi eksik çıkmıştı vitamin verdi doktor. Hatta çok strese girmişti arkadaşım. Bana sorarsanız vitamin ve beslenme çok önemli.Bende öyle düşünüyorum b12 iyi cıktı bende et yemiyorum sınırlı miktarda en iyisi başlayayım daha önce omepa almıştım tavsiye edeceğiniz bir marka var mı peki. Kan içinde hap vermişti onu afedersiniz kabız yaptığı için bıraktım
Folifor kullanabilirsiniz. Hem d vitamini hem folik asit içeriyor. Demir olarak ferrosanol vb kullandıysanız kabızlık yapar. Hatta demir ilaçları tiroid hastalığınız varsa kullandığınız ilacın emilimini de azaltır. Maltoferin tek kullanımlık solüsyonları daha az kabızlık yapıyormuş.
Omepayi iyi diyorlar. Bir de bayan için promotil women ,erkek için de promen k çok iyi diyorlar. Burdaki arkadaşlar duymuştum bende.biz şu an eşimle kullanıyoruz ben promotil eşim promen k. Tup bebek oncesi hazırlık olsun diye. Burada promotil kullananlar diye bir başlık var oraya bakabilirsin canım.bi incele istersen karar senin. Ama merkezde kan değerlerine bakmamalari saçma geldi bana.degerlerin düşükse ileride nasıl beslenecek o bebek. Benim bir arkadaşım hamileliğinde hiç folik asit vitamin hiçbişey kullanmadı doktoru gerek yok demiş. Sonra 7 ay civarlarında bir sürü şeyi eksik çıkmıştı vitamin verdi doktor. Hatta çok strese girmişti arkadaşım. Bana sorarsanız vitamin ve beslenme çok önemli.
Arkadaaşlar ben bu gruptan çok bilgilendim. çok fayda gördüm. 2 tane memorialda negatif transferden sonra ara vericektim. sonra kontrol amaçlı gittiğim başka bir dr beni sıfırdan tüp bebeğe ikna etti. bireysel bir dr. ekip değil. ve ben başladıö çok hızlı oldu herşey. toplama yapıldı. ayno memorialdaki gibi 4 tane döllenme oldu.3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi.14 ocakta. ve dün yaptırdığım tahlilde. yani 9.günümde beta hcg 66 çıktı.inşallah katlanarak devam eder..ama bu günleri bile görmek umut verici.sizede umut olsun diye paylaşmak istedim
yok canım kalmamıştı.zaten 2 tane 5.güne dayandı. biri eylülde biri de kasımda transfer oldum .bittiHayırlı olsun canım çok sevindim senin memorial da dondurulmusun kalmamış mıydı.
yok canım kalmamıştı.zaten 2 tane 5.güne dayandı. biri eylülde biri de kasımda transfer oldum .bitti
Hayırlı olsun. Hangi doktora gittiniz?Arkadaaşlar ben bu gruptan çok bilgilendim. çok fayda gördüm. 2 tane memorialda negatif transferden sonra ara vericektim. sonra kontrol amaçlı gittiğim başka bir dr beni sıfırdan tüp bebeğe ikna etti. bireysel bir dr. ekip değil. ve ben başladıö çok hızlı oldu herşey. toplama yapıldı. ayno memorialdaki gibi 4 tane döllenme oldu.3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi.14 ocakta. ve dün yaptırdığım tahlilde. yani 9.günümde beta hcg 66 çıktı.inşallah katlanarak devam eder..ama bu günleri bile görmek umut verici.sizede umut olsun diye paylaşmak istedim
sağolasın evet biz bile nasıl yani ne ara girdik yine bu iğne işine dedik hep eşimle. darısı herkesin başına . benimde inşallah allah devamını getiririrAllah sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin canım çok şükür kavuştun bu mutluluğa.Cok hızlı ilerlemiş ama sonu güzel olmuş kaliteleri neydi
Ya çok sevindim hayırlı olsun,özelden konuşmuştuk seninle,maşallah değerinde gayet güzelmiş rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin,Arkadaaşlar ben bu gruptan çok bilgilendim. çok fayda gördüm. 2 tane memorialda negatif transferden sonra ara vericektim. sonra kontrol amaçlı gittiğim başka bir dr beni sıfırdan tüp bebeğe ikna etti. bireysel bir dr. ekip değil. ve ben başladıö çok hızlı oldu herşey. toplama yapıldı. ayno memorialdaki gibi 4 tane döllenme oldu.3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi.14 ocakta. ve dün yaptırdığım tahlilde. yani 9.günümde beta hcg 66 çıktı.inşallah katlanarak devam eder..ama bu günleri bile görmek umut verici.sizede umut olsun diye paylaşmak istedim
teşekkür ederimHayırlı olsun. Hangi doktora gittiniz?
evett yaaa .burdan paylaşmak istedim. hep üzücü şeyler olmasın. örnek olsun diye. Allahım herkesin gönlüne göre versinYa çok sevindim hayırlı olsun,özelden konuşmuştuk seninle,maşallah değerinde gayet güzelmiş rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin,♥☺
Benim de 4. transferim negatif sonuçlandı. Pgt li 6AA 6. Gün embriyom tutunmadı.
Rahim faktörü benim. İnce endometriyum. Hep beşinci gün embriyosu transfer oldu. Kaliteleri de yakınNeden ama çok kaliteli pgt lı daha önceki negatifleriniz de bu kalitede ve pgt liydi
Hayırlı olsun canım çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin öncelikle.ben de açıkçası buraya üye olduğumdan beri memorial hakkında düşüncelerim olumsuz yönde gelişmeye başladı diyebilirim.son zamanlarda hep negatif haberi duyuyorum. Sizin probleminiz neydi canım.Arkadaaşlar ben bu gruptan çok bilgilendim. çok fayda gördüm. 2 tane memorialda negatif transferden sonra ara vericektim. sonra kontrol amaçlı gittiğim başka bir dr beni sıfırdan tüp bebeğe ikna etti. bireysel bir dr. ekip değil. ve ben başladıö çok hızlı oldu herşey. toplama yapıldı. ayno memorialdaki gibi 4 tane döllenme oldu.3.gün embriyosu 2 tane transfer edildi.14 ocakta. ve dün yaptırdığım tahlilde. yani 9.günümde beta hcg 66 çıktı.inşallah katlanarak devam eder..ama bu günleri bile görmek umut verici.sizede umut olsun diye paylaşmak istedim
Canım mahsuru yoksa kontrol amaclı gittiğin doktor nerde ve adı nedir. Peki bu doktor mu yaptı tup bebeğiHayırlı olsun canım çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin öncelikle.ben de açıkçası buraya üye olduğumdan beri memorial hakkında düşüncelerim olumsuz yönde gelişmeye başladı diyebilirim.son zamanlarda hep negatif haberi duyuyorum. Sizin probleminiz neydi canım.
Rahim faktörü benim. İnce endometriyum. Hep beşinci gün embriyosu transfer oldu. Kaliteleri de yakın
Benim de daha önce doktorum rahim duvarının ince olduğunu söylemişti.acaba benimde bebeklerim o yüzden mi düştüler.kalp atışları durdu.bir bilginiz varmı. Ben hiç transfer olmadım doğal gebelik. Senin rahim duvarın kaç cm diyorlar canım.benim 5-6-7 civarı oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?