Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

ya aslında hastanenin ilgisinden çok memnunum sistemi. insani yaklaşımları. çok düzenli prensipli hastane. ben yine yazın yine gidecektim oraya ama kısmet işte bu gittiğim yeri denedim. benim amh 0.7 eşiminde ileri hızlısı azdı. vede sayı azlığı vardı. onun dışında bir şey yoktu. ilk tedavimde 3.gün grade2,ikinci transfer 4aa idi. 3.transfer 5ba .çok ta kötü kalite değillerdi ama sebep yoktu tutmamasına.enson memorial bana pgt önerdi. bende ona sıcak bakmamıştım. yazı beklerken düşüncektim böyle oldu.çok sağolun .hepimiz için hakkımızdq hayırlısı olsun

7.1 mm den yukarı çıkmıyor maalesef. Düşüklerden mi inceldi sizin?

Selam,
benim de 6.2 idi en kalın yeri. Hatta Semra hanım "bence bu transferi erteleyelim. pgt li 6aa embriyona yazık olmasın" dedi. Fakat ben o kadar bunalmıştım ki bu tedavi sürecinden "ya herro ya merro hocam. artık usandım ne olacaksa olsun" dedim. Olanlar oldu oğlum 8 aylık :)

transfer sürecine kadar tek yaptığım şey zeytinyağın içine 3 inciri bölüp ertesi gün yemek. yaklaşık 5 ay falan uyguladım. Başka bişey yapmadım.

Diyeceğim o ki;

Pes etmeyin. Kazancı çok büyük bir mücadele bu :)

Allah saglik
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Hayırlı olsun canım.peki size neden pgt yapmışlardı.

Ben 6, 6.7, 7.1, 6.8 mm endometriyumla 4 transfer yaptırdım. Hep 3 öiz
Hayır aslında ilk gebeligimden önce yumurta takibi yaptirirken doktorum demişti ama yine de hamile kaldım devamı gelmedi malesef

Yapı olarak ince demekki. Az mı olurdu regliniz?

Canım ben o kadar çok şey yaptım ki. kaç senedir yapmadığım kalmadı. Bu transfere çok iyi hazırlandı. 7 Seans hiperbarik oksijen tedavisi aldı. 1 seans prp yaptırdım, masaj yaptırdım, çok iyi beslendim. Bundan başka ne yapılabilir ki? 3 çizginin hayrını da görmedik. Yaş oldu 38. Merkezle de konuştum seni söyledim. Dr 6.2 mm değildir diyor.

Çözümü yok mu bunun rahim kalınlaşması için bana da ameliyat günü baktı 7.1 dedi kaç gün de bir regl oluyorsun sen dedi 27 veya 28 tabi reglim çok az sordu ama bir açıklama yapmadı. Bant falan yapistiriyorlarmis sende denediler mi

Bant kullandım bu transferimde işe yaramadı

Ben 6, 6.7, 7.1, 6.8 mm endometriyumla 4 transfer yaptırdım. Hep 3 öiz

Yapı olarak ince demekki. Az mı olurdu regliniz?
Aslında evlenmeden önce yoğun gelirdi. Ikinci dusugumden sonra biraz azaldı.ilk gebeligimden sonra da normaldi.aslinda az değil 4-5 gün sürüyor. Ama yoğunluk olarak azaldı biraz

4 kaybım var.

9. haftaya kadar sürüyordu gebeliklerim anca.
Çok üzüldüm canım. Inşallah bu hamileliğinde 9 ayı da görürsün sağlıkla doğurursun inşallah. Peki daha önceki kayıpların doğal miydi yoksa tup bebekmi. Onlarada pgt yapilmismiydi. Çok soruyorum hakkını helal et. Biz de bir umut arıyoruz işte napalim

Canım kusura bakma nolur daha önceki mesajını farketmedim.oglum 8 aylık demissin. O kadar heyecanlı okuyorum ki mesajları dikkatimden kaçıyor.

Canım ben pgt li bi delikanlı doğurdum :) Oğlum 8 aylık oldu.

Benim kayıplarımın 4 ü normal yolla gebe kaldığım zamandı. 1 i tüp bebekti.

3 tüp bebek tedavisinde 12 adet 5.gün embriyosu gitti PGT ye. Sadece 2 adet sağlıklı geldi.

PGT paha biçilemez bir tanı yöntemi. Yoksa ben hala uğraşıyor olacaktım.

Allah anneli babalı büyütsün isteyen tüm arkadaşlarıma nasip olur inşallah

Çok uzulerek katılıyorum yorumunuza, hep negatif hep kimyasal. Bütün keyfim kaçıyor okudukca

Çok uzulerek katılıyorum yorumunuza, hep negatif hep kimyasal. Bütün keyfim kaçıyor okudukca
Laboratuvarı iyi diye tercih etmiştim burayı. pgt li embriyom da çöp oluyorsa nasıl iyi düşüneyim. 6.gün embriyosu imiş, gelişimi yavaş mış tutunma ihtimali düşüyormuş. Bu şekilde konuşuyorlar. 6. Gün de olsa bir embriyonun gelebileceği en iyi kalite 6 AA değil mi? Daha ne olacak anlamadım.

Embriyon neden çöp oldu canim. Transfer yapmadilarmi

Embriyon neden çöp oldu canim. Transfer yapmadilarmi
Canlılığını büyük oranda yitirdi. Yüzde 20 ihtimal veriyoruz dediler. 1 tane daha vardı o çözdürülüp transfer edildi. Bir daha transfer gerekirse onun için kullanırım diyordum. Boşuna da pgt ücreti vermiş oldum. Şimdi sıfırdan tedavi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…