- 15 Nisan 2019
- 998
- 1.190
- 113
- 42
ya aslında hastanenin ilgisinden çok memnunum sistemi. insani yaklaşımları. çok düzenli prensipli hastane. ben yine yazın yine gidecektim oraya ama kısmet işte bu gittiğim yeri denedim. benim amh 0.7 eşiminde ileri hızlısı azdı. vede sayı azlığı vardı. onun dışında bir şey yoktu. ilk tedavimde 3.gün grade2,ikinci transfer 4aa idi. 3.transfer 5ba .çok ta kötü kalite değillerdi ama sebep yoktu tutmamasına.enson memorial bana pgt önerdi. bende ona sıcak bakmamıştım. yazı beklerken düşüncektim böyle oldu.çok sağolun .hepimiz için hakkımızdq hayırlısı olsunHayırlı olsun canım çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin öncelikle.ben de açıkçası buraya üye olduğumdan beri memorial hakkında düşüncelerim olumsuz yönde gelişmeye başladı diyebilirim.son zamanlarda hep negatif haberi duyuyorum. Sizin probleminiz neydi canım.
7.1 mm den yukarı çıkmıyor maalesef. Düşüklerden mi inceldi sizin?
Hayır aslında ilk gebeligimden önce yumurta takibi yaptirirken doktorum demişti ama yine de hamile kaldım devamı gelmedi malesef7.1 mm den yukarı çıkmıyor maalesef. Düşüklerden mi inceldi sizin?
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Selam,
benim de 6.2 idi en kalın yeri. Hatta Semra hanım "bence bu transferi erteleyelim. pgt li 6aa embriyona yazık olmasın" dedi. Fakat ben o kadar bunalmıştım ki bu tedavi sürecinden "ya herro ya merro hocam. artık usandım ne olacaksa olsun" dedim. Olanlar oldu oğlum 8 aylık :)
transfer sürecine kadar tek yaptığım şey zeytinyağın içine 3 inciri bölüp ertesi gün yemek. yaklaşık 5 ay falan uyguladım. Başka bişey yapmadım.
Diyeceğim o ki;
Pes etmeyin. Kazancı çok büyük bir mücadele bu :)
Allah saglik
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Hayırlı olsun canım.peki size neden pgt yapmışlardı.Selam,
benim de 6.2 idi en kalın yeri. Hatta Semra hanım "bence bu transferi erteleyelim. pgt li 6aa embriyona yazık olmasın" dedi. Fakat ben o kadar bunalmıştım ki bu tedavi sürecinden "ya herro ya merro hocam. artık usandım ne olacaksa olsun" dedim. Olanlar oldu oğlum 8 aylık :)
transfer sürecine kadar tek yaptığım şey zeytinyağın içine 3 inciri bölüp ertesi gün yemek. yaklaşık 5 ay falan uyguladım. Başka bişey yapmadım.
Diyeceğim o ki;
Ben 6, 6.7, 7.1, 6.8 mm endometriyumla 4 transfer yaptırdım. Hep 3 öizSelam,
Diyeceğim o ki;
Hayır aslında ilk gebeligimden önce yumurta takibi yaptirirken doktorum demişti ama yine de hamile kaldım devamı gelmedi malesef
Canım ben o kadar çok şey yaptım ki. kaç senedir yapmadığım kalmadı. Bu transfere çok iyi hazırlandı. 7 Seans hiperbarik oksijen tedavisi aldı. 1 seans prp yaptırdım, masaj yaptırdım, çok iyi beslendim. Bundan başka ne yapılabilir ki? 3 çizginin hayrını da görmedik. Yaş oldu 38. Merkezle de konuştum seni söyledim. Dr 6.2 mm değildir diyor.Selam,
Diyeceğim o ki;
Canım ben o kadar çok şey yaptım ki. kaç senedir yapmadığım kalmadı. Bu transfere çok iyi hazırlandı. 7 Seans hiperbarik oksijen tedavisi aldı. 1 seans prp yaptırdım, masaj yaptırdım, çok iyi beslendim. Bundan başka ne yapılabilir ki? 3 çizginin hayrını da görmedik. Yaş oldu 38. Merkezle de konuştum seni söyledim. Dr 6.2 mm değildir diyor.
Bant kullandım bu transferimde işe yaramadıÇözümü yok mu bunun rahim kalınlaşması için bana da ameliyat günü baktı 7.1 dedi kaç gün de bir regl oluyorsun sen dedi 27 veya 28 tabi reglim çok az sordu ama bir açıklama yapmadı. Bant falan yapistiriyorlarmis sende denediler mi
Aslında evlenmeden önce yoğun gelirdi. Ikinci dusugumden sonra biraz azaldı.ilk gebeligimden sonra da normaldi.aslinda az değil 4-5 gün sürüyor. Ama yoğunluk olarak azaldı birazBen 6, 6.7, 7.1, 6.8 mm endometriyumla 4 transfer yaptırdım. Hep 3 öiz
Yapı olarak ince demekki. Az mı olurdu regliniz?
Hayırlı olsun canım.peki size neden pgt yapmışlardı.
Çok üzüldüm canım. Inşallah bu hamileliğinde 9 ayı da görürsün sağlıkla doğurursun inşallah. Peki daha önceki kayıpların doğal miydi yoksa tup bebekmi. Onlarada pgt yapilmismiydi. Çok soruyorum hakkını helal et. Biz de bir umut arıyoruz işte napalim4 kaybım var.
9. haftaya kadar sürüyordu gebeliklerim anca.
Canım kusura bakma nolur daha önceki mesajını farketmedim.oglum 8 aylık demissin. O kadar heyecanlı okuyorum ki mesajları dikkatimden kaçıyor.Çok üzüldüm canım. Inşallah bu hamileliğinde 9 ayı da görürsün sağlıkla doğurursun inşallah. Peki daha önceki kayıpların doğal miydi yoksa tup bebekmi. Onlarada pgt yapilmismiydi. Çok soruyorum hakkını helal et. Biz de bir umut arıyoruz işte napalim
Çok üzüldüm canım. Inşallah bu hamileliğinde 9 ayı da görürsün sağlıkla doğurursun inşallah. Peki daha önceki kayıpların doğal miydi yoksa tup bebekmi. Onlarada pgt yapilmismiydi. Çok soruyorum hakkını helal et. Biz de bir umut arıyoruz işte napalim
Allah anneli babalı büyütsün isteyen tüm arkadaşlarıma nasip olur inşallahSelam,
Diyeceğim o ki;
Çok uzulerek katılıyorum yorumunuza, hep negatif hep kimyasal. Bütün keyfim kaçıyor okudukcaHayırlı olsun canım çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin öncelikle.ben de açıkçası buraya üye olduğumdan beri memorial hakkında düşüncelerim olumsuz yönde gelişmeye başladı diyebilirim.son zamanlarda hep negatif haberi duyuyorum. Sizin probleminiz neydi canım.
Laboratuvarı iyi diye tercih etmiştim burayı. pgt li embriyom da çöp oluyorsa nasıl iyi düşüneyim. 6.gün embriyosu imiş, gelişimi yavaş mış tutunma ihtimali düşüyormuş. Bu şekilde konuşuyorlar. 6. Gün de olsa bir embriyonun gelebileceği en iyi kalite 6 AA değil mi? Daha ne olacak anlamadım.Çok uzulerek katılıyorum yorumunuza, hep negatif hep kimyasal. Bütün keyfim kaçıyor okudukca
Embriyon neden çöp oldu canim. Transfer yapmadilarmiLaboratuvarı iyi diye tercih etmiştim burayı. pgt li embriyom da çöp oluyorsa nasıl iyi düşüneyim. 6.gün embriyosu imiş, gelişimi yavaş mış tutunma ihtimali düşüyormuş. Bu şekilde konuşuyorlar. 6. Gün de olsa bir embriyonun gelebileceği en iyi kalite 6 AA değil mi? Daha ne olacak anlamadım.
Canlılığını büyük oranda yitirdi. Yüzde 20 ihtimal veriyoruz dediler. 1 tane daha vardı o çözdürülüp transfer edildi. Bir daha transfer gerekirse onun için kullanırım diyordum. Boşuna da pgt ücreti vermiş oldum. Şimdi sıfırdan tedavi.Embriyon neden çöp oldu canim. Transfer yapmadilarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?