Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım merhaba yani 6. Gun embiriyosu daha mı az oluyormuş tutunma ihtimali

Güzel bir umut oldun teşekkürker canım rabbim yavrunu sağlıkla buyutmeyi nasip etsin. Aynı acilari yaşadım malesef çok kötü ama nasip işte . Böyle güzel hikayeler duymak rahatlatıyo

Arkadaşlar herkese merhaba,
Benim çarşamba günü yumurta toplama işlemim olacak bugün son kontrolüm vardı. Fakat bugün verdiğim kan tahlilinde E2 değerim 6000 üzerinde çıktı bana çok fazla geldi. Opu işleminden önce değerleri bu şekilde olan var mı?

Merhaba, benim de çok yüksekti yumurta sayınız çok yüksektir ondan e2 yükselmiştir. Opu işleminden sonra embriyoları dondurup rahim dinlenirme yapacaklarını söylediler mi

Merhaba, benim de çok yüksekti yumurta sayınız çok yüksektir ondan e2 yükselmiştir. Opu işleminden sonra embriyoları dondurup rahim dinlenirme yapacaklarını söylediler mi
Evet yaklaşık 30 adet yumurtam var. Rahim dinlendirme işlemi yapılacak hemen transfer olmayacak ama ben bir yerde 5000 üzeri yüksek oranda ohss riski diye okumuştum. O yüzden tedirgin oldum. Merak ettim başka benim gibi yüksek olan var mı diye ? Sizin opu işleminiz yapıldı mı?

Son düzenleme:
Benimd 5800 falandı sorun olmadı merak etmeyin. Opu sonrası cetrotide kullanabilirsiniz. Kaç doz ilaç aldınız?

Benimde 5700 lerdeydi ama bişey olmadı çok şükür canım tedirgin olma cetrodite yazarlar zaten bırakınca hemen adet olursun

Çok teşekkür ederim yardımınız için sabahtan beri kafamda kurdum durdum. Ohss olursam, toplama işlemi iptal olursa diye diye İçimi rahatlattınız sağolun

18.01.2020 tarihinden beri 225 gonal f kullanıyorum.
Benden de 31 yumurta toplandı o yüzden soruyorum sizde 30 görünüyor dediğiniz için inşallah hepsi dolgundur. Amhniz kaçtı? Bende pcos var çok toplanıyor erkek faktörü de olduğu için 5. Güne az kalıyor siz iyi şanslar diliyorum inşallah sağlıklı bol embriyolarınız olur.

İnşallah hepsi dolu ve kalitelidir. Amh 5.71 çıkmıştı. Bende de pcos var. Eşimde bir sıkıntı yok çok şükür ilk defa yaptırıyorum. Bilemiyorum 5. Güne gidecek mi ? Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için siz hangi aşamadasınız. Bu Arada ben Yücel beyin hastasıyım. Ama Melih bey toplayacakmış. Keşke aynı doktor olsaydı.

Melih bey iyidir endişe etmeyin benim 4 yumurta toplama işlemimi kendisi yaptı. sonrasında ne kanama ne ağrı çekmedim

Ben Melih beyden çok memnun kaldım bence kendisi opu konusunda en deneyimlisi endişe etmeyin. eşinizde hiç bir problem yoksa en az Olgun yumurtalarınız yarısı 5. Güne ulaşır. Erkek faktörü olunca sorun oluyor ama sperm iyiyse daha kaliteli oluyor embriyolar. Ben beklemedeyim transfer için bakalım ne zaman adet olursam başlayacağım allahın izniyle.

Kızlar forumdan beni hatırlayanlar bilenler vardır erkek inf sebebiyle 2 yıl tedavi gördük sonunda tüp bebekle oğlumu kucagıma aldım. Bugün adetim 4 gün gecikince hic ihtimal vermesem de test yaptım ve hamileyim. Allah mucizesini size de göstersin inşallah

Maşallah, donmuş için plan yapıyordunuz:)

Canım bence hiç olumsuz düşünme benim önce ALLAH sonra Semra hanım ve ekibi sayesinde bir oğlum oldu.Şükürler olsun. Neyazık ki Sonuç Pozitif olduğunda buraya çok grip paylaşımda bulunmuyoruz. Nezaman ki negatif sonuç aldım, yada tekrar denesem mi arkadaşlar moral olurmu nederler, paylaşımda bulunmak adına griyorsun. seninle aynı süreçlerden geçmiş ,seninle aynı zor zamanları paylaşmış arkadaşlarla sohbet etmek ,paylaşmak rahatlatıyor.Sen hiç Memoriale gittinmi. Mutlaka gitmeni tanışmanı öneririm.Benim şimdiye kadar gördüğüm en insancıl yaklaşıma sahip en başarılı merkez. Türkiye de benzeri yok.10 kez negatif olsa 11ciye yine Memoriale giderim

Aynen yaza donmuşu kullanalım diyorduk. Hic korunmadık zaten hamile kalamıyorum diye. Oğlum şuan 9 aylık oldu bakalım nasıl olacak bu kadar yakın yaş :)
Çok sevindim
Aynen yaza donmuşu kullanalım diyorduk. Hic korunmadık zaten hamile kalamıyorum diye. Oğlum şuan 9 aylık oldu bakalım nasıl olacak bu kadar yakın yaş :)
Çok güzel bir mucize, çok sevindim sizin adınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…