Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben kendi doktorum yapar diye düşünmüştüm ama araştırdığım kadarıyla ekibin hepsi iyi zaten. İnşallah sağlıklı hayırlı bir bebişiniz olur ilk denemeniz mi olacak sizin .

Aynen yaza donmuşu kullanalım diyorduk. Hic korunmadık zaten hamile kalamıyorum diye. Oğlum şuan 9 aylık oldu bakalım nasıl olacak bu kadar yakın yaş :)
Güzel olur, çok şükür bin şükür, masallah.. insan duyunca mutlu oluyor, Rabbim mucizesini herkese nasip etsin.

Merhaba. 5. Gün embriyosuna göre daha azmış tutunma oranı.
Eğer öyleyse ben hiç transfer ettirip boşuna hem umutlanmayayım hem de para vermeyeyim. Bana denilen de '6.gün embriyosu ile de gebelik elde ettik. Şansınızı deneyin, kötü bir embriyo olsa zaten dondurulmazdi' benimki 6ab sanırım kalitesi. tabi ki Allahın takdiri herşey nasip kısmet. Insallah bir mucize, benim bu da tutmazsa bi daha denemeyeceğim ki hiç umudum da kalmadı sırf aklımda kalmasın diye transfer ettiririm

Çok sewindim hayırlı olsun tebrik ederim.bizim ikizlerde14 aylıklar şu anda ve ben 10 haftalık oldum bile şükürler olsun.Rabbimin mucizeleri sonsuz.Allahım bu evlatlarımızıda sağ salim sağlıkla hayırla uzın ömürle kucaklarımıza almayı nasip etsin.Rabbim herkeslere tattırsın inşallah tez vakitte.

Öncelikle teşekkür ederim canım.memoriale daha önce hiç gitmedim.kismetse bu cumartesi gidicez.Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin. Senin evladına da sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.

Sizi de cok tebrik ederim. Rabbim evlatlarinizi size bagislasin. Ne guzel haberler bunlar .bugün umut oldunuz bizlere..

Arkadaslar cumartesi kismetse gidiyoruz on görüşmeye. Esimi arayip günseli hanımın izinli olduğunu fulya hanımın görüşeceğini söylemişler bizimle. Fulya hanım nasıldır peki.hic giden oldumu kendisine. Biz aslında herkes gibi semra hanım istiyorduk ama zaten son kararları onun aldığını söylemişler. Zaten ekip çalışması.. peki ilk görüşmede muayene edecek mi beni.

Perşembe, cumartesi ve pazar günleri Semra hoca merkezde yok. Randevu alırken Semra hocaya randevu istediğinizi söylüyorsunuz. Ekip Drlarından seçtiğiniz biri sizi hazırlıyor. Semra hocanın olduğu bir güne randevu alsaydınız muayene ederdi sizi.

Fulya hoca mükemmel biri .2 tedavi bir ameliyat geçirdim izinli dahi olsa benimle ilgilendi. Sakin herşeyi detaylı anlatan biri .Ondan sonra bir çok doktor benim takibimi yaptı ama Fulya hoca ve yücel bey ayrı bir güvenim var.Semra hoca zateb herşeyi takibini yapıyor tüm doktorlar bence en ufak detayı bile ona danışıyorlar

Güzel olur, çok şükür bin şükür, masallah.. insan duyunca mutlu oluyor, Rabbim mucizesini herkese nasip etsin.
Amiin canım Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
Ahh çok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah ❤❤❤
İnşallah darısı hayırlısı sizlere, sakın umudunuzu yitirmeyin bi 2 yıldır gitmedik doktor hastane tedavi kalmadı aşılama tutmadı tüp bebek tuttu bu ise kendiliğinden oldu

Ne güzel bende histeroskopi oldum ama anladığım kadarıyla başarılı geçmemiş yapışıklık var ve rahim darlığı cıktı birde .Hamile kalsam bile gebeligin 3.ayında rahme dikiş atilacak dedi.Aameliyatınızi kim yaptı
q
Kizlar merhaba ben histereskopi oldum bir sorun cikmadi cizik atildi, simdi birkac ay kendimiz mi denesek yoksa direkt 2.tup bebege mi baslasam karar veremedim.

Yaa size de maşallahh cok korkuyoruum inşallah sağlıkla kucagıma alırım ilk defa kendiliğimden hamile kaldıım. Kan değerim 456 cıkmıs nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…