- 12 Ocak 2020
- 57
- 51
- 8
- 45
Çok üzüldüm.Mutlaka gidip görüşün doktorunuzla. Allahım güç versinBenim de 4. transferim negatif sonuçlandı. Pgt li 6AA 6. Gün embriyom tutunmadı.
Arkadaşlar herkese merhaba,
Benim çarşamba günü yumurta toplama işlemim olacak bugün son kontrolüm vardı. Fakat bugün verdiğim kan tahlilinde E2 değerim 6000 üzerinde çıktı bana çok fazla geldi. Opu işleminden önce değerleri bu şekilde olan var mı?
Sağolun, aminÇok üzüldüm.Mutlaka gidip görüşün doktorunuzla. Allahım güç versin
Çok teşekkür ederim. Evet fazla yumurtam var. Dondurulup rahim dinlendirme yapılacak.Bol şanslar canım.Fazla sayıda yumurtanız var demekki. Bu değerde embriyolar donduruluyor.Benim 4500 çıkmıştı
Ben kendi doktorum yapar diye düşünmüştüm ama araştırdığım kadarıyla ekibin hepsi iyi zaten. İnşallah sağlıklı hayırlı bir bebişiniz olur ilk denemeniz mi olacak sizin .Ben Melih beyden çok memnun kaldım bence kendisi opu konusunda en deneyimlisi endişe etmeyin. eşinizde hiç bir problem yoksa en az Olgun yumurtalarınız yarısı 5. Güne ulaşır. Erkek faktörü olunca sorun oluyor ama sperm iyiyse daha kaliteli oluyor embriyolar. Ben beklemedeyim transfer için bakalım ne zaman adet olursam başlayacağım allahın izniyle.
Güzel olur, çok şükür bin şükür, masallah.. insan duyunca mutlu oluyor, Rabbim mucizesini herkese nasip etsin.Aynen yaza donmuşu kullanalım diyorduk. Hic korunmadık zaten hamile kalamıyorum diye. Oğlum şuan 9 aylık oldu bakalım nasıl olacak bu kadar yakın yaş :)
Eğer öyleyse ben hiç transfer ettirip boşuna hem umutlanmayayım hem de para vermeyeyim. Bana denilen de '6.gün embriyosu ile de gebelik elde ettik. Şansınızı deneyin, kötü bir embriyo olsa zaten dondurulmazdi' benimki 6ab sanırım kalitesi. tabi ki Allahın takdiri herşey nasip kısmet. Insallah bir mucize, benim bu da tutmazsa bi daha denemeyeceğim ki hiç umudum da kalmadı sırf aklımda kalmasın diye transfer ettiririmMerhaba. 5. Gün embriyosuna göre daha azmış tutunma oranı.
Ahh çok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallahAynen yaza donmuşu kullanalım diyorduk. Hic korunmadık zaten hamile kalamıyorum diye. Oğlum şuan 9 aylık oldu bakalım nasıl olacak bu kadar yakın yaş :)
Çok sewindim hayırlı olsun tebrik ederimKızlar forumdan beni hatırlayanlar bilenler vardır erkek inf sebebiyle 2 yıl tedavi gördük sonunda tüp bebekle oğlumu kucagıma aldım. Bugün adetim 4 gün gecikince hic ihtimal vermesem de test yaptım ve hamileyim. Allah mucizesini size de göstersin inşallah
Öncelikle teşekkür ederim canım.memoriale daha önce hiç gitmedim.kismetse bu cumartesi gidicez.Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin. Senin evladına da sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.Canım bence hiç olumsuz düşünme benim önce ALLAH sonra Semra hanım ve ekibi sayesinde bir oğlum oldu.Şükürler olsun. Neyazık ki Sonuç Pozitif olduğunda buraya çok grip paylaşımda bulunmuyoruz. Nezaman ki negatif sonuç aldım, yada tekrar denesem mi arkadaşlar moral olurmu nederler, paylaşımda bulunmak adına griyorsun. seninle aynı süreçlerden geçmiş ,seninle aynı zor zamanları paylaşmış arkadaşlarla sohbet etmek ,paylaşmak rahatlatıyor.Sen hiç Memoriale gittinmi. Mutlaka gitmeni tanışmanı öneririm.Benim şimdiye kadar gördüğüm en insancıl yaklaşıma sahip en başarılı merkez. Türkiye de benzeri yok.10 kez negatif olsa 11ciye yine Memoriale giderim
Ayyy çok sevindim yaaa Rabbim evlatlarınızı korusun. Bizlere de umut oluyor bu sevinçler :)Aynen yaza donmuşu kullanalım diyorduk. Hic korunmadık zaten hamile kalamıyorum diye. Oğlum şuan 9 aylık oldu bakalım nasıl olacak bu kadar yakın yaş :)
Sizi de cok tebrik ederim. Rabbim evlatlarinizi size bagislasin. Ne guzel haberler bunlar .bugün umut oldunuz bizlere..Çok sewindim hayırlı olsun tebrik ederim.bizim ikizlerde14 aylıklar şu anda ve ben 10 haftalık oldum bile şükürler olsun. Rabbimin mucizeleri sonsuz.Allahım bu evlatlarımızıda sağ salim sağlıkla hayırla uzın ömürle kucaklarımıza almayı nasip etsin.Rabbim herkeslere tattırsın inşallah tez vakitte.
Amin inşallahSizi de cok tebrik ederim. Rabbim evlatlarinizi size bagislasin. Ne guzel haberler bunlar .bugün umut oldunuz bizlere..
Perşembe, cumartesi ve pazar günleri Semra hoca merkezde yok. Randevu alırken Semra hocaya randevu istediğinizi söylüyorsunuz. Ekip Drlarından seçtiğiniz biri sizi hazırlıyor. Semra hocanın olduğu bir güne randevu alsaydınız muayene ederdi sizi.Arkadaslar cumartesi kismetse gidiyoruz on görüşmeye. Esimi arayip günseli hanımın izinli olduğunu fulya hanımın görüşeceğini söylemişler bizimle. Fulya hanım nasıldır peki.hic giden oldumu kendisine. Biz aslında herkes gibi semra hanım istiyorduk ama zaten son kararları onun aldığını söylemişler. Zaten ekip çalışması.. peki ilk görüşmede muayene edecek mi beni.
Arkadaslar cumartesi kismetse gidiyoruz on görüşmeye. Esimi arayip günseli hanımın izinli olduğunu fulya hanımın görüşeceğini söylemişler bizimle. Fulya hanım nasıldır peki.hic giden oldumu kendisine. Biz aslında herkes gibi semra hanım istiyorduk ama zaten son kararları onun aldığını söylemişler. Zaten ekip çalışması.. peki ilk görüşmede muayene edecek mi beni.
Amiin canım Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallahGüzel olur, çok şükür bin şükür, masallah.. insan duyunca mutlu oluyor, Rabbim mucizesini herkese nasip etsin.
İnşallah darısı hayırlısı sizlere, sakın umudunuzu yitirmeyin bi 2 yıldır gitmedik doktor hastane tedavi kalmadı aşılama tutmadı tüp bebek tuttu bu ise kendiliğinden olduAhh çok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah❤❤❤
Kizlar merhaba ben histereskopi oldum bir sorun cikmadi cizik atildi, simdi birkac ay kendimiz mi denesek yoksa direkt 2.tup bebege mi baslasam karar veremedim.
Yaa size de maşallahh cok korkuyoruum inşallah sağlıkla kucagıma alırım ilk defa kendiliğimden hamile kaldıım. Kan değerim 456 cıkmıs nasıl?Çok sewindim hayırlı olsun tebrik ederim.bizim ikizlerde14 aylıklar şu anda ve ben 10 haftalık oldum bile şükürler olsun. Rabbimin mucizeleri sonsuz.Allahım bu evlatlarımızıda sağ salim sağlıkla hayırla uzın ömürle kucaklarımıza almayı nasip etsin.Rabbim herkeslere tattırsın inşallah tez vakitte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?