Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Maşallah canım ne güzel bir mucize Rabbim sakınsın Maşallah

Ben daha transfer olmadan umudum yerlerde çok üzgün ve mutsuzum
Benimde umudum yerlerdeydi canım. Ama buradaki güzel haberleri okuyunca umudum tekrar yeşeriyor. Umudumuzu yitirmeyelim canım. Rabbim inşallah bize de nasip edecek. Ben daha başlamadım bile tup bebeğe.ilk görüşmem cumartesi. Bu işin ilacı umut ve sabır. Bak ben de umutsuzum ama öyle de olmuyor.kendimizi toplamamız lazım. Güçlü ve umutlu ol. Gerisi Rabbim de..

Kızlar merkezde intralipid serum yaptıran var mı? Ne kadar ödediniz? Faydasını gördünüz mü?

Yaa size de maşallahh cok korkuyoruum inşallah sağlıkla kucagıma alırım ilk defa kendiliğimden hamile kaldıım. Kan değerim 456 cıkmıs nasıl?
Sağol cnm ben de ilk defa kendiliğinden kaldım 3 gün gecikme yaşadım test yaptım çift çizgi hemen kan verdim 3500 küsür bişidi.zaten kese göründü.kan değerin çok ii.Rabbim gönderdi hediyesini korkma hiç.bende ilk başta çok korktum hatta ağladım salak gibi.Bebekler çok küçük falan diye.sonra düşündüm ben istedim Rabbim iki tane yolladı şimdi o istedi neden ağlıyorsun şükür et dedim.mucize gibi,iki üç sene önce birisi bana ikizlerin olacak sonrada hemen 3. Çocuğa kendiliğinden hamile kalacaksın deselerdi hadi ordan derdim inanmazdım.hatta küser gider ağlardım.şimdi çok şükürler olsun diyorum.Allahım herkeslere nasip eylesin tez vakitte hayırla sağlıkla kucaklarımızda sevdirsin inşallah.

Cok bilinclisin gercekten bu iş stressiizlikmiş. Doktor dedi ki ilk bebeği tüp bbek olanlar genelde sonradan kendiliğinden kalıyor cünkü asıl sebep stres demişti

Oo maşallah senin değerin de baya yüksek cıkmıs acaba yine mi ikiz doktor yarın cagırdı ama bilmem erken mi ultrasona

Kızlar memorial dan climara bant kullan dediler nasıl bi bant iki çeşidi varmış fotoğrafı varsa atar mısınız

Ben kendi doktorum yapar diye düşünmüştüm ama araştırdığım kadarıyla ekibin hepsi iyi zaten. İnşallah sağlıklı hayırlı bir bebişiniz olur ilk denemeniz mi olacak sizin .
2. Olacak ilki negatifle sonuçlandı. İnşallah bu kez kavuşurum bebeğime.

Semra hn ile Umut Bey yapti, bence cok uzulmeyin belki yapisikligin giderilmesiyle hamile kalacaksiniz sorun cozulmus ne guzel, rahmin darligina kafaniza takmayin rahim 150 kat kadar buyuyen bir organ kadinlar besiz altiz doguruyor, siz yeterki olumlu dusunun, strese girmeyin. P Pelinimben

Cankiriklarim ne güzel bir haber okudum böyle. morfoloji grubundan biliyordum seni bende erkek infertilitesindn muzdaribim. :) ama ben hissediyordum senin doğal yolla hamile kalacağını. Sayı ve hız gayet güzeldi morfoloji 0 olmasına rağmen meleğin bulmuş seni. Rabbim kucağına almayıda nasip etsin. Dualarını bizden eksik etme.

2. Olacak ilki negatifle sonuçlandı. İnşallah bu kez kavuşurum bebeğime.
İnşallah inşallah Seninle durumumuz aynıydı bak doğal bile oldu ki asla inanmıyordum olabileceğine. Stres olumsuz düsünceler ve bir şeyi cok isteyince onun senin sınavın olması bizim yasadıgımız. Akışına bırak hayatıı. Mesela ben transferden önce shakira konserine gitmiştim. Aklını dağıtmalısın

Sorun yapışıklık açılmamış sol taraf komple kapali sağı da biraz açmışlar çok detaylı konusmadik ama benim kafamı karıştıran sonucda rahim düzgün değilse konulan embriyo da tutmaz ki alan olmayacak ilk tüp bebek kimyasal oldu belki de buyuzden diyorum

Bilmem ki benim durumunda olup doğal gebelik olmasida ne bileyim imkansız gibi. Önce embriyoları zor elde ettik amh 0.34 şimdi rahim sorunu cıktı. Bir dönem de eşimin varikosal vardı. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…