- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
Allah sizin de kucagınızı doldursun hep dua ediyorum tüp bbek cok zor bir sürec önce diyorum onlara nasip etAyyy çok sevindim yaaa Rabbim evlatlarınızı korusun. Bizlere de umut oluyor bu sevinçler :)
Amiin canım Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah
İnşallah darısı hayırlısı sizlere, sakın umudunuzu yitirmeyin bi 2 yıldır gitmedik doktor hastane tedavi kalmadı aşılama tutmadı tüp bebek tuttu bu ise kendiliğinden oldu
Benimde umudum yerlerdeydi canım. Ama buradaki güzel haberleri okuyunca umudum tekrar yeşeriyor. Umudumuzu yitirmeyelim canım. Rabbim inşallah bize de nasip edecek. Ben daha başlamadım bile tup bebeğe.ilk görüşmem cumartesi. Bu işin ilacı umut ve sabır. Bak ben de umutsuzum ama öyle de olmuyor.kendimizi toplamamız lazım. Güçlü ve umutlu ol. Gerisi Rabbim de..Ben daha transfer olmadan umudum yerlerde çok üzgün ve mutsuzum
Sağol cnm ben de ilk defa kendiliğinden kaldım 3 gün gecikme yaşadım test yaptım çift çizgi hemen kan verdim 3500 küsür bişidi.zaten kese göründü.kan değerin çok ii.Rabbim gönderdi hediyesini korkma hiç.bende ilk başta çok korktum hatta ağladım salak gibi.Bebekler çok küçük falan diye.sonra düşündüm ben istedim Rabbim iki tane yolladı şimdi o istedi neden ağlıyorsun şükür et dedim.mucize gibi,iki üç sene önce birisi bana ikizlerin olacak sonrada hemen 3. Çocuğa kendiliğinden hamile kalacaksın deselerdi hadi ordan derdim inanmazdım.hatta küser gider ağlardım.şimdi çok şükürler olsun diyorum.Allahım herkeslere nasip eylesin tez vakitte hayırla sağlıkla kucaklarımızda sevdirsin inşallah.Yaa size de maşallahh cok korkuyoruum inşallah sağlıkla kucagıma alırım ilk defa kendiliğimden hamile kaldıım. Kan değerim 456 cıkmıs nasıl?
Cok bilinclisin gercekten bu iş stressiizlikmiş. Doktor dedi ki ilk bebeği tüp bbek olanlar genelde sonradan kendiliğinden kalıyor cünkü asıl sebep stres demiştiBenimde umudum yerlerdeydi canım. Ama buradaki güzel haberleri okuyunca umudum tekrar yeşeriyor. Umudumuzu yitirmeyelim canım. Rabbim inşallah bize de nasip edecek. Ben daha başlamadım bile tup bebeğe.ilk görüşmem cumartesi. Bu işin ilacı umut ve sabır. Bak ben de umutsuzum ama öyle de olmuyor.kendimizi toplamamız lazım. Güçlü ve umutlu ol. Gerisi Rabbim de..
Oo maşallah senin değerin de baya yüksek cıkmıs acaba yine mi ikizSağol cnm ben de ilk defa kendiliğinden kaldım 3 gün gecikme yaşadım test yaptım çift çizgi hemen kan verdim 3500 küsür bişidi.zaten kese göründü.kan değerin çok ii.Rabbim gönderdi hediyesini korkma hiç.bende ilk başta çok korktum hatta ağladım salak gibi.Bebekler çok küçük falan diye.sonra düşündüm ben istedim Rabbim iki tane yolladı şimdi o istedi neden ağlıyorsun şükür et dedim.mucize gibi,iki üç sene önce birisi bana ikizlerin olacak sonrada hemen 3. Çocuğa kendiliğinden hamile kalacaksın deselerdi hadi ordan derdim inanmazdım.hatta küser gider ağlardım.şimdi çok şükürler olsun diyorum.Allahım herkeslere nasip eylesin tez vakitte hayırla sağlıkla kucaklarımızda sevdirsin inşallah.
2. Olacak ilki negatifle sonuçlandı. İnşallah bu kez kavuşurum bebeğime.Ben kendi doktorum yapar diye düşünmüştüm ama araştırdığım kadarıyla ekibin hepsi iyi zaten. İnşallah sağlıklı hayırlı bir bebişiniz olur ilk denemeniz mi olacak sizin .
Yok yok tek bu seferOo maşallah senin değerin de baya yüksek cıkmıs acaba yine mi ikizdoktor yarın cagırdı ama bilmem erken mi ultrasona
Yazmayı unutmuşum cnm ultrason için erken diil kese görünür zaten hemen hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallahOo maşallah senin değerin de baya yüksek cıkmıs acaba yine mi ikizdoktor yarın cagırdı ama bilmem erken mi ultrasona
İnşallah bu son olur sağlıklı bir bebek sahibi olursun2. Olacak ilki negatifle sonuçlandı. İnşallah bu kez kavuşurum bebeğime.
Kızlar transferiniz tahminen adetin kaçıncı gününe denk geldi
İnşallah inşallah2. Olacak ilki negatifle sonuçlandı. İnşallah bu kez kavuşurum bebeğime.
Semra hn ile Umut Bey yapti, bence cok uzulmeyin belki yapisikligin giderilmesiyle hamile kalacaksiniz sorun cozulmus ne guzel, rahmin darligina kafaniza takmayin rahim 150 kat kadar buyuyen bir organ kadinlar besiz altiz doguruyor, siz yeterki olumlu dusunun, strese girmeyin. P Pelinimben
Benimde umudum yerlerdeydi canım. Ama buradaki güzel haberleri okuyunca umudum tekrar yeşeriyor. Umudumuzu yitirmeyelim canım. Rabbim inşallah bize de nasip edecek. Ben daha başlamadım bile tup bebeğe.ilk görüşmem cumartesi. Bu işin ilacı umut ve sabır. Bak ben de umutsuzum ama öyle de olmuyor.kendimizi toplamamız lazım. Güçlü ve umutlu ol. Gerisi Rabbim de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?