- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
Ben erken yumurtluyorum döngüm kısa 24 gün ve 10. Gün yumurtluyordum. 15. Gün oldu transfer. +5 gün ekleKızlar transferiniz tahminen adetin kaçıncı gününe denk geldi
Cnm bana da zoru bırak imkansız demişlerdi bundan 4 sene evvel amh 0.25 ti.eşimde de varikosel var ayrıca aynı yani.bak 3. Bebiş kendiliğinden geldi şükürBilmem ki benim durumunda olup doğal gebelik olmasida ne bileyim imkansız gibi. Önce embriyoları zor elde ettik amh 0.34 şimdi rahim sorunu cıktı. Bir dönem de eşimin varikosal vardı. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
Benim ki adetin 18.günü transfer olduKızlar transferiniz tahminen adetin kaçıncı gününe denk geldi
Cnm bana da zoru bırak imkansız demişlerdi bundan 4 sene evvel amh 0.25 ti.eşimde de varikosel var ayrıca aynı yani.bak 3. Bebiş kendiliğinden geldi şükürhiç üzülme hiç canını sıkma Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkartmasın inşallah
Benim 17.gün olmuştuKızlar transferiniz tahminen adetin kaçıncı gününe denk geldi
Arkadaşlar cumartesi ilk görüşmeye gidicem ve adet oldum az önce.cumartesi adetin 4.günü olacak. Beni muayene edecek mi fulya hanım. Adetli olmam iyi mi oldu kötümü sizce. Çok heyecanliyim nolur dua edin benim için de.
Martta düşünüyoruz canım. Kredi cekicez. Ama ne kadar çekeceğimizi bilmiyorum. Ön görüşmeyi bir yapalım bakalım ondan sonra ne kadar para gerekeceği şekillenir. Sizler ne kadar harcadınız canlar. Allahım bana ve bütün evlat isteyen kullarına yardım et. Bizlere bir kapı aç yarabbimAdetli olman güzel canım muayene edip yumurta rezervinize bakar sayısına boyutuna bakar tedaviye sonraki aylarda mi baslayacaksin. Çünkü tedavi 2.veya 3.gün başlıyor
Martta düşünüyoruz canım. Kredi cekicez. Ama ne kadar çekeceğimizi bilmiyorum. Ön görüşmeyi bir yapalım bakalım ondan sonra ne kadar para gerekeceği şekillenir. Sizler ne kadar harcadınız canlar. Allahım bana ve bütün evlat isteyen kullarına yardım et. Bizlere bir kapı aç yarabbim
Havuzu sen mi tercih ettin canım.En son aralık ayında tedavi oldum normalde 9.250 tl raporunuz olursa 7400 tl oluyor. Bana havuz uygulaması yapıldığı için ve ameliyat da old için rakamım biraz yüksek oldu hiç yazip da gözünu korkutmiyim.ilaçlarda ilk tedavim 1735tl tuttu çok az iğne kullandım ve tedavim kısa sürdü. 2.tedavim de 13 gün sürdü iğne dozlarım 250 veya 282.5 oldu hep yaklaşık 7 kutu cetrodite kullandım 3 bine yakın tuttu.Ama ilaç senin yumurta gelişimine bağlı.
Havuzu sen mi tercih ettin canım.
Yumurta sayısı az olanlara havuz mu teklif ediyorlar genelde. Kaç yumurtan oluyordu canım senin.havuzu biraz anlatır mısın banaHayır canım onlar teklif etti zaten ilk tedaviden 1 tane embriyom donduruldu sayı çok azdı
Bence korkma bir test yap hemen canım. Belli mi olur belki de Rabbim kendiliğinden nasip edecek. Yap gitsin testi ya herro ya merro :) hadi güzel haberler ver bize de..Kızlar ben histereskopi oldum geçen ay çizik atıldı, daha ilk adetimi olmadım 3 gün geçti, normalde hep düzenlidir. Hamile olma ihtimalim var mı yoksa histereskopiden sonra bu tür gecikmeler olur mu? yine hayalkırıklığına uğrama korkusundan test yapamıyorum :) belirti olarak sol kasığımda arada batmalar oluyor bazen bacağıma vurduğu oluyor.
Kızlar ben histereskopi oldum geçen ay çizik atıldı, daha ilk adetimi olmadım 3 gün geçti, normalde hep düzenlidir. Hamile olma ihtimalim var mı yoksa histereskopiden sonra bu tür gecikmeler olur mu? yine hayalkırıklığına uğrama korkusundan test yapamıyorum :) belirti olarak sol kasığımda arada batmalar oluyor bazen bacağıma vurduğu oluyor.
Yumurta sayısı az olanlara havuz mu teklif ediyorlar genelde. Kaç yumurtan oluyordu canım senin.havuzu biraz anlatır mısın bana
Histeroskopi reglin 9.günü genelde yapılıyor ve regl olana kadar korunmak gerekiyor enfeksiyon riskinden dolayi size böyle bir açıklama yapılmadı mi.Korkmaniza gerek yok inş mucizeniz sizi bulmuştur
Bitkisel tedavi nasıl uyguladın canım. Benim de yaşım 40 nolacak bakalım korkuyorumMenepozun eşiğinde olanlara tavsiye ediliyor yaşım genç olmasına rağmen bende genelde olanlarda boş folikül oluşuyordu. ultrasonda 2 görünüyordu 1 toplandı 2.tedavim daha güzel oldu ama bitkisel tedavi uyguladım.Bubsureci tekrar yaşamamak için topla dondur topla dondur yaptık belli bi sayıya gelince embriyolar ameliyatımı oldum sonraki aylar transfer e başlıyoruz
Bana 3 kere transfer yapıldı herşey normal olmasına rağmen tutmadı, rahme bakmak istediler. çizik atınca oranın iyileşmesi için hücreler aktive oluyor, uyandırıyor.Bence korkma bir test yap hemen canım. Belli mi olur belki de Rabbim kendiliğinden nasip edecek. Yap gitsin testi ya herro ya merro :) hadi güzel haberler ver bize de..
Histereskopiyi neden yaptılar canım. Çizik atmanın faydası neymiş. Bilmediğim için soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?