- 31 Aralık 2019
- 358
- 385
- 18
- 46
Benim de histeroskobiden sonra adetim gecikti hiç gecikmezdi..yani gecikebilir ,olabiliyor.bana da çizik atılmıştı sonraki ay transfer oldu oğluşum oldu çok şükürKızlar ben histereskopi oldum geçen ay çizik atıldı, daha ilk adetimi olmadım 3 gün geçti, normalde hep düzenlidir. Hamile olma ihtimalim var mı yoksa histereskopiden sonra bu tür gecikmeler olur mu? yine hayalkırıklığına uğrama korkusundan test yapamıyorum :) belirti olarak sol kasığımda arada batmalar oluyor bazen bacağıma vurduğu oluyor.
Lidyamu aciklamasjni yapmis zaten teşekkürker lidyamu :)Arkadaşlar histereskopi yapıp rahime çizik neden atılıyor. Yanı ne faydası var bilgilenmek istiyorum gorusmeye gitmeden once
Allah anali babali büyütsün. Saglikla büyüsün insallah canimBenim de histeroskobiden sonra adetim gecikti hiç gecikmezdi..yani gecikebilir ,olabiliyor.bana da çizik atılmıştı sonraki ay transfer oldu oğluşum oldu çok şükür
Bitkisel tedavi nasıl uyguladın canım. Benim de yaşım 40 nolacak bakalım korkuyorum
Bu konuda bilgim yok siz bilgi aldınızmı? Dogum ücretleri n kdar?iyi akşamlar arkadaşlar hamile kalanlar şişli memorialde gebelik takibini yaptıran varmı tüp bebek hastalarına yüzde elli muayene indirimli tahliller yüzde altmış indirimli doğum yüzde otuz indirimli bu konuyla ilgili bilgi alan oldumu acaba
Allah razı olsun canım. Incir kürunu nasıl yaptin peki.2.tedavimde annemin yoğun ısrarıyla incir kürü yaptım 25 gün uyguladım bitince regl oldum. 2 yumurta gözükürdü hep doktorlar bile şaşırdı büyük küçük 8-9 tane var dediler.toplama günü 5 toplandı biri boş biri dollenmedi.Geriye 3 tane 5.gün embriyosu kaldı. Bu merkz bana takviye ilaç vermedi bende elimde q10 vardı doktora sordum kullanabilirsin dedi Onu kullandım ve dediğim gibi incir kürü. Tedaviden önce yaklaşık 1 yıl ari sütü kullanmıştım ama bana etkisi olmadi sonra araştırınca bir çok ari sütünün çin den geldiğini öğrendim tedavime başlamadan bırakmıştım. Ins tedaviniz guz3l sonuçlanır
Allah razı olsun canım. Incir kürunu nasıl yaptin peki.
Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için. Yarın kısmetse gidicez görüşmeye. Belki verdiği testler içinde prolaktin de vardır. O zaman ona gore bende incir kuru yapicam mutlaka.1.tedavimi oldum regl oldum bu reglin 3.günü her sabah yaklaşık 12 ad inciri 500 ml içme suyuna ikiye bölüp ağzı kapalı tencerede 25 dk kaynattık. Inciri bölmeden önce yıkadı üzerindeki pudrası gitsin diye. Sabah ac karnina ılık akşam da ac karnina kalanını icmistim. 25 gün yaptım regl olunca 2.tedavime başladım. Saracoğlu int sitesinde var ama çok karışık ve aşırı incir konuluyor ben araştırmalarım sonucu bu kürü uygun buldum istersen sitesine bakıp fikir sahibi olabilirsin. Birde prolaktin değeri yüksek olanlara önerilmiyor aman ona dikkat et kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.
Bana yıllardır denildiği halde yapmadım inat ettim keske yapsaymışım ki ben 5 gün eksik arada 1 gün ocmedigim oldu buna rağmen 3 embriyonun dondurulması benim için mucizeydi
Çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için. Yarın kısmetse gidicez görüşmeye. Belki verdiği testler içinde prolaktin de vardır. O zaman ona gore bende incir kuru yapicam mutlaka.
Malesef idrar testi negatif, yıkıldım yine. Randevu alip gideyim histereskopi sonrasi niye adet olamadim acaba, sonrada 2. Tup bebek icin igneler baslasin.
Tüp bebek negatifi değil değil mi? Gecikme oldu bir ihtimal mi diye test yaptınız? İnşallah en kısa zaman da pozitifi görürsünüz.Malesef idrar testi negatif, yıkıldım yine. Randevu alip gideyim histereskopi sonrasi niye adet olamadim acaba, sonrada 2. Tup bebek icin igneler baslasin.
Yok degil, histereskopiden sonra kendimiz denemistik, benim hic gecikme olmazdi cok umutlanmistim, embiryoda kalmadi bir daha bastan tedaviye baslayacagim.Tüp bebek negatifi değil değil mi? Gecikme oldu bir ihtimal mi diye test yaptınız? İnşallah en kısa zaman da pozitifi görürsünüz.
Yeni tedavin hayırlı olsun canım. Inşallah bu sefer pozitif olur ve sağlıklı bir hamilelik olur. Allah yardımcın olsunYok degil, histereskopiden sonra kendimiz denemistik, benim hic gecikme olmazdi cok umutlanmistim, embiryoda kalmadi bir daha bastan tedaviye baslayacagim.
Sanırım belli bir değerin üzerinde almiyorlar, o değeri net bilmiyorum benim de 12,13 olduğu zamanlar oluyordu tedaviye aliniyordum,bir de bazen FSH yüksek dahi olsa ultrasyon görüntüsü iyiyse başlanabilir diye biliyorum.Arkadaşlar merhaba. Fsh yüksek çıkınca tedaviyi iptal etmiyorlar dimi. Çünkü benim daha önce fsh çok yüksekti. 25 ya da 29 du. Ama ben bu yüksek fsh rağmen iki defa doğal yolla hamile kaldım. Hatta doktorun biri bu fsh la hamile kalamazsın demişti ama kaldım. Şimdi korkuyorum fsh yine yüksek çıkarsa memorial iptal edermi tedavimi. Benzer durumla karşılaşan arkadaşlarım önerilerinizi bekliyorum
Bilemiyorum biraz karisik gibi. Fulya hanımla görüştük. Adetimin 4.günündeyim rahim duvari 6.8 dedi .incemi dedim hayır gününe göre normal dedi. Sonra yumurta rezervin az dedi.fsh yüksekliğini söyledim. Onu ilaçla düşürmemiz lazım önce dedi.ilacla düşürüldüğünü bilmiyordum.yillardir buradan okuduklarım ve doktorların dediği fsh düşmez diyorlardı. Neyse ..fsh düşmeden tedavi başlamayız dedi. Yeni test istedi diğer regl nin 2. Gunu fsh baktircam. Ecomarda rahim filmi çektir dedi. Biraz uzakta oturuyorum orda cektirsem olmazmi dedim teknikleri iyi olmayabilir dedi. Orda biraz kafam karıştı. 6. Hissimi soyliyim mi sanki iyi şeyler hissetmedim gibi.tekrarlayan dusuklerimden dolayı pgt istiyorum dedim belki o noktaya bike gelemeyebiliriz dedi.yani uzun süren bir tedavi olabilirmiş bende anlamadımP Pinkgarden canim nasil geçti görüşmen
Semra hocayla görüşmediniz mi?Bilemiyorum biraz karisik gibi. Fulya hanımla görüştük. Adetimin 4.günündeyim rahim duvari 6.8 dedi .incemi dedim hayır gününe göre normal dedi. Sonra yumurta rezervin az dedi.fsh yüksekliğini söyledim. Onu ilaçla düşürmemiz lazım önce dedi.ilacla düşürüldüğünü bilmiyordum.yillardir buradan okuduklarım ve doktorların dediği fsh düşmez diyorlardı. Neyse ..fsh düşmeden tedavi başlamayız dedi. Yeni test istedi diğer regl nin 2. Gunu fsh baktircam. Ecomarda rahim filmi çektir dedi. Biraz uzakta oturuyorum orda cektirsem olmazmi dedim teknikleri iyi olmayabilir dedi. Orda biraz kafam karıştı. 6. Hissimi soyliyim mi sanki iyi şeyler hissetmedim gibi.tekrarlayan dusuklerimden dolayı pgt istiyorum dedim belki o noktaya bike gelemeyebiliriz dedi.yani uzun süren bir tedavi olabilirmiş bende anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?