Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İçinizi rahat tutun lütfen. Hiç strese girmeyin. Benim fshım 56ya çıktı bazen cycloprogenova ile düştü bazen kendiliğinden düştü. Evet bizim gibi yumurtalık rezervi az olanlar için uzun ve yorucu bir süreç ama gayet de transfere kadar pgt ye gidebilirsiniz. Benim her tedavimde bir yumurta ve embriyo elde edildi hem de 16 ve 27 fsh ile ben ısrar ettim tedavi için tüm riskleri kabul ediyorum dedim. İki sonuç da negatif oldu ama olsun, şuan 3.tedavideyim. Burada da devam etmeyi düşünüyorum çok iyi; ilgili, güvenilir ve kar amacı gütmeyen bir merkez bence. Bir de Fulya hanımla ben de bir kez görüştüm bana biraz soğuk geldi; elbette iyi bir hekimdir ama benim yıldızım barışmadı sanırım. Diğer doktorlarla devam ettim hep. Sizin için de öyle olmuş olabilir. Ama herşey bir yana olumlu düşünün, zor bir süreç olduğunu bilin ama olumlu düşünün

Iyi dileklerin icin cok tesekkür ederim canim.Fulya hanımla yıldızı barışmayan bir ben değilim demekki. Dediginiz gibi iyi bir hekim olabilir ama şu da varki ben oraya bir sürü para dokucem, sen bana hizmet satacaksın tabiiki guleryuz istemek hakkımdır diye düşünüyorum. Hiç motive etme gibi birşey yok. Bu süreci onlar bizden daha iyi biliyor sonuçta..
Fsh ima taktı. Iyi de yüksek fsh la iki defa doğal hamile kalmışım ben .ben kadına adetim normal diyorum o beni yalanlıyor konuşmanın sonunda zaten adetiniz de az geliyor diyor. Hayır dedim 4-5 gün sürüyor dedim heee tamam diyor.yani surekli söylediğim şeylerin sonuna hep bir olumsuzlukcümlesi getiriyor.anlamadim gitti. Echomarda rahim filmi cektirmemi ısrar etmesi de cabasi. Orayla anlaşmalılar galiba. Ben buna ticari kar gözetiyor derim..bu arada eger ki devam edersem baska yerde rahim filmi cektircem .istanbulun en uzak ilçesinde oturuyorum çünkü.

Echomarla anlaşmalılar mı bilemiyorum ama ben şehir dışından getirdim hsg mi hiç sorun çıkarmadılar. Tabi yalnızca rapor yeterli değil CD şeklinde de mutlaka getirmeniz gerekir. Keşke hafta içi bir gün gelip Semra Hocayla görüşebilseydiniz, aklınızda hiç soru işareti kalmazdı

Canım tedavin hayırlı olsun benimde kendisiyle pek yıldızım barismadi banada aynılarını yaşatti zaten stresli bir süreç birde onun o hareketleri üzmustu açıkcası

Dosyalarımızı oluştururken adres bilgimizi alıyorlar ve istanbulda oturup oturmadigimizi biliyorlar. Sen sehirdisinda olduğun için echomarda çektirme imkanın olamaz belki diye ısrar etmiyorlar. Ben dedim ki oturduğum ilçede cektirsem olmazmi dedim olmaz dedi. Onların teknikleri daha iyi bazen iyi görüntüleme yapmıyor başkaları dedi. Eğer film iyi görünmezse tekrar istemek zorunda kalabiliriz diyor. Ama 2015 yilindan bir hsg vardi elimde ona bakti bir sıkıntı gorunmuyor dedi,onu bulundugum ilcede cektirmistim. Ee madem ona bakinca sıkıntı olmadığını anliyorsun da neden illa echimardan film istiyorsun ?Seni mecbur bırakıyorlar. Daha öncede istanbul tüp bebeğe gitmiştim orası da direkt echomardan film istemişti.bazi tup bebek merkezleri bence echomarlar anlaşmalı.ayrica o hsg iki gebeligimden de önce çekilmişti. Oysa iki kurtajdan sonra hiç film çekilmedim ben. Çelişkileri anlatabiliyormuyum arkadaşlar.. çok kafam karisik

Canım tedavin hayırlı olsun benimde kendisiyle pek yıldızım barismadi banada aynılarını yaşatti zaten stresli bir süreç birde onun o hareketleri üzmustu açıkcası
Aynı şeyleri yaşadım canım.sen ne durumdasın şu an peki

Ben eğriçayır ın taze arı sütünü 5 6 ay kullandım. Bir faydasını görmedim. Sizin kullandığınızın markası neydi acaba?

Birçok merkez echomara yönlendiriyor. Kar sağladıklarını düşünmüyorum. Echomarda fiyatlar uygun, anestezisiz işlem ve ağrı düzeyi minimal.

Benim doktorumda Fulya hocaydi,benim de rezerv azligim vardı,bilemiyorum nedense ben çok memnun kalmıştım hatta transfer günü elimi tutup inşallah bu defa güzel haberini alicaz demişti,bilemiyorum herkes için izlenim farklı olabiliyor,neyseki memorialde çok fazla doktor var ve bir çoğu da gerçekten ilgili ve deneyimliler bence kendinize en uygun doktoru seçin ve onunla devam etmek istediğinizi belirtin yardımcı oluyorlar.

Allah allah ben de umutsuz vakaydim bana uzun bir süreç biraz yorulucaz ama inş sonucunu alicaz demişti. Fsh tedaviden sonra yükselmeye başladı 5 kusurlerde başladım son tedavim 14 kusurdu yumurtam da az 2 tane demiştim ilk toplamada. Rahim filmi mutlaka istiyorlar ve nereye gittiysem hepsi Echomarda çektir dedi ve yonlendirdi küçük hast dâhil. En iyisini orası goruntuyormus..Ama ben rahim filminin gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum çünkü 2.kez çektirdim filmde başka ameliyatlarda bambaşka şeyler cıktı. Moralini düşürme canım Doktor seçeneği çok bir sonraki randevuma başka doktor talep edersin.

Bende israrla fulya hocayi ıstiyorum evet donuk bir kadin sert duruşlu ama işini çok iyi yapıyor 2 tedavi gördüm o ve yücel beye bayıldım benimde etkileşim kuramadigim gönül hoca ona rand vermişlerdi iptal ettirdim.Ilk randevudan çıkınca eşim ne kadar suratı asik biri demişti fulya hoca için Inş 3.tedaviniz başarıyla sonuçlanır

Maalesef aynı marka 1 yıl kullandım sonra uzun bir araştırmaya girdim çoğu ithal çin ve almanyadan geliyor. Türkiyenin bir çok yerinde satış yapan yerleri aradım. Arhavi den orduya kadar yok inandırıcı değil bende bıraktım. En son tesadüf gördüğüm bir yerden getirttim 30 gr 180 TL saf ari sütü olsun dedim iyi gerçek bir yere benziyordu üstüne bali doldurup göndermiş onu da bıraktım.30 gr 300 TL diyende oldu 1500 TL diyende çok ilginç
Ben eğriçayır ın taze arı sütünü 5 6 ay kullandım. Bir faydasını görmedim. Sizin kullandığınızın markası neydi acaba?

Bana elindeki poacayi bile uzatmıştı ilk başta donuktu bana karşıda. Hatta ameliyatima semra hoca ve umut bey karar verince dışarıda hemşireye Fulya hocaya soylemedim nasıl ulaşabilirim ona haber vermem lazim demiştim o da izinli ulasamazsiniz demişti ertesi gün beni aramıştı çok sevinmiştim

Belki ilçe hastanesi olduğu için güvenmemişlerdir. Körü körüne savunmak istemiyorum elbette ama benim ekstra olarak sorduğum herşeye para tuzağı dediler istemediler. Kaç gündür tedavi görüyorum henüz ödeme yapmaya başlamadım. Kimse de para sormadı. Merkez genel olarak paragöz değil bence. Hastanın iyiliğini ön planda tutuyor gibi geldi bana şimdiye kadar.

Ben de Yücel Beyden çok memnunum. Günseli hanım ve Beril Hanım da oldukça güleryüzlü ve ilgililer. İnşallah çok teşekkür ederim umarım hayırlısı olur hepimiz için, daha çok yıpranmadan sağlıklı ve hayırlı bir evlat sahibi oluruz

Ben hiçbir faydasını görmedim diye firmaya geri döndüğümde ordaki yetkili hanım epey bana bir çıkışmıştı. Bir sürü fayda gören varmış olabilirmiş. O kadar özenli ve düzenli kullandım ki ürünleri de ucuz değildi. Astalife ve prowomen çok daha başarılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…