Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaslar merhaba, ignelere baslamadan bana bu ay cycloproginava isminde bi hap verdiler amac yumurtalari ayni boya getirmekmis, bir sonraki ay igne ile buyutulecek. Bu hapi kullanan oldu mu?

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi akşamlar. Ben başka bir merkezde tedaviye başlamayı düşünüyorum. Umarım hepiniz bir an önce tez vakitte evlatlariniza sağ salim kavuşursunuz. Bana cevap yazan,fikir veren ,iyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Allah yolunuzu açık etsin.. arada girip bakıcam belki umut verici güzel haberlerinizi duyarım. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.Hoscakalin..

Arkadaslar merhaba, ignelere baslamadan bana bu ay cycloproginava isminde bi hap verdiler amac yumurtalari ayni boya getirmekmis, bir sonraki ay igne ile buyutulecek. Bu hapi kullanan oldu mu?
Bu ilacı bana başka popüler bir merkezde adet düzenleyici olarak vermişlerdi canım.

Bende kist ve adet düzensizliği vardı o sebeple vermişlerdi başka merkezde

hakkında hayırlısı olsun. bende başka merkezde bebeği bulanlardanım. inşallah devamı gelirde tekrat bu yollara dönmem. nereye geçmeyi düşünüyorsun

Kötü bir izlenim edindiğiniz için üzüldüm. Hakkınızda hayırlısı olsun. Güzel haberlerinizi bekliyor olacağım ben de

Nereye gitmeyi düşünüyorsunuz? Memorialden niye vazgeçtiniz?

hakkında hayırlısı olsun. bende başka merkezde bebeği bulanlardanım. inşallah devamı gelirde tekrat bu yollara dönmem. nereye geçmeyi düşünüyorsun
Bahçeci düşünüyordum ama internette bazı haberler dönüyor orası hakkında da kapıcam bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun. Sen nerede pozitifi gördüm canım. Hayırlı olsun bu arada

çok doğru zor bir süreç olumlu düşünmekte hayda var.Bence de için rahat etmediyse doktorunu değiştirebilirsin.İnşallah fsh uygun olurda başlarsın.Ekip çok iyi,kar amacı gütmeden başarı odaklı çalışıyorlar.Güven ve moralini yüksek tut.Ben çok araştırdım çok tecrübeliler. Türkiye de daha iyisi yok bana göre.Birçok konuda ilkleri yapmışlar.Bir işi en iyi en çok yapan ve tecrübesi hazla olanda karar kılmakta fayda var.İnşallah seninde zamanı geldiğinde olacak

eğriçayır iyi olarak biliyorum

Nereye gitmeyi düşünüyorsunuz? Memorialden niye vazgeçtiniz?
Bahçeci düşünüyordum ama orası hakkında da bazı olumsuz haberler dönüyor internette. Memorial bana pek olumlu şeyler soylemedi yani yumurta rezervin düşük diye sanki tedavi bile yapmak istemedi diye algıladım ben.bilemiyorum birazda hislerle alakalı ben hislerine çok güvenirim.

Memorial realist bir şekilde söylüyor. Söyledikleri moral bozabiliyor ama gerçekle yüzleşiyorsun. Gereksiz yere umutlandırmıyorlar. Bana da çok ümit vermiyorlar. Sizi hatırladım Fulya hanıma muayene olmuştunuz bence Semra hanıma görünmenizde fayda var. Benim bu merkezde 3 negatifim var başka yere gitsem mi diye ben de düşünmüyor değilim.

Son düzenleme:
Tamamen ticarete dökmüşler işi.Geçen sene haklarında çıkan bir karışıklık olayı vardı o durumdan beri güvenim de sarsıldı benim bahçeciye karşı.

Bence de tek bir doktorla görüşmekle karar vermeyin derim, Semra hanımla da görüşün

Tamamen ticarete dökmüşler işi.Geçen sene haklarında çıkan bir karışıklık olayı vardı o durumdan beri güvenim de sarsıldı benim bahçeciye karşı.
Offff oooofffff arkadaşlar çok moralim bozuk çok karışık duygular içindeyim. Ama biliyorum ki burada dert ortağım olan bir sürü arkadaşım var. Allahım nolur bana ve buradaki arkadaşlarıma bir vesile gönder evlatlarımıza kavuşalım artık.

Ben de şimdilik çok memnunum merkezden ama negatifler tekrar ederse bi değişiklik düşünebilirim sanırım. İnsan ister istemez şans gerçekten artacaksa Era, cd56 falan ekstra birşeyler yapsınlar istiyor. Ben burası dışında jinekolog arkadaşımın önerisiyle; Brüksel tüp bebek merkezine gitmiştim, Yücel Karaman’a. Onun da yaklaşımını ve titizliğini beğenmiştim. Size de bir fikir olabilir

Ben Brüksel i beğenmedim. Bana Yücel hoca orda histereskopi yaptı. İşlem sonrası rahim alt kadranda yapışıklık kaldığı için 2 defa daha açtı. Nereye gitsem diyorum açıkçası gidebilecek bir yerim yok. Bu benim 3. merkezim.

Bana cd56 baktır diyen olmadı ama bu hafta batırmaya çalışacağım. Semra hoca Cd 56 lara inanmıyormuş. Nitelikli yayınlar bir etkisi olmadığını söylüyormuş.

Bahçeci düşünüyordum ama internette bazı haberler dönüyor orası hakkında da kapıcam bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun. Sen nerede pozitifi gördüm canım. Hayırlı olsun bu arada
kızıltoprak medicana tavsiye ederim tek doktor. tek kişi takibi iyi geldi bana. ilk görüşme ücretsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…