Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amerikan hastanesiyle gorustunuz mu hic. Ben memorialda erkek infertilitesinden tedavi goruyorum baska bir arkadasim da yumurta rezervi olmadigi icin amerikanda tedavi gormustu dr adi fln hic sormadim bile ama herkes %1 fln ihtimal veriyordu, sonucta orada hamile kaldi ve gecen ay dogum yapti. Rezervi o kadar azdi ki 10 defa tedavi gormus yani 10 kez igne kullanmis ve o tup bebek parasini vermisti ve toplam 3 embriyosu olabilmisti sadece. Onun tedavisinde benim aklima tek takilan neden 1 embriyo olduktan snr onu hemen transfer etmek yerine dondurup sonraki ay bidaha bidaha ignelere devam ettiler.
Neticede kendisi oradan cok memnundu bana da tavsiye etti

canım hikayen aklımda değil ama .istersen medicana yasemin çekmez ile bir görüş derim
Benim şikayetim; kürtajdan sonra hasar görmüş bir rahmim var. İnce endometriyum vakasıyım. Tedavilerde endometriyum kalınlığım 6.7-7.1 mm arası değişiyor. Tek olumlu taraf rahim hacmim histereskopi ile genişletildi (y tip uterustu) ve trilamner yapıda yani 3 çizgi görüntüsü var. Yaş 38. Bana yapılacak pek birşey yok. Rahim kalınlaşmıyor. Tıpta ispatlanmış olarak kabul edilen tedaviler olan hormon, histereskopi ve birçok deneysel tedaviye (prp, neupogen, hiperbarik oksijen) cevap vermiyor. Yani bu rahimle gebe kalıp sağlıklı doğum yapabilirsem olacak. Allah nasip ederse yani.

Bir tüp bebek profesörü tanıdığım Amerikan hastanesinde Bülent Urmandan görüş alabileceğimi söyledi ama bana yapılabilecek birşey yok.

Kesinlinlikle sigarayı azaltarak bırakın ,ben yapmadım ama bir arkadaşım soğan kürü yaptı faydasını gördü,beklemeyin gidip görüşün, içinize sinmezse devam etmezsiniz

Anlamadım ya benim de 6aa idi oğlum ve dondurulup cözüldü öyle konuldu bana. Ve doktorum süper embriyo tutma ihtimali yüzde 70 demişti.

Rahim kalınlaşması icin kürler var burada okuyorum nar suyu filan pek bilgim yok ama bi araştırsan canım?

Canim memorialde fsh 20 ye kadar tup bebege baslaniyor ama yumurtalarin buyumeme ve dollenmeme riski oluyor. Bence 15 ten az ise basla. Cunku benim 18 di ve dollenme olmadi

Gecen sene tamda bugun miniğimin tansferini yaptırmıştım. 5. Transferimdi hepsinde umut vardı içimde hiç pes etmedim tekrar tekrar düşüp kalktım. Geçtiğimiz ekimde güzel bebeğime kavuştum.
Ara ara vakit buldukça okuyorum hala yazılanları... Tanrım tüm isteyen , bekleyen ve sabreden herkese nasip etsin bebeklerine kavuşmayı

Merhaba arkadaşlar! Merkez konusunda memorialde 4 deneme yapmış ve Çok şükür 2 kızıma kavuşmuş biri olarak inşallah Rabbim tez zamanda kolaylıkla hayırla sağlıkla sizlere de nasip etsin. Memorialde Semra hanımın olması en büyük avantaj. Görüşleri bilgisi çok kıymetli. Bahçeci çok daha fazla pahalı ve ticarethane gibi. Arkadaşlarım denedi k kez orayı. Bülent Traş asistanlarıyla hallediyor. Tamamen medyatik. Arkadaşım bir ev parası akıttı oraya. Memorial gerekli görmedikçe işlemleri yapmıyor. Doktor üslupları farklı. Herkesle yıldınız uyuşmayabilir. Diğer doktorlarla görüşebilirsiniz. Ama biliyorum ki en son kararı kurulla toplanıp değerlendirip Semra hoca veriyor. Semra hocanın varlığı güven veriyor. Ve kesinlikle nasip işi. Allah nasip ederse oluyor. Bir sperm ve bir yumurta yetiyor. Rabbim inşallah anneliği isteyen dileyen herkese en güzel ve kolay şekilde tattırır.

Canim memorialde fsh 20 ye kadar tup bebege baslaniyor ama yumurtalarin buyumeme ve dollenmeme riski oluyor. Bence 15 ten az ise basla. Cunku benim 18 di ve dollenme olmadi
Bana fsh yüksek çıkarsa ilaçla düşürmeye çalışıcaz dedi fulya hanım.. peki hangi ilacı veriyorlar canım Biliyormusun . Ben yaklasik 1.5 aydir hayit suyu kıllanıyorum. Fsh dusurmede etkili demisti buradaki arkadaslar.bakalim ise yarayacakmi adetin 2.günü mutlaka fsh baktircam. Ama söyle birşey var benim zaten 2019 da fsh 29 du. Ama ben çift yumurta ikizlerine doğal yolla hamile kaldım.fsh yüksek olunca dollenemiyorsa ben nasıl hamile kaldım o zaman. Acaba bebeklerimin kalbi o yüzden mi duruyor fsh yuzundenmi. Fsh sadece yumurtaylami alakalı acaba .bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim arkadaşlar. Belki de çözüm bulacağım sorunuma.

Merhaba arkadaşlar ben memorialde 3kez transfer oldum 2.transferim kimyasal gebelik oldu kendiliğinden düşmeyince kürtaj yapıldı 3.transferimde başarısız olunca semra hoca ile olumsuz görüşmesi yaptım benden trombofili1 biyokimya paneli yaptırmamı istedi yeniden rahim filmi çektirmemi istedi ve histerskopi yapabiliriz dedi ayrıca bu kez ilaçlı transfer deneyelim dendi benim sorum bu trombofili 1 panelini istanbulda hangi devlet hastanesi yapıyor sadi konuğa gittim tıbbi genetik ve kadın doğum artık yapmadıklarını söyledi son dönemde trombofili1 testlerini istanbulda devlette yaptıranlar varsa hastane adını yazarsanız sevinirim özelde yaptıranlar da fiyatını yazabilir mi teşekkürler

Eklentiler

• 29FCB7BE-2767-4CFB-A2B9-6B43185B8BF5.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…