Normalde herkesten alınmıyor ama benden alınmıştı çünkü ultrasyon görüntüsünden şüphelendi e2 değerine bakmak için istediÇok yorucu değil o zaman. Peki canım 2.günü kan tahlili yapıyorlar mi
Canım estoferm kullanılmak zorunda mı bu ilaçlı ilaçsız diyolar ya.o neye gore belli oluyorNormalde herkesten alınmıyor ama benden alınmıştı çünkü ultrasyon görüntüsünden şüphelendi e2 değerine bakmak için istedi
Merhaba, geçmiş olsun öncelikle. Bu test ne için isteniyor yani sonucunda neyi öğrenmiş oluyoruz merak ettim daha once duymamıştımMerhaba arkadaşlar ben memorialde 3kez transfer oldum 2.transferim kimyasal gebelik oldu kendiliğinden düşmeyince kürtaj yapıldı 3.transferimde başarısız olunca semra hoca ile olumsuz görüşmesi yaptım benden trombofili1 biyokimya paneli yaptırmamı istedi yeniden rahim filmi çektirmemi istedi ve histerskopi yapabiliriz dedi ayrıca bu kez ilaçlı transfer deneyelim dendi benim sorum bu trombofili 1 panelini istanbulda hangi devlet hastanesi yapıyor sadi konuğa gittim tıbbi genetik ve kadın doğum artık yapmadıklarını söyledi son dönemde trombofili1 testlerini istanbulda devlette yaptıranlar varsa hastane adını yazarsanız sevinirim özelde yaptıranlar da fiyatını yazabilir mi teşekkürler
Adetin 3. Günü muayene oldum climara bant kullan dediler canım iki günde bir bi tane yapıştırıyorm vücudun hareketsiz bi yerine şu an adetin 11. Günündeyim ikinci muayenemi oldum merkezden haber bekliyorum ilaçlar konusundaGünaydın arkadaşlar. Birşey danışmak istiyorum transfer için reglin 2.günü mu başlanıyor .Benim once ilacsiz olacaktı sonra değiştirdiler ilacliya karar verildi. Hangi ilaçlarını kullandınız ve kaç kez gitmiş oldunuz kontrole
sizin ilaçsız oluyor sanırım .Bana kontrollerde rahim biraz inceymiş dediler.Bakalım gidince ne diyeceklerAdetin 3. Günü muayene oldum climara bant kullan dediler canım iki günde bir bi tane yapıştırıyorm vücudun hareketsiz bi yerine şu an adetin 11. Günündeyim ikinci muayenemi oldum merkezden haber bekliyorum ilaçlar konusunda
Öncelikle düzenli regl olan hastalara ilaçsız deneniyor,normal yumurta takiplerine gidiliyor yumurta ve hormonlar istenilen seviyeye gelince çatlatma iğnesi veriliyor ve trasfer yapılıyor,ilaç olarak sadece vajinal jel var,bir de bazı hastaların rahim kalınlaşma sorunu olduğunda veya düzenli regl olmadıkları için ialcli deneniyor,ama her ilaçlı olan hasta icjb aynı prosedür mu uygulanir onu bilmiyorum...Benim bir tane taze transfer oldu negatif,sonra natural transfer oldu o da negatif,sonuncuda prosedür değişip ilaçlı yaptılar o tuttu şükür,yani bazende bir kac seçenek denenip ona göre karar veriliyor..Ama semra hoca naturalden yana çoğunlukla şartlar uygunsa tabiCanım estoferm kullanılmak zorunda mı bu ilaçlı ilaçsız diyolar ya.o neye gore belli oluyor
Çok teşekkür ederim canım benim sağlıkla gelsin yavrunÖncelikle düzenli regl olan hastalara ilaçsız deneniyor,normal yumurta takiplerine gidiliyor yumurta ve hormonlar istenilen seviyeye gelince çatlatma iğnesi veriliyor ve trasfer yapılıyor,ilaç olarak sadece vajinal jel var,bir de bazı hastaların rahim kalınlaşma sorunu olduğunda veya düzenli regl olmadıkları için ialcli deneniyor,ama her ilaçlı olan hasta icjb aynı prosedür mu uygulanir onu bilmiyorum...Benim bir tane taze transfer oldu negatif,sonra natural transfer oldu o da negatif,sonuncuda prosedür değişip ilaçlı yaptılar o tuttu şükür,yani bazende bir kac seçenek denenip ona göre karar veriliyor..Ama semra hoca naturalden yana çoğunlukla şartlar uygunsa tabi
Allah razi olsun tabiki bildiririm pihtilasma testlerini aslinda kendim istemiştim ilk gebeligimde bebegimde erken gelişim geriligi baslamisti ondan istemiştim çok sukur oglum kucuk doğmuştu ama sagligi yerindeCanım benimde ana pozitif titren kac çıktı.insalahh bir hastalık çıkmaz sonucu bana bildiriden duacin olurum bu arada rabbim hayırlı uğurlu etsin
Canım benimde ana pozitif eklemlerde bir ağrıda yok ama titrem yuksek baya ..bilinen birseyim yok sanki ama bakalım. Evet çok yoğun ilk dahiliye gidecem.ora ramatolojiye yönlendirecek.. Sen şuan kan sulandırıcı dışında ilaç kullaniyomusunevet direk alin miyor bana memorialden verilen konsiltasyon kagidinda iste ana pozitif cikti romatoloji konsiltasyonu istendi bende elimdeki kagitla gittim sadi konuga romatoloji poliklinikin önünde bekledim çünkü İnternetten randevu bulmanin imkani yok doktor dışarı cikinca çok özür dileyerek elimdeki kağıdı uzattim hatta benden once 2 kişiyi kovdu ben dedim benide kovacak bana dediki sana randevu verecem iceri girdi tlfnundan bakip randevu verdi randevumda dun dün verdigi kagitla sabah gidip muayenemi oldum sonrada kan testlerini verdim 10 gun sonraya gitmem için tekrar kagit verdi onunlada sonuç gostermeye gidecem
Allah razi olsun tabiki bildiririm pihtilasma testlerini aslinda kendim istemiştim ilk gebeligimde bebegimde erken gelişim geriligi baslamisti ondan istemiştim çok sukur oglum kucuk doğmuştu ama sagligi yerinde
Yok canım benim de ilaçlı estrofem yerine geçiyor bu bant dasizin ilaçsız oluyor sanırım .Bana kontrollerde rahim biraz inceymiş dediler.Bakalım gidince ne diyecekler
Otoimmün hastalıklarda da ana pozitif çıkıyor. Bilinen bir hastalığınız var mı?Canım benimde ana pozitif eklemlerde bir ağrıda yok ama titrem yuksek baya ..bilinen birseyim yok sanki ama bakalım. Evet çok yoğun ilk dahiliye gidecem.ora ramatolojiye yönlendirecek.. Sen şuan kan sulandırıcı dışında ilaç kullaniyomusun
Bantı sen mi tercih ettin kullanım kolay olsun diye. İlaçla bant arasında fark Yok demişti Dr.Yok canım benim de ilaçlı estrofem yerine geçiyor bu bant da
Canım benim bildiğim yok ama muhakkak var ki pozitif çıkıyor surekli .acaba ne var bendeOtoimmün hastalıklarda da ana pozitif çıkıyor. Bilinen bir hastalığınız var mı?
Yok canım benim elimde birsürü estrofem de vardı onları kullansam olmaz mı dedim hemşire ye oda hayır sizin için bunu önermişler bunu kullanın dedi ikisi de aynı işe yarıyor mantık olarak fark ne bende anlamadımBantı sen mi tercih ettin kullanım kolay olsun diye. İlaçla bant arasında fark Yok demişti Dr.
Yaa acaba fark ne? Kontrole gidişinde sorar mısın? Bende de pcos var ama estrofem kullandırmışlardı.Yok canım benim elimde birsürü estrofem de vardı onları kullansam olmaz mı dedim hemşire ye oda hayır sizin için bunu önermişler bunu kullanın dedi ikisi de aynı işe yarıyor mantık olarak fark ne bende anlamadım
Merhaba benim 3transferim oldu embriyolarım genetik testten geçmiş kaliteli embriyolardı ama 3üde negatif olunca olumsuz görüşmesi yaptım daha detaylı genetik testlere bakmak istediler vücudun bağışıklığı ile ilgili önemli testlermiş o sebeple istedilerMerhaba, geçmiş olsun öncelikle. Bu test ne için isteniyor yani sonucunda neyi öğrenmiş oluyoruz merak ettim daha once duymamıştım
Merhaba baktım ama bulamadım mesajı bildirimlerdede yok nerden bakılıyor alıntı oluncaMerhaba sizi etiketledim gördünüz mü mesajımı,arkadaşın mesajiji alıntıladim o mesaja bakın testleri nerede yaptırabilirsiniz diye size fikir olur
Rahminiz de sorun var mı acaba? Benim bu merkezde 3 transferin ikisi pgtli embriyo idi. Rahim yeterli kalınlıkta olmadığı için ona yordular? Ne testi istediler sizden?Merhaba benim 3transferim oldu embriyolarım genetik testten geçmiş kaliteli embriyolardı ama 3üde negatif olunca olumsuz görüşmesi yaptım daha detaylı genetik testlere bakmak istediler vücudun bağışıklığı ile ilgili önemli testlermiş o sebeple istediler
Daha öncekilerde estrofem mi verdiler? Rahim yeteri kadar kalınlaşmıyor mu?Yok canım benim elimde birsürü estrofem de vardı onları kullansam olmaz mı dedim hemşire ye oda hayır sizin için bunu önermişler bunu kullanın dedi ikisi de aynı işe yarıyor mantık olarak fark ne bende anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?